Dodaj do ulubionych

W zasadzie do Helgi

24.02.02, 02:48
Ten watek to w azasadzie jest tylko do Helgi.
Zaluje, ze nie moge go skierowac do jewrejskich kundli typu jojo, czy jakis tam
YYY - bo niestety odleglosc troche jakby za duza do tych karlow umyslowych.

A wiec droga Helgo po kolei:)
1. Przystopuj trosze, ze swoimi wypowiedziami oczerniajacymi Polakow i Polske.
Mieszkasz w tym kraju wiec powinno ci raczej zalezec, azeby byl dobrze
postrzegany. Jakos nie moge zrozumiec u ciebie nienawisci do wszelkich
nacjonalizmow i przemocy, a jednoczesnie akceptacje tychze w wypowiedziach
(jakze obrzydliwych) tych "dzentelmenow" z NY, o ktorych wczesniej wspomnialem.
2. Jak ktos mi pluje w twarz (a tobie sie to czesto zdarza i jeszcze irytujaco
glupa rzniesz) - to ja w takich sytuacjach wale prosto w morde.

A teraz do rzeczy:
- jestem Wroclawiakiem
- nie lubie rasizmu, nacjonalizmu (rowniez w wydaniu Zydowskim) i przemocy
- nie lubie moralnosci Kalego
- nie lubie jak mi sie przypisuje poglady do ktorych mi daleko
- nie lubie demagogii, chamstwa i zaklamania

Bardzo zaluje, ze kieruje ten post do Ciebie wlasnie a nie do Twoich "kumpli".
Jak wiesz zapewne - Wroclaw jest w Polsce najbardziej preznym osrodkiem
nacjonalizmu polskiego. Tu najwiecej zwolennikow ma NOP. Z Wroclawia pochodzi
charyzmatyczna (nie dla mnie - bynajmniej) narodowa kapela "Legion". Tu
narodowcy przeprowadzali i (mam nadzieje przeprowadzaja nadal - bo z tym sie
jedynie z nimi zgadzam) fizyczna eliminacje dresiarzy, ktorzy handluja
narkotykami w szkolach podstawowych. Wielu ich trafilo na intensywna terapie
po "interwencji" NOP-owcow. Na pewno, nie spodobaloby sie im rowniez to co
prezentujesz na tyn forum.
Tak wiec moja rada - przystopuj troche, bo obrazanie ludzi jest naganne - a za
swoje slowa trzeba brac ODPOWIEDZIALNOSC

Pozdrawiam i zycze milej niedzieli.
Obserwuj wątek
    • _polka Re: W zasadzie do Helgi 24.02.02, 02:52
      no !!! my wroclawiacy ,trzymamy sie razem !!!!!
      slyszalas helga ??????
      • _helga Re: W zasadzie do Helgi 24.02.02, 03:21
        _polka napisał(a):

> no !!! my wroclawiacy ,trzymamy sie razem !!!!!
        > slyszalas helga ??????

Polka, to Vist zza grobu przemawia. Nie przejmuj sie:))))))))

• schone Re: W zasadzie do Helgi 24.02.02, 03:08
      Hm, napisane cyt; "nie lubie, demagogii, chamstwa i zaklamania'. To jest moje
      osobiste podejscie, chociaz mozna by bylo dodac jedno wiecej; nie lubie tez
      zlodziejstwa, beszczelnego zlodziejstwa, kiedy zlodziej klepie cie po plecach z
      jednej strony, a z drugiej cie okrada, tak poprostu bezczelnie cie okrada.
    • kochanka Smierdzi Vistem Z kilometra 24.02.02, 03:09
      inkatha napisał(a):

> Ten watek to w azasadzie jest tylko do Helgi.
      > Zaluje, ze nie moge go skierowac do jewrejskich kundli typu jojo, czy jakis tam
      >
      > YYY - bo niestety odleglosc troche jakby za duza do tych karlow umyslowych.
      >
      > A wiec droga Helgo po kolei:)
      > 1. Przystopuj trosze, ze swoimi wypowiedziami oczerniajacymi Polakow i Polske.
      > Mieszkasz w tym kraju wiec powinno ci raczej zalezec, azeby byl dobrze
      > postrzegany. Jakos nie moge zrozumiec u ciebie nienawisci do wszelkich
      > nacjonalizmow i przemocy, a jednoczesnie akceptacje tychze w wypowiedziach
      > (jakze obrzydliwych) tych "dzentelmenow" z NY, o ktorych wczesniej wspomnialem.
      > 2. Jak ktos mi pluje w twarz (a tobie sie to czesto zdarza i jeszcze irytujaco
      > glupa rzniesz) - to ja w takich sytuacjach wale prosto w morde.
      >
      > A teraz do rzeczy:

> - jestem Wroclawiakiem
      > - nie lubie rasizmu, nacjonalizmu (rowniez w wydaniu Zydowskim) i przemocy
      > - nie lubie moralnosci Kalego
      > - nie lubie jak mi sie przypisuje poglady do ktorych mi daleko
      > - nie lubie demagogii, chamstwa i zaklamania

Vust to są klasyczne twoje słowa!!!!!
      Dalej terrorzymu ci się zachciewa!!!

>
      > Bardzo zaluje, ze kieruje ten post do Ciebie wlasnie a nie do Twoich "kumpli".
      > Jak wiesz zapewne - Wroclaw jest w Polsce najbardziej preznym osrodkiem
      > nacjonalizmu polskiego. Tu najwiecej zwolennikow ma NOP. Z Wroclawia pochodzi
      > charyzmatyczna (nie dla mnie - bynajmniej) narodowa kapela "Legion". Tu
      > narodowcy przeprowadzali i (mam nadzieje przeprowadzaja nadal - bo z tym sie
      > jedynie z nimi zgadzam) fizyczna eliminacje dresiarzy, ktorzy handluja
      > narkotykami w szkolach podstawowych. Wielu ich trafilo na intensywna terapie
      > po "interwencji" NOP-owcow. Na pewno, nie spodobaloby sie im rowniez to co
      > prezentujesz na tyn forum.
      > Tak wiec moja rada - przystopuj troche, bo obrazanie ludzi jest naganne - a za
      > swoje slowa trzeba brac ODPOWIEDZIALNOSC

Oczywiście jak każdy arabek szantażem wojujesz. Ty się Polakiem nazywasz. Chamem
      i prostakiem jesteś oślepionym nienawiścią. Terroryzm internetowy ci nie
      wystarcza to teraz za prawdziwy terroryzm się zabierasz. Poczekaj ty gadzie. Nie
      ma już wyjścia i trzeba się tobą inaczej zabrać. Wracamy do legalnych kanałów.

>
      > Pozdrawiam i zycze milej niedzieli.

• schone Re: Smierdzi Vistem Z kilometra 24.02.02, 03:13
        egon, kapusiu, nie strasz, i nie operuj tak latwo slowem terror, bo pod to
        slowo mozna wiele podciagnac. Ty nie jestes lepszy, moze nawet i gorszy prostak
        i nieuk.
      • fredzio54 Helga niemartw sie Fredzio jest tutaj ! 24.02.02, 21:33
        Szaron raz do mnie powiedzal
        "Fredzio nie mozna wszystkich Antysemitow zstrelic ale czeba zbrobowac !!"
        Nie martw sie Fredzio jest tutaj !
        • Gość: helga Re: Helga niemartw sie Fredzio jest tutaj ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 21:35
          fredzio54 napisał(a):

> Szaron raz do mnie powiedzal
          > "Fredzio nie mozna wszystkich Antysemitow zstrelic ale czeba zbrobowac !!"
          > Nie martw sie Fredzio jest tutaj !

I od razy swiat jest piekniejszy. Strzelaj pan!

• Gość: jojo Re: W zasadzie do Helgi IP: *.proxy.aol.com 24.02.02, 03:13
      inkatha napisał(a):

> Zaluje, ze nie moge go skierowac do jewrejskich kundli typu jojo, czy jakis tam
      >
      >
      > 1. Przystopuj trosze, ze swoimi wypowiedziami oczerniajacymi Polakow i Polske.
      > (jakze obrzydliwych) tych "dzentelmenow" z NY, o ktorych wczesniej wspomnialem.
      > 2. Jak ktos mi pluje w twarz (a tobie sie to czesto zdarza i jeszcze irytujaco
      >
      > A teraz do rzeczy:
      > - jestem Wroclawiakiem
      >
      > Bardzo zaluje, ze kieruje ten post do Ciebie wlasnie a nie do Twoich "kumpli".
      > Tak wiec moja rada - przystopuj troche, bo obrazanie ludzi jest naganne - a za
      >

KARLEM UMYSLOWYM TO TY JESTES! A WIESZ DLACZEGO? BO ODWAGI NIE MASZ,ABY SWOJ LEB
      TEPY ,POD PRAWDZIWYM NICK-iem LUDZIOM POKAZAC !TO TAK JAK MENDA,MORDA W CIALO SIE
      WPIJE,A DUPA JEJ NA ZEWNATRZ WYSTAJE !
      • Gość: YYY Re: W zasadzie do Helgi IP: *.proxy.aol.com 24.02.02, 03:59
        Gość portalu: jojo napisał(a):

> inkatha napisał(a):
        >
        > > Ten watek to w azasadzie jest tylko do Helgi.
        > > Zaluje, ze nie moge go skierowac do jewrejskich kundli typu jojo, czy jaki
        > s tam
        > >
        > > YYY - bo niestety odleglosc troche jakby za duza do tych karlow umyslowych
        > .
        > >
        > > A wiec droga Helgo po kolei:)
        > > 1. Przystopuj trosze, ze swoimi wypowiedziami oczerniajacymi Polakow i Pol
        > ske.
        > > Mieszkasz w tym kraju wiec powinno ci raczej zalezec, azeby byl dobrze
        > > postrzegany. Jakos nie moge zrozumiec u ciebie nienawisci do wszelkich
        > > nacjonalizmow i przemocy, a jednoczesnie akceptacje tychze w wypowiedziach
        >
        > > (jakze obrzydliwych) tych "dzentelmenow" z NY, o ktorych wczesniej wspomni
        > alem.
        > > 2. Jak ktos mi pluje w twarz (a tobie sie to czesto zdarza i jeszcze irytu
        > jaco
        > > glupa rzniesz) - to ja w takich sytuacjach wale prosto w morde.
        > >
        > > A teraz do rzeczy:
        > > - jestem Wroclawiakiem
        > > - nie lubie rasizmu, nacjonalizmu (rowniez w wydaniu Zydowskim) i przemoc
        > y
        > > - nie lubie moralnosci Kalego
        > > - nie lubie jak mi sie przypisuje poglady do ktorych mi daleko
        > > - nie lubie demagogii, chamstwa i zaklamania
        > >
        > > Bardzo zaluje, ze kieruje ten post do Ciebie wlasnie a nie do Twoich "kump
        > li".
        > > Jak wiesz zapewne - Wroclaw jest w Polsce najbardziej preznym osrodkiem
        > > nacjonalizmu polskiego. Tu najwiecej zwolennikow ma NOP. Z Wroclawia pocho
        > dzi
        > > charyzmatyczna (nie dla mnie - bynajmniej) narodowa kapela "Legion". Tu
        > > narodowcy przeprowadzali i (mam nadzieje przeprowadzaja nadal - bo z tym s
        > ie
        > > jedynie z nimi zgadzam) fizyczna eliminacje dresiarzy, ktorzy handluja
        > > narkotykami w szkolach podstawowych. Wielu ich trafilo na intensywna terap
        > ie
        > > po "interwencji" NOP-owcow. Na pewno, nie spodobaloby sie im rowniez to co
        >
        > > prezentujesz na tyn forum.
        > > Tak wiec moja rada - przystopuj troche, bo obrazanie ludzi jest naganne -
        > a za
        > > swoje slowa trzeba brac ODPOWIEDZIALNOSC
        > >
        > > Pozdrawiam i zycze milej niedzieli.
        >
        > KARLEM UMYSLOWYM TO TY JESTES! A WIESZ DLACZEGO? BO ODWAGI NIE MASZ,ABY SWOJ LE
        > B
        > TEPY ,POD PRAWDZIWYM NICK-iem LUDZIOM POKAZAC !TO TAK JAK MENDA,MORDA W CIALO S
        > IE
        > WPIJE,A DUPA JEJ NA ZEWNATRZ WYSTAJE !

• Gość: jojo Re: W zasadzie do Helgi IP: *.proxy.aol.com 24.02.02, 03:59

> inkatha napisał(a):
        >
        > s tam
        > >
        > .
        > >
        > ske.
        >
        > alem.
        > jaco
        > >
        > > A teraz do rzeczy:
        > y
        > >
        > li".
        > dzi
        > ie
        > ie
        >
        > a za
        > >
        >
        > KARLEM UMYSLOWYM TO TY JESTES! A WIESZ DLACZEGO? BO ODWAGI NIE MASZ,ABY SWOJ LE
        > B
        > TEPY ,POD PRAWDZIWYM NICK-iem LUDZIOM POKAZAC !TO TAK JAK MENDA,MORDA W CIALO S
        > IE

• Gość: YYY Re: W zasadzie do Helgi IP: *.proxy.aol.com 24.02.02, 04:00

> inkatha napisał(a):
        >
        > s tam
        > >
        > .
        > >
        > ske.
        >
        > alem.
        > jaco
        > >
        > > A teraz do rzeczy:
        > y
        > >
        > li".
        > dzi
        > ie
        > ie
        >
        > a za
        > >
        >
        > B
        > IE

• Gość: jojo Re: W zasadzie do Helgi IP: *.proxy.aol.com 24.02.02, 04:00

> inkatha napisał(a):
        >
        > s tam
        > >
        > .
        > >
        > ske.
        >
        > alem.
        > jaco
        > >
        > > A teraz do rzeczy:
        > y
        > >
        > li".
        > dzi
        > ie
        > ie
        >
        > a za
        > >
        >
        > B
        > IE

• Gość: YYY Re: W zasadzie do Helgi IP: *.proxy.aol.com 24.02.02, 04:00

> inkatha napisał(a):
        >
        > s tam
        > >
        > .
        > >
        > ske.
        >
        > alem.
        > jaco
        > >
        > > A teraz do rzeczy:
        > y
        > >
        > li".
        > dzi
        > ie
        > ie
        >
        > a za
        > >
        >
        > B
        > IE

• _helga Hi hi, starczy tej akcji protestacyjnej! Hihiiii 24.02.02, 04:01
          Gość portalu: YYY napisał(a):

> Gość portalu: jojo napisał(a):
          >
          > > inkatha napisał(a):
          > >
          > > > Ten watek to w azasadzie jest tylko do Helgi.
          > > > Zaluje, ze nie moge go skierowac do jewrejskich kundli typu jojo, czy
          > jaki
          > > s tam
          > > >
          > > > YYY - bo niestety odleglosc troche jakby za duza do tych karlow umysl
          > owych
          > > .
          > > >
          > > > A wiec droga Helgo po kolei:)
          > > > 1. Przystopuj trosze, ze swoimi wypowiedziami oczerniajacymi Polakow
          > i Pol
          > > ske.
          > > > Mieszkasz w tym kraju wiec powinno ci raczej zalezec, azeby byl dobrz
          > e
          > > > postrzegany. Jakos nie moge zrozumiec u ciebie nienawisci do wszelkic
          > h
          > > > nacjonalizmow i przemocy, a jednoczesnie akceptacje tychze w wypowied
          > ziach
          > >
          > > > (jakze obrzydliwych) tych "dzentelmenow" z NY, o ktorych wczesniej ws
          > pomni
          > > alem.
          > > > 2. Jak ktos mi pluje w twarz (a tobie sie to czesto zdarza i jeszcze
          > irytu
          > > jaco
          > > > glupa rzniesz) - to ja w takich sytuacjach wale prosto w morde.
          > > >
          > > > A teraz do rzeczy:
          > > > - jestem Wroclawiakiem
          > > > - nie lubie rasizmu, nacjonalizmu (rowniez w wydaniu Zydowskim) i pr
          > zemoc
          > > y
          > > > - nie lubie moralnosci Kalego
          > > > - nie lubie jak mi sie przypisuje poglady do ktorych mi daleko
          > > > - nie lubie demagogii, chamstwa i zaklamania
          > > >
          > > > Bardzo zaluje, ze kieruje ten post do Ciebie wlasnie a nie do Twoich
          > "kump
          > > li".
          > > > Jak wiesz zapewne - Wroclaw jest w Polsce najbardziej preznym osrodki
          > em
          > > > nacjonalizmu polskiego. Tu najwiecej zwolennikow ma NOP. Z Wroclawia
          > pocho
          > > dzi
          > > > charyzmatyczna (nie dla mnie - bynajmniej) narodowa kapela "Legion".
          > Tu
          > > > narodowcy przeprowadzali i (mam nadzieje przeprowadzaja nadal - bo z
          > tym s
          > > ie
          > > > jedynie z nimi zgadzam) fizyczna eliminacje dresiarzy, ktorzy handluj
          > a
          > > > narkotykami w szkolach podstawowych. Wielu ich trafilo na intensywna
          > terap
          > > ie
          > > > po "interwencji" NOP-owcow. Na pewno, nie spodobaloby sie im rowniez
          > to co
          > >
          > > > prezentujesz na tyn forum.
          > > > Tak wiec moja rada - przystopuj troche, bo obrazanie ludzi jest nagan
          > ne -
          > > a za
          > > > swoje slowa trzeba brac ODPOWIEDZIALNOSC
          > > >
          > > > Pozdrawiam i zycze milej niedzieli.
          > >
          > > KARLEM UMYSLOWYM TO TY JESTES! A WIESZ DLACZEGO? BO ODWAGI NIE MASZ,ABY SW
          > OJ LE
          > > B
          > > TEPY ,POD PRAWDZIWYM NICK-iem LUDZIOM POKAZAC !TO TAK JAK MENDA,MORDA W CI
          > ALO S
          > > IE
          > > WPIJE,A DUPA JEJ NA ZEWNATRZ WYSTAJE !
          >

• _helga A dzien dobry, Viscie 24.02.02, 03:20
      Prezny osrodek NOP? hehehe. Chyba w twojej wyobrazni, jak i cala reszta. Prezysz
      to sie najwyzej ty, przed lustrem.
      • _angel_ Re: A dzien dobry, Viscie 24.02.02, 03:25
        VIST ZMARTWYCHWSTAL? ...no tak allaha mu nakopal do dupy...hurysek
        zabraklo!!!! !!! ha ha ha
        • _helga Re: A dzien dobry, Viscie 24.02.02, 03:28
          _angel_ napisał(a):

> VIST ZMARTWYCHWSTAL? ...no tak allaha mu nakopal do dupy...hurysek
          > zabraklo!!!! !!! ha ha ha

On teraz w ramach zycia pozagrobowego prezny osrodek NOP we Wroclawiu zaklada i
          walczy z narkotykami w primary schools:)))))

• pan_conti SKURWYSYN VIST IS BACK. Co za bakteria!! 24.02.02, 03:40
      Ty jednak Vist jesteś najżałośniejszym człowiekiem na świecie.

Jak to ktoś tu, bardzo trafnie, kiedyś napisał: Vist jak jakaś choroba weneryczna
      nigdy nie zniknie z tego forum. On tylko zaraźliwie przenosi się z nicka na nick.

FUCK YOU VIST

inkatha napisał(a):

>
      >
      >
      > A teraz do rzeczy:
      > - jestem Wroclawiakiem
      >
      >

• _helga Re: SKURWYSYN VIST IS BACK. Co za bakteria!! 24.02.02, 03:50
        pan_conti napisał(a):

> Ty jednak Vist jesteś najżałośniejszym człowiekiem na świecie.
        >
        > Jak to ktoś tu, bardzo trafnie, kiedyś napisał: Vist jak jakaś choroba wenerycz
        > na
        > nigdy nie zniknie z tego forum. On tylko zaraźliwie przenosi się z nicka na nic
        > k.
        >
        > FUCK YOU VIST

Mr.Conti:)))))
    • Gość: Kingfish HeHe, to jednak Vist jest na tym zdjęciu: IP: *.dyn.optonline.net 24.02.02, 03:53

ijk.netfirms.com/oppossum.jpg

inkatha napisał(a):

>
      >
      >
      > A teraz do rzeczy:
      > - jestem Wroclawiakiem
      >
      >

• _helga Re: HeHe, to jednak Vist jest na tym zdjęciu: 24.02.02, 03:57
        Kingfisz, musi byc tez fonia!

ijk.netfirms.com/oppossum.jpg

ijk.netfirms.com/kibel.wav

• Gość: Kingfish Re: HeHe, to jednak Vist jest na tym zdjęciu: IP: *.dyn.optonline.net 24.02.02, 04:06
          _helga napisał(a):

> Kingfisz, musi byc tez fonia!
          >
          > <a href="http://ijk.netfirms.com/oppossum.jpg">ijk.netfirms.com/oppossum.jpg</a
          > >
          >
          > ijk.netfirms.com/kibel.wav
          >

Przepraszam za niesolidnoć. To tylko chwilowa słabość spowodowana natychmiastową
          potrzebą użycia ubikacji, po przeczytaniu jego postu.

• _helga Re: HeHe, to jednak Vist jest na tym zdjęciu: 24.02.02, 04:09
            Gość portalu: Kingfish napisał(a):

> _helga napisał(a):
            >
            > > Kingfisz, musi byc tez fonia!
            > >
            > > <a href="http://ijk.netfirms.com/oppossum.jpg">ijk.netfirms.com/oppo
            > ssum.jpg</a
            > > >
            > >
            > > ijk.netfirms.com/kibel.wav
            > >
            >
            > Przepraszam za niesolidnoć. To tylko chwilowa słabość spowodowana natychmiastow
            > ą
            > potrzebą użycia ubikacji, po przeczytaniu jego postu.
            >

hehe. Juz ci lepiej? Otrzepales sie?

• _helga Re: HeHe, to jednak Vist jest na tym zdjęciu: 24.02.02, 04:11
              _helga napisał(a):

> Gość portalu: Kingfish napisał(a):
              >
              > > _helga napisał(a):
              > >
              > > > Kingfisz, musi byc tez fonia!
              > > >
              > > > <a href="http://ijk.netfirms.com/oppossum.jpg">ijk.netfirms.com
              > /oppo
              > > ssum.jpg</a
              > > > >
              > > >
              > > > <a href="http://ijk.netfirms.com/kibel.wav">ijk.netfirms.com/kibel.wa
              > v</a>
              > > >
              > >
              > > Przepraszam za niesolidnoć. To tylko chwilowa słabość spowodowana natychmi
              > astow
              > > ą
              > > potrzebą użycia ubikacji, po przeczytaniu jego postu.
              > >
              >
              > hehe. Juz ci lepiej? Otrzepales sie?

A swoja droga to juz wiadomo skad sie wzial legionista na forum. Te katy i
              dwamiecze to pewnie reszta tej kapeli. hiihiiiiii
              >

• Gość: Kingfish Re: HeHe, to jednak Vist jest na tym zdjęciu: IP: *.dyn.optonline.net 24.02.02, 04:15
              _helga napisał(a):

>
              > > _helga napisał(a):
              > >
              > > >
              > /oppo
              > > ssum.jpg</a
              > > > >
              > > >
              > v</a>
              > > >
              > >
              > astow
              > > ą
              > >
              >
              > hehe. Juz ci lepiej? Otrzepales sie?

nie za bardzo. Wyglądam jak angels facet z pociągu tylko zamiast moczu jestem
              oblepiony strawionym obiadem:(

>

• _helga Re: HeHe, to jednak Vist jest na tym zdjęciu: 24.02.02, 04:19

> _helga napisał(a):
                >
                > > Gość portalu: Kingfish napisał(a):
                > >
                > > > _helga napisał(a):
                > > >
                > > > > Kingfisz, musi byc tez fonia!
                > > > >
                > > > > <a href="http://ijk.netfirms.com/oppossum.jpg">ijk.netfirm
                > s.com
                > > /oppo
                > > > ssum.jpg</a
                > > > > >
                > > > >
                > > > > <a href="http://ijk.netfirms.com/kibel.wav">ijk.netfirms.c
                > om/kibel.wa
                > > v</a>
                > > > >
                > > >
                > > > Przepraszam za niesolidnoć. To tylko chwilowa słabość spowodowana nat
                > ychmi
                > > astow
                > > > ą
                > > > potrzebą użycia ubikacji, po przeczytaniu jego postu.
                > > >
                > >
                > > hehe. Juz ci lepiej? Otrzepales sie?
                >
                > nie za bardzo. Wyglądam jak angels facet z pociągu tylko zamiast moczu jestem
                > oblepiony strawionym obiadem:(
                >
                hehehe. Faktycznie, troche nawet na moja strone przecieklo, ale zaraz sie zassalo
                i polecialo dalej. Pewnie pod jakis adres we Wroclawiu:)
          • Gość: Kingfish Re: HeHe, to jednak Vist jest na tym zdjęciu: IP: *.dyn.optonline.net 24.02.02, 04:13
            Przyczyna mojej niesoloidarności:

ijk.netfirms.com/vom2.jpg

> _helga napisał(a):
            >
            > > Kingfisz, musi byc tez fonia!
            > >
            > > <a href="http://ijk.netfirms.com/oppossum.jpg">ijk.netfirms.com/oppo
            > ssum.jpg</a
            > > >
            > >
            > > ijk.netfirms.com/kibel.wav
            > >
            >
            > Przepraszam za niesolidnoć. To tylko chwilowa słabość spowodowana natychmiastow
            > ą
            > potrzebą użycia ubikacji, po przeczytaniu jego postu.
            >

• _helga Re: HeHe, to jednak Vist jest na tym zdjęciu: 24.02.02, 04:15

> Przyczyna mojej niesoloidarności:
              >
              > ijk.netfirms.com/vom2.jpg
              >

Pfuj.
            • Gość: Kingfish Re: HeHe, to jednak Vist jest na tym zdjęciu: IP: *.dyn.optonline.net 24.02.02, 04:21
              Niesolidności, oczywiście

> Przyczyna mojej niesoloidarności:
              >
              > ijk.netfirms.com/vom2.jpg
              >
              >
              >
              >
              >
              >
              >
              >
              >
              >
              >
              >
              >
              > > _helga napisał(a):
              > >
              > > >
              > /oppo
              > > ssum.jpg</a
              > > > >
              > > >
              > v</a>
              > > >
              > >
              > astow
              > > ą
              > >
              >

• _helga Re: HeHe, to jednak Vist jest na tym zdjęciu: 24.02.02, 04:24

> Niesolidności, oczywiście
                >
                >
                >
                >
                >
                > > Przyczyna mojej niesoloidarności:
                > >
                > > ijk.netfirms.com/vom2.jpg
                > >
                > >
                > >
                > >
                > >
                > >
                > >
                > >
                > >
                > >
                > >
                > >
                > >
                > > > _helga napisał(a):
                > > >
                > > > > Kingfisz, musi byc tez fonia!
                > > > >
                > > > > <a href="http://ijk.netfirms.com/oppossum.jpg">ijk.netfirm
                > s.com
                > > /oppo
                > > > ssum.jpg</a
                > > > > >
                > > > >
                > > > > <a href="http://ijk.netfirms.com/kibel.wav">ijk.netfirms.c
                > om/kibel.wa
                > > v</a>
                > > > >
                > > >
                > > > Przepraszam za niesolidnoć. To tylko chwilowa słabość spowodowana nat
                > ychmi
                > > astow
                > > > ą
                > > > potrzebą użycia ubikacji, po przeczytaniu jego postu.
                > > >
                > >
                Kingfisz, a nie zauwazyles mojego jednego postu, tego o legioniscie. Zobacz, ten
                typ u gory zachwala kapele nazistowska "Legion" Kapujesz? To wiesz juz teraz skad
                sie wzial nick legionista. Kat i dwamiecze sa pewnie tez z tej kapeli, hehe.

• Gość: Kingfish Re: HeHe, to jednak Vist jest na tym zdjęciu: IP: *.dyn.optonline.net 24.02.02, 04:35
                  _helga napisał(a):

>
                  > > Niesolidności, oczywiście
                  > >
                  > >
                  > >
                  > >
                  > >
                  > > > Przyczyna mojej niesoloidarności:
                  > > >
                  > > > <a href="http://ijk.netfirms.com/vom2.jpg">ijk.netfirms.com/vom2.jpg<
                  > /a>
                  > > >
                  > > >
                  > > >
                  > > >
                  > > >
                  > > >
                  > > >
                  > > >
                  > > >
                  > > >
                  > > >
                  > > >
                  > > > Gość portalu: Kingfish napisał(a):
                  > > >
                  > > > > _helga napisał(a):
                  > > > >
                  > > > > > Kingfisz, musi byc tez fonia!
                  > > > > >
                  > > > > > <a href="http://ijk.netfirms.com/oppossum.jpg">ijk.ne
                  > tfirm
                  > > s.com
                  > > > /oppo
                  > > > > ssum.jpg</a
                  > > > > > >
                  > > > > >
                  > > > > > <a href="http://ijk.netfirms.com/kibel.wav">ijk.netfi
                  > rms.c
                  > > om/kibel.wa
                  > > > v</a>
                  > > > > >
                  > > > >
                  > > > > Przepraszam za niesolidnoć. To tylko chwilowa słabość spowodowan
                  > a nat
                  > > ychmi
                  > > > astow
                  > > > > ą
                  > > > > potrzebą użycia ubikacji, po przeczytaniu jego postu.
                  > > > >
                  > > >
                  > Kingfisz, a nie zauwazyles mojego jednego postu, tego o legioniscie. Zobacz, te
                  > n
                  > typ u gory zachwala kapele nazistowska "Legion" Kapujesz? To wiesz juz teraz sk
                  > ad
                  > sie wzial nick legionista. Kat i dwamiecze sa pewnie tez z tej kapeli, hehe.
                  >

Legion błaznów nie zdolny do rozróżnienia fikcji od realności.
    • Gość: ethanol Re: W zasadzie do Helgi IP: 151.112.27.* 24.02.02, 05:36
      IKATHA !!!
      Ty z Wroclawia ja z Poznania !!!
      I dobierzcie sie tej kurwie do dupy to zacznie inaczej spiewac.
      Suka jedna
      Widac z cholota po dobroci nie mozna - trzeba elektrowstrzasy im stosowac - bo
      do durnego zydowskiego lba inaczej nic nie dociera
      co to za zaraza tego swiata

PS. Inkatha "Legion" nie jest z Wrocka
      Z Wrocka jest Blood&Honor i Twierdza
      • _helga Re: W zasadzie do Helgi 24.02.02, 05:41
        Gość portalu: ethanol napisał(a):

> IKATHA !!!
        > Ty z Wroclawia ja z Poznania !!!
        > I dobierzcie sie tej kurwie do dupy to zacznie inaczej spiewac.
        > Suka jedna
        > Widac z cholota po dobroci nie mozna - trzeba elektrowstrzasy im stosowac - bo
        > do durnego zydowskiego lba inaczej nic nie dociera
        > co to za zaraza tego swiata
        >
        > PS. Inkatha "Legion" nie jest z Wrocka
        > Z Wrocka jest Blood&Honor i Twierdza

Hi hii. Nazisci nawet nie wiedza jakie maja nazistowskie kapele. hihiii. Nie
        dosc, ze brunatna swolocz, to jeszcze taka durna.....
        • Gość: ethanol Re: W zasadzie do Helgi IP: 151.112.27.* 24.02.02, 05:56
          toz inkatha nie pisal ze jest zwolennikiem NOP, tylko pewnie zna pare osob od
          nich. Ale do durnego kurewskiego lba zydowskiego proste rzeczy kurwa nie
          docieraja.
          I ciekawy jestem czy za miesiac tez bedziesz taka "hihihih"

INKATHA - tylko zeby na blefie sie nie skonczylo !!!!
          Ale widze helga coraz bardziej zaczyna srac w pory - jeszcze nie spi :))
          hi hi hi
          Kto z Mieciem wojuje od Miecia ginie - hi hi hi :))))
          hi hi hi - zydowska odwaga hi hi hi
          eeehhh...szkoda ze tamte palanty w Polsce nie mieszaja - juz by na forum nie
          pisali :))) no - ale sie roznarzylem :)))
          • Gość: ethanol Re: W zasadzie do Helgi IP: 151.112.27.* 24.02.02, 06:03
            poza tym z tego co wiem NOP nie jest nazi tylko narodowo-radykalny - a to spora
            roznica, ale dla zydowskiej durnej paly to nie dociera - trzeba z glana w
            zakuty leb pociagnac zeby dotarlo
          • _helga Re: W zasadzie do Helgi 24.02.02, 06:11

> toz inkatha nie pisal ze jest zwolennikiem NOP, tylko pewnie zna pare osob od
            > nich. Ale do durnego kurewskiego lba zydowskiego proste rzeczy kurwa nie
            > docieraja.
            > I ciekawy jestem czy za miesiac tez bedziesz taka "hihihih"
            >
            > INKATHA - tylko zeby na blefie sie nie skonczylo !!!!
            > Ale widze helga coraz bardziej zaczyna srac w pory - jeszcze nie spi :))
            > hi hi hi
            > Kto z Mieciem wojuje od Miecia ginie - hi hi hi :))))
            > hi hi hi - zydowska odwaga hi hi hi
            > eeehhh...szkoda ze tamte palanty w Polsce nie mieszaja - juz by na forum nie
            > pisali :))) no - ale sie roznarzylem :)))

Cos ci powiem, herosie. Masz zone? Lejesz ja po pysku na dzien dobry? Ile razy
            wyladowala w szpitalu? A dzieci masz? Ile razy je skopales po nerach? Na
            staruszki tez napadasz? Taki z ciebie odwazny czlowiek? No, no.

To sie po drodze do mnie naucz co to jest "groźba karalna". Nie jesteś
            nieosiągalny, a ze strażnikami w pudle pewnie już taki bohater nie będziesz i ty,
            i twoi kolesie. Przy okazji cie poucze, że anonimowość i prywatność użytkownikow
            internetu jest chroniona tylko w stosunku do ludzi uczciwych. Anonimowość
            przestępców nie jest chroniona. Jak mi naprawde dokuczysz, albo naprawde
            przestraszysz, to rzeczywiście przestane wypisywac to "hihihih" ktore ciebie tak
            wnerwia, a zaczne dzialać. Lepiej nie prowokuj. Na razie jestem rozbawiona, ale
            to tylko do czasu. Vista też ostrzeglam. I też tylko raz. Przemysl to sobie,
            ciamajdo:))))))

• Gość: ethanol Re: W zasadzie do Helgi IP: 151.112.27.* 24.02.02, 06:22
              _helga napisał(a):

> Na staruszki tez napadasz? Taki z ciebie odwazny czlowiek? No, no.

w zasadzie to nikomu nigdy krzywdy nie zrobilem. A ty taka odwazna obrazac ludzi
              w internecie ??? No no - nieladnie.

> To sie po drodze do mnie naucz co to jest "groźba karalna".

Ja sie do ciebie nie wybieram - przynajmniej nic o tym jeszcze nie wiem

> nieosiągalny, a ze strażnikami w pudle pewnie już taki bohater nie będziesz i t
              > y, i twoi kolesie.

To straznicy tez beda w pudle z nami siedziec ????? Hmm - ciekawostka
              Teraz ty straszysz ??? Za obraze tez mozna pojsc siedziec - nie wiedzialas ???

> Anonimowość przestępców nie jest chroniona.

Czyli ciebie to rowniez dotyczy

Jak mi naprawde dokuczysz, albo naprawde
              > przestraszysz, to rzeczywiście przestane wypisywac to "hihihih" ktore ciebie ta
              > k
              > wnerwia, a zaczne dzialać. Lepiej nie prowokuj. Na razie jestem rozbawiona, ale
              >
              > to tylko do czasu. Vista też ostrzeglam. I też tylko raz. Przemysl to sobie,
              > ciamajdo:))))))

Lepiej nie badz rozbawiona
              A co do ciamajdy - to nie chciej sie przekonac (poza tym to tez obraza) - tak jak
              inkatha napisal - za slowa trzeba brac odpowiedzialnosc - ja biore - a ty ???

• Gość: ethanol Re: W zasadzie do Helgi IP: 151.112.27.* 24.02.02, 06:24
              zaraz zaraz - vista ostrzegalas i co ????
              • _helga Dobranoc, etanol:) 24.02.02, 06:32

• Gość: jojo Re: W zasadzie do Helgi IP: *.proxy.aol.com 24.02.02, 06:54

> zaraz zaraz - vista ostrzegalas i co ????

ethanol! Czasami lubie ciebie,ale dlaczego zawsze takim wrednym jestes,kiedy
                tego nie oczekuje ? Odpowiedz mi! Jestes czerwonym ,ktory Polakow biednych zabic
                chce ? Ja zawsze im pomagalem,kazde nieszczescie,powodz czy wichury,pierwsze moje
                pieniazki dla ludzi polskich w potrzebie,zawsze wysylalem.Pamietaj! Nie tylko ty
                Polakiem jestes!
                • quickly jojo, bo ja zaraz zaczne plakac 24.02.02, 07:10
                  Taki jojo co zdazyl opluc kazdego Polaka na tym Forum, bezczelnie sobie zakpil:

"Ja zawsze im pomagalem,kazde nieszczescie,powodz czy wichury,pierwsze moje
                  pieniazki dla ludzi polskich w potrzebie,zawsze wysylalem.Pamietaj! Nie tylko
                  ty Polakiem jestes!"

Jojo=Egon ty sie lecz psycholu, albo lepiej - odrazu wyskocz przez okno
                  (dziesiate pietro wskazane) - to bedzie jedyny dobry uczynek jaki zrobisz w
                  swoim podlym zyciu dla dobra Polski i Polakow.
                  • Gość: Helga Re: quickly, przesadziles, i to bardzo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 18:38
                    quickly napisał(a):

> Taki jojo co zdazyl opluc kazdego Polaka na tym Forum, bezczelnie sobie zakpil:
                    >
                    > "Ja zawsze im pomagalem,kazde nieszczescie,powodz czy wichury,pierwsze moje
                    > pieniazki dla ludzi polskich w potrzebie,zawsze wysylalem.Pamietaj! Nie tylko
                    > ty Polakiem jestes!"
                    >
                    > Jojo=Egon ty sie lecz psycholu, albo lepiej - odrazu wyskocz przez okno
                    > (dziesiate pietro wskazane) - to bedzie jedyny dobry uczynek jaki zrobisz w
                    > swoim podlym zyciu dla dobra Polski i Polakow.

quickly, przesadziles. I to bardzo. Idz sie utop. Zrob to dla Polski i Polakow.
                    • Gość: jojo Re: quickly, przesadziles, i to bardzo IP: *.proxy.aol.com 24.02.02, 18:52
                      Gość portalu: Helga napisał(a):

> quickly napisał(a):
                      >
                      > > Taki jojo co zdazyl opluc kazdego Polaka na tym Forum, bezczelnie sobie za
                      > kpil:
                      > >
                      > > "Ja zawsze im pomagalem,kazde nieszczescie,powodz czy wichury,pierwsze moj
                      > e
                      > > pieniazki dla ludzi polskich w potrzebie,zawsze wysylalem.Pamietaj! Nie ty
                      > lko
                      > > ty Polakiem jestes!"
                      > >
                      > > Jojo=Egon ty sie lecz psycholu, albo lepiej - odrazu wyskocz przez okno
                      > > (dziesiate pietro wskazane) - to bedzie jedyny dobry uczynek jaki zrobisz
                      > w
                      > > swoim podlym zyciu dla dobra Polski i Polakow.
                      >
                      >
                      > quickly, przesadziles. I to bardzo. Idz sie utop. Zrob to dla Polski i Polakow.

Ten baran i tak tego nie slyszy teraz,bo spi pod kangurem,ktory sie brzuchem na
                      jego uszach dlugich wylozyl !
                      • Gość: Helga Re: quickly, przesadziles, i to bardzo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 19:01

> Gość portalu: Helga napisał(a):
                        >
                        > > quickly napisał(a):
                        > >
                        > > > Taki jojo co zdazyl opluc kazdego Polaka na tym Forum, bezczelnie sob
                        > ie za
                        > > kpil:
                        > > >
                        > > > "Ja zawsze im pomagalem,kazde nieszczescie,powodz czy wichury,pierwsz
                        > e moj
                        > > e
                        > > > pieniazki dla ludzi polskich w potrzebie,zawsze wysylalem.Pamietaj! N
                        > ie ty
                        > > lko
                        > > > ty Polakiem jestes!"
                        > > >
                        > > > Jojo=Egon ty sie lecz psycholu, albo lepiej - odrazu wyskocz przez ok
                        > no
                        > > > (dziesiate pietro wskazane) - to bedzie jedyny dobry uczynek jaki zro
                        > bisz
                        > > w
                        > > > swoim podlym zyciu dla dobra Polski i Polakow.
                        > >
                        > >
                        > > quickly, przesadziles. I to bardzo. Idz sie utop. Zrob to dla Polski i Pol
                        > akow.
                        >
                        > Ten baran i tak tego nie slyszy teraz,bo spi pod kangurem,ktory sie brzuchem na
                        >
                        > jego uszach dlugich wylozyl !

Ale jak sie obudzi to przeczyta. Ja nie wiem, co mu sie stalo. Pewnie jest
                        rozwscieczony ze sie z tymi legionistami zadal i teraz nie wie jak z tego
                        wybrnac. To zaczepia. Quickly, ciulasie, my cie lubimy. Zglos sie w normalnym
                        stanie ducha, bedzie opcja zerowa. Wszystkie grzechy wzajemne puscimy w niepamiec
                        i znowu bedziemy golic agrest. To taka propozycja, bo chyba juz wystarczy tego
                        dobrego?

• Gość: ethanol Re: quickly, przesadziles, i to bardzo IP: 151.112.27.* 24.02.02, 22:19
                          jojo napisal:

>Odpowiedz mi! Jestes czerwonym ,ktory Polakow biednych zabic
                          >chce ?

Ja czerwony ??? Bynajmniej !!!!

>Ja zawsze im pomagalem,kazde nieszczescie,powodz czy wichury,pierwsze moje
                          >pieniazki dla ludzi polskich w potrzebie,zawsze wysylalem.Pamietaj! Nie tylko
                          >ty Polakiem jestes!

Jesli to co piszesz to prawda to moge Ci tylko serdecznie podziekowac.
                          A co do tego, ze nie ja jestem tylko Polakiem - to rowniez prawda i zgadzam sie
                          z toba
                          • Gość: Helga Re: quickly, przesadziles, i to bardzo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 22:22

> jojo napisal:
                            >
                            > Gość portalu: ethanol napisał(a):
                            >
                            >
                            > >Odpowiedz mi! Jestes czerwonym ,ktory Polakow biednych zabic
                            > >chce ?
                            >
                            > Ja czerwony ??? Bynajmniej !!!!
                            >
                            > >Ja zawsze im pomagalem,kazde nieszczescie,powodz czy wichury,pierwsze moje
                            > >pieniazki dla ludzi polskich w potrzebie,zawsze wysylalem.Pamietaj! Nie tyl
                            > ko
                            > >ty Polakiem jestes!
                            >
                            >
                            > Jesli to co piszesz to prawda to moge Ci tylko serdecznie podziekowac.
                            > A co do tego, ze nie ja jestem tylko Polakiem - to rowniez prawda i zgadzam sie
                            >
                            > z toba

No to pokoj zostal zawarty. Milo mi:)))))

• Gość: jojo Re: quickly, przesadziles, i to bardzo IP: *.proxy.aol.com 24.02.02, 22:34

> jojo napisal:
                            >
                            > Gość portalu: ethanol napisał(a):
                            >
                            >
                            > >Odpowiedz mi! Jestes czerwonym ,ktory Polakow biednych zabic
                            > >chce ?
                            >
                            > Ja czerwony ??? Bynajmniej !!!!
                            >
                            > >Ja zawsze im pomagalem,kazde nieszczescie,powodz czy wichury,pierwsze moje
                            > >pieniazki dla ludzi polskich w potrzebie,zawsze wysylalem.Pamietaj! Nie tyl
                            > ko
                            > >ty Polakiem jestes!
                            >
                            >
                            > Jesli to co piszesz to prawda to moge Ci tylko serdecznie podziekowac.
                            > A co do tego, ze nie ja jestem tylko Polakiem - to rowniez prawda i zgadzam sie
                            >
                            > z toba

No to OK. Ethanol ! Mozemy spokojnie fajke pokoju wypalic !
    • doremi1 Re: W zasadzie do Helgi 24.02.02, 22:33
      ??????????

helga.netfirms.com/
      • Gość: Helga Re: W zasadzie do Helgi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 22:38
        doremi1 napisał(a):

> ??????????
        >
        > helga.netfirms.com/

Naprawde nie wiesz co to bylo?!!!!!! Rewolucja obrazkowa byla na Forum. Nie bylo
        cie wtedy?!!!! To jest autentyczna strona Forum Swiat, zapisana tak jak
        wygladala, tylko literki jak widzisz dalam w Times Roman, zeby sie nikt nie
        przyczepil, ze sie pod GW podszywam. A linki dzialaja, kliknij i zobacz jak wtedy
        ludzie gadali. Linki prowadza do archiwum GW. Tam gdzie pusto to znaczy, ze admin
        wycial. Milej zabawy:)))))

• quickly Za wasze nikczemne, jadowite serca... 24.02.02, 22:43
        Za milosc do Polski i tepienie wszelkiego zla, chamstwa i innych plugawosci
        zostalo tutaj zniewazony.
        Ja zawsze bylem bardzo obiektywny i nikomu jeszcze nie ublizylem, ale na mnie
        wielu zlosliwcow rzucalo falszywe oskarzenia i pomowienia. I pytam sie za co ta
        nienawisc? Za co to takie traktowanie rodaka?

Rzucam wiec na was klatwe (ci tak robili, to doskonale wiedza,o kim mowa)
        zebybyscie (Ci co mi najbardziej naublizali) mieli podly caly nadchodzacy
        tydzien. Za te niszczenie niewinnego, za zlosliwie zadany bol, za to zaplacicie.

Napiszcie pod koniec tygodnia, czy moja przklenstwo sie nie sprawdzilo!
        • Gość: Helga Re: Za wasze nikczemne, jadowite serca... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 22:59
          quickly napisał(a):

> Za milosc do Polski i tepienie wszelkiego zla, chamstwa i innych plugawosci
          > zostalo tutaj zniewazony.
          > Ja zawsze bylem bardzo obiektywny i nikomu jeszcze nie ublizylem, ale na mnie
          > wielu zlosliwcow rzucalo falszywe oskarzenia i pomowienia. I pytam sie za co ta
          >
          > nienawisc? Za co to takie traktowanie rodaka?
          >
          > Rzucam wiec na was klatwe (ci tak robili, to doskonale wiedza,o kim mowa)
          > zebybyscie (Ci co mi najbardziej naublizali) mieli podly caly nadchodzacy
          > tydzien. Za te niszczenie niewinnego, za zlosliwie zadany bol, za to zaplacicie
          > .
          >
          > Napiszcie pod koniec tygodnia, czy moja przklenstwo sie nie sprawdzilo!

Quickly, cos ty?!!!!! A kto cie niszczyl?!!!!
          • Gość: Helga Re: Za wasze nikczemne, jadowite serca... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 23:09
            Gość portalu: Helga napisał(a):

> quickly napisał(a):
            >
            > > Za milosc do Polski i tepienie wszelkiego zla, chamstwa i innych plugawosc
            > i
            > > zostalo tutaj zniewazony.
            > > Ja zawsze bylem bardzo obiektywny i nikomu jeszcze nie ublizylem, ale na m
            > nie
            > > wielu zlosliwcow rzucalo falszywe oskarzenia i pomowienia. I pytam sie za
            > co ta
            > >
            > > nienawisc? Za co to takie traktowanie rodaka?
            > >
            > > Rzucam wiec na was klatwe (ci tak robili, to doskonale wiedza,o kim mowa)
            > > zebybyscie (Ci co mi najbardziej naublizali) mieli podly caly nadchodzacy
            > > tydzien. Za te niszczenie niewinnego, za zlosliwie zadany bol, za to zapla
            > cicie
            > > .
            > >
            > > Napiszcie pod koniec tygodnia, czy moja przklenstwo sie nie sprawdzilo!
            >
            > Quickly, cos ty?!!!!! A kto cie niszczyl?!!!!

PS. Ja ciebie naprawde lubie, quickly. To sie zgadza ze rozne rzeczy pod twoim
            adresem wypisywalam ostatnio, ale nie po to, zeby ciebie naprawde zranic.
            Przysiegam, takiej intencji nigdy nie mialam! Ty zreszta jezor tez masz nie od
            parady i sobie calkiem niezle radzisz, co i w tym watku widac:) Jesli cie
            zranilam, to przepraszam. Jest mi naprawde bardzo przykro:(.

To mi tu naublizaj od serca ile chcesz. Protestowac nie bede. A potem pozwol dac
            sobie buzi na zgode! Prosze!

• quickly Re: Za wasze nikczemne, jadowite serca... 24.02.02, 23:10
            Helga, promyczku drogi, jeszcze sie pytasz kto mnie niszczyl i zniewazal?
            Przejrzyj pare watkow to zobaczysz. Ale nie martw sie, na Ciebie przeklenstwa
            nie rzucilem! Nie masz sie czego obawiac.

Poczekaj do konca tygodnia, a zobaczysz, jak to bedzie wygladalo.
            • Gość: Egon Re: Za wasze nikczemne, jadowite serca... IP: *.proxy.aol.com 24.02.02, 23:13
              quickly napisał(a):

> Helga, promyczku drogi, jeszcze sie pytasz kto mnie niszczyl i zniewazal?
              > Przejrzyj pare watkow to zobaczysz. Ale nie martw sie, na Ciebie przeklenstwa
              > nie rzucilem! Nie masz sie czego obawiac.
              >
              > Poczekaj do konca tygodnia, a zobaczysz, jak to bedzie wygladalo.

Na koncu tygodnia bedzie SATURDAY & SUNDAY pajacu koslawy,w majtkach po kostki
              dziurawych i skarpetkach po pradziadku na pietach siatkowanych !
              • quickly Egon i ty jestes Zyd??? 24.02.02, 23:16
                Na koncu tygodnia SUNDAY? SUNDAY!!!!!!????
                Ty bezobozniku, z matki i ojca Zyda. Przechrzto nienawistna, wiary ojcow sie
                juz wyrzekles, ty goju zasrany!
                • Gość: Helga Re: Egon i ty jestes Zyd??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 23:18
                  quickly napisał(a):

> Na koncu tygodnia SUNDAY? SUNDAY!!!!!!????
                  > Ty bezobozniku, z matki i ojca Zyda. Przechrzto nienawistna, wiary ojcow sie
                  > juz wyrzekles, ty goju zasrany!

Quickly, zanim zaczniesz od nowa wyzywac, to najpierw buzi Egonowi daj!
                  A-M-N-E-S-T-I-A !!!!!!!!!!

• Gość: Helga Re: Za wasze nikczemne, jadowite serca... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 23:16
                Gość portalu: Egon napisał(a):

> quickly napisał(a):
                >
                > > Helga, promyczku drogi, jeszcze sie pytasz kto mnie niszczyl i zniewazal?
                > > Przejrzyj pare watkow to zobaczysz. Ale nie martw sie, na Ciebie przeklen
                > stwa
                > > nie rzucilem! Nie masz sie czego obawiac.
                > >
                > > Poczekaj do konca tygodnia, a zobaczysz, jak to bedzie wygladalo.
                >
                > Na koncu tygodnia bedzie SATURDAY & SUNDAY pajacu koslawy,w majtkach po kostki
                > dziurawych i skarpetkach po pradziadku na pietach siatkowanych !

Egon, daj mu w koncu tej buzi! Ile ja mam na to czekac?

Opcja zerowa, powszechna amnestia. DONE!

• quickly Helga, ja do nikogo urazy nie mam... 24.02.02, 23:22
                  ...i nie czuje (tylko po co wyzwiska, jad i nienawisc saczy sie nieustannie
                  Egonowi po brodzie)?
                  • Gość: Egon Re: Helga, ja do nikogo urazy nie mam... IP: *.proxy.aol.com 24.02.02, 23:31
                    quickly napisał(a):

> ...i nie czuje (tylko po co wyzwiska, jad i nienawisc saczy sie nieustannie
                    > Egonowi po brodzie)?

Spadaj gnojku na dupe skopana przez wszystkie zwierzatka egzotyczne ! Ja ci
                    pajacu nigdy reki nie podam! W piete mnie mozesz polaskotac,a ja i tak smiac sie
                    nie bede !
                  • _helga Re: Helga, ja do nikogo urazy nie mam... 24.02.02, 23:37
                    quickly napisał(a):

> ...i nie czuje (tylko po co wyzwiska, jad i nienawisc saczy sie nieustannie
                    > Egonowi po brodzie)?

Egonowi sie nic nie saczy. On jest ogolnie zdrowy, wrzodow na gebie nie posiada.
                    My wszyscy ostatnio sie zrobilismy bardzo nerwowi, przez legionistow. Egon to
                    twoj przyjaciel. Jak ci cos w nerwach palnal, to mu wybacz. Sam widzisz, jaka
                    sytuacja tu byla. A nie widziales pod moim adresem tych postow czy mam cipe
                    wzdluz czy w poprzek, i jak sie przyjemnie bedzie po mnie skakac w glanach? Egon
                    tez takie uprzejme posty otrzymywal, tylko dluzej niz ja. I ja mu sie nie dziwie,
                    ze zaczal bluzgac. A co, lepiej zeby zasiadl w kacie i plakal? Dajcie sobie po
                    kopie w tylek albo buzi i przestancie. Prosze.
                    • doremi1 Re: Helga ma racje-)) 24.02.02, 23:43
                      Quickly i Egon to fajni chlopcy (mezczyzni?)-))

_helga napisał(a):

> quickly napisał(a):
                      >
                      > > ...i nie czuje (tylko po co wyzwiska, jad i nienawisc saczy sie nieustanni
                      > e
                      > > Egonowi po brodzie)?
                      >
                      > Egonowi sie nic nie saczy. On jest ogolnie zdrowy, wrzodow na gebie nie posiada
                      > .
                      > My wszyscy ostatnio sie zrobilismy bardzo nerwowi, przez legionistow. Egon to
                      > twoj przyjaciel. Jak ci cos w nerwach palnal, to mu wybacz. Sam widzisz, jaka
                      > sytuacja tu byla. A nie widziales pod moim adresem tych postow czy mam cipe
                      > wzdluz czy w poprzek, i jak sie przyjemnie bedzie po mnie skakac w glanach? Ego
                      > n
                      > tez takie uprzejme posty otrzymywal, tylko dluzej niz ja. I ja mu sie nie dziwi
                      > e,
                      > ze zaczal bluzgac. A co, lepiej zeby zasiadl w kacie i plakal? Dajcie sobie po
                      > kopie w tylek albo buzi i przestancie. Prosze.

• _helga Re: Helga ma racje-)) 24.02.02, 23:47
                        doremi1 napisał(a):

> Quickly i Egon to fajni chlopcy (mezczyzni?)-))
                        >
                        Dzieki, doremi za wsparcie duchowe:)) Chlopcy czy mezczyzni, dosc tych nerwow. Ja
                        was prosze:)))))))
                        • quickly Helga co sie przejmujesz? 24.02.02, 23:50
                          • _helga Re: Helga co sie przejmujesz? 24.02.02, 23:52
                            quickly napisał(a):

Bo was obu lubie. I jest mi naprawde przykro, ze jestescie takie osly.

• quickly Ja tam i tak do nikog nienawisci nie czuje... 24.02.02, 23:54
                            A ze tam jakis goj Egon bluzga na mnie i wszystkich do okola, to wcale mnie nie
                            dziwi. Jego rodzice tak go wychowali (a przeciez oni sami nie byli lepsi), wiec
                            jak mozna na tego wulgarnego dziwaka reagowac.

Niech sie podlec sam zapluwa na smierc swoim jadem.

Helga najwazniejsze, ze Kanada dokopala USA w hokeja.
                            He, he, he, he, he ,he...

(Egon dzisiaj zaleje sie nie jedna, a dwoma butelkami denaturatu)
                            He, he, he, he, he, he, he, he....
                            • _helga Re: Ja tam i tak do nikog nienawisci nie czuje... 24.02.02, 23:56
                              quickly napisał(a):

> A ze tam jakis goj Egon bluzga na mnie i wszystkich do okola, to wcale mnie nie
                              >
                              > dziwi. Jego rodzice tak go wychowali (a przeciez oni sami nie byli lepsi), wiec
                              >
                              > jak mozna na tego wulgarnego dziwaka reagowac.
                              >
                              > Niech sie podlec sam zapluwa na smierc swoim jadem.
                              >
                              > Helga najwazniejsze, ze Kanada dokopala USA w hokeja.
                              > He, he, he, he, he ,he...
                              >
                              > (Egon dzisiaj zaleje sie nie jedna, a dwoma butelkami denaturatu)
                              > He, he, he, he, he, he, he, he....

No tak. A mi jest po prostu przykro, i tyle. To rob co uwazasz.
                              • quickly Helga, promyczku, ty masz dobre serduszko... 25.02.02, 00:03
                                ...Egon to swinia, a taka gojowata swinia nie ma ochoty sie zmienic. Nic na to
                                nie poradzisz. Wlasnie tacy "osobnicy", zdemoralizowani wykolejency powoduja,
                                ze ten swiat jest ciagle podly i pelen nienawisci.

(Mowie ci, on to ma po swoich rodzicach, co to na Mormonow sie przechcili)
                                • _helga Re: Helga, promyczku, ty masz dobre serduszko... 25.02.02, 00:24
                                  quickly napisał(a):

> ...Egon to swinia, a taka gojowata swinia nie ma ochoty sie zmienic. Nic na to
                                  >
                                  > nie poradzisz. Wlasnie tacy "osobnicy", zdemoralizowani wykolejency powoduja,
                                  > ze ten swiat jest ciagle podly i pelen nienawisci.
                                  >
                                  > (Mowie ci, on to ma po swoich rodzicach, co to na Mormonow sie przechcili)

To nieprawda. Egon to wspanialy facet, a ty go lubisz, synu kangura i strusicy. I
                                  swietnie wiesz ze na tym forum tak wielu znowu nie znajdziesz, z kim bys mogl
                                  handlowac golonym agrestem z Eskimosami. On ci cos palnal co cie zabolalo, ale ty
                                  mu bez przerwy z tym denaturatem wyjezdzasz i smietnikami, a on ci wyraznie
                                  powiedzial, ze tego rodzaju dowcipy go nie bawia, wrecz przeciwnie. Tez masz co
                                  nieco na sumieniu. Jesli chodzi o to, ktory z was ma bardziej krzywa paszcze, to
                                  wam obu niczego nie brakuje. A mnie z kolei boli, ze to juz za dlugo trwa:(

• quickly No dobra, robie to tyko dla Ciebie Helga... 25.02.02, 01:15
                                    Odtad juz zadnych sprosnosci pod adresem Egona.
                                    Pozdrowienia.
                                    • Gość: Helga Re: No dobra, robie to tyko dla Ciebie Helga... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.02.02, 01:16
                                      quickly napisał(a):

> Odtad juz zadnych sprosnosci pod adresem Egona.
                                      > Pozdrowienia.

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                    • Gość: Egon Re: No dobra, robie to tyko dla Ciebie Helga... IP: *.proxy.aol.com 25.02.02, 01:23
                                      quickly napisał(a):

> Odtad juz zadnych sprosnosci pod adresem Egona.
                                      > Pozdrowienia.

NIE ZE MNA TE NUMERY QUICKLY ! JA MAM CIE GLEBOKO W MOJEGO KOTA D....! OK?
                                      • Gość: helga Re: No dobra, robie to tyko dla Ciebie Helga... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.02.02, 01:26
                                        Gość portalu: Egon napisał(a):

> quickly napisał(a):
                                        >
                                        > > Odtad juz zadnych sprosnosci pod adresem Egona.
                                        > > Pozdrowienia.
                                        >
                                        > NIE ZE MNA TE NUMERY QUICKLY ! JA MAM CIE GLEBOKO W MOJEGO KOTA D....! OK?

Egon, teraz na ciebie kolej. Dobra wola, please? Moze zadnych sprosnosci pod
                                        adresem quickly, tak na poczatek? Jakis okres probny?

• quickly No i widzisz Helga, a nie mowilem? 25.02.02, 01:28
                                        Sama widzisz jak jest (spojrz na post "tego" powyzej - to juz jest przypadek
                                        nieuleczalny).

Coz wiosna niedlugo (przynajmniej na polkuli polnocnej). Zrobi sie cieplo.
                                        Moze wybierzesz sie niedlugo na spacer wzdluz Odry? Swieza trawa, przylatujace
                                        ptaki, budzace sie od nowa zycie...

Mam nadzieje, ze z czasem zapomnisz wulgarnosci "tego".
                                        • Gość: Helga Re: No i widzisz Helga, a nie mowilem? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.02.02, 01:33
                                          quickly napisał(a):

> Sama widzisz jak jest (spojrz na post "tego" powyzej - to juz jest przypadek
                                          > nieuleczalny).
                                          >
                                          > Coz wiosna niedlugo (przynajmniej na polkuli polnocnej). Zrobi sie cieplo.
                                          > Moze wybierzesz sie niedlugo na spacer wzdluz Odry? Swieza trawa, przylatujace
                                          > ptaki, budzace sie od nowa zycie...
                                          >
                                          > Mam nadzieje, ze z czasem zapomnisz wulgarnosci "tego".

Ty siedz lepiej cicho, bo sam jestes przypadek nieuleczalny. Za to cie zreszta
                                          lubie:), bo sama sie do calkiem podobnych przypadkow zaliczam. A Egon sie do tej
                                          mysli przyzwyczai, zobaczysz. Daj mu czas.

• quickly Same nie uleczalne przypadki... 25.02.02, 01:41
                                            ...wynosze sie z tego domu wariatow.

Teraz mozesz zbawiac swiat bez przeszkod (razem z Egonem).

(Ale i tak do konca swiata bedzie, ze Kanada dowalila tlustym pyskom z USA! he,
                                            he, he, he, he, he, he....)
                                            • Gość: Helga Re: Same nie uleczalne przypadki... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.02.02, 01:46
                                              quickly napisał(a):

> ...wynosze sie z tego domu wariatow.
                                              >
                                              > Teraz mozesz zbawiac swiat bez przeszkod (razem z Egonem).
                                              >
                                              > (Ale i tak do konca swiata bedzie, ze Kanada dowalila tlustym pyskom z USA! he,
                                              >
                                              > he, he, he, he, he, he....)

No to do jutra, quickly! A Amerykanie swoje obite dupska wsadza w snieg i jakos
                                              sie z tym pogodza:)

• quickly He, he, he, he, yankeskie obite dupska w snieg... 25.02.02, 02:05
                                                ...ale jestem wiecej niz pewien, ze Busz podejrzewa kochanego Benia o porazke
                                                swoich przegranych hokeistow...
                                                • Gość: helga Re: He, he, he, he, yankeskie obite dupska w snieg... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.02.02, 02:09
                                                  quickly napisał(a):

> ...ale jestem wiecej niz pewien, ze Busz podejrzewa kochanego Benia o porazke
                                                  > swoich przegranych hokeistow...

Bush Bushem, a dupska sie zagoja:))) Gorzej bedzie z Russian delegation, ja nawet
                                                  nie chce sobie wyobrazac, jak ich Putin przywita, hehe.

• Gość: Egon Re: He, he, he, he, yankeskie obite dupska w snieg... IP: *.proxy.aol.com 25.02.02, 02:10
                                                  quickly napisał(a):

> ...ale jestem wiecej niz pewien, ze Busz podejrzewa kochanego Benia o porazke
                                                  > swoich przegranych hokeistow...

TWOJ MOZG GLUPOLU MA KOLOR CZARNY ! I JEST TROCHE CIEMNIEJSZY OD SZAREJ ZIEMII
                                                  AUSTRALIJSKIEJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • quickly Re: He, he, he, he, yankeskie obite dupska w snieg... 25.02.02, 02:16
                                                    Yankeskie dupy obite jak ciemna ziemia australijska,
                                                    a kogucik Busz juz wypowiada wojne Korei Poludniowej (bo ten kraj wyprodukowal
                                                    "terrorystyczny" krazek hokejowy, ktorym Kanadole nakopali zadufane w sobie
                                                    amerykanskie pyski).
                                                  • Gość: DRF Re: He, he, he, he, yankeskie obite dupska w snieg... IP: *.cm-upc.chello.se 25.02.02, 02:29
                                                    quickly napisał(a):

> Yankeskie dupy obite jak ciemna ziemia australijska,
                                                    > a kogucik Busz juz wypowiada wojne Korei Poludniowej (bo ten kraj wyprodukowal
                                                    > "terrorystyczny" krazek hokejowy, ktorym Kanadole nakopali zadufane w sobie
                                                    > amerykanskie pyski).

________________________________________________________

Jak Szwecja przegrala z Bialorusia to byla tu ZALOBA Quickly...Miej trochu
                                                    wyrozumialosci Mister Q dla przegranych...
    • Gość: Fredzio HELGA jestes cudowna Kobieta !!! IP: *.tnt7.s2.uunet.de 25.02.02, 23:04
      Schone jest zazdrosna !!! bo ty jestes najpiekniesza na caly Forum.
      Antysemici rycza z Frustraci !!!
      Ty jestes taka Mondra i bistra Blondynka z szare oczy to co poczebuie Mezczyzna
      jak ja wiecej !
      • Gość: Helga Re: HELGA jestes cudowna Kobieta !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.02.02, 23:24
        Gość portalu: Fredzio napisał(a):

> Schone jest zazdrosna !!! bo ty jestes najpiekniesza na caly Forum.
        > Antysemici rycza z Frustraci !!!
        > Ty jestes taka Mondra i bistra Blondynka z szare oczy to co poczebuie Mezczyzna
        >
        > jak ja wiecej !

Ano rycza, hehe! Ale twoj entuzjazm jest przedwczesny. Trzeba jedszcze troche
        powalczyc:)

• fredzio54 Helga Super Kobieta 26.02.02, 20:48
      Jestes spaniala Wojownika, bijesz tych Antysemitow bez przerwy,
      taka Kobieta jest nam tutaj Poczebna
      naucze cie Stzelac Czalgiem jechac !
      Lara Croft bedzie kolo ciebie szary cien !
      Proponuje znowu Gwiazdy na Pustini i czerwone Wino z Zichron Jaakov.
      Polska to nie jest Firma dziadostwo, szkoda czasu, tv Polonia mozna tez w
      Izraelu oglodac !
      • corka_getlika Re: Helga Super Kobieta 31.03.02, 23:18
        fredzio54 napisał(a):

> Jestes spaniala Wojownika, bijesz tych Antysemitow bez przerwy,
        > taka Kobieta jest nam tutaj Poczebna
        > naucze cie Stzelac Czalgiem jechac !
        > Lara Croft bedzie kolo ciebie szary cien !
        > Proponuje znowu Gwiazdy na Pustini i czerwone Wino z Zichron Jaakov.
        > Polska to nie jest Firma dziadostwo, szkoda czasu, tv Polonia mozna tez w
        > Izraelu oglodac !
        Gdzie Helga??moze Inkhata ja porwal?????

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka