Dodaj do ulubionych

Wypowiedzi proizraelskiego adwokata.

IP: *.telia.com 25.02.04, 07:11
Na forum tym jest osobnik co podaje sie za adwokata ktorego druga ojczyzna
jest Izrael. Wypowiedzi jego mowia same za siebie:

Wyciolem kilka tematow marcussa_crassusa, podaje przyklady:

Wypowiedzi z pism marcussa-crassusa ( adwokat ktorego druga ojczyzna jest
Izrael.)

0.102] fajansie...a kto cie traktuje i twoj belkot
1.to lewactwo "obdartusowskie"
2. czy ty kretynie wiesz
3. to slowo powtarzasz jak szympans
4. a teraz cmoknij mnie obdatra ofiaro
5.ale ty pierd0lisz WC...matko boska...
6.abe,sieroto,w kazdym razie
7.buhahaaha,ale ty jestes konrad sierota ;))))
8. abstrakt,olac go
9.film "Pasja" smierdzi....
10.durnota to jestes ty,
11.jersey guy zbzikowal
12.cccp,jakze w watku o pierdach ciebie
13.[60] tomson juz zglupial
14.[68] zgadza sie,bedziemy wlazili US w dupe na wszelkie
15.[51] tomsona zatrudnisz do czyszczenia kibli w swoich
16.przestan wciskac ciemnote
17.105] posluchaj oszolomie.

Bez Kommentarzy. To sa wypowiedzi adwokata ktorego druga ojczyzna jest Izrael.
Polaku czytaj dla siebie, dla dzieci Twoich i wyciagaj wnioski.
Chamstwo to nie jest jedynym przykladem zachowania sie ludzi tego typu. Sam
ambasador Izraela poszedl na wystawe sztuki i zdemolowal osobiscie ja. Deviza
ich jest, jak nie sluchaja to sila i chamstwem.
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomson Nie oceniaj calego narodu po wypowiedziach jednego IP: *.ipt.aol.com 25.02.04, 07:14
      Nie oceniaj calego narodu po wypowiedziach jednego czlowieka!

Tomson
      • Gość: Konrad Re: Nie oceniaj calego narodu po wypowiedziach je IP: *.telia.com 25.02.04, 07:19
        Daleki jestem od tego ale fakty tutaj mowia za siebie. Zydzi w obronie swojego
        chonoru nic nie zrobili na tym forum aby zdystansowac sie od tych wypowiedzi.
        Widac ze wypowiedzi tego indiwida im na reke.Jakby ktos mowil takim jezykiem w
        moim imieniu to ja oczywiscie bym zdementowal, dla zachowania integracji mojej
        osoby.
        • Gość: Tomson Re: Nie oceniaj calego narodu po wypowiedziach je IP: *.ipt.aol.com 25.02.04, 07:22
          Wychodzisz z zalozenia ze Zydzi czytaja i pisza na tym Forum. Z tego co ja tu
          czytam to watpie zeby jakis Izraelita mial chec partycypowania w tak
          antysemickim forum. Tutaj nie ma prawdziwych Zydow. Sa tacy ktorzy sie czuja
          Zydami ale naprade nimi nie sa - wynika to z ich wypowiedzi

Tomson
          • abstrakt2003 To d33 i t44 nie sa Żydami!? 25.02.04, 07:24

• Gość: Tomson I jeszcze jedno IP: *.ipt.aol.com 25.02.04, 07:25
            Ja widze na tym forum wiele obrazliwych epitetow wzgledem Zydow od Polakow.
            Czy Ty sie dystansujesz od tych wypowiedzi?

Tomson
          • Gość: Konrad Bingo ! IP: *.telia.com 25.02.04, 07:26
            Bingo mowimy jak wygrasz na loteri. Czyli dwonastka. Zgadzam sie. Czesto sa to
            podlizywacze ktorzy uzywaja takiego prymitywnego sposobu aby osiagnac jakis tam
            swoj cel, nie wiem jaki.
            Trafiles
            • Gość: Tomson I jeszcze jedno IP: *.ipt.aol.com 25.02.04, 07:29
              Ja widze na tym forum wiele obrazliwych epitetow wzgledem Zydow od Polakow.
              Czy Ty sie dystansujesz od tych wypowiedzi?

Tomson
            • Gość: Konrad Kazdy wyraz faszyzmu i rasiszmu jest zly IP: *.telia.com 25.02.04, 07:30
              Do Tomsona.
              Oczywiscie.
              Kazdy wyraz rasismu jest zly. Wielu tutaj dostalo odemnie informacje o tym,
              tutaj jednak panuje wylacznie czrne i biale.
              Masz prawo byc albo arabem albo zydem. Nic pozatem nie istnieje.
              Ja potepiam i antysemityzm i rasism przeciwko arabom jak i chamstwo.
              • Gość: Tomson Re: Kazdy wyraz faszyzmu i rasiszmu jest zly IP: *.ipt.aol.com 25.02.04, 07:32
                Gdyby bylo ludzi na swiecie wiecej jak Ty to nie byloby wojen. Powaznie mowie.
                Moze Ci co to czytaja wezma to pod uwage.

Tomson
                • Gość: Konrad Re: Kazdy wyraz faszyzmu i rasiszmu jest zly IP: *.telia.com 25.02.04, 07:40
                  Wezma to pod uwage jezeli bedzie nas wiecej i damy ton dyskusji. Dopoki jest
                  jeden to rzucaja sie na niego z roznymi obelgami i probuja aby zrezygnowal z
                  dyskusji na tym forum. . Jak by kilku probowalo nadac powazniejszy ton na tym
                  forum to i forum by na tym zyskalo bo ci prostacy by nie moglgi dac sobie
                  ulzenia swoim chamstwom. Jak skrytykowalem jednego za rasistowski artykol to
                  tak mnie zbluzgali ze jestem arabem i namawiali aby sie stad wyniesc. Jak
                  skrytykowalem znowu innego za antysemityzm to druga falanga na mnie.
                  Prymitywna ocena. Za albo przeciw.
                  • Gość: Konrad Wypowiedzi proizraelskiego naganiacza IP: *.telia.com 25.02.04, 10:40
                    Wypowiedzi z forum innego reprezentanta Izraela zyda: Fredzio54

1.Polak to senonim o zlodzieja bandziora a polka to kilnerka albo materac

2. wstydze sie moich polskich kozen bo
                    uwazaj mnie za zlodzieja i leniucha.

3.A ciebie moze tylko poskrecac i mozesz zrobic kupe. Nic wiecej.
                    wydzis polaczku jak tanja was wykupic z szklanke sznapsu

4.Szkoda ze niemcy sa glupi i terrorysuja was i nie stworzyli organizacja
                    wyzwolenia schlessien pommern i ost preussen, oni wiedza doskonale ze te grunty
                    wykupja z skrzynke sznapsu dodatkow bez platne polek

5.Filoarabczyk wez araba do siebie i oddaj mu twoja baby jak ich tak kochasz
                    6.taka jest polska cecha narodowa

Niemcow kochaja bo maja forsy i daja prace na czarno i oddaja ich swoich
                    baby, kazda polka sni z helmuta....
                    zydow nie znosza bo mowi im prawde ze polacy sa zero co sprzedawali swoja
                    ojczyzne z skrzynke sznapsu w

To tylko kilka wypowiedzi tego zarliwego reprezentanta Izraele.
                    Polacy, jako narod przeszliscie przez Pieklo zaborow i posmakowaliscie wolnosc,
                    Przez okupacje.
                    Jestescie narodem mocnym, indiwidualnym jak i szlachetnym. Wypowiedzi tego
                    osobnika maja na celu zniszczyc Wasza godnosc. Zauwaz ze czesto wypowiada sie
                    na dwa tematy:
                    a. niskosc Polaka
                    b. co on uwaza jak kpic z Polaka Kobiet

Fredzio 54 mysli tak jak mysla na bliskim Wschodzie narody. Kobieta jest
                    wlasnoscia meza swego i jezeli ja zgwalcisz i zeszmacisz to razisz jej meza.
                    Tak mysla arabi, tak mysli Fredzio54. Prawda jest zatem inna. Polacy nie mysla
                    po arabsku lub zydowsku. Z wypowiedzi jego wynika jednak jakie ma cele i
                    zamiary.

itd....
                    Polacy, szlachetny narodzie.. To co wy posiadacie, nieograniczona szczerosc i
                    otwartosc to jak czyste zloto. Inne narody tego nie znaja i czesto mowia
                    dlatego , naiwny,glupi. Niektorzy probuja to wykozystywac konspirujac i przez
                    oszustwa. Te elementy nie naleza do Waszej kultory. Mosicie jednak wciaz
                    pracowac aby nie dac sie zwiezs.
                    Szczery jak golebica lecz chytry jak waz.niech to bedzie Twoja dewiza.
                    Badz dumny z tego ze jestes czystym Polakiem.
        • rattler Re: Nie oceniaj calego narodu po wypowiedziach je 25.02.04, 14:24
          Czlowieku a ty skad , z Marsa sie urwales ?

Adwokat ? Jesli jest , to bezrobotny ! jeden z nich ? Oczywiscie !
          A honor ? Pojecie egzotyczne dla tych z Izraela a tu jest niezaprzeczalny dowod

www.haaretzdaily.com/hasen/spages/396716.html
          Zydzi w obronie swojego chonoru nic nie zrobili na tym forum aby zdystansowac
          sie od tych wypowiedzi. Widac ze wypowiedzi tego indiwida im na reke.

narazie
    • Gość: marcus_crassus buhahahaha,czekalem na ciebie sieroto :)))) IP: *.prod-infinitum.com.mx 25.02.04, 11:21
      uwielbiam twoje bezsenosowne i sierotowate watki :)))))...sa takie bezsensowne ;))))

jak tam pisma do KG??? :)))))))))))

juz ci odeslali kasete z nagranym smiechem calego wydzialu??:)))))))

a teraz wiesz gdzie mozesz mnie bezsilna sieroto cmoknac...:)))jesli nie wiesz
      to w moj gwiazdzisty tylek :)
    • Gość: marcus_crassus doloz jeszcze to do tego co "wyciOles" :DDDD IP: *.prod-infinitum.com.mx 25.02.04, 11:25
      ale zanim to ofiaro przeczytasz naucz sie po polsku poprawnie pisac :))))...bo
      jako ze po szwedzku nie potrafisz poprawnie ani po polsku zdradzasz objawy bycia
      niedorozwinietym :))))))))

podobaja ci sie niedorozwoju nowe zabawki US??:DDD

www.theage.com.au/articles/2004/02/24/1077594824241.html
      wiesz juz gdzie mozesz mnie cmoknac?? :DDD
    • Gość: Roul Do marcussa_crassusa IP: *.swipnet.se 25.02.04, 11:53
      Doprawdy zadalem sobie trud i przejrzalem z grubsz kilkanasie postow Twoich i postow nicku konrada. Z wypowiedzi Twoich drogi forumowiczu
      wynika , ze jestes prymitywnym gnojkiem co probuje zniewazyc kazdego co nie ma takiego samego pogladu niz Ty sam. A ze poglady Twoje sa
      bardzo nietypowe to widze ze niewielu normalnych ludzi zgadza sie z Toba. Dlatego tez wpadasz w Konflikt z kazdym normalnym czlowiekiem. Jak To
      nadmienil nick Tomson ze , zydzi sie tak nie wypowiadaja. Ba ja jestem zydem i nie zycze sobie abys psol mi opinie. Jestes zwyczajna wsza panska
      co probuje sie podlizac , i cos zyskac na kwesti zydowskiej. Takich adwokatow jak Ty to sobie nie zyczymy. Prosze nie wypowiadaj sie ze jestes w
      obronie zydow lub ameryki. Ty wykazujesz najbardziej objawy roznych obcesji i problemow psychicznych, nie wykluczam ze na tle seksualny,. Drogi
      forumowiczu. Prosze skoncz bo nikt nie traktuje Ciebie powaznie. Konrad jest przynajmniej patriota polski, a Ty mi wygladasz na zdrajce. A z takimi to
      nikt nie chce przebywac.
      • Gość: marcus_crassus a ty niedorozwoju dzis udajesz Roula??a Miriam?:) IP: *.prod-infinitum.com.mx 25.02.04, 12:43
        sie zagubila???a ta 20 latka tez sie dzis zagubila???a kogo jeszcze psychiku
        udawales wczesniej ???:DDDDDD

moze za chwile podasz sie za prezydenta US???

posluchaj marna sieroto,moze cie nauczyc obslugi Proxy to przynajmniej bedziesz
        mogl adresy zmieniac,choc wykrycie proxy jest bardzo latwe :))))ale bedziesz
        mogl dluzej udawac :)))))

a jestem kims kto ma niezwykle dobra zabawe mogac sie posmiac z takich
        niedorozwojow jak ty *.swipnet.se :DDDDDD

niestety,jakos ze mna zgadza sie masa ludzi i to co reprezentuje to poglady
        wspolczesnego spoleczenstwa polskiego :))))))))))

a jak watpisz lewacka sieroto to zerknij do sondazy i sobie poczytaj :DDDDD

ty jestes debilem a nie zydem :DDDDDDD

nie dodawaj sobie uroku,jestes debil zwykly i juz :))))

i przestan razem z konradem (chyba ze po prostu konrad to tez ty tylko zmienia
        komputer) :))) kaleczyc jezyk polski bo wypowiadasz sie tak ze sie plakac chce
        :DDDDDDD

ps--> ty nie wygladasz na zdrajce,ty wygladasz na niedorozwoja umyslowego :DDDD

i z tego mam najwieksza zabawe...strasznie fajnie w przerwie w trudnej i
        meczacej pracy posmiac sie z takiej sieroty osle :DDDDDDD

napisz na KG ze Marcus Crassus publicznie szydzi z twojego opoznienia umyslowego
        :DDDDD
      • vanie sluchaj, ale kto Cie zmusza do wchodzenia na posty 25.02.04, 12:51
        Crassusa?
        Wprawdzie marnie udajesz Zyda,
        ale szerokim lukiem mozesz M_C omijac, jak Ci nie pasuje?
        • Gość: marcus_crassus nie moze omijac bo to konrad/znajomy konrada :D IP: *.prod-infinitum.com.mx 25.02.04, 13:00
          ten adres IP pojawia sie zawsze w postach jakie produkuje psychik konrad :DDDDDD

ciekawe jest to ze za kazdym razem udaje ze jest zupelnie "nowy" :DDDDD

po raz pierwszy jak ten adres sie pojawil mozna bylo poczytac idiotyczna wymiane
          zdan miedzy konradem a tym adresem IP.ze niby osoba spod tego adresu rozpoznala
          konrada i chce sie umowic na kawke :DDDDD,to bylo tak idiotyczne ze wszyscy
          ktorzy to czytali przecierali ze zdumienia oczy :DDD jak ktos sie chce umowic
          prywatnie to jest takie cos jak mail :DDDD,od tamtego czasu ten adres pojawia
          sie bardzo czesto i za kazdym razem jak mowilem udaje "nowego" :DDDDDDDDDDDDDDDDD

nie wiem jak mozna byc tak glupim zeby takie cos robic,przeciez to traci
          megadebilizmem :DDDDD

ale konrad to rzeczywisty psychik.nie z racji pogladow ani tego ze sie z nim nie
          zgadzam lub uwazam go za oszoloma.to psychik.naprawde.osoba chora umyslowo :DDDD

taka z papierami etc... :DDDDD

po prostu rewelacja,straszliwie zabawna sprawa :DDDD
          • Gość: Jerzy Re: "Konrad", "Tompson".... IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 25.02.04, 17:27
            Podejrzewam, ze na "rancho" "Konrada" prowadzi sie jakies "ideologiczne
            szkolenie" - coraz wiecej osob na "Forum" wykazuje zdumiewajace powinowactwo
            duchowe z tymi typami.
            Cecha charakterystyczna jest bezdenna glupota ich wypowiedzi- zamierzona lub
            nie.Do wyboru. Tacy ludzie zawsze sie odnajda w tlumie.
            Lub spotkaja w przedsionku jakiejs poradni zdrowia psychicznego.
            To "rancho" moze wlasnie jest takim "przedsionkiem". Nastepnym etapem jest juz,
            niestety, oddzial zamkniety.
            (J)
            • Gość: jmc. "Konrad"to albo swir albo ktos nawiedzony :)))) IP: *.prod-infinitum.com.mx 25.02.04, 17:50
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=10995902
              co to jest "lektura tekstu dziennego" ??:)))))kojarzy mi sie raczej z jakas
              sekta :))))))

mam wraznie ze to albo swir,ale taki naprawde facet ktory ma kuku na muniu/jest
              niepoczytalny umyslowo albo jakis "nawiedzeniec"...sekta jakas???nie mam
              pojecia..a kazdym razie zapraszal tam ludzi,zapraszal tomsona --> mial mu
              oplacic bilet...dlaczego tomsona???

odpowiedzi niejako udzielil werw --> tomson wydawal sie byc najbardziej podatna
              osoba na jakies tego typu "zaproszenia"...niemajetny mlody
              czlowiek,student,troche zagubiony,duzo gada,mala wiedza,przypuszczalnie niezbyt
              bystry ale zainteresowany polityka.katastrofalne bledy ort wskazuja ze moze cos
              tam w mozdzku tomsona zle dziala...

idealna ofiara...:)))))

a teksty o zapraszaniu na jakies picie wina,opowiesci seksualne o jakis
              przygodach erotycznych w saunie,poruszanie czesto tematow erotycznych,gadki o
              milosci,byciu kochanym,akceptacji etc polaczone z niechecia do zachodniego trybu
              zycia.

aha i bardzo czeste pytania n/t kto kim jest,co robi w zyciu etc...

sadze ze konrad to albo po prostu zwykly psychol z zaburzeniami nerwowymi albo
              rzeczywiscie czlonek jakies sekty/grupy zagubionych owieczek ze szwecji :))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka