Dodaj do ulubionych

Początek procesu wokalisty Noir Desir

16.03.04, 11:58
damski bokser. Mam nadzieję, że dostanie ciężki wyrok.
Obserwuj wątek
    • Gość: S.ZAGORSKI glupias :) IP: *.chelmnet.pl 16.03.04, 12:03
      przeciez nieuchronnosc wyroku, a nie jego "ciezkosc" jest wazna. Czyzbys
      nieuwaznie czytala glosy AUTORYTETOW MORALNYCH cytowanych w gazecinie?
      • Gość: Immortal Głupiś IP: *.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.04, 16:34
        O nieuchronności wyroku mówi się w kontekście prewencji - tzn. oddziaływania na
        psychikę potencjalnego przestępcy nim dokona on zbrodni. Coś Ci się bajki pomyliły.
    • Gość: paryz Re: Początek procesu wokalisty Noir Desir IP: 62.201.139.* 16.03.04, 14:18
      do autora: jak mozna bylo odmieniac Cantat ?! - Cantata, Cantatowi - przeciez
      to brzmi okropnie !!
      A swoja droga, niezla ma piesc chlopiec- raz uderzyl, ale porzadnie !
      Szkoda Trintignant...
      • Gość: gosc Re: Początek procesu wokalisty Noir Desir IP: 80.119.110.* 16.03.04, 18:44
        > A swoja droga, niezla ma piesc chlopiec- raz uderzyl, ale porzadnie !
        Nie raz, tylko osiemnascie razy!
    • Gość: andrzej Re: Początek procesu wokalisty Noir Desir IP: 213.77.95.* 16.03.04, 14:36
      po co ja w ogole dotykal .. kretyn .. nieumyslnie ... nieumyslnie bym go skazal
      na tyle na ile tylko bym mogl
    • Gość: gustaw Noir Desir to dobry zespol ... BYL. IP: *.rose2.brandeis.edu 16.03.04, 14:50
      Wprawdzie bylo dwoch wokalistow, ale po takiej wpadce kto im jeszcze uwierzy w ich ambitne
      teksty o tym co dobre a co zle.
      • Gość: Tralalalala Re: Noir Desir to dobry zespol ... BYL. IP: *.waw.pl / *.waw.pl 16.03.04, 15:19
        dwoch wokalistow?? ciekawe. mam kilka plyt grupy, ale na wszystkich spiewa
        Bertrand.
        • Gość: gustaw Re: Noir Desir to dobry zespol ... BYL. IP: *.rose2.brandeis.edu 16.03.04, 15:54
          no tak masz racje. wydawalo mi sie ze ktos tam spiewal zbyt dobrze po
          angielsku, ale to byla chyba pomylka. Francuz teraz stale chce sie zabic bo ja
          ponoc bardzo kochal tylko wzial za duzo kokainy tego wieczoru.

• Gość: supaplex Re: Noir Desir to dobry zespol ... BYL. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.04, 15:53
        Ja już nie jestem w stanie ich słuchać :( A tak ich lubiłem ;(
    • Gość: AZ Re: Początek procesu wokalisty Noir Desir IP: *.proxy.aol.com 16.03.04, 15:20
      To na Litwie za zabicie czlowieka mozna dostac max. 15 lat??? Nie znam
      okolicznosci sprawy, ale takie wnioski mozna wyciagnac czytajac informacje
      Gazety...
      • Gość: supaplex Re: Początek procesu wokalisty Noir Desir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.04, 15:55
        może to pobicie ze skutkiem śmiertelnym?
    • Gość: Francuz Re: Początek procesu wokalisty Noir Desir IP: 212.191.80.* 16.03.04, 17:31
      TRINTIGNANT, nauczcie sie pisac w szanownej Gazecie Wyborczej
    • Gość: gwoosheck New are the zero IP: 62.233.246.* 16.03.04, 17:34
      On jej nie uderzyl,
      on ja zmasakrowal.
      Francuz podobnie jak Polak
      po prostu wali swoja partnerke.
      Zycze mu zeby zgnil w wiezieniu
      sluchajac swojej muzy.

ja wole house music
    • Gość: Ewa Moze tak troche wiecej informacji IP: *.cc.univie.ac.at 16.03.04, 18:23
      Nie jestem zwolenniczka brutalnosci, nie popieram mordu. A juz tym bardziej
      narkotykow.
      Ale nieco za malo informacji zostalo podanych: 40 letnia aktorka, matka czworga
      dzieci (kazde z innym ojcem) w dlaszym ciagu utrzymywala kontakty z bylymi
      partnerami. Oskarzony, podobno zwykle dosc spokojny czlowiek, dla niej porzucil
      swoja zone, nie chcial jej dzielic z innymi. Dlatego chciala zerwac. Do
      powaznego pobicia (nie tylko raz) doszlo wlasnie w czasie klotni.
      Skonczy sie pewnie na zbrodni w afekcie.
    • Gość: Gosiak Re: Początek procesu wokalisty Noir Desir IP: *.noname.net.icm.edu.pl 16.03.04, 19:17
      no nie popisal sie tym razem, a muzyke grają całkiem ok, to przykre
    • Gość: kornik Re: Początek procesu wokalisty Noir Desir IP: *.ptsm.com.pl / *.crowley.pl 16.03.04, 19:51
      tak to tylko kochać potrafią polacy.dawna polska szkoła kochania.Brawo!!!
    • Gość: PM Powinien zgnic w wiezieniu IP: *.proxy.aol.com 17.03.04, 00:29
      Mam nadzieje ze w litewskim wiezieniu sa ludzie ktorzy potrafia
      skutecznie "walic" - to jest jedyne lekarstwo na takich zwyrodnialcow. Wielu
      ludzich w dzisiejszych czasach najpierw reaguja emocjonalnie i nieobliczalnie -
      a pozniej dociera do nich co sie stalo. Chcialbym uslyszec ze jego tez ktos
      poczestuje serja sierpowych. He should die in prison system.......soon
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka