lamia68 31.07.09, 11:22 Poszukuję naprawdę cichej wolnostojacej lodówki do kuchni otwartej na salon. Kto ma sprawdzone modele ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bella16 Re: cicha lodówka 31.07.09, 15:40 Ja też mam Elektroluxa, modelu nie pamiętam, ale to jest mała lodówka (120 cm) w tej chwili już 8 letnia i jest cicha. Z wynajmowanych mieszkań pamiętam różne modele wolnostojące Amica - warczało to cholerstwo, tak że budziłam się w nocy jak włączała sie lodówka. Swojej praktycznie nie słyszę. Odpowiedz Link
lukrecja34 Re: cicha lodówka 31.07.09, 19:06 właśnie zakupiłam elektroluxa i rzeczywiście jest to bardzo cicha lodówka. Odpowiedz Link
marguyu Re: cicha lodówka 01.08.09, 00:14 Mam bardzo cichutka Zanussi. Sprawdzila sie w konfiguracji kuchni otwartej na salon. Odpowiedz Link
marguyu Re: cicha lodówka 01.08.09, 00:14 Kazda lodowka bedzie warczala gdy bedzie zle ustawiona. Trzeba ja naprawde dobrze wypoziomowac. Odpowiedz Link
mala21wrzesnia Re: cicha lodówka 06.08.09, 14:06 Nie wiem jak dobrze wypoziomujesz whirpoola będzie hałasował - spotkałam już wiele wiele takich opinii. Moja ma niecałe 2 lata i od samego początku hałasuje, nie wiem ile razy mąż starał się ja wypoziomować, ojca też do tego zatrudniłam - jak hałasowała tak hałasuje Odpowiedz Link