Gość: woznica IP: *.ha2-s.us.edu.pl 29.03.04, 09:59 ah... jak t*y*l*k*o pobil, to w porzadku... nie powinni sie czepiac biedaka. do jasnej cholery, gdzie sa prawdziwe kary dla bandytow? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: polak Re: noir desire NIE JEST ZESPOŁEM ROCKOWYM IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 29.03.04, 10:26 zreszta to świetna kapela... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piec&huta Re: noir desire NIE JEST ZESPOŁEM ROCKOWYM IP: 81.15.198.* 29.03.04, 14:18 Nie? A jakim - twoim zdaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: noir desire NIE JEST ZESPOŁEM ROCKOWYM IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 30.03.04, 21:07 posluchaj troche z roznych plyt - to sie zdziwisz jak mieszają gatunkami. szufladkowanie jest potrzebne pismakom z gazet muzycznych i wytwórniom. mi wystarcza muzyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mote. Re: Cantat skazany za zabójstwo aktorki IP: *.acn.pl 29.03.04, 10:29 Nie znam szczegółów, ale jak się kogoś bije (a ja akurat trenuję boks), to trzeba zakładać zejście przeciwnika. Podejrzewam, że bił raczej w głowę (bo chyba nie w brzuch), a wystarczy jeden mocny strzał gołą pięścią, żeby zabić. Najlepiej więc nie bić w ogóle, chyba że w sytuacji poważnego zagrożenia. 8 lat to jednak nie za dużo, jak na odebranie życia drugiemu człowiekowi. Wyjdzie koleś po 4. Co na to jej rodzina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renifer Re: Cantat skazany za zabójstwo aktorki IP: 213.25.39.* 29.03.04, 10:49 "Ja nie chciałem ja ją tylko kopałem" - nic dodać, nic ująć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mote. Re: Cantat skazany za zabójstwo aktorki IP: *.acn.pl 29.03.04, 10:59 Wejdźcie sobie na serwis BBC. Mają trochę więcej informacji, bo pracują dla nich francuscy dziennikarze. Trintignant miała wielokrotne obrażenia głowy, które spowodowały zgon. A jej rodzina uważa go za mordercę, i uważa że powinien być ukarany z całą surowością prawa. Natomiast Cantat ciągle nie może uwierzyć w to, co się stało. Swoją drogą, ciekaw jestem czy ktoś go wypróbuje w pierdlu, jaki jest kozak. Odpowiedz Link Zgłoś
gwizdki Re: Cantat skazany za zabójstwo aktorki 29.03.04, 11:08 ale smutna historia ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betowen Re: Cantat skazany za zabójstwo aktorki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.04, 12:50 Co to za "muzykcio" Cantat???? Kupa gnoju i tyle. Mozartem nie jest. Ci wszyscy rozkrzyczani rokowcy nie mają najmniejszego pojęcia o prawdziwej muzyce. Powinni go skazać jak każdego mordercę. Kara śmierci albo dożywocie. O ile dobrze wyczytałem był na haju. A takich należy karać jak kierowców po pijaku. Tu nie ma miłosierdzia. Pozbawił życia drugiego człowieka. Co tu dużo gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Supaplex Re: Cantat skazany za zabójstwo aktorki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.04, 13:07 A ty słyszałeś kiedyś ich muzykę? Jak nie, to się nie wypowiadaj gnoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfikcja Re: Cantat skazany za zabójstwo aktorki IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 30.03.04, 20:24 Wybaczy pan, panie "betowenie", przez małe 'b' i w cudzysłowiu. Po pierwsze gdyby wszyscy muzycy byli Mozartami, historia muzyki była by tak samo smutna co i nudna. Po drugie według mnie to co sobą reprezentuje zespół noir desir to nie jest "kupa gnoju", ale to tak na marginesie. A po trzecie i najsmutniejsze, to kierowców "po pijaku" każe się niestety za nisko więc zauważam niekonsekwencję w tym co pan wypisuje; bo albo pan żąda wysokiej kary, albo takiej jak dla pijanych kierowców-która jest karą niewspółmierną do czynu.Z jednym się zgodzę: pozbawił życia drugiego człowieka i nie trzeba tu dużo gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NW Re: Cantat skazany za zabójstwo aktorki IP: *.prosynchem.gliwice.pik-net.pl 29.03.04, 13:12 Nasze spoleczenstwo jest rozdarte pomiedzy tolerancja i fundamentalnym poczuciem sprawiedliwosci. W wypadku smierci nie mozna juz zadoscuczynic ofiarom, ale nie mozna tez wrzucac wszystkich zabujcow do "jednego worka". Ufam, ze sad wydaje sprawiedliwe wyroki i najgorsze co przychodzi mi do glowy to PIETNOWANIE zbrodniarzy, choc w epoce operacji plastycznych nawet najpaskudniejszy "print" na twarzy jest do usuniecia. Ehh dylematy moralne niestety nie dzialaja na kozysc prawomyslnych obywateli. Wszak nie ma nic gorszego niz krzywda wyrzadzona niewinnym (ktokolwiek by ta krzywde czynil). Pozdrawiam, NW Odpowiedz Link Zgłoś
slon2002 Powinni uniwinnnić. Sądzili go, bo dał się złapać 29.03.04, 14:02 Jak dal sie zlapac to znaczy, że los mu nie sprzyjał. To znaczy ze jest niszcześliwy. A czyż można sądzić ludzi, którym sie nie wiedzie??? Tacy ludzie zasluguja na wspolczucie. Przeto, Wysoki Sadzie, wnosze o uniwinnienie mojego klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAT smierc! SMIERC! IP: *.pl / *.kursor.pl 29.03.04, 14:23 oddajcie go w moje rece, mam dla niego caly arsenal, bedzie mogl sobie wybrac miedzy toporkiem a gilotyną :] Odpowiedz Link Zgłoś