bywszy1 24.08.11, 11:17 niektorzy wyznawcy proponuja wprowadzenie szariatu. Niektorzy sie nie zgadzaja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojciech.2345 Re: a u nas1+ 24.08.11, 11:23 bywszy1 napisał: > niektorzy wyznawcy proponuja wprowadzenie szariatu. > Niektorzy sie nie zgadzaja. ------------------------------------- Kiedyś myślałem o zamieszkaniu na Zachodzie. Dobrze, że tego nie zrobiłem. Współczuję Szwecji. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: a u nas1+ 24.08.11, 11:48 Nu,to jestem zaskoczony. Czytajac to forun,mozna zrozumiec,ze jestes na Zachodzie. P.S Nie jest tak grozne. propozycja padla w radio-nie poraz pierwszy. Ale potem zadzwonil do radio inny,niewierzacy byly wyznawca,to stwierdzil,ze jezeli tak dalej pojdzie,to w ciagu lat dwudziestu szariat zostanie wprowadzony. Na co prowadzacy w radio sie oburzyl i mu przerwal,bo oczernial wyznawcow. Odpowiedz Link Zgłoś
salci_rozencwajgowa Re: a u nas1+ 24.08.11, 13:24 Naszym udało się wprowadzić chrześcijaństwo w Europie, to dlaczego nasi młodsi bracia w wierze nie mieliby mieć tego prawa? Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: a u nas1+ 24.08.11, 15:49 no wlsnie?Oto jest pytanie? A tutejsi sa temu nie bardzo chetni. To sie im dziwie. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re:1jaja-przepraszam ja sie jakam. 24.08.11, 17:34 niektorzy wyznawcy proponuja wprowadzenie szariatu. > Niektorzy sie nie zgadzaja. To bedzie fajnie bo juz tacy jak ty z drzewa nie zleza. Odpowiedz Link Zgłoś