Dodaj do ulubionych

Faszystowskie wladze Stanow Zjednoczonych

IP: 218.55.133.* 26.02.02, 06:52
FASZYSTOWSKIE wladze Stanow Zjednoczonych , sterowane przez armie i wielkie
korporacje finansowo - przemyslowe opanowaly calkowicie swiat . Narzucajac swoj
obraz propagandowy , modelowego kraju wolnosci, dobrobytu i praworzadnosci ,
poprzez wieloletnia INDOKTRYNACJE prowadzona na wiele ,roznych sposobow ,
stworzyly w UMYSLACH miliardow ludzi calkowita niezdolnosc do rozdzielenia
DOBRA od ZLA , PRAWDY od KLAMSTWA . Wiekszosc rzadow stala sie MARIONETKAMI ,
swiadomie lub nie , w reku Stanow Zjednoczonych . Niestety nie ma
optymistycznego zakonczenia tej historii . Bron sie jednak , przed dalszym
PRANIEM MUZGU , przez telewizje , prase i radio . Staraj sie zobaczyc wszystko
z szerszej perspektywy . Powodzenia . OSTATNI " WOLNI " LUDZIE .
Obserwuj wątek
    • _helga Re: Faszystowskie wladze Stanow Zjednoczonych 26.02.02, 17:39
      Gość portalu: Marcin N napisał(a):

> FASZYSTOWSKIE wladze Stanow Zjednoczonych , sterowane przez armie i wielkie
      > korporacje finansowo - przemyslowe opanowaly calkowicie swiat . Narzucajac swoj
      >
      > obraz propagandowy , modelowego kraju wolnosci, dobrobytu i praworzadnosci ,
      > poprzez wieloletnia INDOKTRYNACJE prowadzona na wiele ,roznych sposobow ,
      > stworzyly w UMYSLACH miliardow ludzi calkowita niezdolnosc do rozdzielenia
      > DOBRA od ZLA , PRAWDY od KLAMSTWA . Wiekszosc rzadow stala sie MARIONETKAMI ,
      > swiadomie lub nie , w reku Stanow Zjednoczonych . Niestety nie ma
      > optymistycznego zakonczenia tej historii . Bron sie jednak , przed dalszym
      > PRANIEM MUZGU , przez telewizje , prase i radio . Staraj sie zobaczyc wszystko
      > z szerszej perspektywy . Powodzenia . OSTATNI " WOLNI " LUDZIE .

Powodzenia, Ostatni Wolny Czlowieku. Twoj MUZG faktycznie nie jest wyprany,
      przynajmniej ortografia....

• Gość: Paul Re: Faszystowskie wladze Stanow Zjednoczonych IP: *.proxy.aol.com 26.02.02, 17:44
        _helga napisał(a):

> Gość portalu: Marcin N napisał(a):
        >
        > > FASZYSTOWSKIE wladze Stanow Zjednoczonych , sterowane przez armie i wielki
        > e
        > > korporacje finansowo - przemyslowe opanowaly calkowicie swiat . Narzucajac
        > swoj
        > >
        > > obraz propagandowy , modelowego kraju wolnosci, dobrobytu i praworzadnosci
        > ,
        > > poprzez wieloletnia INDOKTRYNACJE prowadzona na wiele ,roznych sposobow ,
        > > stworzyly w UMYSLACH miliardow ludzi calkowita niezdolnosc do rozdzieleni
        > a
        > > DOBRA od ZLA , PRAWDY od KLAMSTWA . Wiekszosc rzadow stala sie MARIONETKAM
        > I ,
        > > swiadomie lub nie , w reku Stanow Zjednoczonych . Niestety nie ma
        > > optymistycznego zakonczenia tej historii . Bron sie jednak , przed dalszym
        >
        > > PRANIEM MUZGU , przez telewizje , prase i radio . Staraj sie zobaczyc wszy
        > stko
        > > z szerszej perspektywy . Powodzenia . OSTATNI " WOLNI " LUDZIE .
        >
        > Powodzenia, Ostatni Wolny Czlowieku. Twoj MUZG faktycznie nie jest wyprany,
        > przynajmniej ortografia....
        Pani Helgo, to nie zart, tacy ludzie rzeczywiscie istnieja. Jak sekta. Takich
        jak on i fanatykow religijnych boje sie bardziej niz "faszystowskich Stanow
        Zjednoczonych". Uszanowanie.
        Paul

• _helga Re: Faszystowskie wladze Stanow Zjednoczonych 26.02.02, 18:10
          Gość portalu: Paul napisał(a):

> _helga napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: Marcin N napisał(a):
          > >
          > > > FASZYSTOWSKIE wladze Stanow Zjednoczonych , sterowane przez armie i w
          > ielki
          > > e
          > > > korporacje finansowo - przemyslowe opanowaly calkowicie swiat . Narzu
          > cajac
          > > swoj
          > > >
          > > > obraz propagandowy , modelowego kraju wolnosci, dobrobytu i praworzad
          > nosci
          > > ,
          > > > poprzez wieloletnia INDOKTRYNACJE prowadzona na wiele ,roznych sposob
          > ow ,
          > > > stworzyly w UMYSLACH miliardow ludzi calkowita niezdolnosc do rozdzi
          > eleni
          > > a
          > > > DOBRA od ZLA , PRAWDY od KLAMSTWA . Wiekszosc rzadow stala sie MARION
          > ETKAM
          > > I ,
          > > > swiadomie lub nie , w reku Stanow Zjednoczonych . Niestety nie ma
          > > > optymistycznego zakonczenia tej historii . Bron sie jednak , przed da
          > lszym
          > >
          > > > PRANIEM MUZGU , przez telewizje , prase i radio . Staraj sie zobaczyc
          > wszy
          > > stko
          > > > z szerszej perspektywy . Powodzenia . OSTATNI " WOLNI " LUDZIE .
          > >
          > > Powodzenia, Ostatni Wolny Czlowieku. Twoj MUZG faktycznie nie jest wyprany
          > ,
          > > przynajmniej ortografia....
          > Pani Helgo, to nie zart, tacy ludzie rzeczywiscie istnieja. Jak sekta. Takich
          >
          > jak on i fanatykow religijnych boje sie bardziej niz "faszystowskich Stanow
          > Zjednoczonych". Uszanowanie.
          > Paul
          >
          Powaznie, jest taka sekta? Panie Paul, prosze napisac cos wiecej! Co to jest?

• Gość: Paul Pani Helgo, "oni" nas zdekonspirowali. IP: *.proxy.aol.com 26.02.02, 18:40
            _helga napisał(a):

> Gość portalu: Paul napisał(a):
            >
            > > _helga napisał(a):
            > >
            > > > Gość portalu: Marcin N napisał(a):
            > > >
            > > > > FASZYSTOWSKIE wladze Stanow Zjednoczonych , sterowane przez armi
            > e i w
            > > ielki
            > > > e
            > > > > korporacje finansowo - przemyslowe opanowaly calkowicie swiat .
            > Narzu
            > > cajac
            > > > swoj
            > > > >
            > > > > obraz propagandowy , modelowego kraju wolnosci, dobrobytu i praw
            > orzad
            > > nosci
            > > > ,
            > > > > poprzez wieloletnia INDOKTRYNACJE prowadzona na wiele ,roznych s
            > posob
            > > ow ,
            > > > > stworzyly w UMYSLACH miliardow ludzi calkowita niezdolnosc do r
            > ozdzi
            > > eleni
            > > > a
            > > > > DOBRA od ZLA , PRAWDY od KLAMSTWA . Wiekszosc rzadow stala sie M
            > ARION
            > > ETKAM
            > > > I ,
            > > > > swiadomie lub nie , w reku Stanow Zjednoczonych . Niestety nie m
            > a
            > > > > optymistycznego zakonczenia tej historii . Bron sie jednak , prz
            > ed da
            > > lszym
            > > >
            > > > > PRANIEM MUZGU , przez telewizje , prase i radio . Staraj sie zob
            > aczyc
            > > wszy
            > > > stko
            > > > > z szerszej perspektywy . Powodzenia . OSTATNI " WOLNI " LUDZIE
            > .
            > > >
            > > > Powodzenia, Ostatni Wolny Czlowieku. Twoj MUZG faktycznie nie jest wy
            > prany
            > > ,
            > > > przynajmniej ortografia....
            > > Pani Helgo, to nie zart, tacy ludzie rzeczywiscie istnieja. Jak sekta. T
            > akich
            > >
            > > jak on i fanatykow religijnych boje sie bardziej niz "faszystowskich Stano
            > w
            > > Zjednoczonych". Uszanowanie.
            > > Paul
            > >
            > Powaznie, jest taka sekta? Panie Paul, prosze napisac cos wiecej! Co to jest?
            Prosze o zachowanie spokoju, Pani Helgo;-). Ja tylko uzylem takiego porownania
            do sekciarzy, bo ci ludzie, "wierza" w teorie spiskowe i takie tam, a "wiara"
            moze uwidaczniac sie na wiele sposobow. Oni ze swych poglagow, jako "odtraceni",
            czynia religie, a samych siebie traktuja jak meczennikow, sciganych i
            maltretowanych przez "sluzby" kryjace sie za kazdym rogiem i podkladajace
            podsluchy w sedesach. Wydaja roznego rodzaju "gazetki podziemne", strony
            internetowe i "dekonspiruja" zaklamany system sterujacy nic nie wiedzacymi
            masami. Tacy globalni demaskatorzy, Pani Helgo. "Oni" nas juz
            dawno "zdemaskowali". Ja jestem agentem FBI, albo CIA, a Pani, to juz Bog raczy
            wiedziec. Niejaki Misza to agent KGB. Tak Pani Helgo, "oni" juz wszystko wiedza
            i nie pozwola sobie na mydlenie oczu. Sle spiegowskie wyrazy szacunku,
            poprzedzone masonskim mrugnieciem lewa powieka prawego oka.
            Paul

• _helga Re: Pani Helgo, 26.02.02, 18:53

> _helga napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: Paul napisał(a):
              > >
              > > > _helga napisał(a):
              > > >
              > > > > Gość portalu: Marcin N napisał(a):
              > > > >
              > > > > > FASZYSTOWSKIE wladze Stanow Zjednoczonych , sterowane przez
              > armi
              > > e i w
              > > > ielki
              > > > > e
              > > > > > korporacje finansowo - przemyslowe opanowaly calkowicie swi
              > at .
              > > Narzu
              > > > cajac
              > > > > swoj
              > > > > >
              > > > > > obraz propagandowy , modelowego kraju wolnosci, dobrobytu i
              > praw
              > > orzad
              > > > nosci
              > > > > ,
              > > > > > poprzez wieloletnia INDOKTRYNACJE prowadzona na wiele ,rozn
              > ych s
              > > posob
              > > > ow ,
              > > > > > stworzyly w UMYSLACH miliardow ludzi calkowita niezdolnosc
              > do r
              > > ozdzi
              > > > eleni
              > > > > a
              > > > > > DOBRA od ZLA , PRAWDY od KLAMSTWA . Wiekszosc rzadow stala
              > sie M
              > > ARION
              > > > ETKAM
              > > > > I ,
              > > > > > swiadomie lub nie , w reku Stanow Zjednoczonych . Niestety
              > nie m
              > > a
              > > > > > optymistycznego zakonczenia tej historii . Bron sie jednak
              > , prz
              > > ed da
              > > > lszym
              > > > >
              > > > > > PRANIEM MUZGU , przez telewizje , prase i radio . Staraj si
              > e zob
              > > aczyc
              > > > wszy
              > > > > stko
              > > > > > z szerszej perspektywy . Powodzenia . OSTATNI " WOLNI " LUD
              > ZIE
              > > .
              > > > >
              > > > > Powodzenia, Ostatni Wolny Czlowieku. Twoj MUZG faktycznie nie je
              > st wy
              > > prany
              > > > ,
              > > > > przynajmniej ortografia....
              > > > Pani Helgo, to nie zart, tacy ludzie rzeczywiscie istnieja. Jak sekt
              > a. T
              > > akich
              > > >
              > > > jak on i fanatykow religijnych boje sie bardziej niz "faszystowskich
              > Stano
              > > w
              > > > Zjednoczonych". Uszanowanie.
              > > > Paul
              > > >
              > > Powaznie, jest taka sekta? Panie Paul, prosze napisac cos wiecej! Co to je
              > st?
              > Prosze o zachowanie spokoju, Pani Helgo;-). Ja tylko uzylem takiego porownania
              >
              > do sekciarzy, bo ci ludzie, "wierza" w teorie spiskowe i takie tam, a "wiara"
              > moze uwidaczniac sie na wiele sposobow. Oni ze swych poglagow, jako "odtraceni
              > ",
              > czynia religie, a samych siebie traktuja jak meczennikow, sciganych i
              > maltretowanych przez "sluzby" kryjace sie za kazdym rogiem i podkladajace
              > podsluchy w sedesach. Wydaja roznego rodzaju "gazetki podziemne", strony
              > internetowe i "dekonspiruja" zaklamany system sterujacy nic nie wiedzacymi
              > masami. Tacy globalni demaskatorzy, Pani Helgo. "Oni" nas juz
              > dawno "zdemaskowali". Ja jestem agentem FBI, albo CIA, a Pani, to juz Bog racz
              > y
              > wiedziec. Niejaki Misza to agent KGB. Tak Pani Helgo, "oni" juz wszystko wied
              > za
              > i nie pozwola sobie na mydlenie oczu. Sle spiegowskie wyrazy szacunku,
              > poprzedzone masonskim mrugnieciem lewa powieka prawego oka.
              > Paul
              >

Acha, panie Paul, to sie uspokoilam i staje na spocznij. Bo ja juz we wszystko
              uwierze, jesli chodzi o tych onych. Na przyklad taki Odessa mnie geografia
              przesladuje, on mysli ze Wroclaw to ulica w Chicago i ja postuje rownoczesnie
              stamtad i z Wroclawia, a w wolnych chwilach takze z Niemiec. I juz mi ze szesc
              nickow przyszyl z tych roznych krajow, a ja mam zajecie, bo mu tlumacze, co to
              jest kontynent. I bez mrygniecia powieka uwierze, ze on do jakiejs sekty tez
              nalezy, z tym ze w jego przypadku to musi byc sekta geograficzna, zamieszkala w
              miescie Chicago.

To ja teraz sie panu klaniam najuprzejmiej, czyniac tajny znak masonsko
              cyklistyczny lewym palcem od prawej nogi. W kapciach, dla niepoznaki.

• Gość: as Re: Pani Helgo, Pies C.w.D.J. IP: *.pppool.de 26.02.02, 21:10
                Ponimajesz ?.
                • _helga Re: Pani Helgo, Pies C.w.D.J. 26.02.02, 21:20
                  Gość portalu: as napisał(a):

> Ponimajesz ?.

A ty czemu po rusku mnie pytasz? Jestes As Ruskiego Sztabu Propagandy Przeciwko
                  Amerykanskim Imperialistom?

hehe
                  • vista_duch Re: Pani Helgo, Pies C.w.D.J. 26.02.02, 21:26
                    _helga napisał(a):

> Gość portalu: as napisał(a):
                    >
                    > > Ponimajesz ?.
                    >
                    >
                    > A ty czemu po rusku mnie pytasz? Jestes As Ruskiego Sztabu Propagandy Przeciwko
                    >
                    > Amerykanskim Imperialistom?

Nie, tylko an ASS

>
                    > hehe

• _helga Re: Pani Helgo, Pies C.w.D.J. 26.02.02, 21:30
                      vista_duch napisał(a):

> _helga napisał(a):
                      >
                      > > Gość portalu: as napisał(a):
                      > >
                      > > > Ponimajesz ?.
                      > >
                      > >
                      > > A ty czemu po rusku mnie pytasz? Jestes As Ruskiego Sztabu Propagandy Prze
                      > ciwko
                      > >
                      > > Amerykanskim Imperialistom?
                      >
                      > Nie, tylko an ASS
                      >
                      >

hihiii. No tak. A ta czesc ciala oczu nie ma, to biedak nie wie, w jakim kraju
                      sie znajduje:)
                • Gość: Paul ASS..... IP: *.proxy.aol.com 26.02.02, 21:29
                  ........ty kretynie, czemu to na Pania Helge tak brutalnie nastajesz, huh? Ty
                  brutalu, ty smieciu, ty, ty, ty chamie ty!!!;-)))). Ja ci dam ty bydlaku dame
                  mego serca na tym forum zacnym pisemnie molestowac. Opamietaj sie matolku!
                  Paul
                  • _helga Re: ASS..... 26.02.02, 21:32

> ........ty kretynie, czemu to na Pania Helge tak brutalnie nastajesz, huh? Ty
                    > brutalu, ty smieciu, ty, ty, ty chamie ty!!!;-)))). Ja ci dam ty bydlaku dame
                    > mego serca na tym forum zacnym pisemnie molestowac. Opamietaj sie matolku!
                    > Paul

Panie Paul. Ja jestem panem zauroczona, jak zwykle:))))
                    Helga

• Gość: Paul Re: ASS..... IP: *.proxy.aol.com 26.02.02, 21:36
                      _helga napisał(a):

> Gość portalu: Paul napisał(a):
                      >
                      > > ........ty kretynie, czemu to na Pania Helge tak brutalnie nastajesz, huh?
                      > Ty
                      > > brutalu, ty smieciu, ty, ty, ty chamie ty!!!;-)))). Ja ci dam ty bydlaku
                      > dame
                      > > mego serca na tym forum zacnym pisemnie molestowac. Opamietaj sie matolku
                      > !
                      > > Paul
                      >
                      > Panie Paul. Ja jestem panem zauroczona, jak zwykle:))))
                      > Helga
                      Jak zwykle czuje sie zaszczycony. Pani sluga i obronca,
                      Paul

• _helga Re: ASS..... 26.02.02, 21:41

> _helga napisał(a):
                        >
                        > > Gość portalu: Paul napisał(a):
                        > >
                        > > > ........ty kretynie, czemu to na Pania Helge tak brutalnie nastajesz,
                        > huh?
                        > > Ty
                        > > > brutalu, ty smieciu, ty, ty, ty chamie ty!!!;-)))). Ja ci dam ty byd
                        > laku
                        > > dame
                        > > > mego serca na tym forum zacnym pisemnie molestowac. Opamietaj sie ma
                        > tolku
                        > > !
                        > > > Paul
                        > >
                        > > Panie Paul. Ja jestem panem zauroczona, jak zwykle:))))
                        > > Helga
                        > Jak zwykle czuje sie zaszczycony. Pani sluga i obronca,
                        > Paul
                        >
                        Panie Paul. Bez pana oni by juz mnie zywcem zjedli, bo to kanibale nienazarte,
                        ktore pod smietnikami sie czaja i z wyskoku przechodniow napadaja, zeby im reke
                        albo noge odgryzc!

Padam do stopek,
                        Helga

• Gość: as Helga i Paul .Pies was w. D.J. IP: *.pppool.de 26.02.02, 22:56
                          Paul.
                          Helga
    • pan_conti TAK SWIAT JEST NASZ 26.02.02, 17:41
      A w hokeja nam Kanada dała:( hihi

> korporacje finansowo - przemyslowe opanowaly calkowicie swiat . Narzucajac swoj
      >
      > PRANIEM MUZGU , przez telewizje , prase i radio . Staraj sie zobaczyc wszystko

• free-minds.org Nie ma faszyzmu, jest demokracja 26.02.02, 17:44
      Czesc Marcin,
      chyba podchodzisz zbyt jednostronnie do problemu, oczywiście koncentracja
      władzy nie jest niczym dobrym, ale nadal dobrze funkcjonują mechanizmy
      kontrolne i wielu Amerykanów jest nieufnych wobec państwa. Jak na razie USA
      jest z grubsza OK, inne kraje mając taką przewagę dopiero pokazałyby światu,
      jakie są ważne...
    • watto pożyteczni idioci 26.02.02, 18:20
      Podobnie jak było za komuny, kiedy czerwoni pożyteczni idioci głosili chwałę
      demokracji sowieckiej i sowieckiego "najbardziej wolnego kraju świata".
      Teraz mamy nową oazę wolności i nowych pożytecznych idiotów.
      Zupełnie analogicznie teraz pożyteczni idioci na całym swiecie sławią wielkie
      imie, wolnosci i demokrację nowego hegemona-zbawcę ludzkosci USA.
      • Gość: Paul Mesjasz watto otwiera oczy zagubionym owieczkom IP: *.proxy.aol.com 26.02.02, 18:45
      • free-minds.org NIe lubisz wolności i demokracji? 26.02.02, 18:46
        Czy już odczuwasz skutki tej "hegemonii"?

• watto Re: NIe lubisz wolności i demokracji? 27.02.02, 17:24
          free-minds.org napisał(a):

> Czy już odczuwasz skutki tej "hegemonii"?
          Ludzie w Jugosławii, Iraku i Afganistanie już to odczuli.
          A ja odzuwam na codzien kłamstwo, które mnie dusi tak, jak dusiło kłamstwo
          komunistów.

> NIe lubisz wolności i demokracji?
          A ty nie lubiłeś "radzieckiej wolnosci i demokracji"?
          "Ja drugoj takoj strany nie znaju, gdie tak wolno dyszał cziełowiek".
      • Gość: ruski Re: pożyteczni idioci IP: *.look.ca 01.03.02, 00:12
        watto napisał(a):

> Podobnie jak było za komuny, kiedy czerwoni pożyteczni idioci głosili chwałę
        > demokracji sowieckiej i sowieckiego "najbardziej wolnego kraju świata".
        > Teraz mamy nową oazę wolności i nowych pożytecznych idiotów.
        > Zupełnie analogicznie teraz pożyteczni idioci na całym swiecie sławią wielkie
        > imie, wolnosci i demokrację nowego hegemona-zbawcę ludzkosci USA.
        >

Niestety to prawda...
    • Gość: owieczka Re: Faszystowskie wladze Stanow Zjednoczonych IP: *.dipool.highway.telekom.at 26.02.02, 18:58

>

Czy w naszych krajach nie jest tak samo?
      Pozdrawiam.
      Zagubiona owieczka
      • Gość: Mesjasz Re: Faszystowskie wladze Stanow Zjednoczonych IP: *.proxy.aol.com 26.02.02, 19:15
        Gość portalu: owieczka napisał(a):

> Gość portalu: Marcin N napisał(a):
        >
        > > FASZYSTOWSKIE wladze Stanow Zjednoczonych , sterowane przez armie i wielki
        > e
        > > korporacje finansowo - przemyslowe opanowaly calkowicie swiat . Narzucajac
        > swoj
        > >
        > > obraz propagandowy , modelowego kraju wolnosci, dobrobytu i praworzadnosci
        > ,
        > > poprzez wieloletnia INDOKTRYNACJE prowadzona na wiele ,roznych sposobow ,
        > > stworzyly w UMYSLACH miliardow ludzi calkowita niezdolnosc do rozdzieleni
        > a
        > > DOBRA od ZLA , PRAWDY od KLAMSTWA . Wiekszosc rzadow stala sie MARIONETKAM
        > I ,
        > > swiadomie lub nie , w reku Stanow Zjednoczonych . Niestety nie ma
        > > optymistycznego zakonczenia tej historii . Bron sie jednak , przed dalszym
        >
        > > PRANIEM MUZGU , przez telewizje , prase i radio . Staraj sie zobaczyc wszy
        > stko
        > > z szerszej perspektywy . Powodzenia . OSTATNI " WOLNI " LUDZIE .
        >
        > Czy w naszych krajach nie jest tak samo?
        > Pozdrawiam.
        > Zagubiona owieczka
        Nie zbadane sa wyroki wielkiego Watto. Prosze zachowaj wiare i ufnosc, a nie
        zejdziesz ze swietlistego szlaku, wolnego od grzechu i zaklamania, amen.
        Pomocnik (nocnik) Wielkiego Mesjasza, Podmesjasz Sztabowy.

• nocnik.mesjasza Re: Faszystowskie wladze Stanow Zjednoczonych 26.02.02, 19:31
          Gość portalu: Mesjasz napisał(a):

> Nie zbadane sa wyroki wielkiego Watto. Prosze zachowaj wiare i ufnosc, a nie
          > zejdziesz ze swietlistego szlaku, wolnego od grzechu i zaklamania, amen.
          > Pomocnik (nocnik) Wielkiego Mesjasza, Podmesjasz Sztabowy.
          >

Podmesjaszu sztabowy, wezwales mnie. Zglaszam sie do poslug. Prosze, podaj mnie
          Mesjaszowi Watto, aby mnie uzyl zgodnie z przeznaczeniem.

Nocnik Mesjasza.

• Gość: NDZM Re: Faszystowskie wladze Stanow Zjednoczonych IP: *.proxy.aol.com 26.02.02, 19:41
            nocnik.mesjasza napisał(a):

> Gość portalu: Mesjasz napisał(a):
            >
            > > Nie zbadane sa wyroki wielkiego Watto. Prosze zachowaj wiare i ufnosc, a n
            > ie
            > > zejdziesz ze swietlistego szlaku, wolnego od grzechu i zaklamania, amen.
            > > Pomocnik (nocnik) Wielkiego Mesjasza, Podmesjasz Sztabowy.
            > >
            >
            > Podmesjaszu sztabowy, wezwales mnie. Zglaszam sie do poslug. Prosze, podaj mnie
            >
            > Mesjaszowi Watto, aby mnie uzyl zgodnie z przeznaczeniem.
            >
            > Nocnik Mesjasza.
            Naczelne Dowodztwo Zjednoczonego Mesjarstwa
            NDZM 02/26/02
            S C I S L E T A J N E

Do rak Mesjasza Wielkiego Naszego Dobrotliwie Nam Panujacego W Dupe Jebanego:

Po dlugotrwalych, pelnych emocji i sprzecznych doniesien komorek wywiadu i
            kontrwywiadu NDZM rekomenduje niejakiego Nocnika Mesjasza, do sluzby przy sztabie
            Mesjasza Wielkiego. Podkomendny Nocnik zostaje preniesiony na wyzej wymienione
            stanowisko w trybie natychmiastowym.

Zatwierdzone Przez Czlonkow NDZM:
            (podpisy nieczytelne)

• nocnik.mesjasza Re: Faszystowskie wladze Stanow Zjednoczonych 26.02.02, 19:46
              Gość portalu: NDZM napisał(a):

> nocnik.mesjasza napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: Mesjasz napisał(a):
              > >
              > > > Nie zbadane sa wyroki wielkiego Watto. Prosze zachowaj wiare i ufnosc
              > , a n
              > > ie
              > > > zejdziesz ze swietlistego szlaku, wolnego od grzechu i zaklamania, am
              > en.
              > > > Pomocnik (nocnik) Wielkiego Mesjasza, Podmesjasz Sztabowy.
              > > >
              > >
              > > Podmesjaszu sztabowy, wezwales mnie. Zglaszam sie do poslug. Prosze, podaj
              > mnie
              > >
              > > Mesjaszowi Watto, aby mnie uzyl zgodnie z przeznaczeniem.
              > >
              > > Nocnik Mesjasza.
              > Naczelne Dowodztwo Zjednoczonego Mesjarstwa
              > NDZM 02/26/02
              > S C I S L E T A J N E
              >
              > Do rak Mesjasza Wielkiego Naszego Dobrotliwie Nam Panujacego W Dupe Jebanego:
              >
              > Po dlugotrwalych, pelnych emocji i sprzecznych doniesien komorek wywiadu i
              > kontrwywiadu NDZM rekomenduje niejakiego Nocnika Mesjasza, do sluzby przy sztab
              > ie
              > Mesjasza Wielkiego. Podkomendny Nocnik zostaje preniesiony na wyzej wymienione
              >
              > stanowisko w trybie natychmiastowym.
              >
              > Zatwierdzone Przez Czlonkow NDZM:
              > (podpisy nieczytelne)
              >
              Tak jest! Ja, Nocnik Mesjasza, wyprezam sie na bacznosc i czekam! Az mesjasz
              Watto do mnie kupe narobi! ooooch. aaaaach. Jaka rozkosz!

A przy okazji czysciej na Forum.
    • Gość: ruski Re: Faszystowskie wladze Stanow Zjednoczonych IP: *.look.ca 01.03.02, 00:09

>

Niestety to prawda...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka