Dodaj do ulubionych

telepatia?

04.08.11, 22:03
forum.gazeta.pl/forum/w,50,127618290,127618290,Zycie_na_kredyt_.html

www.2stocks.ru/upload/11/3/1312271797.pdf
Obserwuj wątek
    • wojciech.2345 Re: telepatia? 04.08.11, 23:12
      Zamiast pdf-a podaję inny link.
      Trochę wygodniej czytać tekst.

www.finam.ru/analysis/newsitem5CDCF/default.asp
    • wojciech.2345 także telepatia? 04.08.11, 23:54
      forum.gazeta.pl/forum/w,50,127101135,127101135,Default_.html
      expert.ru/2011/07/13/storiya-za-grecheskij-defolt/
      • polski_francuz Miec idee 05.08.11, 00:01
        Wojciechu to trudna sprawa. Ciagle jestem pelen podziwu, jak Bitlesi mogli napisac ponad 200 TAKICH piosenek by nam mlodosc upiekszyc.

Ale i oni pewnie sie czyms/kims inspirowali.

No, moze nie az tak:)

Dobranoc

PF
      • igor_uk Nie wojtus,to nie telepatia. 05.08.11, 00:08
        wojtus,nu i co ty chcesz tym udowodnic?Ze potrafisz googlowac,a ja potrafie czytac?
        Nieraz,jak mnie trafi sie w sieci ciekawy artykul ,tlumacze go,podajac zrodlo,a nie raz nie podaje i robie to celowo,zeby dyskusja byla zywsza,poniewaz wtedy bystrzaki rzucaja sie na mnie,jak psy,co robi dyskusje ciekawsza.
        I w czym widzisz problem?
      • polski_francuz Copyright 05.08.11, 08:25
        w ZSRR nie byl stosowany. Dzieki temu mozna bylo kupic za tanie pieniadze wartosciowe zachodnie ksiazki. Sam mam do dzisiaj kilka takich.

Na wyrazane niezadowolonie, autorom i ich wydawnictwom zadawano pewnie pytanie ile maja batalionow?

PF
        • wojciech.2345 Re: Copyright 05.08.11, 22:34
          Jesteś empirykiem i duch Ci jest obcy.
          Obserwujemy zjawisko paranormalne.

Ja tak to widzę.
          • polski_francuz Rzniecie bez podawania autora 05.08.11, 23:03
            to czesty default autorow doktoratow niemieckich majacych zawod polityka. A ze jeden z forumowiczow to robi to tez niepieknie...

Do mnie duch przemawia przez fakty, a ze jestem niezbyt inteligentny, to musza sie kilka razy powtorzyc zanim zaczne wierzyc.

Ale to prawda, ze jest tez intuicja, czy jakas skomplikowana chemia miedzyludzka. Np. czuje sie od razu czy ktos nam lezy jako czlowiek czy nie. Ale, osobiscie staram sie nie isc za te intuicja i czekam na fakty.

PF
    • eva15 Re: telepatia? Głupota? 06.08.11, 00:36
      O czym ty pleciesz, biedaku? Przecież Igor UCZCIWIE podał źródło na którym się opierał i dał nawet do niego linka.
      Fajnie byłoby gdybyś choć raz ty czy inny feluś w taki sposób otworzył wątek. Ja mam nauwyk zawodowy podawnia przy danych liczbowych źródeł i dlatego zawsze pozytywnie postrzegam, gdy ktoś na forum też to robi. Na ogół jest to Igor, Walter, Lubat i kilku innych . Reszta pisze, co popadnie i podaje dane jakie wyssane z palca.

• eva15 Re: telepatia? Głupota? 06.08.11, 00:39
        korekta:
        Reszta pisze, co popadnie i podaje dane jakie wyssała z palca.
      • polski_francuz "Biedak" 06.08.11, 00:50
        "ty czy inny felus"

"Reszta (oprocz igora, lubata czy waltera) pisze co popadnie"

Eva puknij, ze Ty sie w glowe bo piszesz juz evidentna nieprawde.

Felusiak to amerykaniec, ktory pisze faktami albo sie ich domaga. Bo juz tak nauczon. Wojciech zaczal watek od podania linkow i swoich komentarzy. Jeszcze nigdy nie zauwazylem by sklamal badz by oszukiwal. To jest uczciwy czlowiek.

Igora glowna rozrywka jest chamienie na polskim forum. Walter lubi gadac ale sie obraza o byle co i potem szaleje. Lubat sledzi forum z pewnej oddali, ale sie daje pewnie wziac na chamienie szowinisty igora.

To wszystko dobrze wiesz, boz chociaz jest emocjonalnie niestabilna to Cie nauczono rzemiosla.

To po co piszesz takie bzdury?

PF

• polski_francuz Errata 06.08.11, 00:51
          ...bo chociaz jestes...

Sorry

PF
        • pimpus18 Re: "Biedak" 06.08.11, 00:56
          P_f zamiast się tak nachalnie wymądrzać, mógłbyś wreszcie opanować polską tastaturę.

Może ktoś tu wreszcie napisze coś ad vocem. Zanim Cię sen zmorzy.
          • polski_francuz Sa sprawy 06.08.11, 01:00
            wazne i sa sprawy mniej wazne. Testatura jest mniej wazna. Wazne jest by byc zrozumianym. Co sie tez stalo.

Ad vocem Twoim? No to napisz cos sensownego bo na razie tylko dajesz nieproszone oceny mnie i Evie.

PF
        • eva15 Re: "Biedak" 06.08.11, 01:37
          polski_francuz napisał:

> Felusiak to amerykaniec, ktory pisze faktami albo sie ich domaga. Bo juz tak nauczon.

Feluś rzadko podaje źródła swych rewelacji, widać uważa się za najlepsze ze źródeł.

>Wojciech zaczal watek od podania linkow i swoich komentarzy. Jeszcze nigdy nie zauwazylem by sklamal badz by oszukiwal. To jest uczciwy czlowiek.

Ten uczciwy człowiek sugerował, że Igor zerżną, a Igor uczciwie podał źródła, więc wojtuś pali głupa.

> Igora glowna rozrywka jest chamienie na polskim forum.

Igor jako CHAM? No to jak określić twoje forumowe zachowania? Nie degraduj przeciwnika, bo przez to sam siebie automatycznie jeszcze bardziej degradujesz.

>Walter lubi gadac ale sie obraza o byle co i potem szaleje.

Oooo, ty się obraziłeś na mnie o to, że uznałam złośliwie, że chyba nie znasz niemieckiegio. Uważasz, że to ważniejsze, bardziej obraźliwe, niż twoje wyzwiska od faszystów?. Ty serio sądzisz, że możesz walić w dyskusji dowolnie błotem, a od innych oczekiwać Wersalu? Podobnie rozumował jorl.

> Lubat sledzi forum z pewnej oddali, ale sie daje pewnie wziac na chamienie szowinisty igora.

Lubat cię posumował mówiąc, że piszesz bezwartościowe głupoty. Mam podać linka? Z faktu, że twoje wpisy mają taką wartość inelektualną, jaką mają, nijak nie wynika , że krytycy są zwolennikami "szowinisty" Igora (szowinstą jesteś ty, nie on) lub bezkrytycznymi miłośnikami Putina.

>wszystko dobrze wiesz, boz chociaz jest emocjonalnie niestabilna to Cie naucono rzemiosla.
          > To po co piszesz takie bzdury?

Najstabilniejsza, najbardziej niewruszona jest głupota. Ona jest jak skała, której nic nie ruszy. Einstein dawno temu już to zauważył dywagując o nieskończoności.

A propos bzdur - zastanawiam się, czego ciebie nauczono? Bądź raczej - ILE zaniedbano.
          • felusiak1 źródło 06.08.11, 17:06
            efka nie zadymiaj. podaję źródła zawsze jeśli dyskutuję artykuł w prasie. źródeł statystycznych nie podaję, bo są zawsze dostępne, o kazdej porze dnia i nocy. w dyskusji z twoją bliźniaczką
            podałem źródła statystyczne, podałem linki do oficjalnych biuletynów FED. wyraźnie stało tam napisane, że monety są pozłacane. to jednak nie przekonało mańki nadal twierdzi, że są złote.
            to po cholerę mam podawać źródła skoro wy wiecie lepiej bo przeczytałyście artykuł w global reaserch.
        • walter622 Re: "Biedak" 06.08.11, 20:20
          polski_francuz napisał:
          > Walter lubi gadac ale sie obraza o byle co i potem szaleje.

No jeżeli zostałem wezwany do tablicy to odpowiem.
          1. Każdy naród ma powody do dumy a zarazem do wstydu, w każdym narodzie są osoby wybitne, godne najwyższego szacunku, lecz są i szuje. Obsesyjne opluwanie niektórych narodów jest żenujące i po prosu podłe. Wyrachowane i cyniczne znieważanie osób z których te narody maja podstawy być dumne ( chociażby znany przypadek "Dostojewskiego - pedofila") jest po prostu zwykłym q.rewstwem. Niestety, takie zachowanie stało się dominującym na tym forum, przy znacznym "intelektualnym" wkładzie głosiciela tzw. "zasad".
          2. Nie cierpię debilizmu i osób, które z wielkim "znawstwem" wypowiadają się na każdy
          temat. Sam unikam wypowiadania się w sprawach na których się nie znam, wolę zapoznać się ze zdaniem tych, co mają na ten temat rzeczywiście coś do powiedzenia.
          3. Spece od wszystkiego z zasady gdy im się zwróci uwagę na ewidentne braki w zakresie
          podstawowej wiedzy natychmiast przechodzą do wyzwisk i wyjątkowo chamskich insynuacji.
          Większość wpisów na tym forum, z uwagi na ewidentne braki w zakresie wiedzy merytorycznej, sprowadza się do ciskania obelg i udowadniania kto jest "prawdziwym Polakiem", a kto "Wańką" lub "czekistą".
          4. Osobiście nie uważam, by przyrównanie mnie do zbrodniarza norymberskiego było "byle
          czym". Jest to podłość najbardziej pośledniego gatunku, pospolite chamstwo i kompletny miernotyzm. Nie dostrzeganie przy tym w takim własnym zachowaniu chamstwa i menelstwa
          jest całkowicie rozbrajające i zniechęca do poważnego traktowania takiego facia.

"Bo mi Boy Zelenski tkwi w poprzek mego gardla. Jakies ruskie scierwo strzela w naszego pisarza i tlumacza.
          Czy jakis rosjanin przeprosil?" (polski_francuz)
      • pimpus18 Re: telepatia? Głupota? 06.08.11, 00:51
        Eva, Du hättest diese süffisante Haltung mal ablegen können.

Würde nicht schaden.
        • polski_francuz Sie 06.08.11, 00:54
          hat wahrscheinlich was getrunken...

PF
          • pimpus18 Re: Sie 06.08.11, 01:00
            polski_francuz napisał:

> hat wahrscheinlich was getrunken...
            >
            > PF

Nie, to raczej ten niski poziom tutaj.

Eva niestety źle się czuje wśród ciemniaków i nie potrafi się dopasować.

• polski_francuz du hast 06.08.11, 01:02
              mich überzeugt

"Nie, to raczej ten niski poziom tutaj"

Dobranoc

PF
              • polski_francuz Zur Überlegung 06.08.11, 01:04
                Pimpus=Eva15?

PF
                • eva15 Re: Zur Überlegung 06.08.11, 01:39
                  pfcio=wojtuś=amigo?
        • eva15 Re: telepatia? Głupota? 06.08.11, 01:41
          pimpus18 napisał:

> Eva, Du hättest diese süffisante Haltung mal ablegen können.
          >
          > Würde nicht schaden.

Wieso? Was meinst Du?
          • pimpus18 Re: telepatia? Głupota? 06.08.11, 01:48
            Z wyrozumiałością ta by Ci było do twarzy.

Z Twoją wiedzą i inteligencją możesz sobie zawsze na to pozwolić.
      • wojciech.2345 Re: telepatia? Głupota? 06.08.11, 19:52
        eva15 napisała:
        > O czym ty pleciesz, biedaku? Przecież Igor UCZCIWIE podał źródło na którym się
        > opierał i dał nawet do niego linka.
        -------------------------
        Podałem linki. Każdy może ocenić sprawę.

forum.gazeta.pl/forum/w,50,127618290,127618290,Zycie_na_kredyt_.html
        www.finam.ru/analysis/newsitem5CDCF/default.asp
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka