berciunia1 14.07.09, 13:54 czy ktoś ma? czy można w niej oprócz frytek usmażyć np. kotlety,kurczaka np całe udka, rybę w panierce itp? czy to się da tylko rzeczy sypkie- typu frytki itp? Tekst linka do frytkownicy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
clakier Re: Frytownica ACTIFRY FZ7000 TEFAL 14.07.09, 21:49 ja mam według książeczki dołączonej do niej można smażyć właściwie wszystko osobiście dotychczas smażyłam owoce i kawałki kurczaka wyszły pyszne Odpowiedz Link
berciunia1 Re: Frytownica ACTIFRY FZ7000 TEFAL 15.07.09, 12:49 piszesz kawałki kurczaka tzn całe udka czy pokrojone na kawałki miesko ja np czesto smaże w tradycyjnej frytkownicy np panierowane kostki ryby itp- czy podczas mieszania mi się nie rozlecą? Odpowiedz Link
clakier Re: Frytownica ACTIFRY FZ7000 TEFAL 15.07.09, 17:01 ja akurat kawałki piersi obtoczone w ziołach ale i udka chyba można co do obracania się - to to "mieszadło obraca się baaaardzo powoli - myślę ze się nic rozpaść nie powinno - aż sama spróbuję jak te upały zelżą i obiecuję dać znać Odpowiedz Link