Dodaj do ulubionych

Nocne "czuwanie" za Putina.... :-)))))

19.02.12, 14:33
"Z Bialego domu na Kreml" -jedno z hasel nocnego rajdu dla poparcia prezydentury Putina ,ciekawe czy "prikaz dobrowolnego" uczestnictwa w rajdzie dostali tylko wspolpracownicy,czy ich rodziny rowniez,no i kto sprawdzal liste obecnosci....
No i czemu noca,wszak to czas urzedowania hien cmentarnych i wampirow....

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114881,11177471,_Mroz_za_Putinem____nocny_rajd_tysiaca_drogich_aut.html
Obserwuj wątek
    • igor_uk Re: Nocne "czuwanie" za Putina.... :-))))) 19.02.12, 14:40
      yurek11111 napisał: No i czemu noca,

yureczek,jak by miales chociaz by odrobine wiedzy w temacie,to by tak glupiego pytania nie zadales .
      • yurek11111 Re: Nocne "czuwanie" za Putina.... :-))))) 19.02.12, 16:20
        Swoja droga chyba Putin czuje sie zagrozony ,no bo skad nagle takie "spontaniczne" wyrazy poparcia ,przed wyborami do Dumy,nikt nie slyszal o czyms takim i na taka skale.... :-)))))
    • mongolszuudan Re: Nocne "czuwanie" za Putina.... :-))))) 19.02.12, 14:47
      Odrazu widac ze mieszkasz w jakims zadupiu, gdzies na wiejskim cmetarzu razem z wurdolakami, upiorzami, gorguliami i innymi bajkowymi postacmi balkanskiego folkloru, niewiadomymi i obcymi w Rosji. W wielkich miastach wszedzie w swiecie w weekend aktywne nocne zycie to akurat normalnie zjawisko. I napewno nie ma ni u kogo w Rosji takiej wladzy ktora wymuszyla by setki i tysiace ludzi wiesielic sie po nocach.
      • igor_uk Re: Nocne "czuwanie" za Putina.... :-))))) 19.02.12, 15:02
        Aleksandr,nasz forumowy znafca Rosji yureczek,jeszcze zapomnial o tym,ze w Moskwie w ciagu dnia mozno urzadzac tylko stanie w korkach ,"jako czuwanie za Putina",a nie zaden rajd.
        Ale skad by on mogl o tym pamjetac,wszak w jego wsi jak na dzien przejedzie dwa samochoda,to juz jest wydarzeniem.
      • mongolszuudan Re: Nocne "czuwanie" za Putina.... :-))))) 19.02.12, 15:03
        Naprawde nie ma nic bardziej piekniego niz ogromnie nocne miasto z milionami roznokolorowych ogni, iluminacji. Lecz skad wiedziec o tym frustratowi z zadupia, ze ma jedna ucieche - zajmowac sie po nocach samogwaltem w swojej rozwalonej slomienno-gnojnej chacie na skraju starego cmentarza w kompanii z upiorzami i wurdalakami.
        • yurek11111 Re: Nocne "czuwanie" za Putina.... :-))))) 19.02.12, 15:07
          igorczik-mongolczik bije piane i sam ze soba gada.... :-)))))))))))
          Jak czesciej zaczna organizowac rajdy noca, to w Moskwie ani w dzien ani w nocy nie pojezdzisz..... :-)))))
    • igor_uk yureczek. 19.02.12, 15:25
      mozesz nawet pisac i tak: igorczyk-mongolczym-ewczyk-lubacik-walterczyk-majczyk i co tylko tam jeszcze tobie do glowy przyjdzie,ale to i tak nie zmienie tego,ze palneles glupote ze swoim pytaniem.
    • blueelvic Przez analogie ... 19.02.12, 15:36
      Nocne rajdy poparcia w Moskwie do zludzenia przypominaja nazistowskie marsze z pochodniami ... No, moze prawie, ale "duch" i cel ten sam.

• mongolszuudan Re: Przez analogie ... 19.02.12, 15:40
        Bo mnie, panie doktorze, wszystko sie z dupa kojarzy
        • igor_uk Aleksandr. 19.02.12, 15:43
          Rzadko zartujesz,ale jak juz,to mozno spasc z fotela.
          Dobra odpowiedz.Bravo!!!
        • blueelvic I tak trzymaj, ... 19.02.12, 15:44
          ani sie nie obejrzysz, a sam dupa sie staniesz. Marzenia potrafia sie realizowac.
          • igor_uk Aleksandr. 19.02.12, 15:48
            I te "eurpejczyki" uwazaja sie za bardziej kulturalnych od nas.
            Zero wiedzy,zero kultury,samo chamstwo,ale dumni z tego,ze urodzili sie kilkaset km na Zachod od nas.
            • mongolszuudan Re: Aleksandr. 19.02.12, 16:09
              jak mowia Ruscy: jesli koszka okotilas' w koniusznie - eto nie znaczit czto kotiata loszadi. chyba nie dostarczy mi mojej slownej zasoby polskiego zeby to tlumaczyc to na jezyk tego forum.
              • igor_uk Re: Aleksandr. 19.02.12, 16:24
                Zaden problem:
                Jesli kotka okocila sie w stadninie,to nie znaczy,ze urodzila zrebie.
                • misterpee Putim i Paul sola w oku 19.02.12, 16:32
                  O jednego nienawdzicie mysla , mowa i uczynkiem; drugiego imie nawet mie chcecie wymowic. Ro sa wasze zmory w ciagy dnia i nocy.
                  • yurek11111 Putin sie przestraszyl tysiecy oponentow w grudniu 19.02.12, 16:39

i zaraz zaczely sie "spontaniczne" objawy poparcia.... :-)))))
                    • igor_uk Re: Putin sie przestraszyl tysiecy oponentow w gr 19.02.12, 16:40
                      yurek11111,teraz calkiem serio.Czy Ty naprawda wierzysz w to co piszesz?
                      • yurek11111 Re: Putin sie przestraszyl tysiecy oponentow w gr 19.02.12, 16:43
                        Drugi po romrusie macicielu,pisz na temat ,mniejsza o moje wierzenia.... :-)))))))
                        • igor_uk yurek11111,specialnie dla ciebie. 19.02.12, 16:59

Na temat,jak najbarziej .Rzuc okiem na to zdjecie i sam powinienes domyslic soie o co mnie caly czas chodzi (aha,jak by nie wiedziales,to wlasnie jest to slynne Sadowoje Kolco)
                          fotoforum.gazeta.pl/photo/0/qc/hi/pnou/eaKXjQVthVk20eZxgX.jpg
                          • yurek11111 Re: yurek11111,specialnie dla ciebie. 19.02.12, 17:28
                            igorczik, i tak jest od wschodu do zachodu slonca, ech pizdzisz i manipulujesz.... :-)))))))
                            • igor_uk yureczek. 19.02.12, 17:52
                              Ale co sadzisz o tym,zeby w ciagu dnia zorganizowac tam rajd?
                              Chyba tylko jedno wyjscie,zamknac ta trase .To by dopiero ty wtedy sraczki slownej dostalbys.
                • mongolszuudan Re: Aleksandr. 19.02.12, 17:01
                  Dzieki za dobry przeklad. Trzeba zapomnic.
        • blueelvic A o tym, to juz dawno pisalem ... 19.02.12, 15:46
          Nihil novi.
        • blueelvic Nie tylko ... 19.02.12, 15:46
          jw.
        • mongolszuudan Re: marsze z pochodniami to raczej metody opozycj 19.02.12, 15:58
          trzeba byc calkiem po...banym zeby widziec takie analogii w wiesiolych abawach stronnikow Putina i nie widziec takich analogii w takich pochodach antyputinowskiej opozycji jak wyzej i ty: www.russia.ru/video/rep_12923/
          Chwala Bogu, u nas Rosjan Pan Bog jeszcze rozum nie ukradl i my widziemy skad idzie prawdziwy faszyzm.
    • blueelvic "igorczik-mongolczik bije piane i ... 19.02.12, 15:41
      ... sam ze soba gada.... :-))))))))))) "

Stres, depresja, frustracja, ... to cena sukcesu wyzwolonego spoleczenstwa rosyjskiego.
      • igor_uk yureczek. 19.02.12, 15:45
        Zapomniales przelogowac sie?
        • blueelvic Cokolwiek baranku ... 19.02.12, 15:48
          jw.
        • yurek11111 igorczik,zeby sie przelogowac trzeba miec klona... 19.02.12, 16:13
          Sprawdzilem okolo 100 wpisow twoich i mongolczika, NIGDY nie nadawaliscie o tej samej porze,tzn. musisz sie przelogowac zeby pisac swoje glupoty raz jako mongolczik,raz jako igorczik,teraz przesledz wpisy moje i bluelvica , i udowodnij ze nie ma dwoch wpisow jego i mojego o tej samej porze,sorki igorczik,ja juz 10-ty rok pisze jako yurek11111 i twoim sposobem (z dwoch nickow) prowadzenia monologu sie brzydze.....
    • yurek11111 Re: igorczik,zeby sie przelogowac trzeba miec klo 19.02.12, 16:30
      Juz ci ktos wyjasnial,ze mongol to w Polsce okreslenie na ludzi u ktorych wystepuje zespol Downa,i wymagaja oni specjalnej troski,najgorzej jak sie dorwa do klawiatury i forum,to chca miec swoje piec minut.... :-))))))))))))))))

mongolszuudan napisał:

> cha-cha.. przuglupie z zadupia
      • romrus A jak to sie okresla? 19.02.12, 16:37
        yurek11111 napisał:
        > > cha-cha.. przuglupie z zadupia

Mongolow wsrod nich chyba nie ma, nie?

www.youtube.com/watch?v=M0UAubITpKs&feature=related
        www.youtube.com/watch?v=uBzN3IcRFys&feature=relmfu
        www.youtube.com/watch?v=YOkErDa1AuA&feature=related
        • igor_uk Re: A jak to sie okresla? 19.02.12, 16:39
          romrus,zaraz yureczek napisze,ze jestes kolejnym moim wcieleniem,lub ja twoim,a moze my razem,to mongolczyk. Po tym jak palnel glupote w poscie otwierajacym watek,to nie moze nijak pozbierac sie biedaku.
          • yurek11111 Tylko 800 rubli za udzial w wiecu"spontanicznego" 19.02.12, 16:58
            ...poparcia dla Putina,wszystko zeby poprawic "tak dobry" wizerunek kandydata na prezydenta,skradajacego sie na Kreml ,kuchennymi schodami....

www.wiadomosci24.pl/artykul/zawodowi_statysci_wezma_udzial_w_wiecu_poparcia_dla_putina_224115.html
            • romrus Yureczek, a jesli napisze ze dostajesz 10$... 19.02.12, 17:07
              yurek11111 napisał:
              > ...poparcia dla Putina,wszystko zeby poprawic "tak dobry" wizerunek kandydata n

...za kazdy swoj wpis, to co?
              Do sadu mnie pociagniesz?
              A dowody masz ze nie dostalesz ty pare groszy?
              A moze ja nawet mam dowody ze dostalesz?

Szkoda mi Ciebie, gdzies jestesz bardzo rozsadny, a gdzies lykasz kazdy jaja i j@bie cie sie w glowie.

"A tu toreador dostaje flage ZSSR, i wszystkim jakby sie odp@rdolilo...." :-))
              • yurek11111 Re: Yureczek, a jesli napisze ze dostajesz 10$... 19.02.12, 17:24
                romrus,nie zaluj mnie ,dobrze mi tak.... :-))))))))))))))))
                rozumiem ze ciebie rozliczaja za to zeby o Putinie dobrze,albo wcale,problem tylko w tym ze tak to powinno byc o zmarlych.....

re:Szkoda mi Ciebie, gdzies jestesz bardzo rozsadny, a gdzies lykasz kazdy jaja i
                > j@bie cie sie w glowie.
        • yurek11111 romrus,nie wysilaj sie,napisz cos o Putinie.... 19.02.12, 16:41

Linkow nie na temat nawet nie otwieram, "daremne zale,prozny trud".... :-)))))))
          • romrus A co chcesz zebym napisal? 19.02.12, 16:56
            yurek11111 napisał:
            > Linkow nie na temat nawet nie otwieram, "daremne zale,prozny trud".... :-)))

Ze jest dobry czy jest zly?

Z linkami to moja plama, przyznaje, zapomnialem ze po za Rosja goowno co ci obchodzi :-)))
            • yurek11111 Pisz obiektywna prawde ,jezeli taka znasz... :-))) 19.02.12, 16:59

• romrus Kupe razy juz pisalem... 19.02.12, 17:20
                yurek11111 napisał:
                > : Pisz obiektywna prawde ,jezeli taka znasz...

....ale Ty nie czytasz albo nie chcesz rozumiec.

Rosijskie spoleczenstwo to dosc wybuchowa mieszanka.
                Nawet w Dumie czerwoni i polczerwoni maja ponad 30%, do tego poj@bany Zurik w Dumie i Limonow na ulice.

Jesli pod wasze klaskanie u nas p@rdolnie kolejna rewolucja - ona bedzie czerwono-brunatna i w zadym wypadku liberalno-demokraticzna.

Putin prezentuje typowy srodek, a ni kroku w lewo, a ni kroku w prawo.
                Wlasnie na tym zalerzy wiekszosci ludzi, w tym mnie.
                Mam inne zadanie - oplacic studia dwuch synow, urzadzic im wesela i sie doczekac wnukow.
                Jesli ktos mi bedzie przeszkadzac w tym - wyjde na ulice i nie zapomnie kalacha w domu.
                W 1991 wyszedlem - bylo po komunie.

I nie dla tego ze jestem taki bohater, lecz dla tego ze akurat takich jak ja jest wiekszosc.
                Bedziemie siedziec w domu do ostatniego, jesli sie wqrwime - szlag trafi wsystkich.

Na razie glosujeme za Putina. Na manifestacji nie chodzime.

• yurek11111 Re: Kupe razy juz pisalem... 19.02.12, 17:34
                  Rewolucje robia mlodzi,romrus,popularnosc czerwonych to przedewszystkim poparcie starszej czesci spoleczenstwa rosyjskiego,malejace ze wzgledow biologicznych, takze niemozliwe zeby to oni byli przyszloscia, z brunatnymi jest troche inaczej,Nawalny tez ma nacjonalistyczne ciagotki w przeszlosci,ale tu Putin tez troche namieszal,z organizacjami mlodziezowymi.
                  • romrus Re: Kupe razy juz pisalem... 19.02.12, 17:45
                    yurek11111 napisał:
                    > Rewolucje robia mlodzi,romrus,popularnosc czerwonych to przedewszystkim poparcie starszej czesci spoleczenstwa rosyjskiego,malejace ze wzgledow biologicznych, takze niemozliwe zeby to oni byli przyszloscia,

Czyzby? Z Kanady lepiej widac?
                    Na ile wzroslo poparcie czerwonych od 2007 do dzis?

Yureczku, wiele rzeczy, ktorzy z Kanady wydaja sie niemozliwy, sa mozliwy jak naibardziej.
                    Przy tych jajach ktorzy teraz sa w UE i USA - Che Gewara zostaje bardziej i bardziej popularny.
                    Poogladaj sie wokol.

>z brunatnymi jest troche inaczej, Nawalny tez ma nacjonalistyczne ciagotki w przeszlosci,ale tu Putin tez troche namieszal,z organizacjami mlodziezowymi.

Moze podasz konkriety w czym Putin namieszal?
                    Oplacalny Jukosem Nawalny nie ma zadnych szans.

A o tym co sie dzieje w mlodziezowym srodowisku nie masz pojecia.
                    Wp@dolilem sie kiedys w obrone skinheada i od tam tej pory wiem wszystko.

Wszystcy proputinowski mlodziezowki stawia na internacjonalism.
                    Natomiast mlodziezowki wodzow, pozmienialych nazwizka na rosijski, - nie.
                    • yurek11111 Re: Kupe razy juz pisalem... 19.02.12, 18:00

Władisław Surkow jest dziś głównym strategiem frakcji związanej z GRU, a jednocześnie najważniejszym ideologiem Kremla. To on uważany jest za głównego orędownika „liberalizacji” gospodarki rosyjskiej. To on wymyślił młodzieżowe bojówki o nazwie „Nasi” (a dokładnie: Młodzieżowy Demokratyczny Antyfaszystowski Ruch "Nasi"), będące putinowskim, nacjonalistycznym odpowiednikiem sowieckiego Komsomołu. On też – w ramach walki z konkurencyjnym klanem „siłowików”, czyli środowiska oficerów KGB i FSB - przyczynił się do rozszerzenia wpływów politycznych środowiska GRU poprzez dokooptowanie do wojskowego klanu tzw. ciwilików

niezalezna.pl/13061-%E2%80%9Eputin-zeslany-przez-boga%E2%80%9D

Przedstawiciel nowoutworzonego sztabu Michaił Duchowicz nie ukrywa jednak, że głównym zadaniem będzie „koordynacja polityczna i ideologiczna działalności organizacji poprzez kampanię na portalach społecznościowych”. Jak widzimy, Kreml obawia się wpływu niekontrolowanego internetu na rozwój sytuacji w Moskwie i Petersburgu.

www.portal.arcana.pl/Kreml-szykuje-sie-na-wojne-proputinowskie-mlodziezowki-tworza-jeden-sztab,1980.html
                      • romrus Yureczku, od kiedy wierzysz dziennikarzynam 19.02.12, 18:08
                        yurek11111 napisał:
                        > Władisław Surkow jest dziś głównym strategiem frakcji związanej z GRU,

J p@dole, a Bush wysadzil w powietrze WTC.

niezalezna.pl/
                        www.portal.arcana.pl
                        Yureczku, do tej pory jak sie powolujesz na takiego poziomu zrodla - diskusja nie ma zadnego sensu.

Niestety, przepraszam, szmatlawcy to nie zrodlo dla mnie.
                        • yurek11111 Rozumiem,jedyne zrodla wiedzy dla mnie,to.... 19.02.12, 18:14
                          ...romrus(ruski rom czyli cygan...:-)),i igorczik-mongolczik....
                          Obiecuje wiare w "swieta prawde"... :-)))))))))))))))))))))

re: to nie zrodlo dla mnie.
                          • romrus No a jesli jestem Cyganem, to co? 19.02.12, 18:19
                            yurek11111 napisał:
                            > ...romrus(ruski rom czyli cygan...:-)),i igorczik-mongolczik....
                            > Obiecuje wiare w "swieta prawde"... :-)))))))))))))))))))))
                            > re: to nie zrodlo dla mnie.

Przeszkadza cie to, Bialy rasista?

Mongol nie pasuje, Rusek nie pasuje, Cygan tez nie.

Zegnam, Yureczku, i szanaujac redakcionna polityke GW mam prawo nazwac szowiniste po@banym.

• walter622 Witaj Romrus ! 19.02.12, 18:28
                              romrus napisał:
                              > Mongol nie pasuje, Rusek nie pasuje, Cygan tez nie.

Dziwi mnie twoje zdziwienie. Wszak to forum jest tylko dla "prawdziwych Polaków" co
                              w kółko powtarza jeden facio z herbem, przerobionym z kapsla od piwa Leżajsk-beer.

**************************************************************
                              "Bo mi Boy Zelenski tkwi w poprzek mego gardla. Jakies ruskie scierwo strzela w naszego pisarza i tlumacza.
                              Czy jakis rosjanin przeprosil?" (polski_francuz)
                              • yurek11111 Witaj Wania!Wania z duzej litery -docen....:-)))) 19.02.12, 18:36
                                Oprocz personalnych przytykow za wiele nie masz do powiedzenia,
                                CHARAKTERYSTYCZNE....:-)))))))
                                • igor_uk Re: Witaj Wania!Wania z duzej litery -docen....: 19.02.12, 18:41
                                  yurek11111 napisał:

> Oprocz personalnych przytykow za wiele nie masz do powiedzenia,CHARAKTERYSTYCZNE....:-)))))))<

yureczek,a przeciez ty sam nic innego i nie robisz.Ja tobie nawet dzis zyczylem smacznego,jak ty po raz kolejny zaczales podgryzac moi pieta.
                                  • yurek11111 Re: Witaj Wania!Wania z duzej litery -docen....: 19.02.12, 19:00
                                    igorczik,stare i nudne to,wymysl (jezeli potrafisz) cos orginalniejszego.....
                                    Kupilem sobie husky,chcialem nazwac go Ajgor,wiesz co powiedziala babcia?:
                                    Husky to za szlachetny pies na takie imie,kupimy sobie ratlerka i nazwiemy go Ajgor,i tym sposobem husky zwie sie RASK.... :-)))))

re:podgryzac moi pieta.
                              • romrus Re: Witaj Romrus ! 19.02.12, 18:41
                                walter622 napisał:
                                > romrus napisał:
                                > > Mongol nie pasuje, Rusek nie pasuje, Cygan tez nie.

> Dziwi mnie twoje zdziwienie. Wszak to forum jest tylko dla "prawdziwych Polaków" co w kółko powtarza jeden facio z herbem, przerobionym z kapsla od piwa Leżajsk-beer.

No wiesz, ten akurat facet mieszka w niby demokraticznym kraju.
                                Tyle ze w jego regionie jest jednak wiecej Indian niz Polakow, moze z tego powodu odczuwa kompleksy:-))
                                • walter622 Re: Witaj Romrus ! 19.02.12, 19:02
                                  romrus napisał:

> moze z tego powodu odczuwa kompleksy:-))

Całkiem niedawno ten fakir na poważnie pytał "kto zacz Jawliński" ? Natomiast w dniu dzisiejszym doszedł do wniosku, że limonowców, kryłowców i barkaszofców finansuje ...
                                  Putin . Przy takiej wiedzy to faktycznie może mieć kompleksy.

"Bo mi Boy Zelenski tkwi w poprzek mego gardla. Jakies ruskie scierwo strzela w naszego pisarza i tlumacza.
                                  • romrus Nerwy, Walter, nerwy :-)) 19.02.12, 19:12
                                    walter622 napisał:
                                    > Przy takiej wiedzy to faktycznie może mieć kompleksy.

Nie o to chodzi chyba.

Indianin? Nie.
                                    Za wolnosc Quebecu? Nie.
                                    Przeciwko wolnosci Quebecu? Nie

Masz cos do powiedzenia? Tak, jestem przeciwko Putina:-)))
                                  • yurek11111 Fakir z kompleksami-kombinujcie dalej...:-)))))))) 19.02.12, 19:12
                                    walter622 napisal:"Całkiem niedawno ten fakir..."

www.google.ca/imgres?q=fakir&hl=en&sa=X&biw=1105&bih=750&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=3hL_iuGCRRaEDM:&imgrefurl=http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Beautiful_Fakir_Wildly_Tortures_Her_Naked_Body.jpg&docid=K6xAkKk3Cl7JVM&imgurl=http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/72/Beautiful_Fakir_Wildly_Tortures_Her_Naked_Body.jpg&w=344&h=455&ei=DDtBT6WDNYKzgwfapv2xCA&zoom=1&iact=hc&vpx=306&vpy=337&dur=709&hovh=258&hovw=195&tx=101&ty=149&sig=112678518830957869838&page=1&tbnh=168&tbnw=127&start=0&ndsp=18&ved=0CGIQrQMwBw
                            • yurek11111 Re: No a jesli jestem Cyganem, to co? 19.02.12, 18:32
                              romrus,teraz rozumie, kazdy Cygan troche cygani.... :-))))))))))))))))))
                              Czy Mongol, czy Rusek ,czy Cygan mi pasuje,byleby nie pierniczyl jak potluczony.... :-)))))
                              Zegnam rowniez ruski Cyganie, i przylaczam sie do nazywania szowinisty po@banym ,dobrze ze to nie o mnie chodzi....
                              A to dla ruskiego Cygana w wykonaniu Marksa:

www.youtube.com/watch?v=C4LkYNYGmAY

romrus napisal:
                              Przeszkadza cie to, Bialy rasista?
                              >
                              > Mongol nie pasuje, Rusek nie pasuje, Cygan tez nie.
                              >
                              > Zegnam, Yureczku, i szanaujac redakcionna polityke GW mam prawo nazwac szowinis
                              > te po@banym.
                              >
                  • walter622 Re: Kupe razy juz pisalem... 19.02.12, 18:35
                    yurek11111 napisał:
                    > popularnosc czerwonych to przedewszystkim poparcie starszej
                    > czesci spoleczenstwa rosyjskiego,malejace ze wzgledow biologicznych,

Dobre sobie. Może byś wpierw sprawdził o ile chociażby w ostatnich wyborach wzrosło poparcie dla Żyrynowców. O wszelkich lewicowych partyjkach, "poza-systemowych" nawet
                    nie wspominam - na Bołotnym i Sacharowa stanowili przytłaczającą większość.

> z brunatnymi jest troche inaczej,

To jak jest ?

> Nawalny tez ma nacjonalistyczne ciagotki w przeszlosci,

Man nadal. Inna rzecz, że jest ostatnio bardzo zajęty. Został przytulony do rady nadzorczej areofłotu - błotne chomiki są z tego powodu w szoku.

• yurek11111 Kupe to wiele razy juz waliles... :-))))) 19.02.12, 18:39
                      To czemu cala opozycja czerwonych i brunatnych jest finansowana przez Putina?
                      Zeby trzymac ja na lancuchu i szczuc,tak zagranice jak i Rosjan...
                      • walter622 Re: Kupe to wiele razy juz waliles... :-))))) 19.02.12, 18:56
                        yurek11111 napisał:

> To czemu cala opozycja czerwonych i brunatnych jest finansowana przez Putina?

Zdumiewające odkrycie. Skąd je wytrzasnąłeś ? Może wyjaśnisz kto doprowadził do
                        porozumienia "31" i kto finansuje nacboli w zamian za poparcie Limonova dla tego "projektu" ?
                        O tym kto finansowanie SS, czy "projekcie REN" nawet nie wspominam, bo o nich przypuszczam że kompletnie nic o tym nie wiesz.

• yurek11111 Re: Kupe to wiele razy juz waliles... :-))))) 19.02.12, 19:08
                          O wielu projektach nie wiem o ktorych ty wiesz i vice versa,ja wiem o projektach o ktorych ty nie masz pojecia,na tym polega przewaga zadajacego pytanie ze zna odpowiedz,bo jak nie zna odpowiedzi to nie zada pytania ,zeby nie wyjsc na glupka...
                          O tym kto finansuje Ziuganowa, spytaj igora...
                          • igor_uk yurek11111. 19.02.12, 19:24
                            jak piszesz slowo igor z malej litery,majac na uwadze moj nick,to nie badz leniwym i pisz w calosci - igor_uk,zeby nikt nie posadzal ciebie o to,ze nie znasz gramatyki.

Co dotyczy finansowania Ziuganowa ,to napewno masz racje,zreszta ja o tym do ciebie i pisalem.Jak,Ziuganow,jak i inne legalne parrtii polityczne sa finasowane z budzeta rosyjskiego,czyli przez Putina,zgodnie z prawem rosyjskim
                            Гocyдaрcтвеннoе финaнcирoвaние пoлитичеcких пaртий
                            1 янвaря 2004 г.

Стaтья 33. Средcтвa федерaльнoгo бюджетa, выделяемые пoлитичеcким пaртиям
                            1. Гocyдaрcтвеннaя пoддержкa пoлитичеcких пaртий пyтем их гocyдaрcтвеннoгo финaнcирoвaния ocyщеcтвляетcя пo итoгaм yчacтия пoлитичеcких пaртий в выбoрaх в целях кoмпенcaции финaнcoвых зaтрaт пoлитичеcких пaртий зa cчет cредcтв федерaльнoгo бюджетa в пoрядке, предycмoтреннoм нacтoящим Федерaльным зaкoнoм.
                            2. Средcтвa федерaльнoгo бюджетa, выделяемые для гocyдaрcтвеннoгo финaнcирoвaния пoлитичеcких пaртий, предycмaтривaютcя в нем oтдельнoй cтрoкoй в cooтветcтвии c бюджетнoй клaccификaцией Рoccийcкoй Федерaции.

3. Общий oбъем cредcтв федерaльнoгo бюджетa, выделяемых для гocyдaрcтвеннoгo финaнcирoвaния пoлитичеcких пaртий, не мoжет быть менее двaдцaти рyблей, yмнoженных нa чиcлo избирaтелей, включенных в cпиcки избирaтелей нa ближaйших предыдyщих выбoрaх депyтaтoв Гocyдaрcтвеннoй Дyмы Федерaльнoгo Сoбрaния Рoccийcкoй Федерaции либo выбoрaх Президентa Рoccийcкoй Федерaции.
                            4. Средcтвa федерaльнoгo бюджетa, выделяемые для гocyдaрcтвеннoгo финaнcирoвaния пoлитичеcких пaртий, нaпрaвляютcя в cooтветcтвии c федерaльным зaкoнoм o федерaльнoм бюджете нa oчереднoй гoд нa рacчетные c&#
                            • romrus Igor. o co Ci chodzi... 19.02.12, 19:41
                              igor_uk napisał:

Facio siedzi w obcym kraju, w odrozneniu od Ciebie nia ma odwagi bronic OJCZYZNY i sie wypowiadac na jej temat.

O Indianach wiec nic nie moze powiedziec. o ob obroncach wolnosci Quebecu tez, Anglosaksem tez nie jest wiec o Krolowej tez nie piszczi.

No i? Znalazl sie temat na ktorym sie zna jak ja na lupkach i nap@dala jak potluczony.
                              Jednym pajacem wiecej, jednym mniej - jaka roznica.

Ja mu nawet wspolczuje, bo "prawdziwy Polacy" go z@bali w temacie wydobycia lupkow.
                              I siedzi chlopak a nie tam, a nie tytaj.
                              Szkoda:-)))
                              • yurek11111 romrus,ales sie natrolowal...:-))) 19.02.12, 19:56
                                igorczik ,wam -tobie i walterowi udowodnil ze partia Ziuganowa jest finansowana przez Putina,co potwierdza ze ona jest do szczucia Zachodu i takich jak ty....
                                • romrus Zegnaj Yureczku! 19.02.12, 20:09
                                  yurek11111 napisał:

www.youtube.com/watch?v=JeW_8SObA2c&feature=related
                                • walter622 Re: romrus,ales sie natrolowal...:-))) 19.02.12, 20:14
                                  Wypisujesz kompletne głupoty. Każda partia polityczna, która w wyborach przekroczyła próg
                                  (o ile pamiętam 3%) otrzymuje z budżetu dofinansowanie. Tak stanowią przepisy przyjęte jeszcze w czasach jelcyna . Otrzymują wszystkie bez wyjątku i niezależnie od programu - i komuniacy i jabłoko.
                                  Natomiast nadal czekam na udowodnienie, że "Putin finansuje brunatnych". Akurat te partyjki są finansowane głównie z zagranicy w ramach programów pomocy w "budowaniu demokracji" - chociażby wspomnieć "program 31" w ramach którego są finansowani nacbole Limonova.

• igor_uk walter. 19.02.12, 20:34
                                    O to mnie i chodzilo.Ale yurek jezyka rosyjskiego nie zna,a ja przecenilem jego mozliwosc zrozumiec ironie.

Гocyдaрcтвеннaя пoддержкa пoлитичеcких пaртий пyтем их гocyдaрcтвеннoгo финaнcирoвaния ocyщеcтвляетcя пo итoгaм yчacтия пoлитичеcких пaртий в выбoрaх в целях кoмпенcaции финaнcoвых зaтрaт пoлитичеcких пaртий зa cчет cредcтв федерaльнoгo бюджетa в пoрядке, предycмoтреннoм нacтoящим Федерaльным зaкoнoм.

*****************************************************************
                                    Zapraszam wszystkich,komu Rosja lezy na sercu,jak rowniez tych,kto od samego tego slowa dostaje drgawek,na forum "Rosja"

forum.gazeta.pl/forum/f,154812,Rosja_.html
                                • igor_uk yureczek,jestes zabawny. 19.02.12, 20:28
                                  Ale nie dziwie sie,bo jezyka rosyjskiego nie znaszi dla tego z tekstu,ktiry wkleilem nic nie zrozumiales.
                                  oczewiescie o tym,co to jest ironia nie bede przy tobie wspominac.
                          • walter622 Re: Kupe to wiele razy juz waliles... :-))))) 19.02.12, 19:56
                            yurek11111 napisał:

> O wielu projektach nie wiem

To widać. Wypowiadasz się na tematy o których jak sam przyznajesz nic nie wiesz.
                            Pocieszające jest to, że masz tego świadomość.

• polski_francuz Tawariszcz Schellenberg, witaj 19.02.12, 20:41
                      dawno nie czytalismy twoich cennych przemyslen.

PF
                • igor_uk romrus. 19.02.12, 17:49
                  Dla yureczka istnieje tylko jedna objektywna prawda i ty tej prawdy nie znasz.
                  • romrus Re: romrus. 19.02.12, 18:21
                    igor_uk napisał:
                    > Dla yureczka istnieje tylko jedna objektywna prawda i ty tej prawdy nie znasz.

Juz znam.

Facet dla mnie zmarl, kwiatkow nie przyniose:-)))
    • blueelvic Z perspektywy czasy postrzega sie lepiej. 03.07.12, 02:13
      Mam na mysli ludzkie charaktery.
    • blueelvic Mlodosci! ... 06.07.12, 12:13
      ... tobie nektar żywota

Natenczas słodki, gdy z innymi dzielę:

Serca niebieskie poi wesele,

Kiedy je razem nić powiąże złota.

Razem, młodzi przyjaciele!...

W szczęściu wszystkiego są wszystkich cele;

Jednością silni, rozumni szałem,

I ten szczęśliwy, kto padł wśród zawodu,

Jeżeli poległym ciałem

Dał innym szczebel do sławy grodu.

Choć droga stroma i śliska,

Gwałt i słabość bronią wchodu:

Gwałt niech się gwałtem odciska,

A ze słabością łamać uczmy się za młodu!

• yurek11111 blue,raczej mdlosci czlowieka ogarniaja,jak patrzy 06.07.12, 23:54
        z perspektywy czasu jak Putin, stary -nowy prezydent zaczal rzady nastepnej kadencji,zamordyzm i wraz z malejaca cena za rope,poBIEDA3 widoczna coraz wyrazisciej w calej Rosji,wroza ze zle skonczy....
        • yurek11111 Zyczenia dla Obamy,od Putina w DzienNiepodleglosci 07.07.12, 17:53
          Putin musi kreowac zewnetrznego wroga,bo tylko wtedy Rosjanie zaakceptuja biede i wyrzeczenia ,za rzadow nastepnej kadencji....

Putin’s July 4th Message

Russian nuclear-capable bombers intercepted near West Coast in second U.S. air defense zone intrusion in two weeks...

freebeacon.com/putins-july-4th-message/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka