02.02.16, 21:54
czy to działa i czy da się tego nauczyć?

mam pewną niezamkniętą sprawę z przeszłości, zakończyłam znajomość ( nie chodzi o relację damsko - męską, żeby było jasne) w sposób nieodpowiedni, męczy mnie to do dzisiaj mimo upływu już kilku lat;
często bardzo o tym myślę, snuje wizję jako powinna była potoczyć się ta ostatnia rozmowa itp
i teraz do sedna- tylko bez podśmiechujek - czy jest możliwość - bo ja wiem, nazwijmy to "energetyczna" - że ta osoba jakoś odczuję ze tyle czasu poświęcam na te rozmyślania - pomyśli o mnie, przypomni sobie itp;
Obserwuj wątek
    • kk345 Re: telepatia 02.02.16, 22:02
      Nie kombinuj z telepatią, znajdź osobę na Fb i umów się na kawę
      • moni_kaw Re: telepatia 02.02.16, 22:12
        Nie jest to niestety możliwe, a z pewnych względów inicjatywa musi wyjść od niej - dzieli nas różnica wieku, doświadczenia, pozycji społecznej itp
        • f.lamer Re: telepatia 03.02.16, 09:23
          > mam pewną niezamkniętą sprawę z przeszłości, zakończyłam znajomość (...)
          > w sposób nieodpowiedni, męczy mnie to do dzisiaj mimo upływu już kilku lat
          (...)
          > z pewnych względów inicjatywa musi wyjść od niej
          > - dzieli nas różnica wieku, doświadczenia, pozycji społecznej

tego za chiny nie rozumiem.
          ty zachowałaś się buracko, a ktoś inny powinien rozpocząć proces przeprosin? w którym podręczniku SV to wyczytałaś?
          • aquella Re: telepatia 03.02.16, 09:45
            w żadnym, ale pewnie lubi się zadręczać
    • kamunyak Re: telepatia 02.02.16, 23:13
      Możliwe, że poczuje, nie wiem. Z telepatia nie ma to chyba wiele wspólnego. Z telepatią pojmowaną przez nas, bo to, co może sie zadziac poza naszymi zmysłami, to nie za bardzo wiemy.
      Od dawna zajmuję się "sprawami nie z tego świata", raczej jako obserwator, choc odnotowałam pewne zadziwiajace doswiadczenia po drodze.
      To, co moge ci poradzic, to po prostu przed snem, lub w innej podobnie relaksujacej sytuacji, przywolaj obraz tej osoby i "przeprowdź" z nią rozmowę, tak, jakbyś rozmawiała w rzeczywistości. Zadawaj pytania tak, jakbys chciała je zdać, mów to, co chciałabyś powiedzieć. Czekaj na odpowiedź ale nie myśl nad nia a raczej odbieraj wrażenia, te pierwsze, tą pierwszą odpowiedź, która pojawi się w twoim umyśle. Te pierwsze powinny być odpowiedzia na twoje zadawane pytania, sugestie.
      Czyli, zrelaksuj sie głęboko, przywołaj obaraz tej osoby i przeprowadź z nia rozmowe, jakiej zabrakło w przeszłości.
      Natomiast jesli chodzi o telepatie to ja mam materiały na ten temat, z sympozjum psychotronicznego. Tam jest instrukcja dotycząca seansu telepatycznego. Oczywiscie, zastosowałam ją. I to naprawdę zadziałało, osoba powtórzyła, w rzeczywistości i później, dokładnie to samo, co jej wysłałam. Tyle, że to był prosty przekaz, jak to w telepatii.
      Chyba tobie jednak nie o to chodzi?
    • wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: telepatia 03.02.16, 09:27
      ahhahaha
    • ofelia1982 Re: telepatia 03.02.16, 09:54
      Mysle, ze lepiej Ci zrobi wizyta u psychologa i przestanie rozpamiętywania przeszłości. Jesli nie chcesz pomocy psychologa- przynajmniej przeczytaj książkę D. Carnegie "Jak przestać sie zamartwiać i zacząć zyc".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka