IP: *.nas30.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 09.03.04, 15:18
Cees , nie bede odwolywal sie do twego honoru , ale mam nadzieje ze
potwierdzisz to ze wstawilem pierwszy sie w twojej obronie jak ci podlozono
te "swinie" ,... Gwoli sprawiedliwosci ,... Nic wiecej nie chce i nie prosze

uklony ,... Dla naj , rowniez :)

=============================================================================

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=11255374
Obserwuj wątek
    • Gość: dana33 Re: Do cs 137 IP: *.adsl.actcom.co.il 09.03.04, 16:19
      drogi cs 137
      potwierdz prosze, o co cie ten rozlupany prosi. on i tak nie rozumie, ze nie
      jego oskarzylam akurat o to ze TOBIE podstawil swinie, jak on sie wyraza, tylko
      ze po tym co napisal dzisiaj DO HANDY, wlaczyl sie do tej samej grupy, ktora
      tobie wtedy podstawila swinie i do tej samej grupy, ktora wlamala sie do
      computerow organizatorow konkursu. on dlugo mysli i ciezko rozumie, jemu trzeba
      czasem jak pierwszoklasiscie, ale on u mnie odstawiony na bok, tak ze ty mu
      potwierdzaj.... :)
      • Gość: sp;lit Re: Do cs 137 IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 09.03.04, 17:33
        Jesli znasz te sprawe to wiesz rowniez jak sie zachowalem i jaka byla moja
        reakcja ,... To ci powinno wystarczyc do opinii jaki mam stosunek do dziadostwa

To nie pierszy raz tak zagrywasz , kiedys puscilas watek ze sp;lit i inni tacy
        przyklaskuja mordowaniu zydowskich dzieci podczas holokaust'u ,...

uklony
      • gini Re: Dana po raz enty 09.03.04, 17:44
        Gość portalu: dana33 napisał(a):

> drogi cs 137
        > potwierdz prosze, o co cie ten rozlupany prosi. on i tak nie rozumie, ze nie
        > jego oskarzylam akurat o to ze TOBIE podstawil swinie, jak on sie wyraza,
        tylko
        >
        > ze po tym co napisal dzisiaj DO HANDY, wlaczyl sie do tej samej grupy, ktora
        > tobie wtedy podstawila swinie i do tej samej grupy, ktora wlamala sie do
        > computerow organizatorow konkursu. on dlugo mysli i ciezko rozumie, jemu
        trzeba
        >
        > czasem jak pierwszoklasiscie, ale on u mnie odstawiony na bok, tak ze ty mu
        > potwierdzaj.... :)

Cesiek swinie podstawil sobie sam, to pierwsze, a drugie, jak Ceesieg grozil i
        szantazowal to siedzialas cichutko.
        Ja nieczesto tu bywam ale gdzies mam ten watek, w ktorym Ceesio sie chwalil,
        znajomoscia stydentow hackerow, znajomosciami w mosadzie itd....
        Pozniej oczywiscie wszystko odkrecal bo Ceesio niby taki mundry ale nie zawsze
        zastanawia sie nad tym co pisze.
        • Gość: sp;lit Re: Dana po raz enty ,... plus :) IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 09.03.04, 18:31
          Nie wnikajac w szczegoly , mimo ze tez sie z nim nawalalem to opiepszylem tego
          hackera i drugi raz osobno ze miesza w osobiste porachunki ceesa rodzine .

Cees chcial sie ze wszystkimi nawalac w obronie syjonistow i miec spokojne
          zycie , a tak dobrze nie ma . Musze mu przyznac ze jak zabraklo mu gazu to sie
          wyniosl bez podkladania swin ,... To samo powinna zrobic ta drynda jak jej za
          goraco .

uklony
          • gini Re: Dana po raz enty ,... plus :) 09.03.04, 18:52
            Gość portalu: sp;lit napisał(a):

> Nie wnikajac w szczegoly , mimo ze tez sie z nim nawalalem to opiepszylem
            tego
            > hackera i drugi raz osobno ze miesza w osobiste porachunki ceesa rodzine .

Mylisz sie Split , nie bylo zadnego hackera , Ceesiek sam podal wszystko na
            tacy, nikt sie nigdzie nie wlamywal.
            A o rodzinie Ceesiek pisze na okraglo jak tez o swoim zyciu osobistym.
            Ceesiek zaczal jako swinia na FA postem o mnie, pozniej bylo troche priwow, z
            ktorych ujawnil male co nieco co jest juz jawnym swinstwem to on pozniej
            jeszcze troszke brzydkich rzeczy...
            W sumie szkoda gadac, jakie metody sie stosuje wiem dokladnie, bo jestem na
            portalu od dwoch lat, wpadasz czasami na FA, to powinienes wiedziec o donosach
            do pracy, itd...

>
            > Cees chcial sie ze wszystkimi nawalac w obronie syjonistow i miec spokojne
            > zycie , a tak dobrze nie ma . Musze mu przyznac ze jak zabraklo mu gazu to
            sie
            > wyniosl bez podkladania swin ,... To samo powinna zrobic ta drynda jak jej za
            > goraco .
            >
            > uklony
            Ceesiek sie rzadko wynosi, nicki zmienia i dalej robi swoje...
            • Gość: sp;lit Re: Dana po raz enty ,... plus :) IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 09.03.04, 19:13
              Nie wiem , ja sie nie nadaje do takiej roboty , podkladanie swin to nie moja
              specjanosc jak ta drynda sugeruje ,...

Cess'a ostatnio pod arsch_boli widzialem na tym forum :) Nick latwo zmienic ,
              styl troche trudniej .

uklony
        • Gość: Gucio [...] IP: *.ipt.aol.com 09.03.04, 19:05
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: dana33 Re: Zgadza sie! IP: *.adsl.actcom.co.il 09.03.04, 19:16
            gucio, zlotko, ryj nie tylko wieprzowy ale i sjonistyczny podnosze tutaj tylko
            ja. reszta, w tym i ty, zlotko, trzyma ladnie buziunke na klodke. wlasnie, jak
            to widzimy w twoim zwiezlym poscie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka