Gość: maruda IP: *.gdynia.mm.pl 07.07.04, 10:33 a co najmniej trzy osoby doznały poważnych obrażeń czaszki i kręgosłupa i trafiły do szpitala ************************* Powinny trafić do szpitala psychiatrycznego przed tą idiotyczną gonitwą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rych Warcholska zabawa IP: 80.50.5.* 07.07.04, 10:41 To okrutna i warcholska zabawa. Te byki najpierw są męczone a potem giną okrutną, powolną śmiercią.Jeśli kogoś to bawi to dobrze sie stało że taki ktoś odczuł na własnej skórze nogi byka. Może nastepnym razem zastanowi sie czy popierać takie "zabawy". Odpowiedz Link Zgłoś
usenetposts Re: Warcholska zabawa 07.07.04, 11:46 Gość portalu: Rych napisał(a): > To okrutna i warcholska zabawa. Te byki najpierw są męczone a potem giną > okrutną, powolną śmiercią.Jeśli kogoś to bawi to dobrze sie stało że taki ktoś > odczuł na własnej skórze nogi byka. Może nastepnym razem zastanowi sie czy > popierać takie "zabawy". Uwazam, ze masz racje. Mi sie wydaje ze dopoki nauka nie moze zrobic robotowe byki ktorze moga wypelnic te role bez okrutnosci do zwierzat, powinni byc wstrzymane takie rzeczy w unii europejskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłop Re: Trzech rannych podczas biegu byków w Pampelun IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.04, 11:36 Młodzi szukają rozrywki podwyższającej adenalinę.Goniący byk ją podwyższa, sam przekonałem się uciekając pod kombajn, dlugo nie mogłem dojść do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: Trzech rannych podczas biegu byków w Pampelun IP: *.gdynia.mm.pl 07.07.04, 12:02 ość portalu: chłop napisał(a): > Młodzi szukają rozrywki podwyższającej adenalinę.Goniący byk ją podwyższa, sam > przekonałem się uciekając pod kombajn, dlugo nie mogłem dojść do siebie. *********************** To niech młodzi poszukają możliwości spożytkowania nadmiaru energii pomagając Ci w pracach polowych. Możesz od czasu do czasu motywować ich do pracy owym bykiem. Odpowiedz Link Zgłoś