goldbaum 27.04.04, 10:26 marcus_crassus napisał: > (ABE) niedawno stwierdzila ze wlasciwie jakby niemcy zgermanizowali Polske > to nie byloby nic takiego Mozesz podac link do tej wypowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tysprowda Re: pytanie do marcussa IP: 216.127.82.* 27.04.04, 12:19 Ktoz to taki ten marsus_crappus? On to faszystowsko-buszewicki parobek maly. Jakiz to znak jego? Trupia czaszka i dwie paly. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: pytanie do marcussa 27.04.04, 16:27 Gość portalu: Tysprowda napisał(a): > Ktoz to taki ten marsus_crappus? Czlowiek nie tylko pozbawiony jakichkolwiek zasad ale tez chyba klamca. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus ps-dziekuje za dodatkowe "S" :))))) 27.04.04, 16:30 choc mi sie zle kojarzy to w twoim wykonaniu koczkodanie brzmi to jak komplement :) Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum rozumiem 27.04.04, 16:33 dla kogos takiego podwojne "S" to komplement. Ale wiesz co? Tobie brakuje formatu nawet na tyle.... Dlatego traktujesz to jako komplement. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geg [...] IP: *.dip.t-dialin.net 27.04.04, 20:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojciech j. Re: pytanie do marcussa IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.04, 16:33 on się udziela na forum militaria i tam nadaje się do rozmowy. Tu natomiast nie ma nic ciekawego do powiedzenia więc próbuje szokować wulgaryzmami. Taki prostaczek w sumie. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus zaraz ci wyjasnie :)))) 27.04.04, 16:42 na militariach sa ludzie majacy pewna wiedze i jest o czym podyskutowac. natomiast tutaj to plebs.debilstwo :))) wpadam zeby byla jasnosc - jak mi sie nudzi troche ich poirytowac :)))) kazdy ma jakas slabosc :))) ale naprawde jakbys zobaczyl poziom wiedzy tych ludzi bys zrozumial :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojciech j. Re: zaraz ci wyjasnie :)))) IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.04, 16:46 Ale oni nie muszą się znac na militariach. Podpisz się swoimi imieniem i nazwiskiem pod tymi kloacznymi postami to zrozumiem twoje wyjasnienia. Może. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum do wojciecha 27.04.04, 16:48 nie wiem, czy wiesz, ale gosc podaje sie za "prawnika" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geg Re: do wojciecha IP: *.dip.t-dialin.net 27.04.04, 20:35 Prawnik ??? :-))))))))) moze prawa reka sie onanizuje i mysli, ze jest prawnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: do grega 28.04.04, 08:55 Gość portalu: geg napisał(a): > Prawnik ??? :-))))))))) moze prawa reka sie onanizuje i mysli, ze jest > prawnikiem. :) Moze tez nie odroznia "prawnika" od "prawiczka". Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus nie chodzi o militaria.... 27.04.04, 16:53 poczytaj sobie to forum - jakas czesc szuka zydow,druga czesc pisze bzdury,wiekszosci elementarny brak pojecia o czymkolwiek :)))) bylem w miare powazny jakis czas temu - zobacz sobie na moje posty z okresu bardzo bardzo dawna.ale po tutaj od dawna nikt z nikim nie gada wiec bez sensu.z tymi ktorzy maja cos do powiedzenia gadam inaczej.jest to efekt wiedzy kazdej z tych osob :)))) juz Ci wymieniam liste osob z ktorymi nie rozmawiam powaznie bo to strata czasu - braki elementarnej wiedzy lub myslenie zupelnie absurdalne (np objawy radosci po smierci polskiego zolnierza w Iraku) goldbaum abe tomson mis facet z ip:arcor mirmilek patriota ******************************************************************************* wiecej nie pamietam.to wsio :) ps-nie rozumiem co ma do tego imie i nazwisko:ich imion nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: nie chodzi o militaria.... 27.04.04, 17:10 marcus_crassus napisał: > bylem w miare powazny jakis czas temu - zobacz sobie na moje posty z okresu > bardzo bardzo dawna. To fakt. Moge to nawet poswiadczyc. Oto posty craSSusa sprzed ponad roku: "trupow bedzie jeszcze wiecej" "ale arabstwo zawsze takie bylo - nadawalo sie do handlu i do atakow z zasadzek... hanoru u nich zadnego...... izrael nie powinien isc na zadne ustepstwa,a ta gromade robactwa wydusic do ostatniego..." forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=4137235&a=4144440 "prymitywni barbarzyncy,wasze prymitywne" "obyczaje zostana zniszczone i zostaniecie poddani przymusowej zmianie kultyuralno - spoleczniej..... ten czas juz nadszedl prymitywy...koniec waszego barbarzynskiego swiata sie zbliza" forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=4191914&a=4197808 Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus a dzieki dzieki,popieram w calej rozciaglosci :) 27.04.04, 17:13 tak tak,wtedy to sie bylo delikatniejszym :))))) nie ma watpliwosci :))))) ehh...te czasy minely :)))))) :DDDDDDDDDD ostatnio izrael w koncu sie postaral i wyeliminowal dwie swinie z hamasu :))) wczoraj zidentyfikowali trzecia :))) ile dajesz jej zycia zanim powedruje na sznureczek?? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: zaraz ci wyjasnie :)))) IP: *.z64-154-67.customer.algx.net 27.04.04, 20:08 > na militariach sa ludzie majacy pewna wiedze i jest o czym podyskutowac. To o czym ty z nimi chcesz dyskutowac, kolego? Do tego potrzeba miec wiedze, jak zauwazyles. > natomiast tutaj to plebs.debilstwo :))) Niestety, osobniki twojego pokroju wybitnie zanizaja poziom. Do tego dodac szowinistow typu wojo, fredzio, lysy czy maniek. Dorzuce jeszcze gucia, zebys nie mowil ze tylko z jednej strony biore (ale z waszej, tej niby "slusznej" strony jest ich zadziwiaaco duzo). No i jest jeszcze paru pseudo- intelektualistow, ktorzy staraja sie wygladac powaznie, ale przy pierwszym problemie z logika zostaje tylko bluzg i prymitywny faszyzm (boruch goldstein sie klania) Z reszta mozna czasami porozmawiac, nawet jesli sie z nimi nie zgadzam. > wpadam zeby byla jasnosc - jak mi sie nudzi troche ich poirytowac :)))) No to nudzi ci sie bardzo czesto, bo jestes chyba rekordzista w ilosci postow? A jak tam 'praktyka prawnicza'? Pytam, bo z niniejszego watku widac, iz logiczne rozumowanie przychodzi ci z trudem. > kazdy ma jakas slabosc :))) Ale wiekszosc ma rowniez jakies mocne strony. A ty masz jakies? I na koniec maly komentarz do inych twoich wypowiedzi tutaj. Ublizasz innym, ale tak naprawde czy ty myslisz, ze twoja wlasnie opinia cos znaczy. Jest ona rownie nieznaczna jak opinie kazdej innej jednostki - moze nawet mniej bo ty nawet przy swoich pogladach nie obstajesz tylko zmieniasz je w zaleznosci od wiatru. Gdyby teraz istnial ZSRR i walil wszystkich w morde, to klaskalbys im najglosniej. Jakiego rodzaju 'czlowiekiem' cie to czyni dopisz sobie sam, jesli stac na to twoja mozgownice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Re: zaraz ci wyjasnie :)))) Krasnyj ,... IP: *.nas29.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 28.04.04, 17:48 Twoje proby poirytowania koncza sie podobnym sukcesem jak malego Israelka na B Wschodzie ,... Probami i osamotnieniem w rezultacie :) uklony www.adultfun.be/plaatjes/dieren/klimerin.jpg============================================================================= jak mi sie nudzi troche ich poirytowac :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus nie,ale dam wskazowke ze to ta w ktorej 27.04.04, 16:29 abe wypowiada sie ze "mowi do siebie po angielsku" :))))) zreszta tam byles i juz zapomniales ??:))) poszukaj sobie jak takis ciekawy :))) ps- wlasnie popijam drinki bo wrocilem z sadu a tutaj wyskakuje mi info ze US ubili 70 insurgents :)))) coz za dobry dzien :)) aaa,,,i chyba paru palestynow tez padlo :) Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum jesli to ten watek, ktory mam na mysli 27.04.04, 16:32 to wniosek moze byc tylko jeden: jestes klamca. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus widzisz oszolomie :)))) mnie naprawde malo 27.04.04, 16:41 interesuje twoje zdanie : ale masz dwa zwroty: Obrona Polski przed Drang nach Osten - konieczna? i konkluzja: Wiec nie ma problemu germanizacji, czy polonizacji - jest jedna wielka spolecznosc Europy. Wracamy do korzeni, do naszych pradzejow. Nie ma sie czym marwic. ******************************************************************************** moral:niekonieczna... dziekuje,nie mam wiecej pytan :)))) mi sie przypomina pan Bismarck i jego podobny paneuropejski stosunek do powrotu do korzeni :))))))))))) ******************************************************************************** to tyle ode mnie,ale mnie naprawde twoje zdanie kundlu nie interesuje : moge podac natomiast naprawde ciekawe linki: a)do przegrupowania i zmian w US NAVY (bardzo ciekawe - zalozenie zwiekszenia kontroli nad zatoka perska :)))) b)do nowych broni kosmicznych US :)))))) c)i do paru rzeczy podobnych :))) - zainteresowany?? bo gadki o dupie marynie co sie wydaje takiemu kundlowi jak ty sa dla mnie malo interesujace-zebysmy mieli jasnosc :)) Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum ale to nie moje zdanie. To fakt. Jestes klamca. 27.04.04, 16:47 ABE NIGDZIE nie napisala: " ze wlasciwie jakby niemcy zgermanizowali Polske to nie byloby nic takiego". To zdanie to TWOJ wymysl czyli najzwyklejsze klamstwo. Twoje wykrety powyzej to stek bzdur pozbawiony jakiegokolwiek sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus a czy napisalem ze to jest cytat baranie???? 27.04.04, 16:55 czy byl to tekst dotyczacy jej wypowiedzi?? umiesz sie poslugiwac jezykiem polskim bawole czy sie zapomnialo??? jestes zenujacy :))))) czyli nie podac zadnego linku do tych ciekawych o US?? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum przeciez ja zacytowalem ciebie :) "baranie" 27.04.04, 16:59 W wypowiedziach ABE nigdzie nie ma mowy o tym, ze (jak piszesz) "ze wlasciwie jakby niemcy zgermanizowali Polske to nie byloby nic takiego". To w dalszym ciagu pozostaje twoim wymyslem i jest najzwyklejszym klamstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek Re: przeciez ja zacytowalem ciebie :) "baranie" 27.04.04, 17:21 czy to nie pierwszy raz chlopak oczernie ludzi, ktorych pogladow nie podziela? Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: przeciez ja zacytowalem ciebie :) "baranie" 27.04.04, 17:34 Duzo gorsze jest to, ze facet nie kuma zdan, ktore rozdzielone sa przecinkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus "nie kuma zdan" ;)))) 27.04.04, 17:36 chyba zaczynasz powielac moje slownictwo :))) w psychologii jest to stwierdzone ze prymitywniejszy organizm nasladuje ten wyzszy :))))))))) :DDDDD to sie nawet jakos tak nazywalo madrze,moge ci poszukac :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum "baran", "cipenka" 27.04.04, 17:57 marcus_crassus napisał: > chyba zaczynasz powielac moje slownictwo :))) To stara metoda, za pomoca ktorej ludziom prymitywnym czesto mozna uzmyslowic "bogactwo" ich wlasnego jezyka. Jak mozna zauwazyc zacytowalem powyzej juz twojego "barana" i "cipenke". Zdarzaja sie tez beznadziejne przypadki, ktore takie cytowanie interpretuja jako komplement.... Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus 1 zdjecie minaret jest mialo byc ;)))) 27.04.04, 17:17 przepraszam,to z podekscytowania :))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum i czemu sie tak ekscytujesz "cipenko"? 27.04.04, 17:33 marcus_crassus napisał: > (ABE) niedawno stwierdzila ze wlasciwie jakby niemcy zgermanizowali Polske > to nie byloby nic takiego Nie ekscytuj sie. Nie wypisuj bredni, bo tylko niepotrzebnie energie tracisz. Podaj tylko miejsce,w ktorym ABE napisala, ze "jakby niemcy zgermanizowali Polske to nie byloby nic takiego" Zastrzegam od razu, bo widze, ze masz spore z tym problemy: cytat dotyczy twojej wypowiedzi na temat wypowiedzi ABE. No wiec? Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum no to jeszcze raz. Powoli i prostymi zdaniami. 27.04.04, 17:53 marcus_crassus napisał: > (ABE) niedawno stwierdzila ze wlasciwie jakby niemcy zgermanizowali Polske > to nie byloby nic takiego Powyzsze zdanie napisales ty. O niejakiej ABE. Potrafisz wskazac miejsce, w ktorym ABE to "stwierdzila"? P.S. (dla doroslych) Ciekawe czy teraz zrozumie. Napisalem najprosciej jak moglem ale nie udalo mi sie niestety uzyc zdania bez przecinka. Jak myslicie? Dotrze to teraz do niego? Przynaje, ze osobiscie trace juz nadzieje. Ale jedno musze sprostowac. Kogos tak ograniczonego umyslowo marcussa trudno posadzac o bycie klamca. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus Re: no to jeszcze raz. Powoli i prostymi zdaniami 27.04.04, 18:01 ABE NIGDZIE nie napisala: " ze wlasciwie jakby niemcy zgermanizowali Polske to nie byloby nic takiego". To zdanie to TWOJ wymysl czyli najzwyklejsze klamstwo. Twoje wykrety powyzej to stek bzdur pozbawiony jakiegokolwiek sensu. ******************************************************************************* naspisalem tez ze piszesz kretynizmy,czy mozesz wskazac miejsce w swoim poscie gdzie uzyles tego slowa???czy oznacza to ze jestem podwojnym klamca??? mam pytanie :)))) po jakiego grzyba skupiasz sie na takich farmazonach?? :)))) czy od tego zmianie ulegnie swiat?? :DDDD jestes durny do potegi n-tej :)) (tego nie musiales juz pisac) Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: no to jeszcze raz. Powoli i prostymi zdaniami 27.04.04, 18:06 To proste. Skupilem sie na tym zdaniu bo wymyslajac takie brednie o ABE: a) klamiesz b) oczerniasz wyjatkowo bezczelnie czlowieka To dla mnie wazne, zeby demaskowac klamcow i drani. I ty do jednych i drugich sie zaliczasz. Czy teraz juz rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: czyli jak? 28.04.04, 08:53 mirmilek napisał: > podal linka czy okazalo sie, ze naklamal? Oczywiscie, ze nie podal linka bo to, co napisal, to jego wymysl jego niezbyt zdrowej wyobrazni. Tutaj jest link do rzeczonej dyskusji: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=12138930&a=12138930 Wynikac z niej ma, ze ABE "niedawno stwierdzila ze wlasciwie jakby niemcy zgermanizowali Polske to nie byloby nic takiego". Wlasciwie trudno uznac to nawet za klamstwo. MarcuSS ma po prostu spore problemy w rozumieniu sensu bardziej rozbudowanych zdan lub pojec wykraczajacych poza wyobrazenia szesciolatka. Zdania rozdzielone przecinkiem sa dla niego praktycznie niezrozumiale.... Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek Re: czyli jak? 28.04.04, 21:25 a tam nie zrozumial. swietnie zrozumial, ale swoja dzialalnosc na forum opiera na zasadzie "rzucaj g####, z pewnoscia cos sie przylepi". tak to jest z ludzmi, ktorzy nie maja argumentow na poparcie swoich opinii, ale mimo to musza "zniszczyc" przeciwnika. podobna taktyke stosuje zreszta moja ulubiona danusia - zwykle zaczyna swoje posty od "klamco i manipulancie" po czym tajemniczo znika, kiedy sie ja poprosi o podanie linku do jakiegos klamstwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABE Do goldbauma i paru tu ludzi doroslych IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 28.04.04, 00:03 Zwracasz sie tutaj do zupelnego dzieciaka. Nawet nie jestem pewna czy on swiadomie formuluje te swoje oskarzenia, czy tez po prostu jego poziom inteligencji jest tak niski, ze jego mozliwosci interpretacyjne cudzych tekstow automatycznie zawezone sa do paru podstawowym trywializmow w rodzaju: "USA to potega", "Niemcy to wrog", "ABE to kobieta". Przyklad prosty, ze nie rozumie roznicy pomiedzy jego stwierdzeniem O KIMS, ze "plecie bzdury", a narzucenie jego wlasnej interpretacji cudzego tekstu jako tego KOGOS wlasnych slow. Moj tekst o Europejskiej wspolnocie korzeni byl juz zuplenie ponad jego mozliwosci intelektualne. Zobaczyl slowo "NIemcy" i slowo "germanizacja" bez typowych epitetow w rodzaju "wrogowie", "zniewolenie", "ludobojstwo" i oczywiscie w jego malym lepku zrodzilo sie prostackie wypaczenie moich slow: "(ABE) niedawno stwierdzila ze wlasciwie jakby niemcy zgermanizowali Polske to nie byloby nic takiego". Totalna bzdura oczywiscie. Na szczescie wiekszosc Niemcow i Polakow "wyroslo" juz z ery "germanizacji", hej, co poniektorzy nawet o niej nie slyszeli. Jestesmy na tym etapie ewolucji w stosunkach miedzynarodowych gdzie zrzuca sie zasciankowosc i izolacje w imie wspolnoty interesow. Oczywiscie sa takie jednostki jak krasula, ktora umra wierzac, ze ludowe przekazy i uprzedzenia sprzed 60 lat sa jakims tam niezmiennym dogmatem stosunkow miedzy narodami w Europie. Oczywiscie, ze w jego oskarzeniu roilo mu sie granie na uczuciach patriotycznych innych forumowiczow aby mnie zdyskredytowac. Tania praktyka, bo kazdy tu czytac umie, i nie potrzebuje interpretatora by wiedziec co napisalam. Ale krasula wciaz operuje sredniowiecznymi ideami i widzi sie jako jedyny tu "pismienny" w prawie cwiczony i otoczony grupa analfabetow, ktorzy wisza na kazdym jego slowie bo sami nic nie rozumieja. Co do jego znajomosci prawa, to podobne ma tu tendencje. Przez miesiece wymyslil sobie, ze nie znam roznicy miedzy wykonawca a podwykonawca, po tym jak stwierdzilam ze w Iraku nie przemknie sie ani jeden wykonawca/podwykonawca bez wyraznego blogoslawienstwa USA. Widac wiec jeszcze raz, ze po pierwsze nie zrozumial o co chodzilo, a po drugie sciagnal tekst literalnie do swojego podstawowego poziomu. Jednym slowem facet jest bardzo po prostu glupiutki. Nie tracilabym czasu na niego na twoim miejscu, bo on nidgy nie zrozumie subtelnosci, o ktorych tutaj piszesz. Jak to sie mowi, glowa muru nie przebijesz. A on to mur, i na dodatek betonowy. Pozdrowienia ABE Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Do goldbauma i paru tu ludzi doroslych 28.04.04, 08:59 Gość portalu: ABE napisał(a): > Zwracasz sie tutaj do zupelnego dzieciaka. To jest niestety fakt. Pojecia tego faceta bazuja na wyobrazeniach szesciolatka i to juz bardzo zdeprawowanego, zeby nie powiedziec patologicznego szesciolatka. Unikam z reguly z nim dyskusji ale tym razem sklamal tak bezczelnie, ze nalezalo go rozdeptac. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 [...] 28.04.04, 16:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś