Dodaj do ulubionych

Lepper w Moskwie

• Gość: PREZYDENT PARANOJA! IP: *.pl / *.kursor.pl 19.05.04, 22:12
      odbudowa ZSRR? obym nie byl zlym prorokoiem, kiedy juz na tym forum pisalem na
      ten temat, "Lepper zostanie prezydentem, i Polska leje na Unie, przystepuje
      natomiast do zwiazku Rosji i Bialorusi" a moze i Ukrainy, bo Rosja zapwiedzial
      utworzenie specjalnej strefy handlu dla Ukrainy....

nie podoba mi sie o co sie dzieje na swiecie, upadek wartosci, demokracja
      broniona w barbarzynski sposob, ograniczenie wolnosci kosztem iluzorycznego
      bezpieczenstwa.... dokad my zmierzamy?. nasila sie terroryzm, poglebia roznica
      miedzy bogata elita i biedota z Afryki i Azji..nowe choroby niszcza
      ludzi..głód, HIV, szalone kury, krowy i co jeszcze?
      nic tylko sie wyprowadzic... najlepiej na
      ksiezyc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: mee... Re: PARANOJA! IP: *.avenel01.nj.comcast.net 19.05.04, 22:21
        ...jak sam trafnie zauwazyles ...demokracji nalezy bronic nawet w sposob
        barbazynski...przed barbazyncami...
        • Gość: ws Re: PARANOJA! IP: *.dip.t-dialin.net 19.05.04, 22:30
          Ale cz koniecznie z uzyciem barbaZynskiej ortografii?
          • Gość: mee... Re: PARANOJA! IP: *.avenel01.nj.comcast.net 19.05.04, 22:40
            ...zaczelo sie...ja sie juz tlumaczylem..jak cie tu nie bylo...
        • Gość: baranek Re: PARANOJA! IP: *.kon.tvknet.pl / *.tvknet.pl 20.05.04, 18:23
          Oj MEE do szkoły BARBAŻYŃCO! Jeśli dysleksja, to do lekarza.
    • Gość: Travel Czy trzeba czegoś więcej? IP: *.acn.waw.pl 19.05.04, 22:21
      Czy trzeba czegoś więcej?

Czy ludzie z choć elementarnym wykształceniem widzą, jakie zamiary kiełkują w
      zakrętach mózgowych Wielkiego Przewodniczącego?

Odsunięcie się od ZSRR I OD RUBLA TRANSFEROWEGO to był błąd?

Jaką przyszłość dla Polski widzi człowiek, jaką wizję Europy ma ktoś, kto
      jedzie na zaproszenie i siada przy jednym stole z politykami którym
      demokratyczne dziedzictwo europejskiej cywilizacji zachodniej jest równie obce
      co fizyka kwantowa?

Sprawą powinna się zainteresować Agencja Bezpieczeństwa Wewnętrznego.
    • Gość: lepper_to_matoł Re: Lepper w Moskwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 22:24
      A może ta zakuta pała, burak koszalinski jest na usługach matuszki rosiji?
    • Gość: MaciekS Panie Lepper IP: *.gs.com 19.05.04, 22:48
      Takie slowa swiadcza o Panu, ze jest Pan padlina polityczna. Po takim
      oswiadczeniu stanie sie Pan zwyklym narzedziem. Bardzo bym sie zdziwil gdyby
      myslal Pan teraz, ze jest Pan powaznym partnerem dla niebezpiecznych rekinow.

Moim zdaniem byl to wyraz szczytu glupoty. To jeszcze nasi Rodacy toleruja, gdyz
      sa obyci z wieloma sytuacjami, ale nie moze Pan liczyc na to, ze obce nacje beda
      to bezinteresownie tolerowac.

Pozdrawiam
      • Gość: joa On sam się wykończy i skompromituje do reszty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 22:59
        i skończy tam gdzie jego miejsce, tam gdzie na swoje bydło rogate będzie pokrzykiwał,
        opowiadając wnukom o tym jak to ci durni Polacy kiedyś dali się nabrać na jego wygłupy.
        Oby jak najszybciej, uwłacza on ludzkiej godności.
    • Gość: nocny Re: Lepper w Moskwie IP: 213.17.175.* 19.05.04, 22:54
      jejku.. i taki debil ma popracie w społeczeństwie.., broń nas Panie od takich
      kretynów jak Lepper., przecież jak dojdzie do władzy to zrobi nam druga
      Białoruś, dozywotnia kadencje se ustali razem z tegorocznymi maturzystkami..,
      jednak licze na mądrość narodu ..,
    • Gość: krakowiak Re: Lepper w Moskwie IP: *.ha.pwr.wroc.pl 19.05.04, 22:59
      Strach przed Lepperem wynika z nieczystych interesow obecnej wladzy (i nie
      tylko). Jego oczernianie przyniesc moze (i oby) odwrotny skutek do
      zamierzonego. Konstatacja moze byc taka: albo Lepper albo ta Polska sie
      zapadnie (ze wszystkimi tego skutkami).
      • Gość: Nath Re: Lepper w Moskwie IP: *.campus.mcgill.ca 19.05.04, 23:18
        A ty czytales ten artykul? Potrafisz sie do niego odniesc? Czy potrafisz tylko
        powtarzac jak mantre te prymitywne bzdurki o strachu przed Lepperem? I nie
        udawaj ze jestes z Krakowa, buraku...
        • Gość: http://pamietamy.t Re: jezdzi sie wszedzie, a czy sie cos robi IP: 65.93.242.* 20.05.04, 01:05
          to zupelnie inna sprawa
          popatrz jak amerykanie niemcy anglicy sie sciskaja z chinczykami
          to jest rozsadek kapitalizmu zadna oferta nie smierdzi
          jesli sa pieniadze

pamietamy.tripod.com
    • Gość: X [...] IP: *.crowley.pl 19.05.04, 23:00
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: rybo lediew [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 23:00
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Majcher Lepper pasuje do moskiewskiego leprozorium IP: *.ebola.lublin.pl / *.ebola.lublin.pl 19.05.04, 23:05
      jak ulał. Może by tak przebadać go na obecność prionów?
    • Gość: franz Re: Lepper w Moskwie IP: *.daxnet.no 19.05.04, 23:09
      Niech tam zostanie!!!Tam jego miejsce wśród komunistów,faszystów,chamów i
      prostaków!!
    • Gość: a psik Re: Lepper w Moskwie IP: *.zrpa.com 19.05.04, 23:16
      "Mamy olbrzymi wpływ na opinię publiczną; wiemy, że w pewnym sensie słowem
      można zabić lub unicestwić" - Adam Michnik, redaktor naczelny "Gazety
      Wyborczej", podczas obrad drugiego dnia Światowego Kongresu Międzynarodowego
      Instytutu Prasy.
    • Gość: Tomson I BRAWO ANDRZEJ!!!! Słowiańska brać to nasi IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 19.05.04, 23:24
      prawdziwi sojusznicy, o czym przekonaliśmy się przez 35 lat komunistycznego
      boomu przemysłowego (od 1980 dzięki solidaruszym tępakom następowała już
      degrengolada). A co nam ofieruje pieprzony zachód, z bandą zbrodniarzy z
      Białego Domu na czele, widzimy na przykładzie ostatniego 15-lecia. Trzeba być
      zdrajcą albo skończoną samolubem by popierać takie gówno.
      • Gość: mee... Re: I BRAWO ANDRZEJ!!!! Słowiańska brać to nasi IP: *.avenel01.nj.comcast.net 19.05.04, 23:30
        ...elektorat leppera...Tomson w natarciu...historia jeszcze go nic nie
        nauczyla ...dalej jak ta owca pcha sie w zeby wilka...pzd
        • Gość: polishcanadian Panie mee..., jeszcze sie wasci chce odpowiadac... IP: 5.3.1R* / 63.68.196.* 19.05.04, 23:38
          ...Tomsonowi? Przeciez to czysta strata czasu. A tak na marginesie, to
          jego (Tomsona) ortografia kiedys byla fatalna, ale ostatnio znacznie sie
          poprawila. Moze Tomson to pseudo kilku roznych osob? A moze przypadek tzw.
          "multiple personality"?
          • Gość: mee... Re: Panie mee..., jeszcze sie wasci chce odpowiad IP: *.avenel01.nj.comcast.net 19.05.04, 23:43
            ...drogi panie ...mee to juz w nalogu...ha,ha
            • Gość: Jan Re: Panie mee..., jeszcze sie wasci chce odpowiad IP: *.kon.tvknet.pl / *.tvknet.pl 20.05.04, 18:33
              MEE...eee to nałóg i dysleksja łącznie.
        • Gość: Tomson Historia nauczyła mnie bardzo wiele, IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 20.05.04, 00:14
          w przeciwieństwia do was nacjonalistyczno-szowinistyczni (w 90% jeszcze kato)
          debile, bo dla was osły to że Rosja i Niemcy były złe 100 lat temu oznacza że
          złe sa i dzisiaj, durnota takiego myślenia jest niewypowiedziana.
          Ja widzę jak na dłoni że dziś zagrożeniem i imperium zła są USA nie Rosja, że
          współpraca z Rosją może przynieść nam tylko korzyść (tak uważa cała Europa,
          poza durnymi prawoskrętnymi polaczkami). A Targowica to dzisiaj polska
          proamerykańska zdrada interesów Europy, a nie tolerancja dla Rosji.
          • Gość: mee... Re: Historia nauczyła mnie bardzo wiele, IP: *.avenel01.nj.comcast.net 20.05.04, 00:41
            ...jezyka zaprawde uzywasz bolszewickiego...niezle sie bedziesz czol w kra-raju
            jak lepper dojdzie do wladzy...ja wiem , ze sa zatwardziale betony...,ktorzy
            uparcie ciagna do betoniarki...kamuflujac to doswiadczeniem...
            • Gość: Tomson Ja niechcę Leppera u władzy, to nie moja wina że IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 20.05.04, 00:50
              tylko prostaczek Lepper nie jest ogarnięty antyruską fobią i proamerykańskim
              fanatyzmem. Szansę na raj straciliśmy bzpowrotnie w 1980 gdy solidaruchu
              rozpirzyły nam przemysł i nie pozwoliły Gierkowi kontynuawać jego genialnej
              polityki, a potem na początku lat 90-ych gdy wybraliśmy najgorszą z możliwych
              dróg transformacji. Lepper to dla mnie mniejsze zło niż Kaczory czy jakieś inne
              Jany-Marie, Gilowskie...
              Przynajmniej po dupie dostaną też ci najbogatsi i nie tylko biedota będzie na
              swych barkach dźwigać owoce naszej zdebilałej transformacji.
              • Gość: antimeryka Re: Ja niechcę Leppera u władzy, to nie moja wina IP: *.dip.t-dialin.net 20.05.04, 00:56
                Stany Zjednoczone o wiele gorsze niz Rosja!!!!!
                • Gość: Tomson NO RACZEJ!!! IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 20.05.04, 01:01
                  Gość portalu: antimeryka napisał(a):

> Stany Zjednoczone o wiele gorsze niz Rosja!!!!!
              • Gość: mee... Re: Ja niechcę Leppera u władzy, to nie moja wina IP: *.avenel01.nj.comcast.net 20.05.04, 01:02
                ...ze, transformacja zdebilala...to tylko dzieki twym ludziom z partii
                bolszewickej...co skrupulatnie wykozystuje lepper bolszewik...ja to
                nazywam ...bolszewickim perpetum mobile...a wracajac do solidarnosci...to
                solidarnosc zostala rozbita prze sb ...jeszcze przed 89 r...stad ten okragly
                stol i sukcesy ludzi komuny...,ktore twaja do dnia dzisiejszego...takze
                bolszewik lepper w materii tej nic nie zmieni..
              • Gość: zdziwiony Re: Ja niechcę Leppera u władzy, to nie moja wina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 10:44
                Chory, nienormalny czy jeszcze co innego. W zyciu nie slyszalem wiekszych
                bzdur. Gdzie tacy ludzie zyja, chetnie przyjde poogladac, niesamowite.
                • Gość: Tomson Jak niemasz nic do powiedzenia to stul ryj śmieciu IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 20.05.04, 13:33
      • Gość: Marek Podly komuch Tomson, jak Lepper !! Tfuj !! IP: *.marketscore.com / 216.148.246.* 19.05.04, 23:46
        • Gość: Tomson Ależ się wysilił prostaczku ;o> IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 20.05.04, 00:14
          • Gość: ururasek Już ci nie płacą śmieciu to odpuść IP: *.pronet.lublin.pl 20.05.04, 15:09
            Nie płacą ci już za kapowanie i walkę o "dobrę imię komunizmu" (A jak ono
            brzmi? Stalin? Lenin? Komora gazowa? Obóz koncentracyjny? Stan wojenny? Zdrada
            stanu?). Po prostu poczekam aż umrzesz. Albo cię ciachnę siekierką, jak zobaczę
            rumiany ryj z krzywymi zębami cedzącymi bajdy o równych (i równiejszych) i
            zatańczę na twoim zasranym grobie.
            • Gość: Tomson Spróbuj szczęścia świński ryju!!! Takie tłuste IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 20.05.04, 17:29
              proamerykańskie pryszczate łajno jak ty rozwaliłbym gołymi rękami, nawet gdybyś
              ty odpadzie był uzbrojony w siekierkę.
              • Gość: ururasek Tomson, uspokój się, stary tępaku IP: *.pronet.lublin.pl 20.05.04, 20:40
                Jak byś nie zauważył, idiotyczny pomysł społeczeństwa socjalistycznego upadł
                wraz z jego martwą, centralnie sterowaną gospodarką i teraz Ruscy odbębniają
                lata niewiedzy i rządów takich glonów jak ty i mogą co najwyżej pomarzyć o
                dobrobycie na Zachodzie, więc jakiekolwiek twe marzenia o wyrażaniu przemocy
                możesz spełnić tylko gołymi rękami, na nic lepszego cię najzwyklej nie stać.
                Co do Twojego wysumoblimowanego stylu wypowiadania się... Możesz sobie posarkać
                za monitorkiem, ale bądź pewien, że jeśli tylko wyskoczysz mi tu z rewolucją
                proletariacką, załatwię cię łyżką stołową. Jesteś zerem, jak to powiedział
                pewien komuszek, jesteś już poza, poza marginesem. Sram na ciebie. Nic się tu
                nie liczysz na forum. Ty politycznie już nie żyjesz. Leż sobie, a ja nawet do
                ciebie nie podejdę, jak do gówna. Obiecuję.
    • Gość: joris Re: Lepper w Moskwie IP: *.adsl-surfen.hetnet.nl 19.05.04, 23:37
      A bedzie.
    • Gość: Macenas Re: Lepper w Moskwie IP: *.nwrk.east.verizon.net 19.05.04, 23:38
      Wydaje mi sie ze jesli Peeler dostal kare jednego meczu, to Kevin Garnett
      powinien taka sama kare dostac. Obydwaj faulowali ewidentnie!
    • Gość: LEP na muchy I niech już w tej Moskwie zostanie!!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 23:39
    • Gość: gość Re: Lepper w Moskwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 23:39
      Takich głupich jak Lepper, to chyba wiatr rozsiewa. DarkuS! zgłoś się do
      Andriuszy, on Ci nadrukuje forsy, bo wie jak to sie robi.
    • Gość: Sterankow Re: Lepper w Moskwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 23:41
      Co też może robić buc w Moskwie ( buc wg.A. Fredry patrz XIII księga.pseudo A.)
      brak słów.
      • Gość: http://pamietamy.t Re:BUC jest zarezerwowany na byc unijnym ch... IP: 65.93.242.* 20.05.04, 01:09

wiec prosze nie wprowadzac nowych znaczen :-)
        pamietamy.tripod.com
    • Gość: zbik Brawo!!! IP: *.dip.t-dialin.net 19.05.04, 23:44
      Rosja jest naturalnym sojusznikie Slowian, nizaleznie od tego co chca wmowic
      ludziom nieudolni politykierzy, Lepper ma instynkt samozachowawczy i bedzie
      dobrym przewodnikiem polskiego stada.
      Tylko pan Andrzej Lepper jest swoim programem zdolny do wyciagniecia Polski z
      marazmu politcznego i zadbania o prostych ludzi, ktorzy roumia to co mowi i
      przemawia ich jezykiem.
      Brawo Andrzej tak trzymac!!!
      • Gość: robak Re: Brawo!!! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 19.05.04, 23:46
        > Tylko pan Andrzej Lepper jest swoim programem zdolny do wyciagniecia Polski z
        > marazmu politcznego i zadbania o prostych ludzi, ktorzy roumia to co mowi i
        > przemawia ich jezykiem.
        > Brawo Andrzej tak trzymac!!!

zgłupiałeś, prawda? albo za późno jest już dla mnie na żarty.
      • Gość: Marek Wyjedz z Lepperem na Sybir, komuchu ! IP: *.janugget.com / *.janugget.com 19.05.04, 23:59
      • Gość: anty-ceper Re: Brawo!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 10:58
        A ja nie jestem prostym czlowiekiem i nie zycze sobie takiego prostaka na czele
        naszego panstwa.
    • Gość: WIO Re: Lepper w Moskwie IP: *.chello.pl 19.05.04, 23:45
      IV Miedzynarodowka
    • Gość: polonus no kmioty chcace glosowac na tego dEBILA..... IP: *.rasserver.net 19.05.04, 23:46
      tylko moge gratulowac glupoty!!!!!
      • Gość: polonusii Re: no kmioty chcace glosowac na tego dEBILA..... IP: *.san-francisco-13rh15-16rt.ca.dial-access.att.net 20.05.04, 05:29
        A na kogo bys ty glosowal madralo? Michnika, albo likud party
    • Gość: Trąba Re: Lepper w Moskwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 23:49
      Popatrzmy na to cynicznie: Lepper burakiem to nie ulega wątpliwości: ale takie
      tezy jeśli pomogą sprzedać jednego buraka więcej na Wschód (a daj Boże program
      Comarchu, Prokomu lub zestaw hydroforowy IC made in Poland/EU) to chwała
      burakowi.Nie wspominając o tym że inteligencja górą: w końcu Beger zdała
      pisemną z Polaka na 2!!!!!!! Niesamowite!!!!!!! Ja 11 lat temu jakbym przyszedł
      do domu z mierną z matury (Ojciec - robotnik, Mama - średnie wykształcenie) to
      mógłbym szukać szczęścia na Żuławach. Ale ja Nami nie rządzę. A Lepper czy się
      nam podoba czy nie rządzi!!! NO CHU MU w DU!!!!
      Na szczęście wypiłem właśnie 1,2 litra doskonałego kalifornijskiego białego
      winka. I lepiej mi. Pa.
    • Gość: mikaz Re: Lepper w Moskwie IP: *.gwardii.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 19.05.04, 23:50
      Moim skromnym zdaniem Pan Andrzej Leppper w Moskwie robi z siebie pajaca jak
      zwykle...
    • jastrzebiec Re: Lepper w Moskwie 19.05.04, 23:59
      Bedzie interesujacym dowiedziec sie rezultatow kolejnego badania opinii
      publicznej na temat popularnosci partii politycznych. Przewiduje znaczny spadek
      notowan Samoobrony. Co jak co, ale na sojusz z komunizujaca i szowinistyczna
      orientacja wielkorosyjska Polacy raczej nie pojda.
    • Gość: cxx Re: A z Leninem sie spotkal ! IP: 131.184.96.* 20.05.04, 00:01
      Lepperciu kochany a co mowil towarzysz Lenin.
      Pewnie ze "swoj chlop" jestes.
    • Gość: mee... Re: Lepper w Moskwie...www.themoscowtimes.com IP: *.avenel01.nj.comcast.net 20.05.04, 00:04
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka