Dodaj do ulubionych

Polski tryumf zydowski

IP: *.ipt.aol.com 01.05.04, 22:28
> No i 'Polska wrocila do Europy'!!!

> Osobiscie nie pamietam, kiedy to ja opuscila, chyba ze brac nalezaloby pod
uwage fakt ze ta 'Europa' razem z Ameryka Polske dala w podarunku Joziowi
Stalinowi, aby sobie z Nia robil, cokolwiek jego czarna dusza zapragnie.

> No i robil!

> Zydami z bezpieki; zydami w peokuraturach; zydami w wiezieniach, wojsku,
uniwersytetach i wszedzie indziej, gdzie tylko zydowi mozna bylo zaufac ze
Polaka zamorduje, zgnebi i w zwierzecy swoj, zydowski sposob potraktuje.

> I tak tradycja przewodzenia Polsce przez zydow wytrwala do dnia
dzisiejszego, kiedy to synalek zydowskiego zbrodniarza, aktualnie u
przydenckiego koryta przewodzi Polsce i wprowadzil Polske do Unii.

> No i zydzi gratuluja zawziecie zydowskim przywodcom Polskiego Narodu w
peanach zydowskich polskiej Gazety Wyborczej, ktorego nie bez przypadku
wlascicielem jest rozniez syn i brat mordercow i katow Polakow!!!

> Od dluzszego czasu elementy zydowskie wykupuja polskie paszporty tak
szybko, jak tylko je wydrukuja, bo czas nadszedl ze zydowscy gangsterzy i
mafiosi maja otwarta droge do gesheftow hucpa podpartych, ktore beda sobie
niewinnie dokonywac w calej Europie na konto polskiego frajera zydem
oglupionego...

> Tak wiec Polacy znajda mniej platne, podlejsze zatrudnienie w zydowskich
businessach Europy, a nawet w zydowskich businessach w Polsce, ktore teraz
beda mogly przesteplowywac to co 'Made' tam, gdzie nawet I-sra-ela, na 'Made'
przez polskich frajerow, gojami swojsko nazywanymi...

> I wszystko znowuz wroci do normy w dazeniu do budowy
swietlistej....Judeopolonii!!!

> Owned and operated by Israel...
Obserwuj wątek
    • Gość: jojo Re: Polski tryumf zydowski IP: *.proxy.aol.com 01.05.04, 23:08
      GOD BLESS POLAND !!!MAKE US STRONGER my YAHVE !!! RIGHT NOW POLAND IS WEARING
      OUR PAMPERS ,IN THE FUTURE ,THEY WILL ENJOY OUR YARMULKAS !!!I PROMISE IT,MY
      YAHVE !!!
      • Gość: Gucio Re: Polski tryumf zydowski IP: *.ipt.aol.com 01.05.04, 23:10
        > Be damn, for you are...damn right!!!
        • Gość: jojo Re: Polski tryumf zydowski IP: *.proxy.aol.com 01.05.04, 23:31
          przestan belkotac debilu,bo rzygac sie chce,niedorobiony kacapie synu polki i
          alfonsa,OK ?
    • Gość: jarek-Zyd juz sie boisz ,ze nie bedzie w niej miejsca IP: *.fastres.net 01.05.04, 23:09
      dla Arabow, chyba nie masz do tego zadnego powodu...albo tez masz.
    • Gość: chala Re: Polski tryumf zydowski IP: *.rdu.bellsouth.net 01.05.04, 23:10
      Gucio- Jak Polacy sa tacy frajerzy, jak ich nazwales, to skad TY, POLAK, taki
      madry?
      Moze poszukasz wsrod antenatow?
    • Gość: Gucio Re: Polski tryumf zydowski IP: *.ipt.aol.com 01.05.04, 23:37
      > O ku*wa! Zyda kopnalem i wieprz z niego wylazl parchaty!!!!

> Pomodl sie do sw.Hitlera by jak najszybciej ciebie kominem do Diabla na lono
      Abrama wyslal!

> No i o dobry cug...
      • Gość: chala Re: Polski tryumf zydowski IP: *.rdu.bellsouth.net 01.05.04, 23:42
        trep polski otworzyl ryja , bo go przeciez ma.
        • Gość: jojo Re: Polski tryumf zydowski IP: *.proxy.aol.com 01.05.04, 23:44
          on ma 2 ryje,jeden w dupie drugi we lbie niedorozwinietym,typowy polack !!!
    • Gość: hanes Re: Polski tryumf zydowski IP: *.aon.at 01.05.04, 23:51
      Europa powinna wprowadzic jak najszybciej jednorodne przepisy dotyczace
      obywatelstwa. Nie moze tak byc, zeby obywatel Izraela mogl byc rownoczesnie
      obywatelem Unii. Czas najwyzszy zlikwidowac mozliwosc posiadania podwojnego
      obywatelstwa w niektorych krajach Unii, do ktorych niestety nalezy Polska.
      Inaczej wcisnie sie tu nam, tylnymi drzwiami, cala zgraja glodomorow i
      kryminalistow z takich podejzanych krajow jak np. Izrael
      • Gość: jojo Re: Polski tryumf zydowski IP: *.proxy.aol.com 02.05.04, 00:02
        ciemniak z ciebie,Israelczycy zawsze was w dupie mieli i miec beda !!! OK???
        • Gość: hanes Re: Polski tryumf zydowski IP: *.aon.at 02.05.04, 00:48
          No to niech mnie pan oswieci i powie, za czym ta kolejka pod polska ambasada
          stoi? Nie przypuszczam zeby chodzilo o kamienice na piotrkowskiej.
          • Gość: chala Re: Polski tryumf zydowski IP: *.rdu.bellsouth.net 02.05.04, 00:52
            chodzi o paszport do Unii. Nigdy za duzo mobilnosci.
            • Gość: hanes Re: Polski tryumf zydowski IP: *.aon.at 02.05.04, 00:58
              No, naturalnie. Ale jest was w Izraelu pare milionow i Unia moze tego nie
              wytrzymac. U nas kryzys, nie mamy tyle gazu.
              • Gość: sp;lit Re: Polski tryumf zydowski ,... No problem !!! IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 02.05.04, 01:18
                Podlaczysz paru chalom rury do dupy a z drugiej strony do zbiornika ,...
                Karmic 50/50 czosnek/cebula i po kryzysie ,...

uklony

===============================================================================

No, naturalnie. Ale jest was w Izraelu pare milionow i Unia moze tego nie
                wytrzymac. U nas kryzys, nie mamy tyle gazu.
                • Gość: sp;lit Polski tryumf zydowski ,... No problem !!! Ps ,... IP: *.nas28.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 02.05.04, 01:22
                  Albo jednej danie , powinna sobie poradzic :)

uklony
                  • Gość: hanes Re: Polski tryumf zydowski ,... No problem !!! Ps IP: *.aon.at 02.05.04, 10:00
                    Halo sp;iit, nie wiesz przypadkiem, czemu oni mnie tak nie lubia?
      • Gość: chala Re: Polski tryumf zydowski IP: *.rdu.bellsouth.net 02.05.04, 00:06
        ale polski smiec nie decyduje. ty jestes po to by placic na renty prawdziwych
        europejczykow. Kazdy kto ma prawo, otrzymuje paszport. A my mamy prawa.
        • Gość: hanes Re: Polski tryumf zydowski IP: *.aon.at 02.05.04, 00:53
          Ja wam dobrze zycze i nawet zobowiazalem sie paru ukryc, jak nastepnym razem
          beda was gazowac, ale mysle, ze powinniscie sie zdecydowac, czy jestescie
          Polakami, czy Izraelczykami. Inaczej my za was zadecydujemy.
          • Gość: jojo Re: Polski tryumf zydowski IP: *.proxy.aol.com 02.05.04, 01:00
            ty kutasie !!! Gazowac to mozesz,majtki swoje osrane w piekarniku butla
            napedzanym,posrancu ty !!!
          • Gość: dana33 Re: Polski tryumf zydowski IP: 5.5R* / 192.114.47.* 02.05.04, 01:22
            nu, hansilein, mania wielkosci? ty mozesz ciucius decydowac tylko za siebie
            samego, farsztejst? i juz zadecydowales. i pokazales tu wszystkim. za nas
            decydujemy my. i tylko my. ty nawet nie mozesz otwprzyc twojego bluzgajacego
            pyska.
            • Gość: neo Re: Polski tryumf zydowski IP: *.dip.t-dialin.net 02.05.04, 10:22
              Ale o tym, czy dostaniesz polski paszport czy nie decydujemy wylacznie my.
              Jak zwykle wykorzystujecie bez skrupolow nasze milosierdzie i jeszcze
              szczekacie, ze "macie prawo".

Tak to juz zawsze wygladalo. Ale przyjezdzajcie do Europy z tymi paszpotrtami.
              Prosiemy. Nie dziwcie sie pozniej tylko, jak historia zacznie sie powtarzac.
              • Gość: dana33 Re: Polski tryumf zydowski IP: 5.5R* / 192.114.47.* 02.05.04, 10:30
                drogi neo. alez oczywiscie, ze wy decydujecie, czy dostane polski paszport czy
                nie. zabawa polega na tym, ze ja nie chce polskiego paszportu, nie prosze o
                niego, nie bede stac w zadnych kolejkach do zadnej polskiej ambasady,
                farsztejst? ja bardzo jestem zadowolona z israelskiego paszportu. moge sie
                poruszac po calym swiecie i prawie ze nigdzie nie potrzebuje wizy wjazdowej,
                czego nie mozna bylo powiedziec o polskim paszporcie, prawda?
                tak ze w koncowym rachunku ciagle jeszcze JA decyduje o moim paszporcie.
                good day, neo..... :)
                • Gość: neo Re: Polski tryumf zydowski IP: *.dip.t-dialin.net 02.05.04, 14:11
                  Dlaczego tak nagle przezucilas sie z mowienia "my" na "ja"? Czyzbys nie
                  identyfikowala sie ze swoimi rodakami, ktorzy stoja w kolejce po polskie
                  paszporty?
                  Tego czy ty stoisz czy nie sprawdzic nie moge ale powiedzmy, ze ufam ci jak
                  przyslowiowemu zydowi.

O tym, ze zydzi ukrywaja za granica jak moga swoje paszporty i pochodzenie
                  slyszalem i ja. W niektorych stolicach europejskich odradza sie zydom z
                  korzystania ze srodkow masowej komunikacji.
                  Mozesz sobie chetnie stac z podniesionym czolem i wymachiwac gwiazda dawida na
                  twoim paszporcie, jesli otoczy cie grupka skinow albo mlodych muzulmanow.

Good luck.
                  • rattler Re: Polski tryumf zydowski 02.05.04, 17:42
                    Pyskata i zadziorna ta baba , Dana :-) Paplac na internet i wymachiwac gwiazda
                    bezkarnie , bez konsekwencji kazdy potrafi , rzeczywistosc wyglada bardziej
                    szaro - Swoje szczeniaki wysylaja na wycieczki do Europy z uzbrojonymi po zeby
                    gorylami - Na wszelki wypadek :-) Po co , skoro sa wszedzie tak kochani ???

narazie
                    • Gość: dana33 Re: Polski tryumf zydowski IP: 5.5R* / 192.114.47.* 02.05.04, 18:18
                      bo zawsze i wszedzie znajda sie niewytreswoane ratlerki...
                    • Gość: jojo do rattlera IP: *.proxy.aol.com 02.05.04, 19:30
                      szczeniaki to robiles i je masz !!! Wynika to z twego nick-a !!!
                      • Gość: neo do jojo IP: *.dip.t-dialin.net 02.05.04, 19:55
                        a co ma wynikac z twojego nicku? Co moze zrobic "jojo" i co miec?
                        • Gość: jojo do neo IP: *.proxy.aol.com 02.05.04, 20:05
                          volksdeutschom sie nie odpowiada,na nich sie pluje a wiec: TFUJ !!!
                          • Gość: neo do jojo IP: *.dip.t-dialin.net 02.05.04, 20:09
                            Napisalbym "kij ci w oko" ale czy jojo ma oczy? Czy jojo w ogole ma jakies
                            otwory? Czy jojo ma cokolwiek?
                      • rattler Re: do rattlera 03.05.04, 00:23
                        Z mojego nicka i twojej uwagi wynika ze jestes idiota , mimo ze tu mieszkasz ,
                        co jeszcze znaczy ze na idiotow i polglowkow nie ma lekarstwa , krzys :-)

narazie

A tu jest dowod !!! Zydziaku !!!

midcoast.tamu.edu/images/rattler%20at%20ANWR.jpg
              • Gość: hanes Re: Polski tryumf zydowski IP: *.aon.at 02.05.04, 10:52
                Drogi neo, Jak masz troche czasu, to zapytaj dane dlaczego ten bezcenny
                izraelski paszport okladaja w okladki od legitymacji ubezpieczeniowej, a na
                lotniskach staraja sie jak moga, zeby sie nikt postronny nie dowiedzial z jakim
                paszportem podrozuja. No i zapytaj: za czym u diabla stoi ta kolejka przed
                polska ambasada?
                • Gość: dana33 Re: Polski tryumf zydowski IP: 5.5R* / 192.114.47.* 02.05.04, 11:38
                  ah, hansilein, sa rzeczy, ktorych ty nie zrozumiesz, farsztejst? bo tobie nie
                  dano...jeszcze nie widzialam mlodego israelczyka zeby ukrywal swoj paszport, a
                  starzy ludzie? ah, hansilein, to wlasnie dzieki takim jak ty, ktorzy maja
                  zamiar palic nastepnych zydow w piecach, to ci starzy, ktorzy nie zapomnieli i
                  nie zapomna tych pierwszych ktorzy ich palili, to wlasnie tak reaguja.... ale
                  tych mlodych jest juz wiecej... a ja, tak miedzy ta grupa i ta, chodze dumnie z
                  moim, pokazuje otwarcie, i takimi jak ty pogardzam doglebnie.
                  a te kolejki przed polskimi ambasadami, to nie po to, zeby wrocic do polski, z
                  ktorej zostali wyrzuceni, nie po to, zeby pokazywac polski paszport, tylko po
                  to, i wylacznie po to, zeby moc dostac prace, jesli sytuacja gospodarcza w
                  israelu, i tak juz ciezka z powodu generalissmo i jego intifady, pogorszy sie.
                  a ty, ludzki smieciu, jestes ostatni, ktory moze ta postawe krytykowac i
                  ironizowac, bo ty wlasnie przedstawiciel polakow, ktorzy wyjechali z polski za
                  poszukiwaniem pracy, pieniedzy i lepszych warunkow zycia. wiec stul pysk, jak
                  to sie mowi i najpierw zrob porzadek u siebie na podworku.
                  • Gość: hanes Re: Polski tryumf zydowski IP: *.aon.at 02.05.04, 13:10
                    Ja mam jeden paszport. Sytuacja gospodarcza Izraela jest od 1948 bez zmian. Po
                    prostu za duzo tam Zydow i nie ma na kim pasozytowac.
                    • Gość: dana33 Re: Polski tryumf zydowski IP: 5.5R* / 192.114.47.* 02.05.04, 16:32
                      taaaaak, ciucius, israelska sytuacja gospodarcza bez zmian od 1948 roku...
                      fajno, nawet nie trzeba ci dokazywac, zes idiota, bo robisz to wlasnorecznie. i
                      do tego jak idiotycznie.... te tysiace polakow pracujacych w israelu na czarno,
                      bo polska nie moze ich wykarmic.... te tysiace polakow w dzisiatkach panstw na
                      calym swiecie, bo nie moga pozwolic sobie na kupno lepszego mieszkania, co
                      hansilein??? ty sie tak nie martw o nas, ty sie martw lepiej o siebie...
                      wyjdziesz na tym lepiej. no i halt den mund endlich, wie tief kannst du noch
                      rutschen? kannst du dich im spiegel anschauen? selten trifft man so einen
                      stinkenden luder wie du.
                      • Gość: Gucio Re: Polski tryumf zydowski IP: *.ipt.aol.com 02.05.04, 16:43
                        > Zapomnialas faszystowska histeryczko dodac ze Polacy w zydkowie pracuja za
                        pieniadze podatnika amerykanskiego, bo dla Polski zydowie zakupuja amunicje i
                        uzbrojenie "Made In Israel", okradajac Polakow z ciezko placonych podatkow.

> No i ze cala ta hucpa odbywa sie w Polsce pod 'swietlistym' przewodnictwem
                        syna zydowskiego zbrodniarza - Izaaka Sztolcmana, ktorewgoscie tam dla
                        mordowania Polakow nasadzili z woli swojego bozyszcza - Jozia Stalina,
                        tez ...zydka!!!!

> Przeklninam tego Adolfa Hitlera!!!

> Zeby tak boze poslannictwo spierd*lic!!!!
                      • Gość: hanes Sukcesy gospodarcze Izraela IP: *.aon.at 02.05.04, 22:43
                        ....Rezession und Währungsverfall stürzten die Wirtschaft Anfang der fünfziger
                        Jahre in eine Krise. Die US-Regierung bot weit reichende Wirtschaftshilfe an,
                        und Ben Gurion verhandelte mit der Bundesrepublik Deutschland über Reparations-
                        und Entschädigungszahlungen.....

....Eines der größten Probleme des Landes stellte die wirtschaftliche und
                        soziale Integration der Neuankömmlinge aus den islamischen Ländern dar. Das
                        soziale und ökonomische Gefälle zwischen ihnen und den ersten Siedlern aus
                        Europa blieb eines der größten Probleme des Landes...

....Rabin konnte die Inflation und die Verschlechterung der wirtschaftlichen
                        Lage nicht aufhalten. Bei den Wahlen von 1977 verlor die Arbeiterpartei die
                        Mehrheit in der Knesset, und Menachem Begin wurde neuer Ministerpräsident. Er
                        war der Vorsitzende des rechten Likud-Blockes, der 1973 gebildet worden war,
                        und dessen Mitglieder territoriale Konzessionen ablehnten.....

Oczywiscie glowna galaz izraelskiej gospodarki - zebractwo - prosperuje
                        znakomicie!
                      • Gość: hanes Cenzor ratunku!! IP: *.aon.at 02.05.04, 22:55

Ona pluje na mnie po niemiecku i to w wiedenskim dialekcie, bardzo
                        charkterystycznym dla pomywaczek z pewnej knajpy przy Mariahilfen Straße!
                        • Gość: dana33 Re: Cenzor ratunku!! IP: 5.5R* / 192.114.47.* 02.05.04, 23:03
                          nu, idiotku, nawet nazwy ulicy nie umiesz napisac poprawnie? ty sie idz ucz, bo
                          cie z pracy wyleja i na jakim rogu mariahilfeR straße bedziesz zebral?
                          • Gość: hanes Re: Cenzor ratunku!! IP: *.aon.at 02.05.04, 23:25
                            No widzisz wszystko mi sie pokrecilo
                            To bylo przy rogu Mariahilfer i Gürtel, niedaleko West Bahnhofu , a ta pani
                            co tak mowila jak ty, to nie pomywala, tylko stala na ulicy. Bylo dosc chlodno,
                            a ona dziwnie lekko ubrana.
                            • Gość: jojo Re: Cenzor ratunku!! IP: *.proxy.aol.com 02.05.04, 23:53
                              na Alfonsa mi wygladasz,po jaki chuj t6am chodzisz skoro wiesz,ze tam cie za
                              szwula maja, he ??>?!!!!
                            • Gość: hanes Dana, wyjasnij IP: *.aon.at 03.05.04, 20:30
                              Dokończę jak to było z ta panią, co miała dokładnie taki sam Wörterschatz jak
                              dana.
                              Jak zobaczyłem to marznące biedactwo, to naturalnie chciałem przytulić i
                              ogrzać. Ledwie się zbliżyłem, a ona do mnie: „fünfhundert”. To było parę lat
                              temu, a ja do dzisiaj nie wiem, co ona ode mnie chciała. Wiedenski jest bardzo
                              trudny i może jako ekspertka mi to wytłumaczysz, dana, co ona chciala ode mnie?
                          • Gość: sp;lit Re: Cenzor ratunku!! IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 03.05.04, 00:37
                            Mnie nie musisz pisac gdzie ty bedziesz zebrac , ciucka ,... Podpowiada mi moj
                            instynkt i dlugoletnie doswiadczenie , bez niemieckiej czcionki ;)

uklony
                            • Gość: dana33 Re: Cenzor ratunku!! IP: *.bb.netvision.net.il 03.05.04, 08:59
                              a dlaczego nie? ja juz pisalam i moge to powtorzyc: rozlupany mnie utrzymuje i
                              bardzo mi to odpowiada. mnie i nawet moich dwoch zolnierzy... wlasnie corcia
                              kupila sobie za pieniazki rozlupanca nowe buciczki, niezle, idiotyczne 100
                              dolarow, prosto od splicia....
                        • Gość: cenzor Re: Cenzor ratunku!! IP: *.proxy.aol.com 02.05.04, 23:07
                          i ma racje,szwabow opluwac nalezy,nawet w stylu austriackim,czemu nie ? Szwaby
                          lubia byc opluwani !!!
                          • rattler Re: Cenzor ratunku!! 03.05.04, 00:47
                            Szwabow nalezy ???? Zydzi sa opluwani , wszedzie i bez wyjatku , gdzie sie
                            pokaza , icek i nikt ich sie nie pyta czy lubia czy nie , generalnie opinia
                            jest zgodna , bo tacy jak ty i im podobni zapracowaliscie na to .

narazie
                  • rattler Re: Polski tryumf zydowski 02.05.04, 17:56
                    To przyjdziesz z czapka do Sp;lita i do mnie - Nie z powodu generala a z powodu
                    smierdzacego lenistwa , bo to co tutaj zauwazylem wlasnym dzieciom dupe
                    podetrzec wam ciezko , nie mowiac o posprzataniu po sobie we wlasnym domu .

Wampiry nie przezyja wsrod pijawek a z cudzego potu i cudza krwia sie zywia i
                    tu musze przyznac , jestescie mistrzami .

narazie

tylko po to, i wylacznie po to, zeby moc dostac prace, jesli sytuacja
                    gospodarcza w israelu, i tak juz ciezka z powodu generalissmo i jego intifady,
                    pogorszy sie.
                    • Gość: dana33 Re: Polski tryumf zydowski IP: 5.5R* / 192.114.47.* 02.05.04, 18:20
                      hahahaha, a ty ratlerku razem z rozlupanym, coscie tak wybyli z polski? nie za
                      chlebkiem i pieniazkiem? nu, tymczasem my jeszcze mamy co jesc. tymczasem twoi
                      ziomkowie pracuja u nas, a nie my u twoich ziomkow. to tak dla scislosci.
                      • Gość: neo Re: Polski tryumf zydowski IP: *.dip.t-dialin.net 02.05.04, 19:58
                        naciesz sie tym, poki jeszcze mozesz. Jesli porownasz perspektywy Izraela
                        otoczonego coraz bardziej milujacymi ich sasiadami i Polski otoczonej samymi
                        wrogami i nalezacej od wczoraj do nowego klubu..... to chyba wiem, dlaczego
                        kolejki przed polska ambasada stoja dzien i noc.
                        • Gość: dana33 Re: Polski tryumf zydowski IP: *.bb.netvision.net.il 03.05.04, 09:01
                          nu, neo, ty nic sie nie douczasz, co? widzisz, my tymi sasiadami otoczeni od
                          zawsze, my ich znamy, my wiemy czego od nich oczekiwac i my przyzwyczjeni.
                          tak ze ty nic nie wiesz. ale ludzic sie mozesz, why not?
                      • rattler Re: Polski tryumf zydowski 03.05.04, 00:57
                        You don't get it , leach , do you ?

Reszta na tym forum rozumie ze nie znajdziesz respektu u zadnej nacji bedac
                        leach , oprocz ciebie , leach - O godnosci nie wspomne , to jest ponad twoim
                        pulapem rozumowania . Leach !

narazie
                        • Gość: dana33 Re: Polski tryumf zydowski IP: *.bb.netvision.net.il 03.05.04, 09:04
                          sluchaj szczekaczu, szczekasz te swoje leach, wiec musialam ci nastapic na
                          odcisk, wiec fajnie. tylko jeszcze mnie uswaidom co to leach, bo nie mam
                          pojecia... probowalam znalezc w jakims slowniku, ale nawet w oxford nie ma tego
                          slowa... nu, to od czego mnie wyzywasz, zebym mogla wpisac na swoja prywatna
                          liste czulych imion...
                    • Gość: sp;lit Re: Polski tryumf zydowski IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 03.05.04, 01:13
                      Znalem takie panie , rattler , nie tylko dzieciom tylkow nie umialy podetrzec ,
                      ale spaly do poludnia z polskimi mlodymi i "spragnionionymi" emigrantami i z
                      moimi kolesiami , a mosiek zapie#dalal na ich wyskoki , zeby byc skubnietym
                      przez wlasna krew po rozwodzie ,...

uklony
      • Gość: dana33 Re: Polski tryumf zydowski IP: 5.5R* / 192.114.47.* 02.05.04, 01:18
        hansilein, weiter so, jak juz idiota, cham i antysemita, to na calego,
        hansilein, na calego. stoczyles sie szybko, trzeba powiedziec, na samo dno.
        • goldbaum Re: Polski tryumf zydowski 03.05.04, 09:08
          Gość portalu: dana33 napisał(a):

> hansilein, weiter so, jak juz idiota, cham i antysemita, to na calego,
          > hansilein, na calego. stoczyles sie szybko, trzeba powiedziec, na samo dno.

Mozesz sie poklepac po ramieniu. Dzieki takim jak ty, fredzio, jarek-zyd,
          oozie, Tomek, z daleka itd. kazdy wlasciwie musi zostac antysemita.

Jestescie falszywymi, zlymi ludzmi o podwojnej moralnosci. Dzien w dzien
          dajecie tego swiadectwo.

Gdyby tutaj pojawila sie podobna grupa Niemcow, Rosjan albo Wlochow i
          wypisywala takie rzeczy jak ty, to tak samo sila rzeczy z wiekszosci
          forumowiczow zrobiliby antyniemcow, antyrosjan i antywlochow.

Odwalacie kawal roboty.
          • Gość: dana33 Re: Polski tryumf zydowski IP: 5.5R* / 192.114.47.* 03.05.04, 19:13
            drzewiecki, nie szukaj winnego, ty juz byles anty zanim to forum powstalo. ty
            to typowy przyklad na to powiedzonko ze "antysemityzm wyssaliscie z mlekiem
            matki", ty, wqrwielski, hannes, pieseczek ratlerkowy, rozlupanski i ta reszta
            waszej zgraji. nu, nie , ze mnie to ziebi lub parzy, ale tak, zebyscie
            wiedzieli. grozni w kazdym razie nie jestescie, takie typko podludzkie, c'est
            tout.
            • Gość: hanes Re: Polski tryumf zydowski IP: *.aon.at 03.05.04, 20:07
              Dana, nie pień się tak, nie pracujesz w reklamie mydła!
              Goldbaum ma 100% racji!!! Zrobiłaś ze mnie antysemitę i mam na to świadków.
              W Stanach musiałabyś mi zapłacić za te krzywdę parę milionów dolcow.
              Wygrałbym przed każdym sądem!
    • Gość: J.K.2 o 14.00 zegnamy L.Millera IP: 195.70.208.* 02.05.04, 10:37
    • x8x Re: Polski tryumf zydowski 02.05.04, 19:57

• Gość: ABE Re: Polski tryumf zydowski IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 03.05.04, 02:10
      Czyzby Polska otworzyla drzwi na POWROT Zydow do Europy?!?!?! Ojej!
      • Gość: ABE No to tak samo jak Izraelczycy na falszywych IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 03.05.04, 02:20
        paszportach z Nowej Zealandii. Beda rozrabiac po Europie i podawac sie za
        Polakow. Statystyki w Europie na temat Polakow wzrosna, szczegolnie przypadki
        fraud i tzw przestepstw nieuczciwosci. Bedzie ze to Polacy.
        Tylko jak jakis Zyd na Polskim paszporcie nagrode Nobla dostanie w nastepnym
        tysiacleciu, to wtedy wyciagnie Izraelski paszport.
        • Gość: PP Re: No to tak samo jak Izraelczycy na falszywych IP: *.157.14.205.Dial1.Boston1.Level3.net 03.05.04, 09:23
          O gee!!! Staraja sie o paszporty,zeby w Polsce dostac prace. Zanim sie pojawia,
          podwoic zamki w bankach.
        • Gość: Perry don't hold your breath, bitch IP: 208.184.41.* 03.05.04, 17:55
    • fredzio54 Re: Polski tryumf zydowski 03.05.04, 12:55
      Gość portalu: Gucio napisał(a):

> > No i 'Polska wrocila do Europy'!!!
      >
      > > Osobiscie nie pamietam, kiedy to ja opuscila, chyba ze brac nalezaloby pod
      >
      > uwage fakt ze ta 'Europa' razem z Ameryka Polske dala w podarunku Joziowi
      > Stalinowi, aby sobie z Nia robil, cokolwiek jego czarna dusza zapragnie.
      >
      > > No i robil!
      >
      > > Zydami z bezpieki; zydami w peokuraturach; zydami w wiezieniach, wojsku,
      > uniwersytetach i wszedzie indziej, gdzie tylko zydowi mozna bylo zaufac ze
      > Polaka zamorduje, zgnebi i w zwierzecy swoj, zydowski sposob potraktuje.
      >
      > > I tak tradycja przewodzenia Polsce przez zydow wytrwala do dnia
      > dzisiejszego, kiedy to synalek zydowskiego zbrodniarza, aktualnie u
      > przydenckiego koryta przewodzi Polsce i wprowadzil Polske do Unii.
      >
      > > No i zydzi gratuluja zawziecie zydowskim przywodcom Polskiego Narodu w
      > peanach zydowskich polskiej Gazety Wyborczej, ktorego nie bez przypadku
      > wlascicielem jest rozniez syn i brat mordercow i katow Polakow!!!
      >
      > > Od dluzszego czasu elementy zydowskie wykupuja polskie paszporty tak
      > szybko, jak tylko je wydrukuja, bo czas nadszedl ze zydowscy gangsterzy i
      > mafiosi maja otwarta droge do gesheftow hucpa podpartych, ktore beda sobie
      > niewinnie dokonywac w calej Europie na konto polskiego frajera zydem
      > oglupionego...
      >
      > > Tak wiec Polacy znajda mniej platne, podlejsze zatrudnienie w zydowskich
      > businessach Europy, a nawet w zydowskich businessach w Polsce, ktore teraz
      > beda mogly przesteplowywac to co 'Made' tam, gdzie nawet I-sra-ela, na 'Made'
      > przez polskich frajerow, gojami swojsko nazywanymi...
      >
      > > I wszystko znowuz wroci do normy w dazeniu do budowy
      > swietlistej....Judeopolonii!!!
      >
      > > Owned and operated by Israel...
      Psiakrew polskie araby jak mirmil gucio beda obywatelami Uni
      El kiady pozdrwia serdecznie
      one step to Eu big step to Kalifat el bolone(znaczy el polone)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka