wpich 09.02.02, 14:53 Rusz wreszcie DUPĘ i załóż wreszcie bana na troglodytów w rodzaju Durango czy Jacek71. To forum staje się nieczytelne! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Swiatlo Popieram IP: *.client.attbi.com 11.02.02, 08:37 wpich napisał(a): > Rusz wreszcie DUPĘ i załóż wreszcie bana na troglodytów w rodzaju Durango czy > Jacek71. > To forum staje się nieczytelne! Popieram! Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Tak jest, zabanowac Swiatlo w cholere! 11.02.02, 12:16 Sam napisal, ze "popiera". Banowac gnojka, Swiatlo, tak zeby piszczalo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baN t0talny ban IP: *.cm-upc.chello.se 11.02.02, 13:35 7 MILIONOW PIXLI !!!! datsh.freeservers.com/images/oszolomzen.gif Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zn zen.pl IP: *.cm-upc.chello.se 11.02.02, 13:59 odmiany zn 1.Zn 2.zN 3.nZ 4.Nz 5.Zzen 6.zzzN 7.Z/io/n 8.zn.etc.com 9.zn.pl.us.il 10.jd.gandalf.com .................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helga Admin, ja wiem, ze ty mnie zawsze popierasz!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.02, 15:23 I dlatego postuluje, zebys totalnie zabanowal wszystkich, ktorzy sie w tym watku pojawia, oprocz mnie oczywiscie i jak zwykle. Ja do tej pory bylam przeciw banowaniu, bo jak zaczynala byc mowa o banowaniu kogokolwiek, to sie konczylo na banowaniu Mr.Conti. Ale teraz Mr.Conti jest na urlopie. To banuj!!!! A szczegolnie tych, co sa tacy upierdliwi, ze ci lunchu nie dadza zjesc, tylko o tym banowaniu pisza i pisza i ci zawracaja gitare! Odpowiedz Link Zgłoś