Dodaj do ulubionych

Uwaga mowi eva

07.09.11, 02:06
Wszystkie moje kostiumy są bardzo seksowne. Nic na to nie poradzę - ucina krótko Eva, przeglądając stroje do tańca brzucha. Bierze udział w konkursie, ale potem nie kryje rozżalenia, gdy jej rodzina wychodzi z lokalu, i to przed ogłoszeniem wyników. - Prawdę mówiąc, złamali mi serce - mówi łamaną angielszczyzną.

Akcja często toczy się we wspomnianym Rasputinie, ale są też ujęcia w bani, sesje przy wódce, kiedy towarzystwo nie żałuje sobie mocnych trunków, liczne

szaleństwa zakupowe i kłótnie w krzykliwych salonach i kawiarniach. I taki obraz Rosjan dociera do amerykańskiego widza, ludzie boki zrywają, a jednocześnie pozostaje w nich obraz ludzi, dla których jedynym celem w życiu jest napić się, najeść, zabawić i dać komuś po mordzie.
Obserwuj wątek
    • swiblowo Re: Uwaga mowi eva 07.09.11, 02:13
      Nie widze nic szczegolnego w napiciu sie, najedzeniu, zabawieniu a nawet daniu komus po mordzie.
      Ciekawi mnie tylko, jak tacy ludzie -z obrazu Rosjan docierajacego do amerykanskiego widza- jeszcze nie wymarli, utrzymali swoj kraj, wygrali wojne a nawet w kosmos polecieli. Logiki w tym nie widze, widze za to ekstremizm i faszyzm.
      • dawaj_czasy Re: Uwaga mowi eva 07.09.11, 02:46
        wyjatkowo sie z toba zgadza ,ja tez widze w rosji faszyzm zwlaszcza od kiedy rzadzi nim Mogul KGB
        a jesli nie widzisz nic zlego z zapiciu mordy , awanturach , i dawanie w morde to tylko swiadczy ze jestes homo-sovieticus i jak sie to ma do "Cool " Amerykanow nigdy nie zrozumiesz tak juz maja dzikie plemina wschodnie
        • swiblowo Re: Uwaga mowi eva 07.09.11, 02:53
          Czy ja pisze, ze nie widze nic zlego?
          Po co zakladasz watki, jesli nie umiesz czytac ze zrozumieniem podanego tekstu?

dawaj_czasy napisał:

> wyjatkowo sie z toba zgadza ,ja tez widze w rosji faszyzm

Co ty mozesz w Rosji widziec. Ja...to co innego.
          • romrus Swiblowo 07.09.11, 07:18
            swiblowo napisała:
            > Co ty mozesz w Rosji widziec. Ja...to co innego.

dawaj_d chodzi o nie o Rosje, lecz o program amierikanskiej telewizji "Matrioszki".

Jankiesy zrobili reality show z udzialem zydowsko-ukrainskich emigrantow z Brighton beach i to on wydaje za jakoms rewelacje.
            www.bbc.co.uk/russian/international/2011/08/110812_russian_dolls_press.shtml

• swiblowo Romrus 07.09.11, 09:55
              Jak sie ma 6 kibli w dmu, taj jak dawaj_czasy, to pociecie gazety do wszystkich zajmuje troche czasu. Umila go wiec sobie ogladaniem jakis show. A zeby nie miec poczucia straconego czasu - pie... kocopaly na forum.
              • mandolina_clitoris wiem juz dlaczego ruskie wstydza sie ze sa ruskimi 07.09.11, 18:04
                www.polskatimes.pl/dodatki/447575,russian-dolls-matrioszki-z-nowego-jorku-marza-tylko-o,id,t.html
                fakty.interia.pl/swiat/news/rmf-czego-wstydza-sie-rosjanie,1531239,4
                • swiblowo Re: wiem juz dlaczego ruskie wstydza sie ze sa ru 07.09.11, 18:28
                  Teraz zostalo ci juz tylko dyplom dostac za ta wiedze.
                  • dawaj_czasy Re: wiem juz dlaczego ruskie wstydza sie ze sa ru 08.09.11, 17:56
                    swiblowo ? co to znaczy, bo brzmi jak kiblowoo
                    ty dyplomu nie dostanie a nawet uscisku dloni KGB isty rowniez nie
                    Put_Ass ma cie gdzies jak ta cala bolszewie on z kolegami trzyma MILIARDY w banku SZwajcarskim i Bank of America a ty co najwyzej dostaniesz sloniny i nowe onuce bo nawet wiadro ze srubkami cie nie stac w SSojuzie , Igor mial wiecej szczescia dal dyla do Anglii
                    • swiblowo Re: wiem juz dlaczego ruskie wstydza sie ze sa ru 08.09.11, 18:29
                      Co ty taki nerwowy? zegarek ci stanal?
                      • romrus zegarek 08.09.11, 19:06
                        swiblowo napisała:
                        > Co ty taki nerwowy? zegarek ci stanal?

www.youtube.com/watch?v=vaVVvPr0I9Q
                        Teraz nie moze go z d@py wyciagnac)
                        • swiblowo Re: zegarek 08.09.11, 21:04
                          Hehehhee, trzeba bylo jeszcze dopisac, ze stanal na wpol do szostej.
        • pijatyka Re: widze w rosji faszyzm 12.04.14, 15:01
          Widziałem w Rosji faszyzm nim stało się to modne ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka