Dodaj do ulubionych

Caroline Wozniacki = rasistka

11.12.12, 18:43
świat się przewraca. naprawdę potrzebna jest straszna wojna aby ludziom umysły wyprostować.
Caroline Wozniacki dokonała parodii Sereny Williams i "niektórzy" ludzie na widowni odebrali to jako przejaw rasizmu. Ciekawe, że zawsze znajdzie się kilku "wrażliwych". Ostatni jest kilku wrażliwych, którzy czują się urazenii widokiem choinki. Cokolwiek nie byłoby na widoku zawsze znajdą się urazenie wrażliwcy.
www.dailymail.co.uk/news/article-2246293/Tennis-player-Caroline-Wozniacki-accused-racist-impersonation-Serena-Williams-stuffing-bra-pants.html
Obserwuj wątek
    • wojciech.2345 Re: Caroline Wozniacki = rasistka 11.12.12, 18:50
      Jaka tam rasistka.
      Chodzą słuchy, że ta Wasza Syrena
      ma siusiaka.

Prawda to?
    • igor_uk Rasistami sa te. 11.12.12, 18:52
      Kto uwaza,ze kobieta z duzym biustem i pupcia musi byc koniecznie murzynka.

felus,wojna nie pomoze.
      • eva15 Re: Rasistami sa te. 11.12.12, 19:00
        Pomoże, pomoże, przywróci myśleniu właściwe proporcje.
    • ukos Gdyby Kali parodiować Wozniacki, to nie być sprawy 11.12.12, 18:59
      Jakoś nie przypominam sobie, żeby żarty z kogoś białego spotkały się z czyimś egzaltowanym sprzeciwem. I dobrze, bo to byłoby trudne do zniesienia. Tylko dlaczego jak ktoś próbuje być normalny żartując sobie z kolegi czy koleżanki, to mu ciotki rewolucji sugerują, że jak ów kolega jest czarny, to go trzeba traktować jak kogoś nienormalnego, tępego albo nieprzytomnego chorego, niezdolnego pojąć żartu? Czy aby ciotkom rewolucji nie chodzi po prostu o to, żeby szerząc przewrażliwienie wśród czarnych zdobywać klientelę?
    • eva15 Re: Caroline Wozniacki = rasistka 11.12.12, 19:05
      No to teraz Serena W. może zaskarżyć Carolinę W. o milionowe odszkodowania.
      Jak się adwokaci dobrze postarają, to Serena W. zamiast samej grać na korcie będzie mogła spokojnie usiąść i patrzeć z widowni, jak gra dla niej Carolina W.
      • felusiak1 Re: Caroline Wozniacki = rasistka 11.12.12, 19:12
        nie może zaskarżyć. prawo na to nie pozwala i całe szczęście.
        • eva15 Re: Caroline Wozniacki = rasistka 11.12.12, 19:17
          Prawo nie pozwala zaskarżyć o rasizm?
          • felusiak1 Re: Caroline Wozniacki = rasistka 11.12.12, 19:32
            Rasizm, komunizm, faszyzm, anarchizm nie jest w USA karalny.
            Wozniacki nie próbowała pozbawić Williams praw lub je ograniczyć.
            Można to uznać za próbę zniesławienia a z tym do sadu nie można iść jeśli jest się osobą powszechnie znaną.
            • eva15 Re: Caroline Wozniacki = rasistka 11.12.12, 19:35
              A to w Brazylii obowiązuje US-prawo?
              • felusiak1 Re: Caroline Wozniacki = rasistka 11.12.12, 19:55
                myślę, że w Brazylii obowiazuje BRA-prawo ale nie wiem czy Williams tam pojedzie i poda Wozniacki do sądu.
                • 5magna [...] 11.12.12, 20:07
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • mara571 mam nadzieje, ze w przyszlosci 11.12.12, 20:18
      przypuszczalnie juz niedalekiej, biala rasa znajdzie sie w mniejszosci i wtedy nasze dzieci i wnuki beda mogly powolac sie na prawa mniejszosci, zadac stosowania przepisow antydyskryminacyjnych.
      W koncu ten lewacki szal konwencji zrownujacych wszystkich ze wszystkimi niezaleznie od pochodzenia, plci, wyznania, orientacji seksualnej i wieku, moze sie nam kiedys przydac.
      PS. Odrobiny talentu aktorskiego nie mozna Karolinie odmowic.
      • 5magna Re: mam nadzieje, ze w przyszlosci 11.12.12, 20:23
        Pewnie ze upadnie, widzialas zdiecie? Czy ma ktos z taka jakies szanse? Nawet J-K ze swaja Dupencja by uciekl. PS. Dobrze ze ma chlop rower....
        • misterpee Re: czy murzynak zrewanzuje sie pieknym za nadobne 11.12.12, 20:41
          i wyjdzie pokazujc sie z plaska doopa i zupelnie plaskimi tsytskami? Absolutnie nie, dlatego biali moga grac murzynow, a nie odwrotnie ! Czy murzynka pozwie Wozniacka? jezeli tak to wygraja jedynie prawnicy, smichu bedzie wiecej. A czy wojne warto zaczynac zeby doprowadzic wszystko do takiego porzadku ? Przypomne rowniez ze wielkie doopy i tsytski rosna po cocacoli, i jest to juz zjawisko powszechne wsrod wszystkich ras, szczegolnie biednych ludzi, ktorym nie chce sie isc na diete i na aerobics. Do tego przypominam Felusiowi ze pani Wozniacka, a nie Wozniacki, jest Polka ze Swidnicy.
      • igor_uk mara,a ja mam nadzieje, 11.12.12, 20:44
        ze Ty nie bedziesz uciekac od rozmowy,kiedy tobie udowodnia sie,ze nie masz w czyms racje.
        • mara571 Re: mara,a ja mam nadzieje, 11.12.12, 22:16
          w cziom dielo?
          ---
          Feudalizmu nie zniszczyli lennicy, a komunizmu zaś nie zburzyli sekretarze. Podobnie panowania [finansowych] spekulantów nie wyeliminują spekulanci lub biurokraci i to nie oni wyciągną później z rowu wykolejony wóz pogruchotanej Europy.
          V.Orban
          • igor_uk Re: mara,a ja mam nadzieje, 11.12.12, 22:19
            Ha,ha.
            Czemu temu nie dziwie sie,ze ty tak szybko o wszystkim zapominasz?
            • mara571 Re: mara,a ja mam nadzieje, 11.12.12, 22:25
              Igor, ja zapamietuje rzeczy wazne i istotne. Pamiec mam swietna, co kiedys bylo duzym probleme dla moich dzieci.
              Napisz o co chodzi?
              • igor_uk Re: mara,a ja mam nadzieje, 11.12.12, 23:16
                forum.gazeta.pl/forum/w,154812,141005273,141005746,Mara_.html
                • mara571 Re: mara,a ja mam nadzieje, 12.12.12, 21:25
                  kopiujesz wszystko, co inni pisza, tak na wszelki wypadek?

Jak to mowia przeholowalam, opierajac sie na wpisie otwieracym watek.
                  Udzielam ci tutaj odpowiedzi, bo po wpisach walter666 tam brzydko pachnie.
                  Rosyjskiego linka nie otwarlam.

PS. Sadze, ze Polsce po wprowadzeniu tylnymi dzwiami regul dla uboju rytualnego wszystko pozostanie po staremu.
                  Dzisiaj Bundestag uchwali ustwawe o warunkach rytualnego obrzezania chlopcow, oczywiscie na zyczenie Zydow i muzulmanow. Pikatny jest fakt, ze najgorecej protestowal brytyjski Zyd, rezyser filmowy, ktory wszystkim poslom wyslal ponoc wstrzasajacy film, zrobiony w czasie kilkunastu tych zabiegow. On uwaza, ze to barbarzynstwo.
    • wojciech.2345 Felusiak nie ściemniaj 11.12.12, 22:45
      Napisz wprost. Czy ta Syrena ma
      siusiaka czy nie?
      Dopiero po wyjaśnieniu tej kwestii będziemy
      widzieli jak sytuację.

Zdjęcie na którym Wożniacka włożyła
      sobie do stanika dwie piłki footbolowe
      niewiele wyjaśnia.
      • wojciech.2345 errata - będziemy widzieli jak sytuację oceniać 11.12.12, 22:59
        • realcucumber Re: errata - będziemy widzieli jak sytuację ocen 11.12.12, 23:46
          Fela ty nam tu nie piepsz o rasizmie. Ponoc zbliza sie koniec swiata i to jest wazne !!! Sluchajcie , probuje sie dowiedziec czy bedzie transmisja telewizyjna tego "Konca Swiata". Pyrsk.
          • 5magna Re: errata - będziemy widzieli jak sytuację ocen 12.12.12, 00:11
            Wojtus, widziales na zdieciu. Wyglada ci to na co? Bo mnie to wyglada na wielkiego H......
            • zbalansowany Najwieksi rasisci to my! 12.12.12, 04:08

www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=388448237908147&set=a.338169789602659.80444.338158816270423&type=1&theater
    • eva15 Re: felusiak! 12.12.12, 00:41
      Feluś lubi różne różności opowiadać. Pomija faky, gdy mu nie pasują do obrazka. A w USA na porządku dziennym jest zaskarżanie pracodawców ze względu na płeć, rasę itp.
      Zresztą przylało to już zza Kałuży do Europy.
    • amg10 Troche felek tu przegiales 12.12.12, 15:44

z tym rasizmem Wozniackiej.

Slyszalem dzisiaj w TV, ze Wiliamsowa wie o tej impersonifikacji Wozniackiej i mimo tego ciagle uwaza ja za swoja przyjaciolke. Wiec ... kto tu sie czym przejmuje ???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka