Dodaj do ulubionych

Szanowna Pani dano (dana33)

IP: *.perrycorp.com 26.03.04, 16:48
Fredzio44 odszedl
Tomek44 odszedl
wtracalski odszedl
ojejku68 odszedl
Boruch_Goldstein odszedl
palnick odszedl
john.galt odszedl
kd odeszla
gabriela_casey odeszla
dagny.taggart odeszla
z daleka odchodzi

czas zostawic te forum polskim forumowiczom.
Niech sie ukaze w pelnym pieknie!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=11615656
Obserwuj wątek
    • Gość: z daleka Re: Szanowna Pani dano (dana33) IP: 5.5R* / *.inter.net.il 26.03.04, 16:56
      No, nie jest tak zle;
      albo,
      no, nie jest tak dobrze.
      • Gość: Perry Re: Szanowna Pani dano (dana33) IP: *.perrycorp.com 26.03.04, 17:20
        Szanowny Panie z daleka

prosze zauwazyc ze wzgledem Pana uzylem czas terazniejszy a nie przeszly :-)

myslalem ze latwiej mi bedzie najpierw przekonac Pania Dane porzucic adykcje do
        adrenaliny ktora jej daje to forum. Pan nie wykazuje rownie silnego nalogu,
        ale mysle ze tez warto sie przeniesc na inne forum, np
        mideasttruth.com/forum/viewtopic.php?t=461&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=&sid=f4b0d53da3b7a1be2b2cd3a5
        albo
        www.israelnationalnews.com/
        • Gość: z daleka Re: Szanowna Pani dano (dana33) IP: 5.5R* / *.inter.net.il 26.03.04, 18:02
          Ale ja lubie po polsku. Czuje sie przywiazany i do Polski i do Polakow.
          • Gość: Perry Re: Szanowna Pani dano (dana33) IP: *.perrycorp.com 26.03.04, 18:06
            wspulczuje :-)
            • Gość: Oozie Re: Szanowna Pani dano (dana33) IP: *.sth.shb.se / *.handelsbanken.se 31.03.04, 11:34
              Gość portalu: Perry napisał(a):

> wspulczuje :-)

Tia, a Perry WSPULCZUJE! Przez "U"!
              Ech Poljaki Poljaki.
              Własny język mieć w takiej pogardzie...Żałosne
            • Gość: babariba jak perry 'wspulczuje' przez 'u', a za to poucza.. IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 31.03.04, 16:25
              ...to ja już wolę 'z daleka' czytać.
              I daj boh, sztob nieposlednij. Toast tradycyjnie już wznoszę ekologicznym
              napojem, co on wyrasta w dziewiczych ostępach Puszczy Knyszyńskiej pod bacznym
              nadzorem miejsciowej ludzkości. Czasem moczymy w nim taką trawę, co na nią żubry
              sikają. Ot, tak dla odmiany.
              • Gość: Perry :-P IP: *.perrycorp.com 31.03.04, 17:31
                Perry wspułczóje lub współczuje pół na puł.
                Perry ma to wszystko gdzieś.
      • Gość: jarek-nudziasz Widac ,ze tzw" Polscy Araby" nie dobrze spia IP: *.fastres.net 26.03.04, 17:58
        i maja koszmary w nocy- droga do musulmanskiego raju stoi dla nich otworem.

Ps. Jak moga byc Palestynscy Araby to tez moga byc Polscy,ktorzy naja jedyne
        prawo do kraju miedzy Odra a Bugiem, przeciez tam ich ojcowie rozsiali swoje
        nasienie.

• Gość: babariba stosunkujesz się Waść jak zwykle... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 31.03.04, 16:30
          ...z prawą, czy lewą??? Dłonią oczywiście???
    • Gość: dana33 Re: Szanowna Pani dano (dana33) IP: *.adsl.actcom.co.il 26.03.04, 17:02
      drogi perry. mysle, ze nie odeszli tak na wsiegda. po prostu potrzebuje
      odetchnac swiezym powietrzem. co do z daleka, to ja go ciagle jeszcze widze...
      czy potrzebujesz okulary, perry? mam jeszcze pare z tych, co sobie kupilam w
      usa 3 pary z 20 dolarow.....
      widzisz, moj drogi, ja przychodze kiedy chce i odchodze tez, kiedy chce.
      przynajmniej na forum. a tak z boczku, to to jestg polskie forum? bo jakos mam
      dosc wyrazne uczucie, ze to jest forum zydowsko-israelskie.
      • Gość: Perry [...] IP: *.perrycorp.com 26.03.04, 17:06
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: dana33 Re: Szanowna Pani dano (dana33) IP: *.adsl.actcom.co.il 26.03.04, 17:21
          nu, wiedzialam, ze sie zgodzimy. wiec teraz mozemy spokojnie rozmawiac
          dalej... :)
          • Gość: Perry Re: Szanowna Pani dano (dana33) IP: *.perrycorp.com 26.03.04, 17:30
            "Wlasnie" - with tongue in cheak :-)
            • Gość: dana33 Re: Szanowna Pani dano (dana33) IP: *.adsl.actcom.co.il 26.03.04, 17:36
              nu, wlasnie, ja tez... :)
              a tak to spotkales kogos, kto naprawde to robi???? :
              • Gość: dana33 Re: Szanowna Pani dano (dana33) IP: *.adsl.actcom.co.il 26.03.04, 17:49
                ah, zapomnialam, teraz czytajac gini przypomnialo mi sie.... wiec ja tez, tak
                jak ty, tylko z mala roznica.... ja to with tongue in cheek..... :)
                • Gość: Perry Re: Szanowna Pani dano (dana33) IP: *.perrycorp.com 26.03.04, 17:53
                  morati hiniccha!
                  • Gość: dana33 Re: Szanowna Pani dano (dana33) IP: *.adsl.actcom.co.il 26.03.04, 18:07
                    :)
          • Gość: Morda [...] IP: *.wroclaw.mm.pl 28.03.04, 20:40
    • nierzyd nie odeszli 26.03.04, 17:04
      Tylko powpelzali ze strachu przed Hamasem do swoich dziur.

Po odwecie Hamasu trzeba bedzie zrobic zbiorke rzydow i zobaczyc ilu zostalo.

To moze troche potrwac.
      • Gość: dana33 Re: nie odeszli IP: *.adsl.actcom.co.il 26.03.04, 17:22
        widze, ze zoladek ciagle jeszcze nie w porzadku.
        znasz takie trafne polskie powiedzenie, nadzieja jest matka glupich?
        • gini Re: Panie perry 26.03.04, 17:39
          Niech pisza jak najwiecej!!!Przeciez piszac wyraznie sie osmieszaja.Zloszcza
          sie tylko wyzywaja, i tak smiesznie przy tym podskakuja.Nudno by bylo bez nich.
          • Gość: dana33 Re: Panie perry IP: *.adsl.actcom.co.il 26.03.04, 17:52
            gini zlotko.... nie wiem co sie dzieje z wami ostatnio, ale ciagle sie wam
            wszystko kielbasi niekoszernie... widzisz, to co widze, to kosel-scianka
            strasznie sie zezloscil, zaczal uzywac slow rynkowych, i do tego podskakuje,
            ale tylko na jednej nodze... to wogole wyglada przekomicznie....
            ale zgadzam sie z toba, ze bez nas byloby nudnie.... a do kogo bys krzyczala,
            jakie to zydy parchate? do splita? przeciez on tez o tym caly czas. do
            drzewieckiego? a on co, ma inny repertuar? jednyne co wam pozostaje, to wlasnie
            dawac prowokacyjne watki, my bedziemy odpowiadac, a wy macie zabawe.
            widzisz zlotko, nawet dp zabawy potrzebujesz nas..... nu, zoll zejn, dami ci
            material...
            • gini Re: Danuto co z okularkami 26.03.04, 17:57
              Gość portalu: dana33 napisał(a):

> gini zlotko.... nie wiem co sie dzieje z wami ostatnio, ale ciagle sie wam
              > wszystko kielbasi niekoszernie... widzisz, to co widze, to kosel-scianka
              > strasznie sie zezloscil, zaczal uzywac slow rynkowych, i do tego podskakuje,
              > ale tylko na jednej nodze... to wogole wyglada przekomicznie....
              >
              Najkomiczniejszy to jest burak ze Szwecji , jak sie zlosci to mu mycka spada,
              powinien mu ja ktos przybic gwozdzikiem.

ale zgadzam sie z toba, ze bez nas byloby nudnie.... a do kogo bys krzyczala,
              > jakie to zydy parchate?

Widzisz, ze okularki potrzebne, nigdzie nigdy nie krzyczalam, o zydach
              parchatych .Niektorych Zydow wrecz bardzo lubie .

do splita? przeciez on tez o tym caly czas. do
              > drzewieckiego? a on co, ma inny repertuar? jednyne co wam pozostaje, to
              wlasnie
              >
              > dawac prowokacyjne watki, my bedziemy odpowiadac, a wy macie zabawe.
              > widzisz zlotko, nawet dp zabawy potrzebujesz nas..... nu, zoll zejn, dami ci
              > material...

No przeciez pisalam, ze bez was smutno by bylo, o co cu chodzi, znow nie
              doczytalas.
              Idz zesz kobieto do tego okulisty.
            • Gość: bk [...] IP: 12.24.244.* 26.03.04, 21:22
          • furia44 [...] 27.03.04, 06:28
    • Gość: z daleka Re: Nalezy to delikatniej powiedziec! IP: *.inter.net.il 26.03.04, 21:49
      Chyba sie Gutek zdenerwowal, albo sie napil nie tego co trzeba.
      • Gość: z daleka Re: Nalezy to delikatniej powiedziec! IP: 5.5R* / *.inter.net.il 26.03.04, 22:08
        droga Piessno wykarczowalac Gucia z korzeniami. Nie wiem czy to dobry pomysl.
        On jest(byl)swiadomie, czy tez nie najwiekszym oredownikiem Zydow na tym forum.
        Jego bezprzykladna nienawisc potwierdza(la) wszystko co dotychczas powiedziano
        o antysemityzmie. Krotko mowiac Gutek jest(byl) stworzeniem pozytecznym.
        PS. Oddac nam Gucia.
        • furia44 Re: Nalezy to delikatniej powiedziec! 27.03.04, 06:30
          :-)
    • Gość: . Re: Szanowna Pani dano (dana33)+++ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 26.03.04, 21:57
      Panie Perry.
      Jakbysmy ten interes wam zostawili-to bylo byjak z tym:
      "Daj chlopu zegarek ......"!
      I kto by tu zostal:
      Gucio nieszczesliwy?
      Pan?
      "Panienka" z Belgii, co histerycznie smieje sie do rozpuku.
      Split co najmniej niemadry!
      Historyk nadworny, titusem wabiacy.
      Specjalnoscia panstwa tegto jest bezmyslne skanowanie.
      Wnosimy wam swiza krew.
      Probujemy stymulowac wasze mozgi.
      Nie zawsze sie to udaje.Przyznaje.
      Robimy,co mozemy.

P.S
      "Panienko"!
      Dzien dzisiejszy jest udany?
      • Gość: . Re: Szanowna Pani dano (dana33)+++ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 26.03.04, 21:59
        Zdrasze tajemnice.
        Ja tez panienki niektore bardzo lubie.
        • Gość: Gucio [...] IP: *.ipt.aol.com 26.03.04, 22:18
          • Gość: . Re:Owieczko+++++ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 26.03.04, 22:30
            Uwazaj,bo oni ciebie rusza.
            • Gość: Gucio [...] IP: *.ipt.aol.com 26.03.04, 22:33
    • furia44 Re: Szanowny Panie Perry! 27.03.04, 06:39
      Odnosze wrazenie, ze pozostal Pan zypelnie niezrozumiany :-). No coz, jak to
      sie w Galicji mowilo, taki los kataryniarza w poscie (gra slow przypadkowa)
      • Gość: OSKAR Re: Szanowny Panie Perry! IP: *.cablep.bezeqint.net 28.03.04, 00:25
        MASZ RACJE, TEN PERRY ZOSTAL ZUPELNIE NIEZROZUMIANY. ON SIE CZEPIAL TYLKO Z
        NUDOW I W CHWILI GDY SPOTKAL WSZYSTKICH FORUMOWYCH ZYDOW MU SIE ODRAZU
        ZAPCHALO...
        • dipis Re: Szanowny Panie Perry! 28.03.04, 01:45
          Drogi Oskarze, widze ze i Pan Perry'ego inaczej zrozumial niz ja :-(
          Pozdrowienia od dipisa
          • Gość: OSKAR Re: Szanowny Panie Perry! IP: *.cablep.bezeqint.net 28.03.04, 21:00
            DROGI PANIE DIPIS, MA PAN ZUPELNA RACJE. CZASAMI CZLOWIEK COS NIE ROZUMI I
            PRZEZ TO NIE SPADA MU KORONA Z GLOWY... SZCZEGOLNIE GDY PAN PERRY STAJE SIE
            LAGODNIEJSZY Z POSTU DO POSTU... W KONCU ON POPROSI WSZYSTKICH ZYDOW ZOSTAC NA
            FS..
            POZDROWIENIA.
    • perry.perry do OSKARA, furii i dipisa 28.03.04, 04:03
      do OSKARA, nie rozumiem o co Panu chodzi.
      A moj pierwszy post do dany33 powinien byl byc takze adresowany do Pana.
      Nie zrobilem tego tylko dlatego ze Pan wystepuje na tym forum rzadziej, wiec
      nie stwarza "problemow" w takiej samej ilosci jak dana.

do furii44. Poszukalem pani wypowiedzi na tym forum, uzywajac wyszukiwarke
      znalazlem tylko 6. Ale ze stylu nawet tych szesciu, chyba wiem z kim mam do
      czynienia. Poznaje styl :-) Pozdrawiam! Z oczywistych faktow moj apel do
      dany33, nie dotyczy Pani (a moze trafniej "wiedzmo"?) :-) Pozatym, wystepuje
      Pani tu jeszcze mniej regularnie niz OSKAR

do dipis. Nie wiem z kim mam tutaj do czynienia. :-) No i nie wiem jak mnie
      Pani zrozumiala. Zadnej glebokie idei w moim apelu do Dany nie bylo.

Perry
      • dipis Re: do perry.perry 28.03.04, 04:37
        > do dipis. Nie wiem z kim mam tutaj do czynienia. :-)
        No przeciez to wyraznie z mojego nicku wynika: displaced person :-)
        > No i nie wiem jak mnie Pani zrozumiala.
        Pewnie opatrznie, bo odwrotnie, niz tkz wiekszosc
        >Zadnej glebokie idei w moim apelu do Dany nie bylo.
        W to nie wierze, no ale jest to konsekwencja tego co napisalem w poprzednim
        zdaniu.
        Wierny czytelnik "na wspak" dipis
        • perry.perry Re: do perry.perry 28.03.04, 04:45
          dipis napisała:

> > do dipis. Nie wiem z kim mam tutaj do czynienia. :-)
          > No przeciez to wyraznie z mojego nicku wynika: displaced person :-)
          > > No i nie wiem jak mnie Pani zrozumiala.
          > Pewnie opatrznie, bo odwrotnie, niz tkz wiekszosc
          > >Zadnej glebokie idei w moim apelu do Dany nie bylo.
          > W to nie wierze, no ale jest to konsekwencja tego co napisalem w poprzednim
          > zdaniu.
          > Wierny czytelnik "na wspak" dipis

hmmm. W tym poscie uzywa Pani rodzaj meski, a przy zalogowaniu sie uzyla
          Pani/Pan rodzaj zenski. Ze jest Pan/Pani displaced person to jasne z czasu w
          ktorym Pan/Pani pisze. W Polsce chyba wszyscy spia o tej porze.

Nie bardzo rozumiem jak mnie Pan OSKAR zrozumial, wiec nie bardzo rozumiem jak
          mnie Pani zrozumila. Dana zrozumiala mnie bardzo dobrze i udalo jej sie mnie
          przekonac zebym ja zostawil w spokoju, co zasygnalizowalem powyzej "morati
          hiniccha!" mniej lub bardziej niegramatycznie...
          • dipis Re: do perry.perry 28.03.04, 05:51
            Zafrapowala mnie informacja, ze przy zalogowaniu wybiera sie rodzaj
            meski/zenski; w ktorym momencie? nie przypominam sobie, zebym cos takiego
            zeznawal :-)
            Coraz bardziej staje sie to dla mnie oczywiste, ze nic nie zrozumialem; ale czy
            ja musze wszystko rozumiec? :-)
            Pozdrawiam raz jeszcze
            goyish chaver dipis
            • perry.perry Re: do perry.perry 28.03.04, 06:52
              dipis napisała:

> Zafrapowala mnie informacja, ze przy zalogowaniu wybiera sie rodzaj
              > meski/zenski; w ktorym momencie? nie przypominam sobie, zebym cos takiego
              > zeznawal :-)
              A no tak. Wypelnia sie tez adres miejsca zamieszkania, wyksztalcenie i zawod,
              oczywiscie tylko bardzo naiwni ludzie pisza prawde wypelniajac ta ankiete.
              Widze ze Pan nawet nie zauwazyl co Pan tam nawypelnial :-)

> Coraz bardziej staje sie to dla mnie oczywiste,
              > ze nic nie zrozumialem; ale czy
              > ja musze wszystko rozumiec? :-)
              Nie, :-) Chociaz w danym wypadku nie bylo nic do zrozumienia. To bylo moje
              ostateczne nawolanie dany33 porzucic te forum. Nieudane.

> Pozdrawiam raz jeszcze
              > goyish chaver dipis
              Nawzajem, :-)
              zydek parchaty, Perry
              • furia44 Re: do perry.perry 28.03.04, 08:10
                :-)
                • Gość: dana33 do furii, perry i dipisa IP: *.adsl.actcom.co.il 28.03.04, 10:27
                  nu, smialam sie od samego rana.... you made my day!!!! :)))))
                  wiec zdradze wam tajemnice: ja to juz bym dawno z tego forum sobie poszla,
                  dobrowolnie, po pierwszej starej sjonistycznej kurwie :). a tymczasem nie mam
                  zamiaru z nastepujacych powodow: furia, perry, dipis, z daleka, tomek, jerzy,
                  fredzia wszystkie, wtracalski, oskar, groszek, abstrakt, w, kokietowska kokota,
                  kd, rasznu, fan_j_mendy, nie izraelczyk, to name the few, i nawet jak sie
                  zdziwicie, i moze to czysty masochizm (? :) !) rowniez i cccp alias rowerek i
                  jeszcze pare nikow :) jak ja moge bez was? ta reszta, jak sie mowi jezykiem
                  goethe, kann mir gestohlen bleiben.
                  wiec caluski dla was wszystkich i przyjemnej niedzieli, wasza ciagle jeszcze
                  usmiechajaca sie dana
                  • Gość: z daleka Re: do furii, perry i dipisa IP: 5.3.1R3D* / 212.29.206.* 28.03.04, 10:39
                    Przylaczam sie.
                    Z masochistycznym pozdrowieniem.
                    Z daleka.
                    • Gość: White Rower Cześć Żołędny, IP: *.acn.pl 28.03.04, 10:42
                      pojeździłeś już sobie dzisiaj na zielonej hulajnodze?

C.
                      • Gość: z daleka Re: Cześć Żołędny, IP: 5.3.1R3D* / 212.29.206.* 28.03.04, 10:54
                        Zwroc uwage rowerku. ze mnie prowokujesz. Nie skarz sie pozniej. ze ci bez powodu wsadzilem kija w
                        szprychy.
                        Twoj Zoledny, rozgrzewajacy sie pomalu, ale skutecznie.
                        • Gość: White Rower Re: Cześć Żołędny, IP: *.acn.pl 28.03.04, 10:57
                          Gość portalu: z daleka napisał(a):

> Zwroc uwage rowerku. ze mnie prowokujesz. Nie skarz sie pozniej. ze ci bez powo
                          > du wsadzilem kija w
                          > szprychy.
                          > Twoj Zoledny, rozgrzewajacy sie pomalu, ale skutecznie.

To tylko tak, w przypływie dobrego humoru. Mam zawsze tak, kiedy pojawia się słońce.

• Gość: dana33 Re: Cześć Żołędny, IP: *.adsl.actcom.co.il 28.03.04, 13:02
                            nu, prosze, slowo szprycha zapomnialam zupelnie, z daleka mi przypomnial i znow
                            sie posmialam, bo sobie przypomnialam, ze rzeczywiscie jak mialam rower w
                            polsce to sie robilo takie rzeczy, jak wsadzania kija w szprychy, kto by mi to
                            przypomnial, gdyby nie forum i z daleka?
                            wiec wszystko wraca do starych forumowych przyzwyczajen.... :)
                            • Gość: z daleka Re: Cześć Żołędny, IP: 5.3.1R3D* / 62.90.63.* 28.03.04, 13:33
                              :), :), :)....
                      • srebrne.wrotki do kacapa 28.03.04, 15:35
                        Gość portalu: White Rower napisał(a):

> pojeździłeś już sobie dzisiaj na zielonej hulajnodze?
                        >
                        > C.

zielona hulajnoga nie jest z daleka, ani white.rower ani white_rower :-P
                        • Gość: White Rower Re: do kacapa IP: *.acn.pl 28.03.04, 15:38
                          srebrne.wrotki napisał:

> Gość portalu: White Rower napisał(a):
                          >
                          > > pojeździłeś już sobie dzisiaj na zielonej hulajnodze?
                          > >
                          > > C.
                          >
                          > zielona hulajnoga nie jest z daleka, ani white.rower ani white_rower :-P

Wiem - F.U.
                          • zielona.hulajnoga Re: do kacapa 28.03.04, 15:56
                            Gość portalu: White Rower napisał(a):

> srebrne.wrotki napisał:
                            >
                            > > Gość portalu: White Rower napisał(a):
                            > >
                            > > > pojeździłeś już sobie dzisiaj na zielonej hulajnodze?
                            > > >
                            > > > C.
                            > >
                            > > zielona hulajnoga nie jest z daleka, ani white.rower ani white_rower :-P
                            >
                            > Wiem - F.U.

Great! Just making sure...
                          • Gość: z daleka Re: do obydwu panow IP: 5.3.1R3D* / 212.29.206.* 28.03.04, 16:09
                            Wypraszam sobie. Zielona hulajnoga przez krotki okres czasu byla moja. Powiem wiecej, bylem jej
                            pierwszym ujezdzajacym. Zaoferowalem ja z dobrego serca zafrapowanemu rowerkowi, tem odrzycil
                            darowizne i slusznie , bo w tzw. miedzyczasie zostala jak sie to mowi, gwizdnieta.
                            Taka jest jedyna prawda zielonej hulajnogi.
                            • Gość: White Rower Re: do obydwu panow IP: *.acn.pl 28.03.04, 16:17

> Wypraszam sobie. Zielona hulajnoga przez krotki okres czasu byla moja. Powiem w
                              > iecej, bylem jej
                              > pierwszym ujezdzajacym. Zaoferowalem ja z dobrego serca zafrapowanemu rowerkowi
                              > , tem odrzycil
                              > darowizne i slusznie , bo w tzw. miedzyczasie zostala jak sie to mowi, gwizdnie
                              > ta.
                              > Taka jest jedyna prawda zielonej hulajnogi.

Tak było, Żołędny mówi prawdę, i ja to potwierdzam.

Z jednym tylko zastrzeżeniem - że mianowicie nie odrzyciłem, bo nawet nie wiem, jak to zrobić -
                              • Gość: dana33 do jednego pana IP: *.adsl.actcom.co.il 28.03.04, 16:19
                                dzwon!!!! ty masz zajoba na punkcie prawicy i lewicy??? odrzycaj wprost w
                                centrum!!!! :)
                                • Gość: White Rower Re: do jednego pana IP: *.acn.pl 28.03.04, 16:27

> dzwon!!!! ty masz zajoba na punkcie prawicy i lewicy??? odrzycaj wprost w
                                  > centrum!!!! :)

Dana, to wyrażenie z za...em trochę za mocne, weź to pod uwagę, uważane za mocno wulgarne. Reszta OK. He, he, he (copyright A.D.)

Prawica i lewica? To Ty masz na sumieniu!!!
                                  • Gość: dana33 Re: do jednego pana IP: *.adsl.actcom.co.il 28.03.04, 16:42
                                    ja cie pardon, ja wyjechala w 1967, za moich czasow to nie bylo ani mocne ani
                                    wulgarne, co ty, u mnie tate uwazal ze slowo kochanek to wulgarne, to jesli ten
                                    za... byhlby wulgarny, to ja by dostala od tate prosto w centrum, zapewniam.
                                    wiz jesli cos sie zmienilo to ja przepraszam jeszcze raz i poprawiam:
                                    nowa wersja:

dzwon!!! masz fizia na punkcie prawicy i lewicy? odrzycal wprost w centrum!!!

ok?
                                    git, a teraz nie udawaj ze nie widzisz, ze nie wiesz gdzie okulary (na nosie,
                                    wprost w centrum), nie zwalaj nic na moje sumienie, bo ono dzisiaj szczegolnie
                                    obciazone, tylko idz na tamten watek i odpowiadaj na uprzejme, rzetelne, czyste
                                    pytanie bez najmniejszych wulgarnosci. odpowiadaj tak prosto w centrum.
                                • Gość: z daleka Re: do jednego pana IP: 5.3.1R3D* / 212.29.206.* 28.03.04, 16:27
                                  Zeby bylo smieszniej mozna to przjezyczenie zinterpretowac jeszcze inaczej. Kto zgadnie jak?
                                  • Gość: White Rower Re: do jednego pana IP: *.acn.pl 28.03.04, 16:28

> Zeby bylo smieszniej mozna to przjezyczenie zinterpretowac jeszcze inaczej. Kto
                                    > zgadnie jak?

Domyślam się, ale trzeba było by a) ucha niemieckiego, b) trochę roboty z ortografią.

• Gość: dana33 do obu panow IP: *.adsl.actcom.co.il 28.03.04, 16:43
                                      wy to prosze, bez zagadkow i tak dalej. niemieckie ucho jest, ortografia.... nu
                                      wybaczymy sobie, wiec walcie prosto w centrum. bo ja ciekawa....
                                      • Gość: z daleka Re: do obu panow IP: 5.3.1R3D* / 62.90.63.* 28.03.04, 17:04
                                        Nu, rowerek poradzil sobie z zagadka, teraz nie rozpraszajmy go wiecej. Plone bowiem z ciekawosci,
                                        jak poradzi sobie rowniez z Dany pytaniem. Mam dziwne przeczucie ze splone do zgliszczy.
                                        • Gość: dana33 do z daleka IP: *.adsl.actcom.co.il 28.03.04, 19:56
                                          nu, zmniejsz ogien, bo to chyba jeszcze potrwa..... :)
                                          • Gość: z daleka Re: do z daleka IP: 83.130.203.* 28.03.04, 20:26
                                            Panie Welocyped, Pan tu ..... a ja gore. Gore.
                  • dipis Re: do Dany 28.03.04, 20:44
                    Dano, na "Medal za Niezlomnosc", to juz dawno Pani zasluzyla :-); ja ograniczam
                    pobyt na FS do minimum, bo inaczej musze na odtruwanie zuzyc takie ilosci
                    czosnku, ze wplywa to niekorzystnie na PR z moimi wspolpracownikami. Milego
                    wieczoru od przywiazanego dipisa
                    • Gość: dana33 Re: do Dany IP: *.adsl.actcom.co.il 28.03.04, 20:51
                      nu, zawsze mowilam ze nie wazna ilosc ale jakosc.... dobrze czuc cie "za
                      plecami" :)
                      • Gość: chuhem Re: do Dany IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.04, 21:18
                        Dana rulez! - jak to sie mowi w mlodziezowym slangu.
                        • Gość: dana33 Re: do Dany IP: *.adsl.actcom.co.il 28.03.04, 22:53
                          hej, chuhem, cus ja nie na biezaco w slangu.... ani mlodziezowym ani dla
                          staruszek polsko-zydowskich... :) ja tak sobie wykapowala, ze to musi byc z
                          francuska, ale cus nie rozumiem, nie brakuje jakiejs literki? ty mnie
                          poinformuj, ok? :)
                          • Gość: chuhem Re: do Dany IP: *.coig.katowice.pl 29.03.04, 14:18
                            Tak ja ciebie informuję: rulez to umłodzieżowiona wersja angielskiego "rules"
                            czyli Dana rulez to Dana panuje. I to by było na tyle. Ukłony od Wtrącalskiego.
                            • Gość: Perry Re: do Dany IP: *.perrycorp.com 29.03.04, 15:17
                              Dana, zauwaz IP adres.
                              Nie mogli sie powstrzymac nie zajrzec na forum...

poddaje sie...
                              • Gość: dana33 do chuhemcia i perry IP: *.adsl.actcom.co.il 29.03.04, 19:55
                                nu, teraz to ja wszystko farszteje, przezroczyste, jak woda w syfonie... :)
                                a forum to choroba, taka nieuleczalna.... :)
                                • Gość: Perry Re: do chuhemcia i perry IP: *.perrycorp.com 29.03.04, 19:59
                                  jak widac na zalaczonym obrazku :-)
                                  • Gość: chuhem Re: do chuhemcia i perry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.04, 18:38
                                    Idac dalej Dano, Dana RULEZ - oznacza też Dana gora! Dana ma racje!

Po francusku ruler - znaczy (perhaps) wyznaczac np. reguly.

Nie chcac sie przylizywac, ale czytajac Twoje posty, z latwoscia mozna to
                                    powiedziec. DANA RULEZ! i to wyjasniajac dokladnie. :)

:):):):):):):)

Czekam na odp.

• Gość: Perry Re: do chuhemcia i perry IP: *.perrycorp.com 30.03.04, 18:42
                                      palce swedza, co?
                                      nie mozecie sie powstrzymac nie zajrzec do tego pornograficznego forum :-)
                                      pozdrowienia dla obojga!
                                      Perry
                                    • Gość: dana33 Re: do chuhemcia IP: *.adsl.actcom.co.il 30.03.04, 18:47
                                      drogi chuhemciu, to tylko tak wyglada, ze ja gora, to dla zmylenia przeciwnika,
                                      farsztejst? chociaz moj isz to chodzi po miescie i oznajmia wszystkim, ze to on
                                      ma ostatnie slowo w rodzinie..... :)
                                      • Gość: chuchem Re: do chuhemcia ale do dany IP: *.hopto.org / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 09:49
                                        Farszteje!!!

• dipis Re: do perry.perry 28.03.04, 20:31
                Aaa, "rozumiem, powiedzial do Krzysia Kubus Puchatek; ale dalej nic nie
                rozumial" :-)
                • perry.perry Re: do perry.perry 28.03.04, 22:32
                  dipis napisała:

> Aaa, "rozumiem, powiedzial do Krzysia Kubus Puchatek; ale dalej nic nie
                  > rozumial" :-)

Za to ja juz teraz wszystko rozumiem :-)

Byly sobie wiedzmy trzy. A jenda byla niepoprawna wiedzma. Nic na to nie
                  poradzimy...
                  • dipis Re: do perry.perry 29.03.04, 00:50
                    ... i byl wilk okrutnie zly :-)
                    • Gość: dana33 Re: do perry.perry IP: *.adsl.actcom.co.il 29.03.04, 01:06
    • Gość: chuhem krotka inf. IP: *.hopto.org / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 10:42
      Moze jestem troche spozniony, ale moge powiedziec, ze conajmniej dwie z tych
      osób, które zostaly wymienione na poczatku postu wcale nie odeszly na stale z
      forum, tylko chwilowo maja duzo innych spraw. Wiec nie martw sie i czekaj.

Milczenie (i czekanie) jest zlotem - jak mawiaja.
      • Gość: Perry Re: krotka inf. IP: *.perrycorp.com 31.03.04, 17:25
        Wiem :-)
        Ale myslalem ze moze jednak odejda, ze moze Polska pomoze im sie wyleczyc od
        tego nalogu.
        Pozdrowienia dla obu osob :-)
        • Gość: dana33 Re: krotka inf. IP: *.adsl.actcom.co.il 31.03.04, 18:10
          nu, panowie, tylko spokojnie, ja tu trzymam miejsca zarezerwowane i cieple....
          a siwezy wiaterek kolo nosa to kazdemu z nas potrzebny od czasu do czasu... :)
          • Gość: chuhem Re: krotka inf. IP: *.hopto.org / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.04, 10:50
            i tak powinno byc! KAzdy ma prawo do "urlopu"!
            • Gość: tate chuchema Re: krotka inf. IP: *.coig.katowice.pl 01.04.04, 13:04
              Urlopów sie zachciewa. A w chederze się uczyć (chocby hiszpańskiego) to nie
              łaska???
              • Gość: dana33 Re: krotka inf. IP: *.adsl.actcom.co.il 02.04.04, 04:04
                nu, to ja wlasnie wrociwszy w wojazy dalekich miedzy jeruszalajmem, tel aviviem
                i haifa..... to ja ide powiedziec, ze hiszpanski tylko w chederze w
                hederze... :)
                • Gość: chuchem Re: krotka inf. IP: *.hopto.org / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.04, 10:48
                  Tak. Prawda. Tak samo jak ostatnio sie zastanaewialem, czy chuhem, czy chuchem,
                  i doszedlem do wniosku, ze chuchem jest ladniejszy i prostszy, bo ostatnio ktos
                  mnie pomylil!!!
                  Ale aluzji o hederze i hiszpanskim nie pojalem! Moze jakies PRIMA APRILISOWSKIE
                  kawalsko!
                  No cosz... Nic zlego.
                  Fajnie bylo na objazdach???
                  • Gość: dana33 Re: krotka inf. IP: *.adsl.actcom.co.il 02.04.04, 23:20
                    na objazach mylo fajnie, ale meczaca.....
                    a co do aluzji, to to nie byla aluzja. cheder, po po dzisiejszemu jesziwa.
                    nu, i jest w greater israel takie miasto kolo tel avivia, co sied zwie hedera.
                    czyli cheder w hederze, tak mi sie to napisalo.... :)
    • szpital_psychiatryczny dana twoja prosba o przyjecie - odrzucona!!!! 02.04.04, 23:29
      Przyjmujemy tylko!!!! pacjentow ktorzy rokuja jakies nadzieje na wyleczenie.
      • Gość: dana33 Re: dana twoja prosba o przyjecie - odrzucona!!!! IP: *.adsl.actcom.co.il 03.04.04, 12:12
        nuuuu, a kiedy ja to zlozylam podanie o przyjecie???? ja to wogole chce byc
        wyleczona??? never, over my dead body!!!! :)
        • cs137 Cześc, Dana! n/t 03.04.04, 12:29
          • Gość: dana33 Re: Cześc, Dana! n/t IP: *.adsl.actcom.co.il 03.04.04, 12:49
            czesc, cees.... cus nowego slychac? :)
            • cs137 Re: Cześc, Dana! n/t 03.04.04, 12:56
              Nu... Konkurs w zasadzie zakończony... Tyle, że zainteresowanie zwiędło jak
              kwiatki w naszym domu, gdy moja żona wyjedzie na tydzień i zostawi polewaczkę
              pełną wody, a na niej karteczkę, żebym codziennie je podlewał...
              • Gość: dana33 Re: Cześc, Dana! n/t IP: *.adsl.actcom.co.il 03.04.04, 17:24
                nie wiem, czyje zainteresowanie zwiedlo, moje nie. ale wy nic nie informujecie.
                kto w jury, jaka jury, kiedy odbeda sie obrady, kiedy wyniki, nu, co ja cie mam
                uczyc sam wiesz.... teraz swieta, u was tez, wiec macie wiecej czasu, to zie
                zabierzcie do roboty, bo ja czekam z niecierpliwoscia.... :)
                • Gość: babariba a ja tesknie za takim jednym, co ty o tym wiesz... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 03.04.04, 19:30
                  a oprócz tego, to konie mamy tutaj różne. 'Sokólskie' nawet... :)))
                  I daj boh sztob nieposlednij
                  • Gość: dana33 Re: a ja tesknie za takim jednym, co ty o tym wie IP: *.adsl.actcom.co.il 03.04.04, 21:38
                    przejrzyj poczte, to moze cos znajdziesz.... :)
                    • Gość: chuchem Dano IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.04, 17:35
                      co do tych (c)hederow i jesziw to wiem, aluzji od "mojego" tate nie rozumiem.
                      Pozdrawiam! :) Pozdrow isz - a.
                      • Gość: chuchem Od chuchema IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.04, 17:44
                        A i swieta sie zblizaja! Teraz Katolicy zaczynaja wariowac - bo wielki post na
                        wykonczeniu i trzeba jedzenie swiecic! Nie rozumiem ich! A w Polsce - szcz. na
                        Slasku pieknie - ptaki spiewaja, drzewa paki puszcaja i wszedzie zielono -
                        trawa, kwiaty. Ostatnio widzialem krokusy - wiosna w pełni. Czas radosci i
                        pokoju!

Dlatego mam nadzieje, ze ten nastroj przeniesie sie i na forum i ludzie
                        przestana wciskac kogos do psychiatrykow.

Happy Easter i Happy Pesah!

ani) lewarech!
                        • Gość: dana33 do chuchema IP: *.adsl.actcom.co.il 06.04.04, 03:42
                          dzieki, a my juz po sederze.... bylo smacznie i duzo, no i wesolo.
                          u nas tez juz wiosennie, jutro w nocy zmjieniamy czas i bedziemy znow mieli
                          roznice o godzine.... :)

przyjemnych swiat i swiecenia tez.
                          brachot i dash dla calej rodzinki
                          • Gość: chuchem do dany IP: *.hopto.org / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 12:49
                            Dziekuje...

My w rodzinie nie swiecimy, jestesmy mniej pokazowi niz Katolicy.
                            A jedzenie bedzie wiec zaczna sie przygotowania i wogole bedzie trudno przezyc
                            bo tak goracy okres zdarza sie raz na rok, a potem regeneruje sie sily.

Mysmy juz mieli zmiane czasu - juz nam ukradli ta godzine - na nic to, tylko
                            sie stresujemy.

Pozdrowienia...

CZekam na odpowiedz

• Gość: chuchem Re: do chuchema IP: *.hopto.org / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 12:52
                            • Gość: dana33 Re: do chuchema IP: *.adsl.actcom.co.il 06.04.04, 22:27
                              co znaczy "ukradli"? ty masz strasznie niepozytywny stosunek do takich zmian,
                              moj drogi.... :) spojrz sie na to tak jak my sie na to patrzymy: uzyskujemy
                              dluzszy dzien ze swiatlem u oszczedzamy na elektrycznosci, bo wlaczamy air
                              conditioners o godzine pozniej.... :) jak pamietam dobrze, to w europie latem
                              jeszc ze o godzinie 9 wieczorem jest jasno, u nas latem o godzinie 7 juz
                              ciemno, wiec mozesz sobie wyobrazic, co to znaczy godzina swiatla dluzej....
                              pozdrowionka :)
                              • Gość: chuchem to Dana IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.04, 20:16
                                Nie bym mial niepozytywny stosunek do takich zmian - wiem, ze ponoc ma to pomoc
                                w oszczednosci, ale w Polsce dowiedziono, ze zuzycie pradu sie nie zmienia. Ja
                                tylko do dzisiaj nie odespalem tej utraconej godziny. Ale teraz ida swieta, to
                                odrobie w Deutchlandzie. Nie widuje Cie na Arabii.pl? I brak mi ostatnio
                                wsparcia... Jakbys znalazla kapke czasu, to...
                                Moze mnie nie byc na forumach w trakcie swiat, bo wyjezdzam , ale potem znowu
                                sie wezme do roboty. Pozdrawiam ja i cala rodzina!

• Gość: dana33 Re: to Dana IP: *.adsl.actcom.co.il 07.04.04, 23:17
                                  nu, u nas byly swieta i oprocz tego to sobie zrobilam troche przerwy od
                                  wszystkich forumow, jest jeszcze pare innych ciekawych rzeczy to zrobienia, np
                                  uporzadkowanie balkonu, zeby bylo ladnie, bo u nas wlasnie tygodniowa wiosna
                                  sie konczy i zaczyna 8-miesieczne lato... :)
                                  sluchaj chuchem, moze my sobie zalozymy osobny watek, bo oprocz nas nikt tu juz
                                  nie pisze.... albo prywatny.... ide zaraz popatrzedc na arabie... cusik tam
                                  dopisalam, ale oni wszyscy na jedno kopyto, jak i na tym forum: zydy i zydy i
                                  zydy i zawsze winne, zauwazyles???? a moze ty znajdziesz cos, co my nie winne?
                                  przyjemnej podrozy do deutschland.... jedzonka maja swietne.... sprobuj
                                  koniecznie semmelknödel.... :) jak to sie u nas mowi, lech be shalom
                                  vetachzor be shalom.... pozdrowienia
                                  • Gość: Perry Re: to Dana IP: *.perrycorp.com 08.04.04, 16:04

> sluchaj chuchem, moze my sobie zalozymy osobny watek,
                                    > bo oprocz nas nikt tu juz
                                    > nie pisze....

Ironio losu!
                                    Ten watek mial byc prostym apelem do dany33 zeby porzucila forum, a przyczynil
                                    sie tylko do zwiekszenia jej obecnosci wsrod @#$%^
                                    • Gość: dana33 Re: to Dana IP: *.adsl.actcom.co.il 08.04.04, 17:04
                                      nie trac nadzieji, perry, kiedys to sie stanie, to wtedy stawiam drinka!!!! :)
                                  • Gość: chuchem Re: to Dana IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.04, 14:03
                                    Co do osobnego watku to jestem za i rekami i nogami, tylko podrzuc tytul - na
                                    arabii to raczej trudno bo nas zjedza, ze sobie urzadzamy kacik... ale moze...
                                    Tak na arabii nie byloby zle, bo tam ostatnio najczesciej wchodze!
                                    Na gazecie byloby ok, tylko jaki tytul, jaka wiadomosc - zostawiam do Twojej
                                    tworczej inwencji.

Moj mail to:
                                    chuchem@interia.pl - zalozony po nicku

oraz starszy

nyda@interia.pl

Na Bayerach bylo super - odwiedzalem rodzinke, bylem tam na Wielki Piatek
                                    glownie. Odwiedzile m ciotki i kuzynow, ale na jedzenie nie bylo za duzo czasu,
                                    tylko rolady, kluski... Jedna z moich kuzynek mnie nie poznala - myslala, ze
                                    jestem Swiadek Jehowy~! :>, ale sie nie obrazilem, bo mnie ciotka poznala!
                                    U nas wiosna, jak to iwosna - pada deszcz, a jeszcze wczoraj swiecilo slonko.
                                    Ale kwiaty kwitna, ptaki wija gniazda - a ze mieszkam na wiejskich terenach
                                    Slaska, to co dzien po okno podchodzi stadko liczace 7 sarenek. A i sa bazanty,
                                    kuropatwy, zajace i wszystko co cieszy oko...

Co do wpisow, to troche irwal mi sie watek i juz sa problemy z powrotem. Co do
                                    tegom, ze Zydzi, Zydzi i tylko Zydzi sa zli to sie nie martw - to sa Polaki,
                                    ktore chca byc Arabami - wstyd, ale prawda.

Co do argumentow, w czym Izrael nie jest winny to juz w nastepnym poscie - ale
                                    oni i tak tego nie przyjma do wiadomosci!

Dlatego teraz wracam do obiadu Wielkano\cnego - rodzina sie zjechala, babcia
                                    zrobila tradycjonalne potrawy i jemy i swietujemy...

Pozdrawiam
                                    • Gość: dana33 Re: to Dana IP: *.adsl.actcom.co.il 11.04.04, 15:47
                                      z obu adresow chuchem, list wrocil... :) podobny masz jakis "fatal error" w
                                      adresie..... :)
    • Gość: z daleka Re: Szanowna Pani dano (dana33) IP: 5.5R* / *.inter.net.il 11.04.04, 15:52

> Fredzio44 odszedl
      > Tomek44 odszedl
      > wtracalski odszedl
      > ojejku68 odszedl
      > Boruch_Goldstein odszedl
      > palnick odszedl
      > john.galt odszedl
      > kd odeszla
      > gabriela_casey odeszla
      > dagny.taggart odeszla
      > z daleka odchodzi
      >
      > czas zostawic te forum polskim forumowiczom.
      > Niech sie ukaze w pelnym pieknie!
      ..........
      wykrakales- :)
      • perry.perry Re: Szanowna Pani dano (dana33) 11.04.04, 17:04

> Gość portalu: Perry napisał(a):
        >
        > > Fredzio44 odszedl
        > > Tomek44 odszedl
        > > wtracalski odszedl
        > > ojejku68 odszedl
        > > Boruch_Goldstein odszedl
        > > palnick odszedl
        > > john.galt odszedl
        > > kd odeszla
        > > gabriela_casey odeszla
        > > dagny.taggart odeszla
        > > z daleka odchodzi
        > >
        > > czas zostawic te forum polskim forumowiczom.
        > > Niech sie ukaze w pelnym pieknie!
        > ..........
        > wykrakales- :)

Gratuluje!
        Nareszcie :-)
        Witam w szeregi ludzi normalnych!
        • Gość: chuchem Do Dany IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.04, 18:12
          Co do adresow emailowych to nie widze problemu, bo wlasnie na nich bylem. Moze
          zle podyktowalem

nyda@interia.pl - NYDA@INTERIA.PL

NA ten czesciej zagladam.

lub

chuchem@interia.pl

Sproboj jeszcze raz... Pozdrow isza i reszt rodziny.
          • Gość: chuchem Re: Do Dany IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.04, 18:51
            Dano, slyszalem o jakim forum "swiat" gdzie sie ponoc wypowiadasz, ale ja mie
            umiem go znalezc - chyba, ze to te podforum na gazecie.pl. Mozesz mi podac
            link? Prosze... :)
            • Gość: chuchem Re: Do Dany IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.04, 21:43
              Droga Dano,

Wlasnie weszlem sobie na forum na gazecie, a tu patrze - txt, ktory zamiescilem
              na arabii.pl pod tematem tzw "tereny okupowane" to prawna wlasnosc Izraela , a
              tu mr.conti zamieszcza go **Izrael ma pelne prawo do swojej ziemi wg PRAWA *.
              Fajnie... Wreszcie ktos docenia moje rozpowszechniactwo... Uuf. A ja myslalem,
              ze ludzie staraja sie mnie ignorowac - rzecz jasna nie liczac Ciebie...

Noc juz nadeszla, wiec chyba pojde spac...

Dobranoc :)
              • Gość: dana33 do chuchema IP: *.adsl.actcom.co.il 12.04.04, 00:56
                jakie spac, obejrzalam 2 filmy w tv!!! wiec dopiero teraz odpowiadam.
                musze cie nauczyc jak sie robi interesy:) a czego ty nie zadasz za prawa
                autorskie od conti?
                • Gość: chuchem Re: do chuchema IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.04, 15:38
                  Bo zaznaczyla, ze to nie jej, tylko z innego forum - dopisalem, ze wiem z
                  jakiego i po wszystkim... Zreszta jak moglas zauwazyc ten txt pochodzi z onetu
                  i ja nie mam do niego praw autorskich... Tylko, ze w nim jest b. duzo fajnych
                  informacji...

Dzisiaj bylem na spacerze i znowu uciekaly przede mna sarenki, kaczki, bazanty
                  i cale boskie stworzenie...
                  • Gość: chuchem DO Dany IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.04, 16:33
                    Piszac dalej - wczorajszy obiad byl meczacy - cala rodzina, te same historie -
                    ale bylo OK> Na swieta dostalem "Madrosci Talmudu". Podoba Ci sie pomysl
                    prezentu?

A co z naszym nowym miejscem...

Pozdrawiam :)
                    • Gość: dana33 do chuchema IP: *.adsl.actcom.co.il 12.04.04, 17:01
                      madrosci talmudu po polsku????? nu, musze sobie tez kupic.... :)
                      poslalam wczoraj na nyde i nie wrocilo, to moze sprawdz... :)
                      • Gość: chuchem Re: do chuchema IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.04, 18:22
                        Pamietaj, ze ja tez jestem z Toba tylko, ze nie mam Stalego Lacza - czyli place
                        po 30 gr. za kazda minuta w internecie (albo jakos tam)!!! Wiec w miare
                        mozliwosci bede staral sie pomoc!!!

Co do Madrosci Talmudu to sa fajne - na arabi, forum ogolne pod medoran@...
                        mozna podyskutowac o Talmudzie - ja tam wpisuje cytaty, ale ostantio zamarlo.

Co do Twojego pytania, bym znalazl w czym IZrael nie jest winny, to jeszcze
                        cierpliwosci, musze podyskutowac z Babcia. Moja Babcia jest chyba najbardziej
                        proIzraelska kobieta w moim kraju. Kocha Izrael calym sercem, wie o nim wiecej
                        niz prawie caly narod Polski razem wziety... To ona wraz z rodzicami nauczyli
                        mnie kochac Izrael jak siebie samego...
                        • Gość: dana33 Re: do chuchema IP: *.adsl.actcom.co.il 12.04.04, 19:06
                          nu, nie wiedzialam, ze to tak u ciebie dziala.... napewno nie ma sensu wydawac
                          jednego grosza na to, zeby tych tu przekonac bo i tak sie nie dadza....

jak dostales poczte to masz moj adres. lepiej pisz tak... :)
                          pozdrowienia dla rodzicow i babci. zrobili dobra robote... :)
      • Gość: dana33 do z daleka IP: *.adsl.actcom.co.il 12.04.04, 17:02
        perry mnie zaraz postawi do kata, ale z daleka!!!!! zostawiasz bezbronna, slaba
        kobiete sam na sam z wilkami???? wtracalski i tomek wroca jak sie
        przewietrza.... idz, przewietrzyj sie ciut i wracaj, przeciez sama to nie
        bawi.... :)
        • Gość: chuchem Do Dany IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.04, 18:23
          Moj ostatni post z tytulem do chuchema jest do Dany (zapomnialem zmienic
          tytul). Pozdrawiam :)

Pozdrawiam tez z daleka...
        • Gość: z daleka Re: do z daleka IP: *.inter.net.il 12.04.04, 18:50
          z im wiekszej perspektywy (odleglosci) spogladam, tym niestety obraz tego forum
          jest zalosniejszy. W ramach wolnego czasu powedrowalem po innych okretach i
          czegos podobnego nie ma wlasciwie nigdzie. Mam wrazenie, ze to nasza obecnosc
          sciaga tu jak magnes tych wszystkich mutantow i wyznawcow Herbicyda. Szczerze
          mowiac znudzilo mi sie to. Bede sie przewietrzal i podgladal. Zycze powodzenia
          i dobrej zabawy.
          • Gość: dana33 Re: do z daleka IP: *.adsl.actcom.co.il 12.04.04, 19:04
            zgadza sie, ze wyglad zalosny.... ale taki byl i przed nami..... :(
            • Gość: chuchem Do Dany IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.04, 15:16
              Wiem, ze i tak sie nikogo nie przekona, ale uwazam, ze musze bronic swoich
              racji (jak i Twoich)... A poza tym jak juz stanalem po czyjes stronie, to juz
              nie moge tak po prostu odejsc, bo uznaja mnie za tchorza i na Arabii napisza:

"chuchem odszedl"

o ile ktos mnie tam traktuje powaznie (zaczynaja sie tam wykruszac ludzie, z
              ktorymi dalo sie dyskutowac, zaczeli sie pojawiac w postach do mnie ludzie,
              ktorych jezyk jest zalosny, jak chocby jakis breemos - czyzby odpowiednik
              wqrwionego, albo gucia?)...

E-mail nie doszedl... nie wiem dlaczego... mam jeszcze:

nyda1@poczta.onet.pl

Interia zaczyna szwankowac, a jak sie nie uda na to to musimy znalezc sposob
              bym dostal Twoj adres e-mailowy... Tylko nie na forumie... kiedys podalem swoj
              na onecie i co tydzien dostawalem kilkaset reklam i maili z pogrozkami -
              skasowalem skrzynke...

Wlasnie sobie cosik przypomnialem. Jak byly zamachy 11 wrzesnia, to puszczano
              soty filmowe... Palestynskie kobiety tanczyly, spiewaly i ruszaly jezykami z
              radosci... Co za ludzie ciesza sie z czyjejs tragedii... TO nalezy gdzies
              wykorzystac (oczywiscie pozytywnie, ku chwale prawdy)...

W Polsce internet jest drogi jak nie powiem co... W Izraelu nie, wiec chyba
              pojade tam posurfowac po necie (he he)...

Sproboj jeszcze raz z mailem, albo podaj mi swoj tylko nie na tym linku, bo
              jeszcze perry Cie chwyci i zasypie go wspaniala dawka nowych reklam i
              wyzwisk... Ale sproboj jeszcze wyslac mi na mojego maila...

A co do perry'ego, to on jest zbyt maly gracz, by sie przejmowac...

Tak wykonali kawal dobrej roboty, a teraz ta robota musi sie zabrac do roboty i
              nie skarlec...

Pozdroofka :)
              • Gość: chuchem Re: Do Dany IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.04, 15:40
                Pomylka!!!

Nie mam nyda!@poczta.onet.pl

tylko

nyda1@op.pl

Przepraszam i sle caluski i gorace pozdrowienia z Pieknego Slaska (oby WOLNEGO
                SLASKA)!!!
    • Gość: chuchem Dana IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.04, 18:16
      Dano... I uwzieli sie na czlowieka... Czy to juz regula, ze tych co kochaja
      Izrael i Go bronia to musza wieszac, pluc na nich i zyczyc smierci w piecu?
      • werw Re: Dana 13.04.04, 18:27
        Dam ci radę, boy: nie przejmuj się tak bardzo swoją rolą. Dbaj o serce i pij
        mleko.
        • Gość: White Rower Re: Dana IP: *.acn.pl 13.04.04, 18:55
          werw napisał:

> Dam ci radę, boy: nie przejmuj się tak bardzo swoją rolą. Dbaj o serce i pij
          > mleko.

Cześć Werw,

Pozwól, że zmienię w twoim poście tylko jedno słowo: "boy" na "boyo".

Z wyrazami niekłamanego szacunku,

byłe CCCP
          • werw Re: Dana 13.04.04, 18:56
            A co to boyo?

Uniżenie,

Werw.

PS Jak tam praca nad Encyklopedyją?
            • Gość: White Rower Re: Dana IP: *.acn.pl 13.04.04, 19:22
              werw napisał:

> A co to boyo?

Chłoptaś

>
              > Uniżenie,
              >
              > Werw.
              >
              > PS Jak tam praca nad Encyklopedyją?

Co Ty? To już skończone, prawie 3 miesiące temu.

Werw, zaglądam tu już tylko mimochodem. Ale dzięki Ci za ciekawe (chociaż niekiedy denerwujące) wymiany zdań. Fajny z Ciebie gość.

C.
              • werw Re: Dana 13.04.04, 20:28
                Fajny z Ciebie gość.

No jasne! I nawzajem.
                Ja tez tu zaglądam zdecydowanie rzadziej.

• Gość: dana33 do werwa i cepka IP: *.adsl.actcom.co.il 13.04.04, 22:10
                moi drodzy. nie swiadczy to o was akurat dobrze, takie lekcewazenie innych.
                chcielibyscie tez tak byc traktowani?
                mozecie tylko zalowac, jesli nie ma w was juz takiej wiary, ze mozna cos
                zmienic. bo ja ja mam, tak samo jak i chuchem. moze akurat nie na forum. ale
                mozna. bez lekcewazenia.
                • cien_anny [...] 14.04.04, 05:45
                • jarek-festweb Niestety 14.04.04, 13:05
                  Z kamienia wody nie wycisniesz.

Probowalo juz wielu. Niektorzy nawet dlugo i cierpliwie ale bezskutecznie.
                  Takie zycie.

> mozecie tylko zalowac, jesli nie ma w was juz takiej wiary, ze mozna cos
                  > zmienic. bo ja ja mam, tak samo jak i chuchem

• Gość: ANka Metody tez sa istotne IP: *.ifn-magdeburg.de 14.04.04, 13:08
                    a srodki jakie stosujemy czesto mowia wiecej o celu niz puste deklaracje.
                • werw Re: do werwa i cepka 14.04.04, 22:17
                  Może nie na forum można, Dana. Z tym, że tu jest pod wieloma względami
                  prawdziwiej. Twarzą w twarz nie jest tak łatwo kogoś opluć: trzeba nie tylko
                  głupoty i bezczelności ale i trochę odwagi: i tej cywilnej i tej czysto
                  fizycznej. A to to chyba takiego Galta nie należy podejrzewać, prawda?
                  Pozdrowienia.
              • Gość: ANka Masz racje IP: *.ifn-magdeburg.de 14.04.04, 12:14
                Zawsze sie zastanawialam - szczerze - czemu sie uwzial tak szczegolnie na mnie.
                Nie wiedzialam tylko ze estrogeny draznia tak naprawde tylko jeden rodzaj
                sposrod znanych nam trzech i nie wiedzialam, ze moze sie to zdarzyc wirtualnie :).
                Na pocieszenie dla niego mozna tylko dodac, ze powinien zaczac od akceptacji
                samego siebie i zrozumiec, ze np estrogeny powoduja wlasnie to, ze kobietki
                czesciej maja migreny (a tak) zadziej udary mozgu, wiecej cierpia co miesiac,
                mniej w czasie porodu, bardziej narazone sa na odwapnienie kosci w pozniejszym
                wieku itd. A wiec wszystko ma swoje dobre i zle strony. Kimkolwiek on jest
                powinien te inne swoje problemy zaakceptowac i zrozumiec, ze nie ma to zwiazku z
                tradycja w jakiej sie urodzil, jego narodowoscia. A to ze tak a nie inaczej
                ludzie go odbieraja to jego wlasna zasluga. W kazdym mozna odnalezc zla i dobra
                strone. Grunt to to z jakiej strony kazdy chce sie prezentowac.
                I co ma do zaoferowania innym, procz tego czym obdarzyla go natura, bo zwykle
                jednak mimo wszystko natura obdarza. Czlowiek tylko to co mu zostalo dane moze
                sobie odebrac. Ale nikt za niego wyboru nie dokona.

Pozdrowienia.

• bigobserver Panta rei nt 13.04.04, 19:21
      • Gość: chuchem do Dany i wszystkich poza tym IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.04, 16:45
        Droga Dano - mail doszedl! Wreszcie! A poza tym po swietach jestem padniety!

A ja tez uwazam jak Ty, ze nalezy bronic swoich racji (bo sa wlasciwe), bo a
        moze kogos przekonamy, albo uswiadomimy... Przynajmniej to nie jest bezsensowna
        gatka... Pozdrawiam. :)
        • Gość: Perry Re: do Dany i wszystkich poza tym IP: *.perrycorp.com 14.04.04, 18:35
          Gość portalu: chuchem napisał(a):

> a
          > moze kogos przekonamy, albo uswiadomimy...

jak tu sie mowi po angielsku:
          "don't hold your breath!"
          Kpisz czy o zdrowie pytasz?
          • jarek-festweb Re: do Dany i wszystkich poza tym 14.04.04, 19:17

> Gość portalu: chuchem napisał(a):
            >
            > > a
            > > moze kogos przekonamy, albo uswiadomimy...
            >
            > jak tu sie mowi po angielsku:
            > "don't hold your breath!"
            > Kpisz czy o zdrowie pytasz?

Jest coraz gorzej.
            Nie ma watpliwosci.

Jestes z siebie dumny ?
            • Gość: Perry zawsze i wszedzie IP: *.perrycorp.com 14.04.04, 19:24
              • Gość: chuchem DO PERRY IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.04, 20:41
                Pytales, czy pytam o zdrowie, wiec sie ciebie pytam, a niby po co mnie o to
                zapytales?

Uszanowanie i uklony! ;)
                • gw_bush Re: DO PERRY 15.04.04, 18:45
                  Gość portalu: chuchem napisał(a):

> Pytales, czy pytam o zdrowie, wiec sie ciebie pytam, a niby po co mnie o to
                  > zapytales?
                  >
                  > Uszanowanie i uklony! ;)

To w jakiej dziedzinie zdobyles Nagrode Nobla ?
                  • Gość: chuchem nowe!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.04, 19:44
                    a Pokojowego Nobla i Literackiego... Jeszcze za dokonania w fizyce...

A ty???
                    • Gość: Perry Re: nowe!!! IP: *.perrycorp.com 16.04.04, 21:42
                      pytalem czy kpisz, wyrazajac mozliwosc przekonania kogos o czymkolwiek na
                      tutejszym forum. Zdrowie tak sobie wrzucilem sarkastycznie.
                      uklony
                      • Gość: chuchem Re: nowe!!! do Perry IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.04, 16:07
                        Oczywiscie, ze nie kpilem sobie - to prawda, ze szanse przekonania kogos sa
                        rowne 0.0000000000000000000000000000000000000000000000000001%, ale zawsze sa...
                        Jak powiedziala pewna postac "Zawsze jest nadzieja". Nie poddawajmy sie, a
                        zwyciezymy...
              • jarek-festweb Re: zawsze i wszedzie 14.04.04, 21:19
                Nic dziwnego.

Pewien smiec byl laskawy napisac
                "
                P.S. Wladam piecioma jezykami. Znam tylko dwa przyklady gdzie nazwa
                narodowosci jest jednoczesnie przeklenstwem:
                1. Zyd - po polsku
                2. Polak - po angielsku (scislej amerykansku)"

Polski zydzie.

• jarek-festweb Re: zawsze i wszedzie 14.04.04, 21:23
                  jarek-festweb napisał:

> Nic dziwnego.
                  >
                  > Pewien smiec byl laskawy napisac
                  > "
                  > P.S. Wladam piecioma jezykami. Znam tylko dwa przyklady gdzie nazwa
                  > narodowosci jest jednoczesnie przeklenstwem:
                  > 1. Zyd - po polsku
                  > 2. Polak - po angielsku (scislej amerykansku)"
                  >
                  > Polski zydzie.
                  >

Mysle, ze ci to nie przeszkadza, ze dla Amerykanow bedziesz zawsze Polakiem a
                  dla Polakow zydem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka