bakunda 16.03.04, 11:58 damski bokser. Mam nadzieję, że dostanie ciężki wyrok. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: S.ZAGORSKI glupias :) IP: *.chelmnet.pl 16.03.04, 12:03 przeciez nieuchronnosc wyroku, a nie jego "ciezkosc" jest wazna. Czyzbys nieuwaznie czytala glosy AUTORYTETOW MORALNYCH cytowanych w gazecinie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Immortal Głupiś IP: *.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.04, 16:34 O nieuchronności wyroku mówi się w kontekście prewencji - tzn. oddziaływania na psychikę potencjalnego przestępcy nim dokona on zbrodni. Coś Ci się bajki pomyliły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paryz Re: Początek procesu wokalisty Noir Desir IP: 62.201.139.* 16.03.04, 14:18 do autora: jak mozna bylo odmieniac Cantat ?! - Cantata, Cantatowi - przeciez to brzmi okropnie !! A swoja droga, niezla ma piesc chlopiec- raz uderzyl, ale porzadnie ! Szkoda Trintignant... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Początek procesu wokalisty Noir Desir IP: 80.119.110.* 16.03.04, 18:44 > A swoja droga, niezla ma piesc chlopiec- raz uderzyl, ale porzadnie ! Nie raz, tylko osiemnascie razy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Początek procesu wokalisty Noir Desir IP: 213.77.95.* 16.03.04, 14:36 po co ja w ogole dotykal .. kretyn .. nieumyslnie ... nieumyslnie bym go skazal na tyle na ile tylko bym mogl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gustaw Noir Desir to dobry zespol ... BYL. IP: *.rose2.brandeis.edu 16.03.04, 14:50 Wprawdzie bylo dwoch wokalistow, ale po takiej wpadce kto im jeszcze uwierzy w ich ambitne teksty o tym co dobre a co zle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tralalalala Re: Noir Desir to dobry zespol ... BYL. IP: *.waw.pl / *.waw.pl 16.03.04, 15:19 dwoch wokalistow?? ciekawe. mam kilka plyt grupy, ale na wszystkich spiewa Bertrand. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gustaw Re: Noir Desir to dobry zespol ... BYL. IP: *.rose2.brandeis.edu 16.03.04, 15:54 no tak masz racje. wydawalo mi sie ze ktos tam spiewal zbyt dobrze po angielsku, ale to byla chyba pomylka. Francuz teraz stale chce sie zabic bo ja ponoc bardzo kochal tylko wzial za duzo kokainy tego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: supaplex Re: Noir Desir to dobry zespol ... BYL. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.04, 15:53 Ja już nie jestem w stanie ich słuchać :( A tak ich lubiłem ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AZ Re: Początek procesu wokalisty Noir Desir IP: *.proxy.aol.com 16.03.04, 15:20 To na Litwie za zabicie czlowieka mozna dostac max. 15 lat??? Nie znam okolicznosci sprawy, ale takie wnioski mozna wyciagnac czytajac informacje Gazety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: supaplex Re: Początek procesu wokalisty Noir Desir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.04, 15:55 może to pobicie ze skutkiem śmiertelnym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Francuz Re: Początek procesu wokalisty Noir Desir IP: 212.191.80.* 16.03.04, 17:31 TRINTIGNANT, nauczcie sie pisac w szanownej Gazecie Wyborczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwoosheck New are the zero IP: 62.233.246.* 16.03.04, 17:34 On jej nie uderzyl, on ja zmasakrowal. Francuz podobnie jak Polak po prostu wali swoja partnerke. Zycze mu zeby zgnil w wiezieniu sluchajac swojej muzy. ja wole house music Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Moze tak troche wiecej informacji IP: *.cc.univie.ac.at 16.03.04, 18:23 Nie jestem zwolenniczka brutalnosci, nie popieram mordu. A juz tym bardziej narkotykow. Ale nieco za malo informacji zostalo podanych: 40 letnia aktorka, matka czworga dzieci (kazde z innym ojcem) w dlaszym ciagu utrzymywala kontakty z bylymi partnerami. Oskarzony, podobno zwykle dosc spokojny czlowiek, dla niej porzucil swoja zone, nie chcial jej dzielic z innymi. Dlatego chciala zerwac. Do powaznego pobicia (nie tylko raz) doszlo wlasnie w czasie klotni. Skonczy sie pewnie na zbrodni w afekcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosiak Re: Początek procesu wokalisty Noir Desir IP: *.noname.net.icm.edu.pl 16.03.04, 19:17 no nie popisal sie tym razem, a muzyke grają całkiem ok, to przykre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kornik Re: Początek procesu wokalisty Noir Desir IP: *.ptsm.com.pl / *.crowley.pl 16.03.04, 19:51 tak to tylko kochać potrafią polacy.dawna polska szkoła kochania.Brawo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PM Powinien zgnic w wiezieniu IP: *.proxy.aol.com 17.03.04, 00:29 Mam nadzieje ze w litewskim wiezieniu sa ludzie ktorzy potrafia skutecznie "walic" - to jest jedyne lekarstwo na takich zwyrodnialcow. Wielu ludzich w dzisiejszych czasach najpierw reaguja emocjonalnie i nieobliczalnie - a pozniej dociera do nich co sie stalo. Chcialbym uslyszec ze jego tez ktos poczestuje serja sierpowych. He should die in prison system.......soon Odpowiedz Link Zgłoś