Dodaj do ulubionych

Ja też jestem rozczarowana, nie gorzej niż Lubat

02.08.12, 01:05
Tylko z innego powodu, bo ten jego już mnie wcale nie dziwi.
Mnie rozczarowuje/dziwi, to że nastąpiło wydarzenie w historii nieznane - chińska flota zawinęła do wybrzeży Syrii, czyli do Morza Sródziemnego i będzie tam sobie robić manewry, jak gdyby nigdy nic, a Zachód MILCZY.
Ja jakoś nie mogłam znaleźć w żadlnych niemieckich maistreamowych mediach ani jednej info na ten temat. No, być może u Anglosasów jest to na czołówkach gazet:-))))
Bo i być powinno... Zamiast opowieści o prawach homoseksualistów, ekologów, obrońców klimatu, opowieści o żabach, bocianach, ślubach i ciążach rzekomych gwiazd i innych wielkich wydarzeniach zajmujących pierwsze strony gazet.

Obserwuj wątek
    • strondzo Re: Ja też jestem rozczarowana, nie gorzej niż Lu 02.08.12, 01:18
      co mają pisac że dostali po łapach ?
    • felusiak1 Re: Ja też jestem rozczarowana, nie gorzej niż Lu 02.08.12, 01:44
      ależ ewuniu, królowi dymu i sieczki, nikt nie pisze o wspólnych rosyjsko-chińskich manewrach na morzu śródziemnym ponieważ takowe nie zaistnieją. a o tym prasa pisze wyraźnie.
      trudno powiedzieć skąd w tobie i w twoich towarzyszach taki pęd do wypisywania bzdur.
    • malkontent6 RT.com 02.08.12, 13:46
      A czy RT.com o tym informuje?
    • j-k bujdy na resorach Evelein 02.08.12, 14:34
      eva15 napisała:
      > Ja jakoś nie mogłam znaleźć w żadlnych niemieckich maistreamowych mediach ani j
      > ednej info na ten temat. No, być może u Anglosasów jest to na czołówkach gazet

a ja nie moglem znalezc w amerykanskich mediach tego - o czym niemieckie media brzeczaly.
      zobacz jak to bywa :)
      forum.gazeta.pl/forum/w,50,137656382,137656382,Indoktrynacja_niemieckich_mediow_publicznych_.html
      PS. Nie czytaj, dziewcze, mainstremowych mediow, jako i ja nie czytam, tylko wez sie za te powazne (jak np. DIE ZEIT) bo wyraznie cie to meczy.

Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka