maniekxxx 06.02.04, 16:54 www.insightmag.com/news/2004/02/03/Politics/Who-Is.John.Kerry.And.Why.Should.You.Care-583606.shtml Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gaal Re: poznaj prawde o J.Kerry IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 06.02.04, 19:37 Ponadto zoologicznie nie lubi gry komputerowe - vide jego nagonka na GTA III Vice City. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: poznaj prawde o J.Kerry IP: *.75.50.104.Dial1.Boston1.Level3.net 06.02.04, 20:00 Znowu musze sie pochwalic,ze moj radar pracuje bezblednie.Niedawno pisalem tu na forumie,co mysle o tym facecie. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus eee..teraz przesadziles jak sadze 06.02.04, 20:37 przeczytalem tylko poczatek artykulu,zadnej merytorycznosci --> po prostu autor chcial mu dokopac. fakt faktem Kerry w wietnamie walczyl.fakt faktem jaja ma.glupi nie jest,za wojna w iraku byl,zbrojen nie ograniczy,lewicujacych idei nie ma,cala najwazniejsza linie polityki Busha popiera. nie mam chwilowo zdania ktory jest lepszy - Bush czy Kerry www.reuters.com/newsArticle.jhtml;jsessionid=GLEZSWI5RYZ0SCRBAEKSFFA?type=reutersEdge&storyID=4303581 to co jest dobre dla Wall Street pewnie bedzie dobre dla US. Bush wg mnie jest grozny w jednym punkcie,o czym pisalem juz bardzo dawno temu.jest czlowiekiem "starego przemyslu" (nafta) a takze czlowiekiem "najbogatszej klasy"...takie polaczenie moze byc grozne,choc to dmuchanie na zimne. pamietajmy jednak ze oddanie wladzy "klasie najbogatszych" moze byc bardzo grozne. Rzym nie upadl (wg mnie) przez kleski z barbarzyncami ani przez chrzescijanstwo lub inne czynniki. Rzym upadl poniewaz od I w p.n.e kierunek rozwoju gospodarki przejeli w swoje rece najbogatsi. to wtedy pojawila sie "rysa" w imperium ktora wiele setek lat pozniej okazala sie dla niego smiertelna. gdyby wygralo stronnictwo braci Grakchow historia mogla potoczyc sie zupelnie inaczej. ******************************************************************************* stary przemysl nie doprowadzi juz do wzrostu potegi US,przyszloscia US jest "nowy przemysl" oraz bardzo silna klasa srednia.stary przemysl niedlugo bedzie skonczony.realizowanie polityki wg jego kierunku jest szkodliwe na dluzsza mete dla US,choc jak na razie bylo bardzo dobre. Bush jest dobrym prezydentem.Zrobil to co powinien i spisal sie swietnie. ale moze czas zeby odszedl??? na dzien dzisiejszy mam mieszane uczucia. Odpowiedz Link Zgłoś