Dodaj do ulubionych

Francja wychodzi z Schengen ?

11.03.12, 20:04
Taki jest ostatni pomysl przedwyborczy Sarkovitza.- "Jezeli Europa nie podejmie zdecydowanych krokow...Europa ulegnie dyslokacji", "Francja , w ciagu roku wycofa sie z ukladow Schengen"...
-Chodzi oczywiscie o przedwyborcze bajanie ,ale "milczacej wiekszosci" rozwiaza sie jezyki.
Obserwuj wątek
    • kombrig Re:no to kiedy pana+ 11.03.12, 20:16
      w rodzime pielusze wywalac zaczna?
      Ot to bedzie radosc i wesele!
      • wtopek Re:no to kiedy pana+ 11.03.12, 20:17
        kto to jest "Sarkovitz"?
        • kombrig Re:to jest+ 11.03.12, 20:21
          taki krewny zydka,ktory mamusi pana kaszebe synka podarowal.
        • kaszebe12 Sarkovitz... 11.03.12, 20:22
          ...lubie tak nazywac mojego prezia , Sarkozy.
          • wtopek Re: Sarkovitz... 11.03.12, 20:26
            A dlaczego?
            • yurek11111 Sarkovitz...-dlaczego??? 11.03.12, 20:31
              Nu ,w niektorych nacjach to normalne, piszesz Szechter,czytasz Michnik...pisze Dawid Warszawski, a wiesz ze to ktos inny, sa nacje ,ktore lubia zagadki...
            • elka-sulzer Re: Sarkovitz... 11.03.12, 20:31
              Pewnie dla tych samych powodow dla ktorych np. Putin czy Obama maja przeinaczone nazwiska przez takich jak ty ...?
              • wtopek Re: Sarkovitz... 11.03.12, 20:32
                a jak ja przeinaczam nazwiska Putina i Obamy?

i kto to są "tacy jak ja"?
                • kaszebe12 Schengen... 11.03.12, 20:39
                  Moze jednak wrocimy do tematu...-Jeszcze w zadnej przedwyborczej kampanii obydwie strony (UMP i pseudosocjalisci) nie wygadywali tylu bzdur i klamstw.- To jest nawet zrozumiale ze wzgledu na oczywisty brak jakiegokolwiek programu. -Ale walnac taka bombe ...wyjscie z Schengen ?
                  • eva15 Schengen to początek, dalej jest eurozona, EU ... 11.03.12, 23:05
                    Sarko aby wygrać może wypuścić jeszcze większą bombę, by pozyskać liczne głosy wyborców (20%) Maryny le Pen, której nie dopuści się pewnie do startu. On nawet może ich kokietować wyjściem z eurolandu, albo i z całej EU oraz wyrzucaniem kryminalnych obcokrajowców o smagłej cerze ! Kto mu przeszkodzi gadać, obiecywać i używać do tego programu wyborczego Maryny? Nikt, bo i po co, po wyborach będzie jak zawsze.
                    Jak dotąd jedynym, który dotrzymuje obietnic wyborczych jest z gruntu niedemokratyczny Putin. No ale Rosja to dziki kraj, nie rozumie współczesnej demokracji, zawsze była zacofana.
                    • swiblowo Re: Schengen to początek, dalej jest eurozona, E 11.03.12, 23:13
                      Trzeba przyznac, ze byloby to wyjatkowo perfidne.

eva:
                      Kto mu przeszkodzi gadać, obiecyw
                      > ać i używać do tego programu wyborczego Maryny? Nikt, bo i po co, po wyborach b
                      • eva15 Re: Schengen to początek, dalej jest eurozona, E 11.03.12, 23:21
                        Taka jest prawda, perfidia rządzi obecną akcją wyborczą. Ja tylko na nią wskazuję.
                        • swiblowo Re: Schengen to początek, dalej jest eurozona, E 11.03.12, 23:23
                          Jak to jest?
                          Swiadome, demokratyczne spoleczenstwo glosowac moze na morderce?
                          • eva15 Re: Schengen to początek, dalej jest eurozona, E 11.03.12, 23:37
                            Jakiego mordercę, nie czytasz francowatego? Toć to on pisze, że Sarko walczył demokratycznie w Libii o zaprzestanie mordów, a teraz chciałby podobnego zaprzestania mordów w Syrii. Francowaty jest nabuzowany francuskim maistreamem i zapewnie nie tylko on jeden, lecz także wielu autentycznych Francuzów. A jeszcze jak im (tym prawdziwym Francokom) Sarko daje poczucie odzyskiwania utraconej mocarstwowości , no to to już dla wielu jest on drugim wcieleniem Napoleona. Mały zresztą jest, pokraczny, wyszczekany i obcy. .. Czyli sporo aspektów się zgadza.
                            • swiblowo Re: Schengen to początek, dalej jest eurozona, E 11.03.12, 23:45
                              Hahaha, nie...tekst "francuski" widocznie mi umknal, psia krewka. Pewnie dlatego dalej uwazam, ze w Libii to bylo morderstwo.

ps.Co? zadzwonic do mnie nie zamierzasz??
                              • eva15 Re: Schengen to początek, dalej jest eurozona, E 11.03.12, 23:50
                                Zamierzam, zamierzam. Przyjdzie na to czas, przyjdzie czas..
                                Jutro znów mam dentystę i gadać mi się dziś nie chce.
    • swiblowo Re: Francja wychodzi z Schengen ? 11.03.12, 20:40
      Krotko mowiac burdello w tej Unii zasmarkanej.
      • wtopek Re: Francja wychodzi z Schengen ? 11.03.12, 20:43
        racja, zasmarkanej :)
      • kombrig Re: panie swiblowo+ 11.03.12, 21:00
        a pan mieszka w burdelu obes.....+
        Czy jak?
    • globalny.podzegacz.wojenny Re: Francja wychodzi z Schengen ? 11.03.12, 23:31
      Strauss-Khan, czyli po francusku i po polsku Stroskany albo Zatroskany (dla mnie wiedeński Johan Strauss = Sztraus) bawi się z podlotkami przy bilardowym stole zachodząc je od tyłu razem z francuską elitą. Po gwałcie Murzynki (nie miała zielonej karty) w nowojorskim hotelu zrezygnował z kandydowania na prezydenta Legii Cudzoziemskiej. Kaszebe, jak mówi się do żony Putina, barisznia Putina? czy barisznia Putana?
      • kaszebe12 Re: Francja wychodzi z Schengen ? 12.03.12, 10:13
        Oj ,nieladnie tak , podzegaczu , o Kobiecie pisac...ale , ale...przypominam sobie pierwsze francuskie komentarze dotyczace "poczatkujacego" Putina.-Zastanawiali sie nad pisownia , bo ,faktycznie, Putin , Poutin , Poutyn nie bardzo pasowalo.-W koncu ostal sie Poutine , a honor zostal uratowany.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka