Dodaj do ulubionych

Booorcia, wróciłam!!

08.01.12, 00:37
Twój ból sierocy tak mnie wzruszył, że przerwałam szkolenie. Przez tą dezercję medalu im. N. Krupskiej nie dostanę, bo ten należy się tylko wytrwałym, więc pytam - co mi dasz w zamian?
Obserwuj wątek
    • czlowiek_ksiazka S Rożdiestwom! 08.01.12, 00:52
      Najdroższa evo15, zamiast antypolskiego lobotoma od neobanderów witam i spotykam cię ja na forum - ja, jakem Książka! :)
      • eva15 Re: S Rożdiestwom! 08.01.12, 01:05
        Spasibo Wam, Kniźka, i s Rożdziestwom!
        Nasz poczciwy borrcia uznał najwyraźniej, że nie jestem Polką, podobnie jak różne pfcie czy ine mary, i może stąd jego sympatia do mnie. Jak to nasz nieoceniony pfcio inteiigentnie zauważył jestem Russlanddeutsche!! Powiedz - jak nie polubić tego forum??
        • czlowiek_ksiazka Re: S Rożdiestwom! 08.01.12, 01:12
          Aż tak dogłębnie nie zanurzam się w ryzykowne odmęty bełkotu lobotomów (twoja jest to działka - cierpliwe nauczanie mądrości maluczkich, ja się już dawno stąd wypisałem; ty zaś masz w sobie tyle dobra, że wciąż nie...) , ale jeśli mogę coś dodać - to wiem, żeś ''ruska'' w piątym pokoleniu! ;)
          • eva15 Re: S Rożdiestwom! 08.01.12, 01:30
            Nie, pomyliłeś się, nie w 5. pokoleniu a w3.
            • czlowiek_ksiazka Re: S Rożdiestwom! 08.01.12, 01:38
              Pozwól, najpiękniejsza ''ruska'' evo15 ;), że w imieniu społeczności internetowej jeszcze raz powitam cię na forum, piękna... słowami piosenki: ''ruskie'' żurawie...
              www.youtube.com/watch?v=yuJrUxJ8mqA
              • eva15 Jak Ty celnie trafiasz, Kniżka 08.01.12, 01:43
                I jak dobrze pamiętasz, o czym pisałam....
                • czlowiek_ksiazka Re: Jak Ty celnie trafiasz, Kniżka 08.01.12, 01:49
                  Najcelniej to trafiłem na forum Rosja odpowiedziawszy na Twoje trudne pytanie i wciąż nie odebrałem obiecanej nagrody... ;) wciąż czekam...
                  • eva15 Re: Jak Ty celnie trafiasz, Kniżka 08.01.12, 02:00
                    Ja dopiero co wróciłam z przerwanego szkolenia. Obiecuję, że zajmę się moim tematem na forum Rosja i wszystkim mądrym i myślącym wynagrodzę ich wpisy. Nie czuj się więc poszkodowanym - nic Cię nie ominie, w końcu obiecanych zdjęć z urlopu w Turcji mam dużo. ....
                    • czlowiek_ksiazka Re: Jak Ty celnie trafiasz, Kniżka 08.01.12, 02:03
                      Trafiłaś - sowiecka żyłka chuci, mniam mniam ... ;)
                      • eva15 Re: Jak Ty celnie trafiasz, Kniżka 08.01.12, 02:12
                        czlowiek_ksiazka napisała:

> Trafiłaś - sowiecka żyłka chuci, mniam mniam ... ;)

Staram się jak mogę, czasem mi się udaje, skoro tak twierdzisz (że trafiam).
      • kamandir_vzvoda ksiaaaaaaaaaaaazka 08.01.12, 01:13
        czlowiek_ksiazka napisała:

> Najdroższa evo15, zamiast antypolskiego lobotoma od neobanderów witam i spotyka
        > m cię ja na forum - ja, jakem Książka! :)

posikałem ze śmiechu klawiaturę - tys winna
    • kamandir_vzvoda borcia bez medalu nie przyjmie cie 08.01.12, 01:04
      eva15 napisała:

> Twój ból sierocy tak mnie wzruszył, że przerwałam szkolenie. Przez tą dezercję
      > medalu im. N. Krupskiej nie dostanę, bo ten należy się tylko wytrwałym, więc
      > pytam - co mi dasz w zamian?

no chyba ze przyniesiesz mu salo i wódkę praz disco-polowe wydanie sokolow
      • eva15 Re: borcia bez medalu nie przyjmie cie 08.01.12, 01:10
        O nie! Ja się zameldowałam, przerwałam szkolenie dla niego, wię teraz on musi coś z siebie dać. Ja mu sała nie podam, o wóde nawet nie wspomnę.
        • kamandir_vzvoda sorry eva milosc miloscia ale tu o biznes sie roch 08.01.12, 01:11
          eva15 napisała:

> O nie! Ja się zameldowałam, przerwałam szkolenie dla niego, wię teraz on musi
          > coś z siebie dać. Ja mu sała nie podam, o wóde nawet nie wspomnę.

sorry eva milosc miloscia ale tu o biznes sie rozchodzi, a srednia klasa jak borka bez sala nie pojedzie daleko.
          • eva15 Re: sorry eva milosc miloscia ale tu o biznes sie 08.01.12, 01:26
            kamandir_vzvoda napisał:

> sorry eva milosc miloscia ale tu o biznes sie rozchodzi, a srednia klasa jak borka bez sala nie pojedzie daleko.

Tak, ale borcia jest oddolnym, szeregowym BUDOWNICZYM klasy średniej a nie obiektem podlegającym tej budowie. On sam już od dawna jest przeszkolonym/wytresowanym żołnierzem systemu. Borrciowa działka polega na tym, że to on konstytuuje klasę średnią zgodnie z mainsteamem w opraciu o sało,wódke i zachodni , jedynie słuszny mainstream.

• kamandir_vzvoda Re: sorry eva milosc miloscia ale tu o biznes sie 08.01.12, 01:40
              eva15 napisała:

> kamandir_vzvoda napisał:
              >
              > Tak, ale borcia jest oddolnym, szeregowym BUDOWNICZYM klasy średniej a nie o
              > biektem podlegającym tej budowie.

zara to czym engentlich jest borcia? (poza lobotomiom banderowskom)?

>
              poczte gazetowa czytasz?
              • eva15 Re: sorry eva milosc miloscia ale tu o biznes sie 08.01.12, 01:54
                kamandir_vzvoda napisał:

> eva15 napisała:
                >
                > > kamandir_vzvoda napisał:
                > >
                > > Tak, ale borcia jest oddolnym, szeregowym BUDOWNICZYM klasy średniej a
                > nie o
                > > biektem podlegającym tej budowie.
                >
                > zara to czym engentlich jest borcia? (poza lobotomiom banderowskom)?

Noo przecież piszę, nasz borrcia jest żołnierzem systemu, jego szeregowcem na 1. linii frontu.

> poczte gazetowa czytasz?

Rzadko, praktycznie wcale. A powinnam?
        • eva15 Re: borcia bez medalu nie przyjmie cie 08.01.12, 01:13
          korekta:

O wódce nawet nie wspomnę.
          • kamandir_vzvoda Re: borcia bez medalu nie przyjmie cie 08.01.12, 01:13
            eva15 napisała:

> korekta:
            >
            > O wódce nawet nie wspomnę.

ni sala ni wody to choc moze sokoly stepowe (limited edition dla discopolowych neobanderow? )
        • misterpee Re: Preciosa Eva 08.01.12, 01:29
          Jak widzisz poszukiwania byly az w Irkucku i dalej na wulkanach Kamczatki, tymczasem jestes w Kreuzbergu albo nawet u zlotej Anieli w Kanzlerampt. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Gostei muito. Prospero Ano Novo, Parabéns
          • eva15 Re: Preciosa Eva 08.01.12, 01:39
            Jak widzę, co się dzieje, to widzę siłą rzeczy, że już nawet do Putina na szkolenie nie mogę spokojnie pojechać, bo forum nagle jest kompletnie rozchwiane!

Dziękuję za życzenia i serdecznie pozdrawiam z Nowym Rokiem
    • pimpus18 Re: Booorcia, wróciłam!! 08.01.12, 01:28

www.grusskartenkoenig.de/images/de/ecards/russisch/s_dniom_razhdjenia.jpg
      www.youtube.com/watch?v=qwXeQHswxuM
      • igor_uk Dzieki Bogu! 08.01.12, 02:16
        Tesknilem,nie rob tak wiecej.
        • j-k Nie masz szans 08.01.12, 07:11
          igor_uk napisał:
          Tesknilem, nie rob tak wiecej.

Evcia miast Banderowca nie wezmie nawet Ruskiego.
          • igor_uk jasiu. 08.01.12, 09:36
            Jak ty tak twierdzisz,to jestem spokojny -Ewa jest moja!!!!
    • borrka Z utesknieniem ... 08.01.12, 11:24
      Dam Ci serce szczerozlote, Efciu i Krotka Historie WKPb:
      www.komsomol.pl/index.php?option=com_content&view=category&id=62:historia-wkpb-krotki-kurs&Itemid=37
      Ofiarowalbym chetnie oryginal z 1930 roku, ktory pod poduszka trzymam, ale jest po ukrainsku.

PS. Z kim Ty sie zadajesz, Efciu ?! Te wszystkie Bukwary i Pimpy, absolutnie nie sa salonfähig.
      To obciach dla czekistowskich dam...
      • borrka Wybacz Eciu dluzsze milczenie... 08.01.12, 11:36
        Kuriennyj wyslal moja czote na specjalne zadanie w Zakierzonskim Kraju, na Placu Wilsona.
        Nad ranem wrocilismy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka