Dodaj do ulubionych

TE SLOWA brzmia dzis STRASZNIE

19.05.04, 15:45
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=12699227&a=12711444
Tomek44:

Jezeli swiat z zewnatrz nie
bedzie nam przeszkadzal, to palestynczycy beda rownie szczesliwi jak my.
Obserwuj wątek
    • Gość: dana33 Re: TE SLOWA brzmia dzis STRASZNIE IP: *.broadband.actcom.net.il 19.05.04, 16:03
      mirmil, tys chory, juz ci powiedzialam. no i idiota do kwadratu.
      tobie to juz nic nie pomoze. kretacz, manipulant, klamca, donosiciel, szpieg,
      idiota, antysemita chory z nienawisci, zaslepiony, o zerowej moralnosc, homo
      ledwo sapiens, ale to i tak duzo powiedziane. nu, uzas miec taskiego za sasiada
      nawet.
    • Gość: jarek-Zyd Mowisz o resolucji Ligi Narodow z roku 1920. IP: *.fastres.net 19.05.04, 16:07
      Wcale sie tobie nie dziwie, jak tylko potepia sie zlodzieja i rzada sie od
      arabskiego zlodzieja uznania prawa do wlasnosci prawdziwego wlasciciela to dla
      was musi byc nieograniczonym cierpieniem.
    • Gość: chuchem Re: TE SLOWA brzmia dzis STRASZNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 16:08
      skoro tak czytasz, to sie nie dziwie, ze Polacy wypadaja tak zle w rankingach
      na czytanie ze zrozumieniem! (chodzi o mirmila)
    • mirmilek Kryzys - DRUZYNA W KOMPLECIE bronic Szarona :((((( 19.05.04, 16:11
      zamiast przeprosic za izraelskie bestialstwo i odciac sie jednoznacznie od rzadu
      i panstwa popierajacego terror.
      • Gość: dana33 Re: Kryzys - DRUZYNA W KOMPLECIE bronic Szarona : IP: *.broadband.actcom.net.il 19.05.04, 16:18
        ciucius, nie ma tam zadnego israelskiego bestialstwa, ty tylko bardzo chcialbys
        zeby bylo. ty jeszcze nie wiesz, co tam by sie dzialao, ajkby bylo israelskiego
        bestialstwo. tobie do morlanosci israelskich zolnierzy tak daleko, jak na
        ksiezyc, a moze i jeszcze dalej. ty farsztejst, ze ty zero moralne mirmil?
        ZERO..... gur niszt, nada, null, efes.
        • mirmilek Re: Kryzys - DRUZYNA W KOMPLECIE bronic Szarona : 19.05.04, 18:35

Gość portalu: dana33 napisał(a):

> ciucius, nie ma tam zadnego israelskiego bestialstwa,

oczywiscie, a ponadto wine za "incydent" ponosza palestynczycy, prawda?

tobie do morlanosci israelskich zolnierzy tak daleko, jak na
          > ksiezyc, a moze i jeszcze dalej.

Bogu dziekowac.
        • Gość: Gucio Zydy i ich 'moralnosc'.... IP: *.ipt.aol.com 19.05.04, 20:09
          > Tfu!

> Przyklady z obrazami zydowskiej kultury i sztuki:

s023.dyndns.org/kawther/K20040513A.html
          ttp://s023.dyndns.org/kawther/K20040518A.html

s023.dyndns.org/kawther/K20040513A.html
          > To jest tylko kawaleczek tej smiedzacej gory 'lodowej'!!!!
          • Gość: chuchem Re: Zydy i ich 'moralnosc'.... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.04, 20:18
            Guciu, ty nie masz moralnosci... oo0oo F.O.
            • Gość: Gucio Ja nie mam zydowskiej moralnosci!!! IP: *.ipt.aol.com 19.05.04, 20:21
              > Jak kazdy inny przyzwoity czlowiek, a nie zydowskie bydle twojego,
              wieprzowego rodzaju!
              • Gość: chuchem Re: Ja nie mam zydowskiej moralnosci!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.04, 20:26
                Ty nawet moralnosci wierpza nie masz!

Ty mi mozesz klozet czyscic!
                • Gość: Gucio Re: Ja nie mam zydowskiej moralnosci!!! IP: *.ipt.aol.com 19.05.04, 20:30
                  > Morlanosc wieprza to zydowska moralnosc! I wieprza za to porownanie
                  przepraszam!!

>A klozet po tobie moge wyczyscic. Robie to czesto, wiec jedno gowno zydowskie
                  wiecej, czy mniej, nie zrobi zadnej wiekszej roznicy...

> Z tym ze po tobie splucze kilka razy.

> Dla pewnosci, abys nie wyplynal...
                  • Gość: chuchem Re: Ja nie mam zydowskiej moralnosci!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.04, 20:34
                    f.off!
                    • mirmilek Re: Ja nie mam zydowskiej moralnosci!!! 20.05.04, 11:35
                      Gość portalu: chuchem napisał(a):

> f.off!

na arabii sie awanturujesz, ze ci ktos powiedzial, ze jestes glupi, a sam
                      uzywasz takiego slownictwa...

no, nieladnie stosowac podwoje standarty, nieladnie.
                      • Gość: dana33 Re: Ja nie mam zydowskiej moralnosci!!! IP: *.bb.netvision.net.il 20.05.04, 11:42
                        a tu mirmilcio prosze sie odezwal.... a kto tu stosuje podwojne standarty jak
                        nie mirmil we wlasnej, kretackiej postaci....
                        mirmil, na kazdego psa przyjedzie jego dzien....
                        • mirmilek Re: Ja nie mam zydowskiej moralnosci!!! 20.05.04, 11:51
                          danus, naucz sie kultury wypowiedzi, to twoje stosunki na forum ulegna poprawie.

a! zebys nie zapomniala: stawianie zarzutow bez ich udowodnienia to oczernianie.
    • zbik Arabki dajcie sobie luzu tylko 7 islamistow kaput 19.05.04, 20:32
      Arabki dajcie sobie luzu tylko 7 islamistow kaput

Reszta to nazwiska dodane juz umarlych czasem 10 dni temu , arabska
      fatamorgana ......

Arabskie "bohaterstwo" ukrywac sie w tlumie i wsrod dzieci ( na ulicy w
      zamieszkach !!!! ) --co tam bekarty robia ???
      _i strzelac po "bohatersku " a potem uciekac .

• Gość: ABE Re: TE SLOWA brzmia dzis STRASZNIE IP: *.dialup.xtra.co.nz 20.05.04, 11:58
      Jezeli swiat z zewnatrz nie
      > bedzie nam przeszkadzal, to palestynczycy beda rownie szczesliwi jak my.
      >
      Pewnie ze beda, przeciez ich wszystkich powoli i systematycznie delegujecie wy
      smierdzace mordercze Zydy na lona Allacha. A tam to juz tylko szczescie. To
      miales na mysli Izku, ktory bezprawnie imieniem naszego Sw Tomasza z Aquinu
      szafujesz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka