Dodaj do ulubionych

Izrael żyje z jałmużny do USA i RFN

06.01.04, 19:20
Izrael żyje z jałmużny od USA i Niemców. Tak naprawdę to niemiecki podatnik
zapłacił za to państwo i dzięki niemieckim markom mają tam co jeść. Pod
pretekstem reparacji i odszkodowania za wojnę złupili niemieckiego podtanika
na miliardy marek. Gdyby nie niemiecka pracowitość i hojność w Izraelu
szukaliby żarcia po smietnikach i zdychaliby z głodu. Pewniw mieszkaliby w
lepiankach i jeździli na osłach. Ale jak widać rekę po jałmużnę wyciagają
chętnie i do Ameryki. Szaron gryzie rękę która go karmi i obraża Niemcy i UE
opluwając ich od "antysemitów". I to tylko dlatego, że Niemcy i Francuzi nie
chcą przymnkąć oko - jak USA - na jego bestialstwo i zbrodnie przeciwko
ludzkości. O to wdzięczność za miliardy podarownych im marek i EURO.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gaal Re: Izrael żyje z jałmużny do USA i RFN IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 06.01.04, 20:33
      W 2003 r. USA darowały Izraelowi ok. 10 miliardów USD. Niemcy do niedawna
      dostarczały sprzęt i uzbrojenie za symboliczną odpłatnoość - np. okręty
      podwodne. Z tym, że złożone niedawno ponowne zamówienie Izraela na kolejne
      okręty podwodne (oczywiści zbudowane na koszt niemieckiego podatnika) zostało
      zablokowane. Gdyż Izrael swoje okręty podwodne(zbudowane w RFN) przebudował na
      nosicieli broni jądrowej.
      • wojo1111 Wiedza ze Izrael dzielnie broni zachodu i kultury 06.01.04, 20:35
        I robia to swietnie , Izrael przedmorzem Europy jak kiedys Polska.
        • Gość: Gaal Re: Wiedza ze Izrael dzielnie broni zachodu i ku IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 06.01.04, 20:41
          Jesli Izrael jest przedmorzem (?) Europy to ja dziękuje. W opinii blisko 60
          procent mieszkańców Zachodniej Europy najwieksze zagrożenie dla światowego
          pokoju stanowi Izrael.
          • johannes4 Re: Wiedza ze Izrael dzielnie broni zachodu i ku 06.01.04, 21:20
            Izrael otrzymuje co roku miliardy z Zachodu. Niemieckie pieniądze są przejadane
            i niemiecki i amerykański podtanik nabija kieszenie nierobom

Gość portalu: Gaal napisał(a):

> Jesli Izrael jest przedmorzem (?) Europy to ja dziękuje. W opinii blisko 60
            > procent mieszkańców Zachodniej Europy najwieksze zagrożenie dla światowego
            > pokoju stanowi Izrael.
            • Gość: jarek Re: Wiedza ze Izrael dzielnie broni zachodu i ku IP: *.fastres.net 06.01.04, 21:35
              A co ma je dac arabom ,aby jeszcze lepiej prowadzali swoj mordercza dzialanosc,
              nie wystarczy ,ze ich utrzymujemy okolo 13 milionow i mamy ich jako wrogow.
              • johannes4 Re: Wiedza ze Izrael dzielnie broni zachodu i ku 06.01.04, 21:37
                leniwy darmozjadzie zyjesz za niemieckie i amerykańskie pieniądze i jeszcze
                pyskujesz. Izrael jest żebrakiem u USA iRFN, więc tak nie pyskuj

Gość portalu: jarek napisał(a):

> A co ma je dac arabom ,aby jeszcze lepiej prowadzali swoj mordercza
                dzialanosc,
                > nie wystarczy ,ze ich utrzymujemy okolo 13 milionow i mamy ich jako wrogow.
          • Gość: jarek Biedaku arabski ze Slaska.... IP: *.fastres.net 06.01.04, 21:33
            czyzby slazaczki ci co nie dawaly( wcale im sie nie dziwie) ,ze jestes taki
            stresowany, to sobie przeczytaj:
            www.chuckmorse.com/islam_and_state_of_israel.html
            • Gość: Gaal Re: Biedaku arabski ze Slaska.... IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 06.01.04, 21:39
              Kolejny syndrom: "Najpierw zrób głupca (pajaca) z przeciwnika. Jeśli to nie
              pomoże sam udawaj głupca (pajaca). Jeśli to nie pomoże zmień temat".
            • johannes4 żebraku z Izraela 06.01.04, 21:40
              Slazki pracują w Niemczech i płacą podatki a ty żebraku z Izrela doistajesz ode
              mnie pieniądze. Bo ja płacę podatki a moje państwo karmi ciebie biedaczku. No i
              podziękuj mojemu wujowi z Chcago. On też płavi na was izraelskie darmozjady.
              • longin222 Re: żebraku z Izraela 06.01.04, 22:48
                mają typet nie? NIemcy i Amrrykanie robią na nich zrzutke a oni za tą kase
                zabijają Palestynczyków. Zmyslny naród! Ale że żebraki to też fakt!
    • Gość: jarek I zyje lepiej od ciebie.... IP: *.fastres.net 06.01.04, 21:31
      • johannes4 Re: I zyje lepiej od ciebie.... 06.01.04, 21:42
        pewenie ja ciezko pracuję a rząd RFN daje jałmużnę. to yaki socjal cdla
        izrealczyków. bo im sie praciwać nie chce i wolą niemiekcie i amerykańskie
        piniędze za frajer
        • Gość: Tajny Izrael ma dochody IP: *.telia.com 06.01.04, 21:46
          Nie klamcie o Izraelu. Izrael sprzedaje pomarancze Jaffa, Kiwi, i reaktory
          atomowe do Libii i IPakistanu jak i Indi z czego ma zreszta najleprze dochody(
          po cichu oczywiscie) ( zeby sie IAEA nie dowiedzialo. Najmniejsze podejrzenie
          to bombarduja
          • johannes4 Re: Izrael ma dochody 06.01.04, 21:52
            jeszcze zapomiałeś dodać z okradania i wywłaszczania Palestyńczyków, z rabownai
            ich z ziemi. no i łupienia amerykańskiego i niemi4ckeigo podatnika

Gość portalu: Tajny napisał(a):

> Nie klamcie o Izraelu. Izrael sprzedaje pomarancze Jaffa, Kiwi, i reaktory
            > atomowe do Libii i IPakistanu jak i Indi z czego ma zreszta najleprze dochody
            (
            > po cichu oczywiscie) ( zeby sie IAEA nie dowiedzialo. Najmniejsze podejrzenie
            > to bombarduja
    • antyizraelski Ja juz pisalem ze to kraj leniwych zebrakow 06.01.04, 22:22
      Bez USA i bez Niemiec ten MIKEY MOUSE narod juz dawno by niesistnial.

Kiedys to sie skonczy, jestem pewny. Niemcy juz maj dosc i nawet w USA ludzie
      sie budza z etgo koszernego koszmaru ktory przyniosl nam tylko terroryzm.
    • longin222 a z czego maja biedaki żyć? 06.01.04, 22:40
      od lat są przyzwyczajeni do brania jałmużmny. a to jakieś odszkodowanko od
      Niemiaszków, a to Kongres miliardzik, a to wyłudzą kasę od banków szwjacarskich
      i leci. co będą może uczciwie pracować?
      są mistrzami jak tu żyć na czudzy koszt!
      johannes4 napisał:

> Izrael żyje z jałmużny od USA i Niemców. Tak naprawdę to niemiecki podatnik
      > zapłacił za to państwo i dzięki niemieckim markom mają tam co jeść. Pod
      > pretekstem reparacji i odszkodowania za wojnę złupili niemieckiego podtanika
      > na miliardy marek. Gdyby nie niemiecka pracowitość i hojność w Izraelu
      > szukaliby żarcia po smietnikach i zdychaliby z głodu. Pewniw mieszkaliby w
      > lepiankach i jeździli na osłach. Ale jak widać rekę po jałmużnę wyciagają
      > chętnie i do Ameryki. Szaron gryzie rękę która go karmi i obraża Niemcy i UE
      > opluwając ich od "antysemitów". I to tylko dlatego, że Niemcy i Francuzi nie
      > chcą przymnkąć oko - jak USA - na jego bestialstwo i zbrodnie przeciwko
      > ludzkości. O to wdzięczność za miliardy podarownych im marek i EURO.
      • johannes4 Re: a z czego maja biedaki żyć? 06.01.04, 23:09
        żebranina przyzwyczaja
    • Gość: Maxe Re: Izrael żyje z jałmużny do USA i RFN IP: *.telia.com 06.01.04, 23:08
      Sie sind ein Abschaum des eigenen Volkes.
      Wie sie uns ,Deutschen, für ihre Hassausbrüche benutzen finde ich
      widerlich,dass sie auch bei einigen Polacken auch dafür Beifall ernten ist
      schon pervers.
      • johannes4 Re: Izrael żyje z jałmużny do USA i RFN 06.01.04, 23:14
        Schweigen Sie! Bitte!
        • Gość: Maxe Re: Izrael żyje z jałmużny do USA i RFN IP: *.telia.com 06.01.04, 23:20
          Arbeitslos, Frührentner, ewiger Student ?
          Sie Kotzer !
          • johannes4 Re: Izrael żyje z jałmużny do USA i RFN 06.01.04, 23:25
            Witz? oder was?

Gość portalu: Maxe napisał(a):

> Arbeitslos, Frührentner, ewiger Student ?
            > Sie Kotzer !
            • Gość: Maxe Re: Izrael żyje z jałmużny do USA i RFN IP: *.telia.com 06.01.04, 23:29
              Witz ?
              Ja ,sie widerliche Witzfigur.
              ..was -Was?
              • johannes4 Re: Izrael żyje z jałmużny do USA i RFN 06.01.04, 23:35
                Ich habe keine Lust mit Ihnen mehr zu sprechen.

Gość portalu: Maxe napisał(a):

> Witz ?
                > Ja ,sie widerliche Witzfigur.
                > ..was -Was?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka