Gość: Hans RUSKIE ROBIĄ GACIE :-))) IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.04, 13:39 ciekawe kiedy polskie wojska będą znowu stacjonować na Kremlu ? :))) ale sie Ruskie boją, nie bylo tak od 300 lat :) dobrze, dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K.2 Re: Iwanow ostrzega przed bazami NATO IP: 195.70.208.* 08.02.04, 13:50 Ruskie moga miec swoich observatorow na bazach NATO w Polsce i prowadzic monitoring. Nie bedzie takiej wspolnej nieufnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zzenek Iwanow : IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.04, 13:54 ,,My by wam pokazali, tol'ko siłuszki niet." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rogal A mi sie nie podoba ze Ruskie maja bazy w Krulewcu IP: *.dip.t-dialin.net 08.02.04, 14:13 A mi sie nie podoba ze Ruskie maja bazy w Krulewcu.I nawet ze wzgledu na to musimy miec tu kogos zeby nie podskoczyli!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: israel Panie Iwanow - spadaj Pan! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.04, 14:15 Jesteśmy wolnym krajem i sami decydujemy co robimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr.ny "potencjał wojskowy w Kaliningradzie" ??? IP: *.pace.edu 08.02.04, 19:14 skad wezma kase? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Potencjał wojskowy Rosji- HIHIHIHAHAHAHUHU! :-))) IP: *.MCLNVA23.dynamic.covad.net 08.02.04, 20:46 A czemu Iwanow ostrzega przed amerykanskimi bazami w Polsce? Bo jakos nie nie chce powiedziec jakie to zagrozenie i DLA KOGO(!) beda one stanowic. Czas juz zeby Departament X FSB (dla mlodszych: departament dezinformacji stworzony jeszcze przez Feliksa Dzierzynskiego w Czeka) zaczal rozpowszechniac pogloski, ze Amerykanie beda porywac polskie dzieci i sprzedawac jje za ciezkie dulary na narzady do transplantacji, a Zydzi w amerykanskich mundurach beda lapac male polskie prawiczki i rznac je... na mace! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: Potencjał wojskowy Rosji- HIHIHIHAHAHAHUHU! IP: *.dyn.optonline.net 09.02.04, 03:52 Wydaje mi sie,ze dzis potega militarna Rosji jest niedoceniana,ale to lepiej dla niej wlasnie. Dzis Rosja stoi jak mi sie wydaje niezle gospodarczo w porownaniu z okresem komunistycznym,a ma to samo a nawet wiecej. Kiedys w tv.amerykanskiej na kanale discovery ogladalem program o samolotach wojskowych Rosji>Zawsze myslalem,ze Rosja to praktycznie nie ma lotnictwa wojskowego;ale co tam zobaczylem to mnie poprostu zaskoczylo. Maja oni dosc duzy arsenal tego zelastwa,jest to niewatpliwie dosc bardziej prymitywne moze elektoronicznie (chociaz tez nie jestem tego pewien)niz USA, ale za to skuteczne.Pokazano tam conajmniej 20 pare typow samolotow rosyjskich ktore pracuja dla armii.Kazda rzecz tego typu ma swoje wady i zalety,juz zapmnieli wszyscy o tragedii promu Columbia rok temu;Rosjanie nie mieli takich wpadek jak Ameryka,niestety. U nich jest to moze i prymitywniejsze,ale poprze to mniej zawodne. To tak jak z nowoczesnymi autami,ajk siadzie to do mechanika trzeba isc i placic wielkie sumy,a dawniej mozna bylo samemu cos zrobic,zeby chociaz dojechac do domu.Auta z automatyczna skrzynia biegow to tragedia w USA; bo kiedy tylko spadnie troche sniegu to juz kleska. Niestety,ale kazdy kij ma dwa konce. :) Odpowiedz Link Zgłoś
terra0 ---> hawk 09.02.04, 10:14 Na Twoj post do mnie(juz nie chce tam gdzies w srodku...) Nie uwazam, ze >powinniśmy w związku z tym paść na kolana i nadstawić d... Putinowi tylko jeszcze raz stwierdzam, ze mozna wspolistniec "normalnie" bez wszelakiego chamstaw. Bo wyczuwam, ze albo do polakow z dobrocia, co od razu odbiera sie jak slabosc i mozliwosc robienia tego, co robi GW i wiekszosc autorow na Forum, albo "zakrecaja sruby" i wtedy polacy juz sami sa gotowi "w związku z tym paść na kolana i nadstawić d... Putinowi" Zycze po-prostu nie doprowadzac sprawy do skrajnosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afgan_04 IMPERIUM NA GARNUSZKU USA ....!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.e2b.ifl.net / 195.144.131.* 12.02.04, 18:29 na razie to niby-imperium nie moze uporac sie z glodem i bieda wsrod swoich poddanych. PKB Rosji jest mniejszy od takowego w Holandii. Caly niemalze eksport tej niby potegi oparty jest na ropie i mocno uzalezniony od jej cen na swiecie. A przede wszystkim od kredytow amerykanskich !! Rozlozona moralnie i fizycznie armia oraz przerdzewiale rakiety sa jak widac nadal uzywane jako argument przez postsowieckich pyskaczy na goscinnych wystepach na zachodzie. afgan_04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: finasist SZCZEKANIE KTORE JEST SKOMLENIEM O KREDYTY !!!!! IP: 63.171.232.* 12.02.04, 21:53 Ramsfeld zareagowal z poblazaniem na ta niegrozna pyskowka bo zna jezyk dyplomycji i wie, ze jest rozpaczliwa prosba o ameryka pomoc finansowa. Pamietajmy ze rosja znajduje sie ciagle w glebokim kryzysie. Zreszta z czym do gosci ! PKB na glowe w rosji jest 100 razy mniejszy niz w USA. A amerykanskie wydatki zbrojeniowe przewyzszaja caly rosyjski pkb. Odpowiedz Link Zgłoś
terra0 Re: ---> afgan& finansist 13.02.04, 14:43 Bardzo krociotko: teraz Rosja ma o wiele mniej problemow jak w gospodarce (oczywiscie PKB/czl mniej nizeli w stanie, ale tendencja... - USD/RUR itd) tak i (na przyklad) w Czeczenii (USA w Iraku) - tez tendencja niekorzystna dla USA. A degradacja, rozklad - to wszystko zmniejsza sie. Badcie dobrej mysli... Odpowiedz Link Zgłoś