Dodaj do ulubionych

ONZ na wesolo...

23.12.11, 08:12
- Wypadalo minuta ciszy uczcic smierc wodza Korei Pln , a jakze...
"Gdyby ludzkosc wiedziala ,jak znikoma czastka inteligencji jest rzadzona..." -pewien stary Grek.
Obserwuj wątek
    • polski_francuz Uczcili minuta ciszy 23.12.11, 09:31
      takiego satrape?

Ale co chcesz nie wiem jaki procent krajow ONZ jest demokratycznych. Ba, nawet ten i ow czlonek RB jest z demokracja na bakier.

PF
    • extremeconcept.pl Re: ONZ na wesolo... 23.12.11, 13:40
      Ja poświęciłem mu nawet 10 minut zadumy. Wszak był to człowiek nietuzinkowy i na 100% ie pochodził z Polski - przecież oparł się wielokrotnym próbom korupcji ze strony USA... n
      • igor_uk kaszebe. 23.12.11, 17:08
        A wiadomo kogo historia uzna pozniej za wiekszego satrape?
        Czy zmarlego przywodce Korei Polnocnej,ktory na nikogo nie napadl,a moze kilku kolejnych prezydentow USA,ktore co rusz gdzies rozpoczynali wojenki.Oczewiscie o waszym napoleonie(z malej litery oczewiscie) ,nie wspomne.

A tak serio,to tylko protokol dyplomatyczny.Jak by to nie bylo,ale Korea Polnocna jest pelnoprawnym czlonkiem ONZ,a Kim byl legalnym,czyli uznanym przez wszystkich,przywodcem tego Panstwa.
        • extremeconcept.pl Re: kaszebe. 23.12.11, 23:41
          Analczne do naszego społeczeństwa - gdyby IQ przeciętnego Amerykanina wzrosło powyżej 80ciu - sprawa byłaby przesądzona. Musieliby borykać się z zamieszkami i wojną domową, zamiast dokonywać agresji na suwerenne państwa... Ale to taka utopia tylko, psikusik :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka