Gość: PREZYDENT PARANOJA! IP: *.pl / *.kursor.pl 19.05.04, 22:12 odbudowa ZSRR? obym nie byl zlym prorokoiem, kiedy juz na tym forum pisalem na ten temat, "Lepper zostanie prezydentem, i Polska leje na Unie, przystepuje natomiast do zwiazku Rosji i Bialorusi" a moze i Ukrainy, bo Rosja zapwiedzial utworzenie specjalnej strefy handlu dla Ukrainy.... nie podoba mi sie o co sie dzieje na swiecie, upadek wartosci, demokracja broniona w barbarzynski sposob, ograniczenie wolnosci kosztem iluzorycznego bezpieczenstwa.... dokad my zmierzamy?. nasila sie terroryzm, poglebia roznica miedzy bogata elita i biedota z Afryki i Azji..nowe choroby niszcza ludzi..głód, HIV, szalone kury, krowy i co jeszcze? nic tylko sie wyprowadzic... najlepiej na ksiezyc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: PARANOJA! IP: *.avenel01.nj.comcast.net 19.05.04, 22:21 ...jak sam trafnie zauwazyles ...demokracji nalezy bronic nawet w sposob barbazynski...przed barbazyncami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ws Re: PARANOJA! IP: *.dip.t-dialin.net 19.05.04, 22:30 Ale cz koniecznie z uzyciem barbaZynskiej ortografii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: PARANOJA! IP: *.avenel01.nj.comcast.net 19.05.04, 22:40 ...zaczelo sie...ja sie juz tlumaczylem..jak cie tu nie bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baranek Re: PARANOJA! IP: *.kon.tvknet.pl / *.tvknet.pl 20.05.04, 18:23 Oj MEE do szkoły BARBAŻYŃCO! Jeśli dysleksja, to do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Travel Czy trzeba czegoś więcej? IP: *.acn.waw.pl 19.05.04, 22:21 Czy trzeba czegoś więcej? Czy ludzie z choć elementarnym wykształceniem widzą, jakie zamiary kiełkują w zakrętach mózgowych Wielkiego Przewodniczącego? Odsunięcie się od ZSRR I OD RUBLA TRANSFEROWEGO to był błąd? Jaką przyszłość dla Polski widzi człowiek, jaką wizję Europy ma ktoś, kto jedzie na zaproszenie i siada przy jednym stole z politykami którym demokratyczne dziedzictwo europejskiej cywilizacji zachodniej jest równie obce co fizyka kwantowa? Sprawą powinna się zainteresować Agencja Bezpieczeństwa Wewnętrznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepper_to_matoł Re: Lepper w Moskwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 22:24 A może ta zakuta pała, burak koszalinski jest na usługach matuszki rosiji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaciekS Panie Lepper IP: *.gs.com 19.05.04, 22:48 Takie slowa swiadcza o Panu, ze jest Pan padlina polityczna. Po takim oswiadczeniu stanie sie Pan zwyklym narzedziem. Bardzo bym sie zdziwil gdyby myslal Pan teraz, ze jest Pan powaznym partnerem dla niebezpiecznych rekinow. Moim zdaniem byl to wyraz szczytu glupoty. To jeszcze nasi Rodacy toleruja, gdyz sa obyci z wieloma sytuacjami, ale nie moze Pan liczyc na to, ze obce nacje beda to bezinteresownie tolerowac. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joa On sam się wykończy i skompromituje do reszty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 22:59 i skończy tam gdzie jego miejsce, tam gdzie na swoje bydło rogate będzie pokrzykiwał, opowiadając wnukom o tym jak to ci durni Polacy kiedyś dali się nabrać na jego wygłupy. Oby jak najszybciej, uwłacza on ludzkiej godności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocny Re: Lepper w Moskwie IP: 213.17.175.* 19.05.04, 22:54 jejku.. i taki debil ma popracie w społeczeństwie.., broń nas Panie od takich kretynów jak Lepper., przecież jak dojdzie do władzy to zrobi nam druga Białoruś, dozywotnia kadencje se ustali razem z tegorocznymi maturzystkami.., jednak licze na mądrość narodu .., Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakowiak Re: Lepper w Moskwie IP: *.ha.pwr.wroc.pl 19.05.04, 22:59 Strach przed Lepperem wynika z nieczystych interesow obecnej wladzy (i nie tylko). Jego oczernianie przyniesc moze (i oby) odwrotny skutek do zamierzonego. Konstatacja moze byc taka: albo Lepper albo ta Polska sie zapadnie (ze wszystkimi tego skutkami). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nath Re: Lepper w Moskwie IP: *.campus.mcgill.ca 19.05.04, 23:18 A ty czytales ten artykul? Potrafisz sie do niego odniesc? Czy potrafisz tylko powtarzac jak mantre te prymitywne bzdurki o strachu przed Lepperem? I nie udawaj ze jestes z Krakowa, buraku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http://pamietamy.t Re: jezdzi sie wszedzie, a czy sie cos robi IP: 65.93.242.* 20.05.04, 01:05 to zupelnie inna sprawa popatrz jak amerykanie niemcy anglicy sie sciskaja z chinczykami to jest rozsadek kapitalizmu zadna oferta nie smierdzi jesli sa pieniadze pamietamy.tripod.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X [...] IP: *.crowley.pl 19.05.04, 23:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybo lediew [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 23:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majcher Lepper pasuje do moskiewskiego leprozorium IP: *.ebola.lublin.pl / *.ebola.lublin.pl 19.05.04, 23:05 jak ulał. Może by tak przebadać go na obecność prionów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franz Re: Lepper w Moskwie IP: *.daxnet.no 19.05.04, 23:09 Niech tam zostanie!!!Tam jego miejsce wśród komunistów,faszystów,chamów i prostaków!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a psik Re: Lepper w Moskwie IP: *.zrpa.com 19.05.04, 23:16 "Mamy olbrzymi wpływ na opinię publiczną; wiemy, że w pewnym sensie słowem można zabić lub unicestwić" - Adam Michnik, redaktor naczelny "Gazety Wyborczej", podczas obrad drugiego dnia Światowego Kongresu Międzynarodowego Instytutu Prasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson I BRAWO ANDRZEJ!!!! Słowiańska brać to nasi IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 19.05.04, 23:24 prawdziwi sojusznicy, o czym przekonaliśmy się przez 35 lat komunistycznego boomu przemysłowego (od 1980 dzięki solidaruszym tępakom następowała już degrengolada). A co nam ofieruje pieprzony zachód, z bandą zbrodniarzy z Białego Domu na czele, widzimy na przykładzie ostatniego 15-lecia. Trzeba być zdrajcą albo skończoną samolubem by popierać takie gówno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: I BRAWO ANDRZEJ!!!! Słowiańska brać to nasi IP: *.avenel01.nj.comcast.net 19.05.04, 23:30 ...elektorat leppera...Tomson w natarciu...historia jeszcze go nic nie nauczyla ...dalej jak ta owca pcha sie w zeby wilka...pzd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishcanadian Panie mee..., jeszcze sie wasci chce odpowiadac... IP: 5.3.1R* / 63.68.196.* 19.05.04, 23:38 ...Tomsonowi? Przeciez to czysta strata czasu. A tak na marginesie, to jego (Tomsona) ortografia kiedys byla fatalna, ale ostatnio znacznie sie poprawila. Moze Tomson to pseudo kilku roznych osob? A moze przypadek tzw. "multiple personality"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: Panie mee..., jeszcze sie wasci chce odpowiad IP: *.avenel01.nj.comcast.net 19.05.04, 23:43 ...drogi panie ...mee to juz w nalogu...ha,ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Panie mee..., jeszcze sie wasci chce odpowiad IP: *.kon.tvknet.pl / *.tvknet.pl 20.05.04, 18:33 MEE...eee to nałóg i dysleksja łącznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Historia nauczyła mnie bardzo wiele, IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 20.05.04, 00:14 w przeciwieństwia do was nacjonalistyczno-szowinistyczni (w 90% jeszcze kato) debile, bo dla was osły to że Rosja i Niemcy były złe 100 lat temu oznacza że złe sa i dzisiaj, durnota takiego myślenia jest niewypowiedziana. Ja widzę jak na dłoni że dziś zagrożeniem i imperium zła są USA nie Rosja, że współpraca z Rosją może przynieść nam tylko korzyść (tak uważa cała Europa, poza durnymi prawoskrętnymi polaczkami). A Targowica to dzisiaj polska proamerykańska zdrada interesów Europy, a nie tolerancja dla Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: Historia nauczyła mnie bardzo wiele, IP: *.avenel01.nj.comcast.net 20.05.04, 00:41 ...jezyka zaprawde uzywasz bolszewickiego...niezle sie bedziesz czol w kra-raju jak lepper dojdzie do wladzy...ja wiem , ze sa zatwardziale betony...,ktorzy uparcie ciagna do betoniarki...kamuflujac to doswiadczeniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Ja niechcę Leppera u władzy, to nie moja wina że IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 20.05.04, 00:50 tylko prostaczek Lepper nie jest ogarnięty antyruską fobią i proamerykańskim fanatyzmem. Szansę na raj straciliśmy bzpowrotnie w 1980 gdy solidaruchu rozpirzyły nam przemysł i nie pozwoliły Gierkowi kontynuawać jego genialnej polityki, a potem na początku lat 90-ych gdy wybraliśmy najgorszą z możliwych dróg transformacji. Lepper to dla mnie mniejsze zło niż Kaczory czy jakieś inne Jany-Marie, Gilowskie... Przynajmniej po dupie dostaną też ci najbogatsi i nie tylko biedota będzie na swych barkach dźwigać owoce naszej zdebilałej transformacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antimeryka Re: Ja niechcę Leppera u władzy, to nie moja wina IP: *.dip.t-dialin.net 20.05.04, 00:56 Stany Zjednoczone o wiele gorsze niz Rosja!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson NO RACZEJ!!! IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 20.05.04, 01:01 Gość portalu: antimeryka napisał(a): > Stany Zjednoczone o wiele gorsze niz Rosja!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: Ja niechcę Leppera u władzy, to nie moja wina IP: *.avenel01.nj.comcast.net 20.05.04, 01:02 ...ze, transformacja zdebilala...to tylko dzieki twym ludziom z partii bolszewickej...co skrupulatnie wykozystuje lepper bolszewik...ja to nazywam ...bolszewickim perpetum mobile...a wracajac do solidarnosci...to solidarnosc zostala rozbita prze sb ...jeszcze przed 89 r...stad ten okragly stol i sukcesy ludzi komuny...,ktore twaja do dnia dzisiejszego...takze bolszewik lepper w materii tej nic nie zmieni.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Ja niechcę Leppera u władzy, to nie moja wina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 10:44 Chory, nienormalny czy jeszcze co innego. W zyciu nie slyszalem wiekszych bzdur. Gdzie tacy ludzie zyja, chetnie przyjde poogladac, niesamowite. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Jak niemasz nic do powiedzenia to stul ryj śmieciu IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 20.05.04, 13:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Podly komuch Tomson, jak Lepper !! Tfuj !! IP: *.marketscore.com / 216.148.246.* 19.05.04, 23:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Ależ się wysilił prostaczku ;o> IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 20.05.04, 00:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ururasek Już ci nie płacą śmieciu to odpuść IP: *.pronet.lublin.pl 20.05.04, 15:09 Nie płacą ci już za kapowanie i walkę o "dobrę imię komunizmu" (A jak ono brzmi? Stalin? Lenin? Komora gazowa? Obóz koncentracyjny? Stan wojenny? Zdrada stanu?). Po prostu poczekam aż umrzesz. Albo cię ciachnę siekierką, jak zobaczę rumiany ryj z krzywymi zębami cedzącymi bajdy o równych (i równiejszych) i zatańczę na twoim zasranym grobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomson Spróbuj szczęścia świński ryju!!! Takie tłuste IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 20.05.04, 17:29 proamerykańskie pryszczate łajno jak ty rozwaliłbym gołymi rękami, nawet gdybyś ty odpadzie był uzbrojony w siekierkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ururasek Tomson, uspokój się, stary tępaku IP: *.pronet.lublin.pl 20.05.04, 20:40 Jak byś nie zauważył, idiotyczny pomysł społeczeństwa socjalistycznego upadł wraz z jego martwą, centralnie sterowaną gospodarką i teraz Ruscy odbębniają lata niewiedzy i rządów takich glonów jak ty i mogą co najwyżej pomarzyć o dobrobycie na Zachodzie, więc jakiekolwiek twe marzenia o wyrażaniu przemocy możesz spełnić tylko gołymi rękami, na nic lepszego cię najzwyklej nie stać. Co do Twojego wysumoblimowanego stylu wypowiadania się... Możesz sobie posarkać za monitorkiem, ale bądź pewien, że jeśli tylko wyskoczysz mi tu z rewolucją proletariacką, załatwię cię łyżką stołową. Jesteś zerem, jak to powiedział pewien komuszek, jesteś już poza, poza marginesem. Sram na ciebie. Nic się tu nie liczysz na forum. Ty politycznie już nie żyjesz. Leż sobie, a ja nawet do ciebie nie podejdę, jak do gówna. Obiecuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joris Re: Lepper w Moskwie IP: *.adsl-surfen.hetnet.nl 19.05.04, 23:37 A bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macenas Re: Lepper w Moskwie IP: *.nwrk.east.verizon.net 19.05.04, 23:38 Wydaje mi sie ze jesli Peeler dostal kare jednego meczu, to Kevin Garnett powinien taka sama kare dostac. Obydwaj faulowali ewidentnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEP na muchy I niech już w tej Moskwie zostanie!!! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 23:39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Lepper w Moskwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 23:39 Takich głupich jak Lepper, to chyba wiatr rozsiewa. DarkuS! zgłoś się do Andriuszy, on Ci nadrukuje forsy, bo wie jak to sie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sterankow Re: Lepper w Moskwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 23:41 Co też może robić buc w Moskwie ( buc wg.A. Fredry patrz XIII księga.pseudo A.) brak słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http://pamietamy.t Re:BUC jest zarezerwowany na byc unijnym ch... IP: 65.93.242.* 20.05.04, 01:09 wiec prosze nie wprowadzac nowych znaczen :-) pamietamy.tripod.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbik Brawo!!! IP: *.dip.t-dialin.net 19.05.04, 23:44 Rosja jest naturalnym sojusznikie Slowian, nizaleznie od tego co chca wmowic ludziom nieudolni politykierzy, Lepper ma instynkt samozachowawczy i bedzie dobrym przewodnikiem polskiego stada. Tylko pan Andrzej Lepper jest swoim programem zdolny do wyciagniecia Polski z marazmu politcznego i zadbania o prostych ludzi, ktorzy roumia to co mowi i przemawia ich jezykiem. Brawo Andrzej tak trzymac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robak Re: Brawo!!! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 19.05.04, 23:46 > Tylko pan Andrzej Lepper jest swoim programem zdolny do wyciagniecia Polski z > marazmu politcznego i zadbania o prostych ludzi, ktorzy roumia to co mowi i > przemawia ich jezykiem. > Brawo Andrzej tak trzymac!!! zgłupiałeś, prawda? albo za późno jest już dla mnie na żarty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Wyjedz z Lepperem na Sybir, komuchu ! IP: *.janugget.com / *.janugget.com 19.05.04, 23:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-ceper Re: Brawo!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 10:58 A ja nie jestem prostym czlowiekiem i nie zycze sobie takiego prostaka na czele naszego panstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIO Re: Lepper w Moskwie IP: *.chello.pl 19.05.04, 23:45 IV Miedzynarodowka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus no kmioty chcace glosowac na tego dEBILA..... IP: *.rasserver.net 19.05.04, 23:46 tylko moge gratulowac glupoty!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonusii Re: no kmioty chcace glosowac na tego dEBILA..... IP: *.san-francisco-13rh15-16rt.ca.dial-access.att.net 20.05.04, 05:29 A na kogo bys ty glosowal madralo? Michnika, albo likud party Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trąba Re: Lepper w Moskwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 23:49 Popatrzmy na to cynicznie: Lepper burakiem to nie ulega wątpliwości: ale takie tezy jeśli pomogą sprzedać jednego buraka więcej na Wschód (a daj Boże program Comarchu, Prokomu lub zestaw hydroforowy IC made in Poland/EU) to chwała burakowi.Nie wspominając o tym że inteligencja górą: w końcu Beger zdała pisemną z Polaka na 2!!!!!!! Niesamowite!!!!!!! Ja 11 lat temu jakbym przyszedł do domu z mierną z matury (Ojciec - robotnik, Mama - średnie wykształcenie) to mógłbym szukać szczęścia na Żuławach. Ale ja Nami nie rządzę. A Lepper czy się nam podoba czy nie rządzi!!! NO CHU MU w DU!!!! Na szczęście wypiłem właśnie 1,2 litra doskonałego kalifornijskiego białego winka. I lepiej mi. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikaz Re: Lepper w Moskwie IP: *.gwardii.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 19.05.04, 23:50 Moim skromnym zdaniem Pan Andrzej Leppper w Moskwie robi z siebie pajaca jak zwykle... Odpowiedz Link Zgłoś
jastrzebiec Re: Lepper w Moskwie 19.05.04, 23:59 Bedzie interesujacym dowiedziec sie rezultatow kolejnego badania opinii publicznej na temat popularnosci partii politycznych. Przewiduje znaczny spadek notowan Samoobrony. Co jak co, ale na sojusz z komunizujaca i szowinistyczna orientacja wielkorosyjska Polacy raczej nie pojda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cxx Re: A z Leninem sie spotkal ! IP: 131.184.96.* 20.05.04, 00:01 Lepperciu kochany a co mowil towarzysz Lenin. Pewnie ze "swoj chlop" jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: Lepper w Moskwie...www.themoscowtimes.com IP: *.avenel01.nj.comcast.net 20.05.04, 00:04 Odpowiedz Link Zgłoś