Gość: Wqrwiony2 IP: *.crowley.pl 02.03.04, 20:17 Zakładają dla ciebie specjalne wątki w cichej nadziei, że zaszczycisz ich odpowiedzią. Pozdrawiam Wqrwiony2 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcus_crassus czujesz sie olewany??? IP: *.prod-infinitum.com.mx 02.03.04, 20:26 posluchaj oszolomie.to tak ku twojej informacji..zeby ogolnie stac sie "przedmiotem nagonki" przez "bande crassusa" co tutaj wg niektorych szaleje trzeba sie wykazac wyjatkowym imbecylizmem.niestety,wyjatkowego imbecylizmu nie mozna rozpoznac po wypowiediach oceniajacych.poniewaz piszesz tylko klkuzdaniowe bezsensy albo wypowiedzi w ktorych oceniasz czy cos popierasz czy nie jestes oceniany tylko jako oszolom.zwykly oszolom nie zostanie nigdy doceniony w wiekszy sposob. natomiast doceniane sa osoby wyrozniajace sie wyjatkowym imbecylizmem.wyjatkowy imbecylizm to durne poglady polaczone z tragicznymi brakami wiedzy.to kwalifikuje do uzyskania statusu "wybitnego imbecyla" i zainteresowania swoja osoba. abe uzyskala to m.in dzieki: uznaniu ze palestynczycy pochodza od filistynow,uznaniu ze konieczna cecha narodu jest posiadanie panstwa,nieznajomosc roznic miedzy wykonawca i podwykonawca. malo tego,do statusu imbecyla wybitnego nie tylko musisz pochwalic sie podobnymi glupotami ale w dodatku musisz ich bronic. wtedy zostaniesz przez "bande" doceniony. obecnie moi idole to: konrad abe tomson (ale on sie juz znudzil bo walkuje to samo wiec nie wiem czy moge go wyroznic) abe za powyzsze,konrad za stwierdzenie ze jestem gazeta wyborcza oraz doniesienia na Komende glowna o tym ze jestem rasista i uprawiam propagande antyislamska to sa obecne megaoszolomy forum.ty jestes druga liga,nawet teraz...ale sie staraj,moze cos ci wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: czujesz sie olewany???++++++++++++++++++ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 02.03.04, 20:33 <<<<<<<<<<<<<<<< Cześć, ABE - strasznie zalazłeś oszołomom za skórę IP: *.crowley.pl Gość: Wqrwiony2 02.03.2004 20:17 odpowiedz na list Zakładają dla ciebie specjalne wątki w cichej nadziei, że zaszczycisz ich odpowiedzią. Pozdrawiam Wqrwiony2<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< I ty do nich nalezysz? Odpowiedz Link Zgłoś
kosel_maruwi Re: czujesz sie olewany???++++++++++++++++++ 02.03.04, 20:35 Gość portalu: . napisał(a): > <<<<<<<<<<<<<<<< Cześć, ABE - > strasznie zalazłeś oszołomom za skórę IP: > *.crowley.pl > Gość: Wqrwiony2 02.03.2004 20:17 odpowiedz na list > > > Zakładają dla ciebie specjalne wątki w cichej nadziei, że zaszczycisz ich > odpowiedzią. > Pozdrawiam > Wqrwiony2<<<<<<<<<<<<<<<<< > 60<<<<<<<<<<<<<<<<<<<& > #60<<<<<<<<<< > > I ty do nich nalezysz? > Czesc chalaciarz. Masz cos do powiedzenia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: czujesz sie olewany???++++++++++++++++++ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 02.03.04, 20:46 Nie mam. Ale mam pytanie. Znowu ciebie o....rali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony2 Przyjmij moje najgłębsze wyrazy współczucia - nie IP: *.crowley.pl 02.03.04, 20:48 wiedziałem, że tak cienko z tobą: info.onet.pl/879767,69,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Przyjmij moje najgłębsze wyrazy współczucia -+ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 03.03.04, 01:05 Dlaczego cienko? My robimy to otwarcie,z radoscia. A ty pod stodola. Dlatego squrwiony jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony2 [...] IP: *.crowley.pl 04.03.04, 00:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABE Re: czujesz sie olewany???++++++++++++++++++ IP: *.directories.co.nz 02.03.04, 20:43 Myslalam ze zawarlismy tymczasowy rozejm??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: czujesz sie olewany???++++++++++++++++++ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 02.03.04, 20:52 Czy ja ztoba rozmawiam?Jestes polowica squrwionego? Rozejm? Dopoki sie zachowujesz jak dama. Odpowiedz Link Zgłoś
kosel_maruwi [...] 02.03.04, 20:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony2 "Po Szwecji się szwenda jedna taka menda... IP: *.crowley.pl 02.03.04, 20:55 ... mówi że jerzowa, a za jerza się chowa..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABE Kropka nie zastraszaj bo my nie w Izraelu, IP: *.directories.co.nz 02.03.04, 20:57 i chociaz ty Zyd, to ja nie Palestynka i nie musze wybierac pomiedzy samobojstwem "w stylu" a byciem ustrzelona jak zajac z dubeltowki. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: czujesz sie olewany???++++++++++++++++++ 02.03.04, 21:01 Gość portalu: . napisał(a): > Czy ja ztoba rozmawiam?Jestes polowica squrwionego? > Rozejm? > Dopoki sie zachowujesz jak dama. Taka to rozmowa [j] z "damami" nevillon.pac.pl/graph/all4fun/jeze.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony2 Re: czujesz sie olewany???++++++++++++++++++ IP: *.crowley.pl 02.03.04, 21:05 Fajny link - puściłem go paru znajomym - jest tak samo dobry, jak stary numer Mleczki z żółwiami. Pozdrawiam Wqrwiony2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABE Mad cow disease szaleje IP: *.directories.co.nz 02.03.04, 20:42 krasulko, twoj tekst powyzszy jest wystarczajaco dlugi aby byc wystarczajacym zrodlem twojej umyslowej plycizny, malostkowosci i dziecinnej egzaltacji. Co ty wnosisz do tego forum oprocz osobistych atakow i zenujacych bredni o "bandytach" i "legionach"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcus_crassus [...] IP: *.bbtec.net 02.03.04, 20:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony2 To fakt - mówią, że "Agora" mączkę kostną kupuje.. IP: *.crowley.pl 02.03.04, 21:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony2 Co więcej, ABE, niektórzy aż żenująco upokarzają IP: *.crowley.pl 02.03.04, 20:30 się, byleby tylko otrzymać jedną odpowiedź skierowaną do nich. Może kiedyś się zlituję i coś mu odpiszę - jeszcze coś sobie zrobi chłopak, a młody jeszcze i życie przed nim. Pozdrawiam Wqrwiony2 Odpowiedz Link Zgłoś
henry_kissinger Re: Cześć, ABE - strasznie zalazłeś oszołomom za 02.03.04, 20:31 ABE jest facetem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson ABE jest facetem? IP: *.ipt.aol.com 02.03.04, 20:34 I to jeszcze jakim przystojnym!!!! Tomson Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony2 Zauważyłeś, Tomson, że nawet ich spamerzy już IP: *.crowley.pl 02.03.04, 20:37 się pojawili? Coś im ten ABE na odcisk nieźle nastąpił. Pozdrawiam Wqrwiony2 Odpowiedz Link Zgłoś
henry_kissinger do Wqrwionego 02.03.04, 20:58 chyba nie zalapales: 1 - ABE jest kobieta 2 - Tomson (nie ten ze Slupska) jaja sobie robi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony2 Przeczytaj resztkę postów - już sama wyjaśniła, IP: *.crowley.pl 02.03.04, 21:01 że jest kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Taaa, ABE już chyba nawet mnie przeskoczyła IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 03.03.04, 03:31 w dołowaniu tych buSShowskich odpadków! Tak trzymać maleńka! :oD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABE Re: Cześć, ABE - strasznie zalazłeś oszołomom za IP: *.directories.co.nz 02.03.04, 20:37 Czesc Wqrwiony2. Bardzo czasowy nick ale ja osobiscie uwazam ze nie ma co sie wqrwiac, trzeba tepakow edukowac cierpliwie. Pisze do mnie i mnie bo uwazaja ze jestem "easy target" - bo ja kobieta, puch marny. Uszanowanko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony2 Re: Cześć, ABE - strasznie zalazłeś oszołomom za IP: *.crowley.pl 02.03.04, 20:39 O, przepraszam, rzeczywiście nie zwróciłem uwagi na płeć. Pozdrawiam Wqrwiony2 P.S. Tylko ciepłe kobiece serce może wierzyć w edukację Crassusa - już ktoś chciał go kiedyś przekonać, żeby się uczył języków obcych, a on nic... Ale życzę powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Re: Cześć, ABE - strasznie zalazłeś oszołomom za IP: *.ipt.aol.com 02.03.04, 20:43 A ile jezykow obcych ty znasz Tomson Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony2 Re: Cześć, ABE - strasznie zalazłeś oszołomom za IP: *.crowley.pl 02.03.04, 20:47 Sporo - można sprawdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABE Alez on przeciez mowi po lacinie IP: *.directories.co.nz 02.03.04, 20:46 podworkowej, jak rowniez ma pare terminow medycznych po lacinie, szczegolnie tych dotyczacych jego kondycji umyslowej. Dzieli sie nimi z kim moze. Taki to juz karaluszek jest hojny :) Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Cześć, ABE - strasznie zalazłeś oszołomom za 02.03.04, 20:43 Gość portalu: ABE napisał(a): > Czesc Wqrwiony2. Bardzo czasowy nick ale ja osobiscie uwazam ze nie ma co sie > wqrwiac, trzeba tepakow edukowac cierpliwie. > Pisze do mnie i mnie bo uwazaja ze jestem "easy target" - bo ja kobieta, puch > marny. > Uszanowanko :) Czesc ABE. Ty musisz byc wyrozumiala. Twoje dziecko zaczelo chodzic w wieku 11 miesiecy ale jak przygladam sie M_C galaxy i im podobnym to wydaje mi sie,ze w wieku 11 lat obijali sie o meble. To pozostawia slady. PS Masz wspolny jezyk z wq..nym. Przetlumacz mu co mialem na mysli. Tylko tak na wszelki wypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABE Oj, szczegolnie te upadki na glowe IP: *.directories.co.nz 02.03.04, 20:53 sa niefortunne. Po kazdej takej kolizji galaxy odlatuje w kosmos a krasula wstawia mleko na Marsa, traian rusza pod gwiazdzisty sztandar, a abstract przechodzi transformacje w ogniomistrza. Nie wspominajac juz nic o JK, ktory wlacza sie do karnawalu (tylko w speedo i trzech pawich piorkach). No i nie zampomnijmy o yaroni, ktory sie uzaleznia od kogo moze w ramach dywersyficacji wasalstwa i dupolizostwa. Czy kogos z tego zaszczytnego grona ominelam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony2 Re: Oj, szczegolnie te upadki na glowe IP: *.crowley.pl 02.03.04, 20:56 Dodaj jeszcze chłopakom po piórku w dup-ie i karnawał jak w Rio! Pozdrawiam Wqrwiony2 Odpowiedz Link Zgłoś
maniekxxx Re: Cześć, ABE - strasznie zalazłeś oszołomom za 02.03.04, 20:50 no oczywiscie- umilklas gdy udowodnilem tobie i Tomsonowi glownie- ze wasi ideolodzy lewicowi- winni sa wymordowania ponad 100 milionow wlasnych obywateli- ktorych to czerwoni rzeznicy wyrzneli -jako wrogow systemu.Raz na zawsze udowodnilem ze kazdy lewicowy system jest powiazany ideowo z socjializmem i komunizmem- na ktorych to systemach wisza ogromne ilosci ludzkich istnien- dlatego tez kto dzis utozsamia sie z lewica swiatowa- jest wspolwinny wymordowaniu ponad 100 milionow niewinnych ludzkich istnien- tacy ludzie powinni odpowiadac dzis za zbrodnie przeciwko ludzkosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABE hej, maniek, to w twojej ideologii IP: *.directories.co.nz 02.03.04, 21:05 odpowiedzialnosc zbiorowa znowu w modzie? Zapomnialam dodac, ze twoje upadki na glowe szczegolnie bolesne bo to z wysokiego drzewa. Trzymaj sie mocno maniek :) Odpowiedz Link Zgłoś
maniekxxx Re: hej, maniek, to w twojej ideologii 02.03.04, 21:25 Tak jest-ponad 100 milionow wyrznietych wrogow systemu - czyz potrzeba jeszcze cos dodawac.Kapitalizm za milion lat- niedorobi sie takiej chwaly, jak socjial-komuchy w paredziesiat lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Miliard maniuś, miliard!!! IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 03.03.04, 02:40 Idźmy na całość! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!! :oD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson ŻE CO MI UDOWODNIŁEŚ??? HAHAHAHAHA!!!! IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 03.03.04, 02:39 Mówisz o tej debilnej stronce która ukazała że stalin wymordował 60mln mimo że było to fizycznie niemożliwe biorąc pod uwagę przyrost ludności ZSRR. Maniuś, proponuję lekarstwa uspokajające, a jak już walisz debilizmy to przynajmniej mów o miliardzie a nie o marnych 100mln :oD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABE Re: ŻE CO MI UDOWODNIŁEŚ??? HAHAHAHAHA!!!! IP: *.directories.co.nz 03.03.04, 03:01 ja to nawet nie pamietam kiedy maniek cos tam udowadnial. Ale ze mnie ostatnio do odpowiedzialnosci osobistej pociagnal to bedzie trzeba apelacje zlozyc. No Maniek, to dawaj te dowody na stol. Kto kogo, gdzie, jak, daty, nazwiska, linki, ale tylko te neutralne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Kiedyś próbował, ale wszyscy go wyśmiali :oD IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 03.03.04, 03:28 Nawet crassula i spółka nie wzieli go w obronę, bo stronka którą przytoczył była strasznie debilna i tylko skrajny oszołom mógłby się nią posłużyć :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Cześć, ABE - strasznie zalazłeś oszołomom ++++ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 03.03.04, 01:24 1. . >>>>>>>>>>>>>>>>Kropka nie zastraszaj bo my nie w Izraelu, IP: *.directories.co.nz Gość: ABE 02.03.2004 20:57 odpowiedz na list i chociaz ty Zyd, to ja nie Palestynka i nie musze wybierac pomiedzy samobojstwem "w stylu" a byciem ustrzelona jak zajac z dubeltowki. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> ================================================== Czy ty nie masz jakies MANII? Czego? Chociaz jestes niezydowka,to czy musza na ciebie polowac? Przeciez z toba nie rozmawiam. Tyle durni na tym forum jest. Np..squrwiony,kosel_maruwi i tp. OOO! Splita nie nalezy zapomnac. A rozejm? Dopoki "dama" jestes. 2. >>>>>>>>>Re: czujesz sie olewany???++++++++++++++++++ kosel_maruwi 02.03.2004 20:35 odpowiedz na list Czesc chalaciarz. Masz cos do powiedzenia ?>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> ================================================== Nie mam. Ale mam pytanie. Znowu ciebie o....rali? 3.>>>>>>>>>>>>>>>>>>< Przyjmij moje najgłębsze wyrazy współczucia - nie IP: *.crowley.pl Gość: Wqrwiony2 02.03.2004 20:48 odpowiedz na list wiedziałem, że tak cienko z tobą: info.onet.pl/879767,69,item.html IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se Gość: . 03.03.2004 01:05 odpowiedz na list Dlaczego cienko? My robimy to otwarcie,z radoscia. A ty pod stodola. Dlatego squrwiony jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony2 "Po Szwecji się szwenda jedna taka menda... IP: *.crowley.pl 04.03.04, 00:18 ...nicki powiela jak szuler w karczmie zwela" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: "Po Szwecji się szwenda jedna taka menda++++ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 04.03.04, 00:43 Durniu! Zmien plyte. Zaczynasz byc nudny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony2 "Po Szwecji się szwenda jedna taka menda... IP: *.crowley.pl 04.03.04, 01:32 ...płci nie zmieniła, z jerza w jerzową wskoczyła, obojnak to czy spamer, i tak du_y daje..." Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus cyz ty wiesz ze jestes totalnym debilem?? 04.03.04, 01:40 natomiast roznisz sie od reszty,o ile np ABE jest debilka z powodu totalnego braku wiedzy i wyskakiwania w kwestiach w ktorych nie ma zielonego pojecia o co chodzi a np konrad jest wariatem i psychikiem i ty jestes innym rodzajem idioty.w ogole nie piszesz o niczym,po prostu wpieprzasz sie gdzies i zaczynasz gadac bez sensu.ani to zabawne,ani to blyskotliwe.takie gowno co sie przykleja i nikt nie wie co z tym zrobic. czlowieku.jak nie masz z kim pogadac to gazeta oferuje chyba cos takiego jak cafe czy jakos tak.a nawet czat.wez idz tam i poznaj sobie jakis znajomych. jak do twojego durnego lba nie doszlo to forum ma nazwe "swiat" i dotyczy sytuacji na swiecie a nie zajmowaniu miejsca swoimi idiotycznymi spostrzezeniami. doszlo to tepej mozgownicy czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson A ja kim jestem, nasza wszechzabawna crassulo? ;oD IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 04.03.04, 02:01 Liczę też że napiszesz mi jakiego rodzaju ty jesteś debilem :oD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony2 Zauważyłeś, że "Mączkę Kostną" c...e ostatnio IP: *.crowley.pl 04.03.04, 02:05 wiele mówiąca nerwowość? To rezultat konsekwentnego ignorowania chłopaczka. Niniejszym gorąco to polecam - pyszna zabawa patrzeć, jak się potem bidula pieni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony2 Piessna - "dałaś ciała" - w poprzednim poście IP: *.crowley.pl 04.03.04, 02:07 napisałem: "cechuje", a wy wycięliście to z uwagi na litery 3-7. Bez komentarza... Odpowiedz Link Zgłoś
piessna Re: Piessna - "dałaś ciała" - w poprzednim poście 04.03.04, 02:21 ja tnę po całości. Nie wdaję się w szczegóły Odpowiedz Link Zgłoś
maniekxxx Re: Cześć, ABE - strasznie zalazłeś oszołomom za 04.03.04, 01:08 nic niemusze udowadniac-linki podalem -jeden z univerysytetu Hawaji a drugi organizacji miedzynarodowej podobnej do UNESCO- fakty tam podane -potwierdzaja ze komuchy wymordowali ponad 100 milionow ludzi- wlasnych obywateli.Tak wy wierzcie w Trybune Ludu i sowiecka Prawde.Pozatym-obojetnie co mowicie-komuchy przegrali batalie o Polske,Europe,Swiat- niech wyja ,i szczekaja jak psy- gdyz tylko tyle im zostalo- czerwony AIDS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Stalin to byl dobry czlowiek IP: *.ipt.aol.com 04.03.04, 01:58 Komunizm to najlepszy system na swiecie, nigdy nie bedzie lepszego i sprawiedliwszego systemu. Tomson Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony2 Jak już chcesz spamować, sieroto, to IP: *.crowley.pl 04.03.04, 02:00 się przynajmniej zaloguj - wtedy jedynie co trzeci forumowicz odczyta twój adres. Dlaczego jesteście takimi cieniasami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Universytet Hawaji... ;o) IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 04.03.04, 01:59 To może ja przytoczę linki z uniwersytetu z Phennianu ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony2 Nie ma co się przejmować spamerem-małolatem IP: *.crowley.pl 04.03.04, 02:02 Chociaż - w przeciwieństwie do innych - próbował się ukryć. Pozdrawiam Wqrwiony2 Odpowiedz Link Zgłoś
maniekxxx Re: Universytet Hawaji... ;o) 04.03.04, 02:09 UNESCO - kim zas jest towarzyszu-tez proamerykanskie????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABE Re: Universytet Hawaji... ;o) IP: *.directories.co.nz 04.03.04, 02:15 no i jeszcze ta organizacja "podobna do UNESCO". No, no! Maniek, 100 mil ludzi to prawie trzy razy populacja Polski w latach komunizmu. Czy ty sobie zdajesz sprawe o jakiej skali ty mowisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Re: Universytet Hawaji... ;o) IP: *.ipt.aol.com 04.03.04, 02:22 Macie racje - w czsie komunizmu NIKT nie zostal zamordowany z rak wspanialych komunistow. Tomson Odpowiedz Link Zgłoś
maniekxxx Re: Universytet Hawaji... ;o) 04.03.04, 02:55 oczywiscie ze tak, wezmy samo ZSRR- na Ukrainie przeciez wymarlo okolo 8-10 milionow ludzi, w tym moja bliska rodzina, no a chyba niezapomnisz o wywozkach na Syberie, niezliczone ilosci ludzi- zwlaszcza za Stalina.Po wojnie zas dolaczyli takie kraje jak :Wietnam, Kambodza,Etiopia,Jugoslawia- niewspominajac juz o Chinach- tam to juz byla typowa rzez ludzka- tak ze z zamknietymi oczami mozna stwierdzic ze 100 milionow- to bylo minimum ofiar szalejacego komuszego systemu. Odpowiedz Link Zgłoś