Dodaj do ulubionych

Al Kaida ma bombę?

• Gość: dfhgggg Mam informacje dla Rosjan IP: *.piekary.net / *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.04, 21:25
      Podobno czeczeńcy kupili 12 sztuk
      • Gość: LEONCIO Re: Mam informacje dla Rosjan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 21:31
        A skąd by wytrzasnęli jedyne 360 milionów baksów ;))??
        • Gość: asert Re: Mam informacje dla Rosjan IP: 63.150.174.* 22.03.04, 21:51
          Z drukarni w Iranie
          • Gość: LEONCIO Re: Mam informacje dla Rosjan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 22:05
            Teraz sobie przypomniałem, w media markcie byla niedawno promocja
            kserokopiarek...
        • Gość: asgd Re: Mam informacje dla Rosjan IP: *.piekary.net / *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.04, 21:56
          Chcielismy dwie: ale był super rabat powyżej 10 sztuk. A na Moskwie i
          Petersburgu sie rosja nie kończy
    • Gość: dawidowicz Re: Izrael ma 200 IP: *.client.comcast.net 22.03.04, 21:45
      i rekoma chrzescian usiluje wymordowac muzulmanow.
    • Gość: karol A ja dwie IP: 62.29.248.* 22.03.04, 21:54
      ...opowiadanie bajek naiwnym
      • Gość: bij lade bin laden przeplacil IP: *.petrus.com.pl 22.03.04, 22:14
        Bin laden przeplacil widzialem tansze i mocniesze atomowki na stadionie X
        lecia. Mozna sie nawet potargowac. Spiryt z Sasza wypic targujac sie o cene. Do
        dwoch bombek Sasza daje jeszcze gratis 4 czolgi T-80 i pozlacany AK-47 Limited
        Edyszyn wyprodukowany z okazji XXV zjazdu KC KPZR.
    • voiture5 Re: Al Kaida ma bombę? 22.03.04, 22:08
      Komentarze rozne ale duzo naiwnych bo zarzucajacych rosjanom sprzedaz slynnych
      juz walizek.Wydaje mi sie ze rosjanie sa bardzo racjonalni i oby taka strategia
      przyswiecala USA czy Izraelowi.Mam do tego pewne zastrzezenia chociazby
      wyszkolenie i wyposazenie bylego agenta CIA OSAMA BEN LADEN do walki z
      owczesnym Zwiazkiem Radzieckim czy dostarczenie broni chemicznej do Iraku.
      • Gość: dyndas bron masowego razenia IP: *.maclean-fogg.com 22.03.04, 22:28
        Broni masowego razenia nie bylo w Iraku a Kurdow to wymordowano gazem
        rozsmieszajacym?
        Takim sposobem mozna powiedziec ze Oswiecim Majdanek itp. to brednie.
        Ta prasa lewicowa calkiem wam pirze mozgi.
        Nastepnym razem jak was pobija zadzwoncie do zbira ze szpitala ze go
        przepraszacie(jak to Hiszpania robi).
        • Gość: mikez Re: bron masowego razenia IP: *.aster.pl / *.acn.pl 22.03.04, 22:34
          > Nastepnym razem jak was pobija zadzwoncie do zbira ze szpitala ze go
          > przepraszacie(jak to Hiszpania robi).

hiszpania tak nie robi.
          hiszpania nie chce zapuszczac w rejony gdzie zbir grasuje a nie przepraszac go
    • Gość: Yankes Chodzi o to zeby terrorysci sie bali... IP: 202.129.78.* 22.03.04, 22:40
      bo inaczej wygraja i niedlugo wszyscy bedziemy chodzic w turbanach...
      Strach jest zlym doradca, sila trzyma holote terrorystow na odleglosc.
      • Gość: cs Re: Chodzi o to zeby terrorysci sie bali... IP: 195.215.5.* 23.03.04, 09:53
        zgadza sie
        tylko w tym wypadku trzeba bylo atakowac terrorystow, a nie slaby Irak
    • Gość: arahat Ja tez gdy slysze SLD IP: *.aster.pl / *.acn.pl 22.03.04, 22:47
      i kwacha
    • Gość: sandinista Re: Al Kaida ma bombę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 22:57
      i zajebiśćie!
    • Gość: gość Re: Al Kaida ma bombę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 22:57
      jeżeli to prawda, będzie wesoło na tym świecie. W końcu szlag trafi ludzkość.
      Może i nie szkoda... w sumie na tej Ziemi zachowujemy się jak szaleńcy. Za
      grosz instynktu przetrwania gatunku. Tylko życia żal...
    • Gość: kejpi Re: Al Kaida ma bombę? IP: *.smsnet.pl / *.smsnet.pl 22.03.04, 23:11
      Ostatnio zatrzymano w Berlinie 2 Marokańczyków, którzy mieli przy sobie
      szczegółowe plany Galaxy(centrum handlowe w centrum Szczecina), ciekaw jestem
      po co..., wczoraj zatrzymano 2 Pakistańczyków i Ukraińca, którzy mieli plany
      lotnisk i obiektów wojskowych w Szczecinie i okolicach(a nie jak podają w
      mediach plan Warszawy), ciekaw jestem po co..., teraz stwierdzili, że Al Kaida
      ma bombę atomową..., kilkanaście lat temu sluchałem przepowiedni jakiegoś
      księdza, któremy miał objawienia i z których wynikało, że KONIEC ŚWIATA nastapi
      wtedy gdy na Szczecin spadnie bomba atomowa, która zniszczy cześć miasta... Czy
      to nie zbieg okoliczności??? Niestety jakoś wszystko pasuje, to już zbliża się
      KONIEC ŚWIATA!!!
      • Gość: Rabanne Re: Al Kaida ma bombę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 23:24
        Chłopie spokojnie...Moze mają te bomby ale do konca swiata jeszcze daleko...
        Bez nerwow.
    • Gość: acura a jak to czeczeni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 23:18
      jak ma bombe al kaida,to jeszcze moze jej nie wysadzi ( za duzo potencjalnych
      celow a bomb tylko trzy),ale jak maja ja partyzanci czeczenscy to ja bym na
      miejscu Moskwian spokojnie nie spal.Jesli jednak maja ja partyzanci z al-kaidy
      to moim zdaniem wysadza ja teraz gdzies w Izraelu.Swoja droga to straszne ilu
      niewinnych ludzi moze zginac tylko dlatego ze jest demokracja.Tak ,to
      prawda ,terrorysci ,partyzanci czy bojownicy,atakuja cywili dlatego ze ci
      wybrali demokratycznie takich przywodcow ,ktorzy dla pieniedzy slawy lub z
      przekonania o wlasnej wyzszosci napadaja i ciemieza ich kraje.
      • Gość: albaniec z albanii terrorysci IP: *.uni.lodz.pl 23.03.04, 01:20
        Smierc terroristow z Izraelu(Sharona), Palestyny, Kosowa, wszystkich!!!!!
    • Gość: lange Re: Al Kaida ma bombę? IP: *.internode.on.net.au 22.03.04, 23:34
      autor, jak to dziennikarz - przesadzil. 1 kilotona to 5% bomby hiroszimskiej, a
      nawet ta nie zniszczyla wszystkiego w promieniu 1 km. Co nie umniejsza grozy,
      jesli to prawda, ze terrorysci maja cos takiego.
    • Gość: axx Re: Al Kaida ma bombę? IP: 207.191.236.* 22.03.04, 23:35
      Oczywiscie rozmowa o bombie ma za zadanie wywolac obawy u niektorych. Takze ma oskarzyc Rosje o nielegalna sprzedaz. A przeciez sami amerykanie kilka lat
      temu nakrecili film o takiej historii . Przemyt glowicy przez jugoslowianina do Nowego Jorku. Oczywiscie glowica soviecka bo ktorz inny.
      Zastanawiam sie tylko czy nie mozna by zrobic takiej bomby domowym sposobem powiedzmy podobnie jak wino czy wodeczke.
      Chyba srednio uzdolniony student politechniki (systematycznie czytajacy Mlodego Technika ) prawdopodobnie by to zrobil. Sprzyja temu; mala ilosc
      materialow a zatem mozliwosc ich zakupienia.No i detonator.
      Ludzie u nas zdolni i bez roboty. Polska wyrosla na swiatowego producenta amfy. A sovieciarzy nie mozna zbombardowac co tylko moze cieszyc.
    • Gość: M Re: Al Kaida ma bombę? IP: 134.113.4.* 23.03.04, 00:26
      Moi drodzy, co ja mam powiedziec, jesli pracuje i mieszkam w promieniu jednego
      kilometra od Bialego Domu i od Kapitolu....
    • Gość: cyp niech tylko zdetonuja to bedzie ich koniec IP: *.nsw.bigpond.net.au 23.03.04, 00:39
      I tak bliski wschod to pustynia naukowa i kulturalna, walcem wyrownac!
    • Gość: AAron Re: Al Kaida ma bombę? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.04, 00:59
      Hej wy tam, czego się boicie? Al Kaidy z jej bombami walizeczkowymi?
      Nie dla Was one. ONE SĄ DLA MUGOŁÓW IZRAELSKICH!
      A jak nawet będziecie przypadkiem w ich podbliżu, no to co?
      Jak perdyknie to nawet nie poczujecie!
      Są inne, znaaaaacznie lepsze. Rażą w promieniu nie 1 km ale 100 km.
      I tylko ich IZRAEL się boi. I ich jeszcze nie ma.
    • Gość: JoteN Wygląda na to IP: *.toya.net.pl 23.03.04, 01:03
      Wygląda na to
      Wygląda na to, że Al Kaida ma czym dokonać
      odwetowej egzekucji Ariela Szarona.
    • Gość: michuj Re: I O TO CHODZI , MICHAL IP: *.dial.froggy.com.au 23.03.04, 01:14
      • Gość: Tchorze przekleci! To teraz ONZ,EU,odda wladze zze strachu EL-Qaidzie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.03.04, 14:00
    • Gość: michuj KTO W TO UWIERZY? IP: *.dial.froggy.com.au 23.03.04, 01:18
    • Gość: : ) A IRAK BMR IP: *.dial.froggy.com.au 23.03.04, 01:25
    • Gość: ja Zamknąć tego dziennikarza ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 01:36
      <Mir, który wsławił się tym, że wkrótce po 11 września 2001 r. przeprowadził
      wywiad z ben Ladenem, nie zdradza, gdzie i kiedy rozmawiał z Zawahirim,...>

Przecież to jest pomoc w ukrywaniu przestępcy !
      Za to powinno się wsadzać !
      • Gość: gosciu Re: Zamknąć tego dziennikarza ! IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 23.03.04, 02:00
        masz pejsy?Wszystkich byscie pozamykali
    • Gość: ziemianin Re: Al Kaida ma bombę? IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 23.03.04, 01:54
      Panie szaron pan jest hoojem albo goojem albo inna miernota,uwazasz gosciu,ze
      zrobiles swemu "narodowi" dobrze...?
      no to sie przejechalismy lacznie z "prezydentem" ... "mocarstwa" i teraz
      bedzie prabably:welcome in the hell.. buzka gooju
    • mojedwagrosze Czy Al Kaida ma bombkę A? 23.03.04, 02:25
      Nie, nie ma. Pierwszy w kolejce do zakupu takiej bombki stał o wiele
      potężniejszy i mający większe możliwości, nie tylko finansowe, Saddam. I gdyby
      taką taką bombkę posiadał, to na pewno zrobiłby z niej użytek. Po drugie
      głównym celem terrorystów jest zasiać strach. Niestety widać, że udaje im się
      to, bo nawet dziennikarzom rozum odbiera. Po trzecie uzbrojenie i wysadzenie
      bomby atomowej nie polega na przyciśnięciu guzika, tu potrzebny jest ekspert,
      osoba wtajemniczona, jakich jest garstka w Rosji, i jestem przekonany, że każda
      taka osoba jest pod ścisłą obserwacją.
      Co więc ma al-kajda? Myślę, że wydali 30 mln na jakąś atrapę. Ktoś ich nieźle
      nabrał i skosił ładną kasę.
    • Gość: rychu Re: Al Kaida ma bombę? IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 23.03.04, 03:11
      Mam wszystko w dupie.Kopie ziemianke.
    • Gość: Maciej.. Re: To jest odwracanie uwagi od ... IP: *.z064220066.chi-il.dsl.cnc.net 23.03.04, 03:45
      To jest stary sposob na odwrocenie uwagi od tej zbrodni na narodzie
      palestynskim. Trzeba straszyc swiat i udawac ze sie go broni. A wystarczy
      samemu nie broic.
    • Gość: KF Re: Al Kaida ma bombę? IP: *.dialup.mindspring.com 23.03.04, 05:18
      Radio Erevan nadawalo,ze taka walizeczka w wozku inwalidzkim schowana zostala
      wlasnie wyslana na stacje MIR w ramach akcji wyzwolenia swiata od terroryzmu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka