Gość: dfhgggg Mam informacje dla Rosjan IP: *.piekary.net / *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.04, 21:25 Podobno czeczeńcy kupili 12 sztuk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEONCIO Re: Mam informacje dla Rosjan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 21:31 A skąd by wytrzasnęli jedyne 360 milionów baksów ;))?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asert Re: Mam informacje dla Rosjan IP: 63.150.174.* 22.03.04, 21:51 Z drukarni w Iranie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEONCIO Re: Mam informacje dla Rosjan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 22:05 Teraz sobie przypomniałem, w media markcie byla niedawno promocja kserokopiarek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asgd Re: Mam informacje dla Rosjan IP: *.piekary.net / *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.04, 21:56 Chcielismy dwie: ale był super rabat powyżej 10 sztuk. A na Moskwie i Petersburgu sie rosja nie kończy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawidowicz Re: Izrael ma 200 IP: *.client.comcast.net 22.03.04, 21:45 i rekoma chrzescian usiluje wymordowac muzulmanow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol A ja dwie IP: 62.29.248.* 22.03.04, 21:54 ...opowiadanie bajek naiwnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bij lade bin laden przeplacil IP: *.petrus.com.pl 22.03.04, 22:14 Bin laden przeplacil widzialem tansze i mocniesze atomowki na stadionie X lecia. Mozna sie nawet potargowac. Spiryt z Sasza wypic targujac sie o cene. Do dwoch bombek Sasza daje jeszcze gratis 4 czolgi T-80 i pozlacany AK-47 Limited Edyszyn wyprodukowany z okazji XXV zjazdu KC KPZR. Odpowiedz Link Zgłoś
voiture5 Re: Al Kaida ma bombę? 22.03.04, 22:08 Komentarze rozne ale duzo naiwnych bo zarzucajacych rosjanom sprzedaz slynnych juz walizek.Wydaje mi sie ze rosjanie sa bardzo racjonalni i oby taka strategia przyswiecala USA czy Izraelowi.Mam do tego pewne zastrzezenia chociazby wyszkolenie i wyposazenie bylego agenta CIA OSAMA BEN LADEN do walki z owczesnym Zwiazkiem Radzieckim czy dostarczenie broni chemicznej do Iraku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyndas bron masowego razenia IP: *.maclean-fogg.com 22.03.04, 22:28 Broni masowego razenia nie bylo w Iraku a Kurdow to wymordowano gazem rozsmieszajacym? Takim sposobem mozna powiedziec ze Oswiecim Majdanek itp. to brednie. Ta prasa lewicowa calkiem wam pirze mozgi. Nastepnym razem jak was pobija zadzwoncie do zbira ze szpitala ze go przepraszacie(jak to Hiszpania robi). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikez Re: bron masowego razenia IP: *.aster.pl / *.acn.pl 22.03.04, 22:34 > Nastepnym razem jak was pobija zadzwoncie do zbira ze szpitala ze go > przepraszacie(jak to Hiszpania robi). hiszpania tak nie robi. hiszpania nie chce zapuszczac w rejony gdzie zbir grasuje a nie przepraszac go Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yankes Chodzi o to zeby terrorysci sie bali... IP: 202.129.78.* 22.03.04, 22:40 bo inaczej wygraja i niedlugo wszyscy bedziemy chodzic w turbanach... Strach jest zlym doradca, sila trzyma holote terrorystow na odleglosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cs Re: Chodzi o to zeby terrorysci sie bali... IP: 195.215.5.* 23.03.04, 09:53 zgadza sie tylko w tym wypadku trzeba bylo atakowac terrorystow, a nie slaby Irak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arahat Ja tez gdy slysze SLD IP: *.aster.pl / *.acn.pl 22.03.04, 22:47 i kwacha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandinista Re: Al Kaida ma bombę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 22:57 i zajebiśćie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Al Kaida ma bombę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 22:57 jeżeli to prawda, będzie wesoło na tym świecie. W końcu szlag trafi ludzkość. Może i nie szkoda... w sumie na tej Ziemi zachowujemy się jak szaleńcy. Za grosz instynktu przetrwania gatunku. Tylko życia żal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kejpi Re: Al Kaida ma bombę? IP: *.smsnet.pl / *.smsnet.pl 22.03.04, 23:11 Ostatnio zatrzymano w Berlinie 2 Marokańczyków, którzy mieli przy sobie szczegółowe plany Galaxy(centrum handlowe w centrum Szczecina), ciekaw jestem po co..., wczoraj zatrzymano 2 Pakistańczyków i Ukraińca, którzy mieli plany lotnisk i obiektów wojskowych w Szczecinie i okolicach(a nie jak podają w mediach plan Warszawy), ciekaw jestem po co..., teraz stwierdzili, że Al Kaida ma bombę atomową..., kilkanaście lat temu sluchałem przepowiedni jakiegoś księdza, któremy miał objawienia i z których wynikało, że KONIEC ŚWIATA nastapi wtedy gdy na Szczecin spadnie bomba atomowa, która zniszczy cześć miasta... Czy to nie zbieg okoliczności??? Niestety jakoś wszystko pasuje, to już zbliża się KONIEC ŚWIATA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rabanne Re: Al Kaida ma bombę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 23:24 Chłopie spokojnie...Moze mają te bomby ale do konca swiata jeszcze daleko... Bez nerwow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acura a jak to czeczeni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 23:18 jak ma bombe al kaida,to jeszcze moze jej nie wysadzi ( za duzo potencjalnych celow a bomb tylko trzy),ale jak maja ja partyzanci czeczenscy to ja bym na miejscu Moskwian spokojnie nie spal.Jesli jednak maja ja partyzanci z al-kaidy to moim zdaniem wysadza ja teraz gdzies w Izraelu.Swoja droga to straszne ilu niewinnych ludzi moze zginac tylko dlatego ze jest demokracja.Tak ,to prawda ,terrorysci ,partyzanci czy bojownicy,atakuja cywili dlatego ze ci wybrali demokratycznie takich przywodcow ,ktorzy dla pieniedzy slawy lub z przekonania o wlasnej wyzszosci napadaja i ciemieza ich kraje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albaniec z albanii terrorysci IP: *.uni.lodz.pl 23.03.04, 01:20 Smierc terroristow z Izraelu(Sharona), Palestyny, Kosowa, wszystkich!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lange Re: Al Kaida ma bombę? IP: *.internode.on.net.au 22.03.04, 23:34 autor, jak to dziennikarz - przesadzil. 1 kilotona to 5% bomby hiroszimskiej, a nawet ta nie zniszczyla wszystkiego w promieniu 1 km. Co nie umniejsza grozy, jesli to prawda, ze terrorysci maja cos takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axx Re: Al Kaida ma bombę? IP: 207.191.236.* 22.03.04, 23:35 Oczywiscie rozmowa o bombie ma za zadanie wywolac obawy u niektorych. Takze ma oskarzyc Rosje o nielegalna sprzedaz. A przeciez sami amerykanie kilka lat temu nakrecili film o takiej historii . Przemyt glowicy przez jugoslowianina do Nowego Jorku. Oczywiscie glowica soviecka bo ktorz inny. Zastanawiam sie tylko czy nie mozna by zrobic takiej bomby domowym sposobem powiedzmy podobnie jak wino czy wodeczke. Chyba srednio uzdolniony student politechniki (systematycznie czytajacy Mlodego Technika ) prawdopodobnie by to zrobil. Sprzyja temu; mala ilosc materialow a zatem mozliwosc ich zakupienia.No i detonator. Ludzie u nas zdolni i bez roboty. Polska wyrosla na swiatowego producenta amfy. A sovieciarzy nie mozna zbombardowac co tylko moze cieszyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Al Kaida ma bombę? IP: 134.113.4.* 23.03.04, 00:26 Moi drodzy, co ja mam powiedziec, jesli pracuje i mieszkam w promieniu jednego kilometra od Bialego Domu i od Kapitolu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyp niech tylko zdetonuja to bedzie ich koniec IP: *.nsw.bigpond.net.au 23.03.04, 00:39 I tak bliski wschod to pustynia naukowa i kulturalna, walcem wyrownac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAron Re: Al Kaida ma bombę? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.04, 00:59 Hej wy tam, czego się boicie? Al Kaidy z jej bombami walizeczkowymi? Nie dla Was one. ONE SĄ DLA MUGOŁÓW IZRAELSKICH! A jak nawet będziecie przypadkiem w ich podbliżu, no to co? Jak perdyknie to nawet nie poczujecie! Są inne, znaaaaacznie lepsze. Rażą w promieniu nie 1 km ale 100 km. I tylko ich IZRAEL się boi. I ich jeszcze nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JoteN Wygląda na to IP: *.toya.net.pl 23.03.04, 01:03 Wygląda na to Wygląda na to, że Al Kaida ma czym dokonać odwetowej egzekucji Ariela Szarona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michuj Re: I O TO CHODZI , MICHAL IP: *.dial.froggy.com.au 23.03.04, 01:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tchorze przekleci! To teraz ONZ,EU,odda wladze zze strachu EL-Qaidzie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.03.04, 14:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Zamknąć tego dziennikarza ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 01:36 <Mir, który wsławił się tym, że wkrótce po 11 września 2001 r. przeprowadził wywiad z ben Ladenem, nie zdradza, gdzie i kiedy rozmawiał z Zawahirim,...> Przecież to jest pomoc w ukrywaniu przestępcy ! Za to powinno się wsadzać ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: Zamknąć tego dziennikarza ! IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 23.03.04, 02:00 masz pejsy?Wszystkich byscie pozamykali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziemianin Re: Al Kaida ma bombę? IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 23.03.04, 01:54 Panie szaron pan jest hoojem albo goojem albo inna miernota,uwazasz gosciu,ze zrobiles swemu "narodowi" dobrze...? no to sie przejechalismy lacznie z "prezydentem" ... "mocarstwa" i teraz bedzie prabably:welcome in the hell.. buzka gooju Odpowiedz Link Zgłoś
mojedwagrosze Czy Al Kaida ma bombkę A? 23.03.04, 02:25 Nie, nie ma. Pierwszy w kolejce do zakupu takiej bombki stał o wiele potężniejszy i mający większe możliwości, nie tylko finansowe, Saddam. I gdyby taką taką bombkę posiadał, to na pewno zrobiłby z niej użytek. Po drugie głównym celem terrorystów jest zasiać strach. Niestety widać, że udaje im się to, bo nawet dziennikarzom rozum odbiera. Po trzecie uzbrojenie i wysadzenie bomby atomowej nie polega na przyciśnięciu guzika, tu potrzebny jest ekspert, osoba wtajemniczona, jakich jest garstka w Rosji, i jestem przekonany, że każda taka osoba jest pod ścisłą obserwacją. Co więc ma al-kajda? Myślę, że wydali 30 mln na jakąś atrapę. Ktoś ich nieźle nabrał i skosił ładną kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychu Re: Al Kaida ma bombę? IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 23.03.04, 03:11 Mam wszystko w dupie.Kopie ziemianke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej.. Re: To jest odwracanie uwagi od ... IP: *.z064220066.chi-il.dsl.cnc.net 23.03.04, 03:45 To jest stary sposob na odwrocenie uwagi od tej zbrodni na narodzie palestynskim. Trzeba straszyc swiat i udawac ze sie go broni. A wystarczy samemu nie broic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KF Re: Al Kaida ma bombę? IP: *.dialup.mindspring.com 23.03.04, 05:18 Radio Erevan nadawalo,ze taka walizeczka w wozku inwalidzkim schowana zostala wlasnie wyslana na stacje MIR w ramach akcji wyzwolenia swiata od terroryzmu. Odpowiedz Link Zgłoś