Dodaj do ulubionych

IZRAELSKI bland W SPRAWIE plaestynskiego NARODU!!!

20.03.02, 15:26

Izrael powinien uznac Palestynę!! Niech będzie niepodległy kraj i naród
palestyński. Ale z niepodległością przychodzi odpwiedzialność rządu za
zachowanie się swojego społeczeństwa. Należy dać Palestynie niepodległość i 6
miesięcy, może rok, do oczyszczenia kraju z terroryzmu. Jeśli po tym okresie
czasu Palestyńczycy nadla będą mordować, sytułacja będzie zupełnie inna.
Wypowie się wojne krajowi Palestyna. Nie będzie idiotycznych usprawiedliwień że
mordowanie kobiet, dzieci i cywilów jest walką o niepodległość. Palestyna
będzie musiała podjąć decyzję czy warto ochraniać terrorystów.
Afganistan, a konkretnie Taliban, stanął w obliczu podjęcia takiej decyzji i
wiadomo co się stało.

Yours, truly
Kingfish
Obserwuj wątek
    • normalna Re: IZRAELSKI bland W SPRAWIE plaestynskiego NARODU!!! 20.03.02, 18:43
      kingfish napisał(a):

>
      > Izrael powinien uznac Palestynę!! Niech będzie niepodległy kraj i naród
      > palestyński. Ale z niepodległością przychodzi odpwiedzialność rządu za
      > zachowanie się swojego społeczeństwa. Należy dać Palestynie niepodległość i 6
      > miesięcy, może rok, do oczyszczenia kraju z terroryzmu.

Kingfish! Nareszcie widze cos naprawde madrego Twojego autorstwa :-) Slusznie
      zauwazyles.
      Szczerze gratuluje.
      • Gość: ◄viri► Re: IZRAELSKI bland W SPRAWIE plaestynskiego NARODU!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.02, 20:34
        ile jeszcze musi zginac L U D Z I po obu stronach barykady by w koncu ktos z
        zewnatrz w tej sprawie interweniowal (mam na mysli interwencje z prawdziwego
        zdarzenia)
        -> powstaja 2 niezalezne panstwa, ktore musza przestrzegac miedzynarodowych
        umow - Palestynczycy nie podkladaja bomb w Pizzerniach - zydzi nie kolonizuja
        etc... etc...

GDZIE REZOLUCJE ONZ Z 1947 ?
        • kingfish Re: IZRAELSKI bland W SPRAWIE plaestynskiego NARODU!!! 21.03.02, 14:50
          Gość portalu: ◄viri► napisał(a):

> ile jeszcze musi zginac L U D Z I po obu stronach barykady by w koncu ktos z
          > zewnatrz w tej sprawie interweniowal (mam na mysli interwencje z prawdziwego
          > zdarzenia)
          > -> powstaja 2 niezalezne panstwa, ktore musza przestrzegac miedzynarodowych
          > umow - Palestynczycy nie podkladaja bomb w Pizzerniach - zydzi nie kolonizuja
          > etc... etc...
          >
          > GDZIE REZOLUCJE ONZ Z 1947 ?

Viri, slepa jednostronnosc doprowadzi do tragicznej katastrofy.
          N.P. , jesli naprawde nie popierasz mordowania niewinnych dzieci, moze
          prawidlowym krokiem byloby potepienie takiego zachowania na stronie
          vivapalestyna.pl? Falszywie pozowane zdjecia palestynskich dzieci za kratami, w
          ladnie ulozonych lancuchach, jest jednostronna propaganda, czyli przyczyna.

• Gość: Ed Re: IZRAELSKI bland W SPRAWIE plaestynskiego NARODU!!! IP: *.unicity.pl 21.03.02, 16:31
          Gość portalu: ◄viri► napisał(a):

> ile jeszcze musi zginac L U D Z I po obu stronach barykady by w koncu ktos z
          > zewnatrz w tej sprawie interweniowal (mam na mysli interwencje z prawdziwego
          > zdarzenia)
          > -> powstaja 2 niezalezne panstwa, ktore musza przestrzegac miedzynarodowych
          > umow - Palestynczycy nie podkladaja bomb w Pizzerniach - zydzi nie kolonizuja
          > etc... etc...
          >
          > GDZIE REZOLUCJE ONZ Z 1947 ?

Podeptane przez Jordanię i Egipt.
      • Gość: Kingfish Do Normalnej w sprawie komplemetu i o Palestynie IP: *.dyn.optonline.net 21.03.02, 01:42
        Droga Pani Normalana, bardzo dziękuję za tak wspaniale ubliżający mi komplement
        ale zapewniam panią że jest on tylko wynikiem niezrozumienia przez panią mojego
        pomysłu. Wywnioskowałem to z tego że zacytowała pani tylko część mojego wątku o
        niepodległości Palestyny i zupełnie zignorowała Pani odpowiedzialność która jej
        towarzyszy.

Mój plan jest ciekawy ale niestety moim zdaniem jego implementacja byłaby
        początkiem końca Palestyny. Chciałbym uwierzyć że Palestyńczycy po uzyskaniu
        autonomii zejdą z drogi parszywego terroryzmu ale osobiście wcale w to nie
        wierzę:( Jihad, Hamas i PLO nie jest zainteresowany pokojem. Trzeba być idiotą
        żeby nie zauważyć że każda próba dojścia do pokoju, czy tylko zawieszenia
        broni, zawsze kończy się tchórzliwym, samobójczym atakiem na cywilów
        izraelskich i nie jest to przypadkiem. Dla Jihadu, Hamasu i PlO pokój oznacza
        koniec władzy i kasy do czego oni nigdy nie dopuszczą.

Należy dać Palestynie szansę która pozwoli nareszcie rozstrzygnąć ich
        niepodległość. Palestyna musi jednak być gotowa, jako niezależny naród,
        odpowiedzieć za barbarzyństwa swoich obywateli, nawet jeśli oznacza to
        podzielenie losu Talibów.

Kingfish
        • Gość: Michal Re: Do Normalnej w sprawie komplemetu i o Palestynie IP: *.tnt5.chi15.da.uu.net 21.03.02, 02:10
          Mowisz to czego najbardziej sie boi Izrael. Powstanie panstwa Palestyny bedzie
          przyslowiwym gwozdziem do trumny. Panstwo jest jednostka prawna i napasc na
          drugie panstwo jest postrzegana inaczej niz napasc na tzw. Autonomie. Jest
          chyba oczywiste, ze z chwila ogloszenia nowego panstwa palestynskiego, swiat
          arabski natychmiast pomoze im w zbudowaniu regularnej armii. Takiej z normalna
          bronia a nie z proca i kamieniami. Potencjal ludzki juz jest zaprawiony i
          zywiony zemsty.
          To co robi teraz Izrale to jak podrygi przedsmiertne. Jak dlugo bedzie trwala
          taka sytuacja jak teraz. Nienawisc nie maleje lecz sie poteguje. No chyba, ze
          wytepi sie caly narod a to juz jest inna kategoria. Specjalisci w tym typie
          statystyki oceniaja, ze musi zginac okolo 15,000 Palestynczykow aby swiat cos
          zrobil w tej sprawie (poza udawaniem ze sie prowadzi rozmowy). Jak narazie
          zginelo wg oficjalnych zrodel okolo 1,200 osob. Biorac za mozliwe dalsza
          eskalacje przemocy to musimy czekac jeszcze kilka lat.
          Gdyby Izrael nie bal sie jak przyslowiowy diabel swieconej wody to juz by
          pewnie doszlo do jakies ugody. Dla Izraela jest to byc moze ostatni dzwonek do
          porozumienia, chociaz nie wiem czy spirala nienawisci nie zostala juz
          przekrecona.
          • Gość: Andrzej Pokoju nie będzie IP: 62.89.126.* 21.03.02, 19:34

Oczywiście, że Izrael nie ma szans na trwały pokój. Trwały pokój to pokój
            oparty na poszanowaniu prawa międzynarodowego, czyli:
            1. Muszą wrócić uchodźcy,
            2. Paletysna musi mieć pełną niepodległość, z prawem do włąsnej armii,
            3. Izrael musi być państwem dla obywateli, a nie dla żydów,
            4. Koniec z nalotami itp.
            Oczywiście na to wszystko nie ma żadnych szans, więc i pokoju nie będzie.
            Andrzej
            • kingfish Znowu ślepa jednostronność. 21.03.02, 22:55
              Gość portalu: Andrzej napisał(a):

>
              > Oczywiście, że Izrael nie ma szans na trwały pokój. Trwały pokój to pokój
              > oparty na poszanowaniu prawa międzynarodowego, czyli:
              > 1. Muszą wrócić uchodźcy,
              > 2. Paletysna musi mieć pełną niepodległość, z prawem do włąsnej armii,
              > 3. Izrael musi być państwem dla obywateli, a nie dla żydów,
              > 4. Koniec z nalotami itp.
              > Oczywiście na to wszystko nie ma żadnych szans, więc i pokoju nie będzie.
              > Andrzej

Oczywiście Palestyńczycy nie mają nic do zmienienia. Banda aniołków.

• Gość: U Re: Pokoju nie będzie IP: *.gis.net 24.03.02, 17:20
              Jesli Israel zrozumie,ze jest tylko czlonkiem rodzaju ludzkiego,-ni mniej,ale nie wiecej-,jesli przestanie budowac
              swoj etos w oparciu o biblijne mity,stanie sie czlonkiem spoleczenstw,w ktorych zyja jego ludzie,dostrzeze
              absurd w probach zachowania etnicznej odrebnosci i zadania jednoczesnie tolerancji ludzi,wsrod ktorych zyja,to
              pokoj jest na odleglosc wyciagnietej reki.

Jesli napisze tu,ze chce szanowac Zydow jako rownych sobie i innym,czy bedzie to dowod antysemityzmu?
              • yidele Pokoju nie będzie ? ja mam 3+ lazienke i kuchnie 25.03.02, 02:36
                "jak Izrael...."
                1) zachowanie odrebnosci etnicznej nie jest
                priorytetem. Gdyby tak bylo, nie byloby zadnych zydow
                w Izraelu... a juz napewno niebyloby
                polsko-czy-rosyjsko jezycznych ashkenazim czy
                jemenskich ( czarnych) zydow, etiopskich felaheen, itp.
                2) pokoj za cene asymilacji to nie pokoj tylko
                eksterminacja kultury. Slazacy wybralki inaczej, polacy
                inaczej, kurdowie inaczej. Zadanie tolerancji od ludzi
                niczym nie rozniacych sie jest absurdem. Tolerancja
                znaczy roznice.
                3) kazda kultura ma jakies wartosci dla niej centralne.
                Dla zydow jest to prawo i wynikajacy z prawa kult ktory
                ksztaltuje zydowska swiadomosc i postrzeganie swiata,
                nawet wsrod niewierzacych.
                4) " pokoj jest na wyciagniecie reki" - wieczny pokoj,
                znaczy't, bo jak sie juz wypowiedzial arafat i inni,
                uklad pokojowy oferowany przez Saudi to
                "Syjonistyczno-amerykanska zasadzka"

Naglowki :

22.45 IT Sunday: Israeli Motorist Shot Dead in Drive-By
                Terrorist Attack on Road near Beit Haggai, South of Hebron
                Israeli Forces Hunt Down and Kill Four Palestinians
                North of Tiberias,
                Remainder of Squad of Infiltrators from Lebanon
                Through Jordan
                Earlier, Jordanian Forces Killed Two Terrorists on
                Jordan Side of Frontier
                Senior Security Sources: Terrorist Team
                Was Trained by Hizballah and
                S. Lebanon Fatah Commander Abu al Eynan
                Its Mission: Large-Scale Attack in Tiberias or Israeli
                Village on
                Sea of Galilee Shore to Coincide with Hizballah Leader
                Nasrallah?s Speech to Ashura Ceremony in Beirut Sunday
                Nasrallah Led Mass Calls of
                ?Death to America?, ?Death to Israel
                Military Sources in N. Israel Add: Syrian-Israel
                Border Wide Open for Wholesale Smuggling of
                Men and Weapons from Lebanon
                Al Qaeda and Iranian Revolutionary Guards Instructors
                Impart
                Electronic Fence-Crossing Techniques
                Israel Troops Challenge and Kill 7 Armed Palestinians,
                Thwarting Half Dozen Terror Strikes Against
                Israeli Civilians Sunday
                Esther Kleinman, 23, Kindergarten Teacher from Neve Tsuf,
                Killed Early Sunday In Palestinian Shooting Ambush on
                Armored Bus near Ateret North of Ramallah
                Arab Rulers Consult Feverishly Over
                Summit Attendance in View of Terror Threat to
                Wednesday?s Beirut Gathering
                Intelligence Received in Cairo of Two-Track Terror Plot:
                Two Top al Qaeda Operatives in Lebanon Plan to Send
                Hitmen Against Summit ?
                While Muslim and Palestinian Extremists Stage
                Simultaneous Disturbances in Cairo and Amman

Jak widac, PLO nie jest zbyt zainteresowane pokojem.
        • normalna Re: Do Normalnej w sprawie komplemetu i o Palestynie 24.03.02, 13:17
          Gość portalu: Kingfish napisał(a):

> Droga Pani Normalana, bardzo dziękuję za tak wspaniale ubliżający mi komplement
          >

Przykro mi, ze moja wypowiedz zrozumiales jako ublizajacy komplement. Bylam
          bardzo daleko od pomyslu ublizenia Tobie. Ublizanie komukolwiek nie jest w moim
          stylu.
          > ale zapewniam panią że jest on tylko wynikiem niezrozumienia przez panią mojego
          >
          > pomysłu.
          Wrecz przeciwnie, zrozumialam doskonale Twoj post.

>Wywnioskowałem to z tego że zacytowała pani tylko część mojego wątku o
          >
          > niepodległości Palestyny i zupełnie zignorowała Pani odpowiedzialność która jej
          >
          > towarzyszy.
          >

Zacytowalam ten oto kawalek, zgadzajac sie z nim. Jest w nim jak widzisz i mowa o
          odpowiedzialnosci przyszlego palestynskiego panstwa. Tak powinno byc. Masz racje
          Trzeba to panstwo utworzyc, stworzyc odpowiedni aparat panstwowy, ktory bylby w
          stanie skutecznie kontrolowac sytuacje i wtedy dopiero wymagac od wladz
          panstwowych odpwiedzialnosci za dzialania swoich obywateli. A nie tak jak teraz:
          pozbawiono Arafata srodkow komunikacji, zniszczono tych pare biednych
          helikopterow, te namiastke lotniska, osadzono go w areszcie, zbombardowano
          koszary policji palestynskiej (zycie stracilo na dodatek wielu policjantow) i
          wciaz wymagano od niego, zeby dzialal! Nikt z amerykansko-izraelskiej strony sie
          nie zastanawial nad tym , ze pozbawiono go wszelkich srodkow oddzialywania na
          narod, ktory przeciez stracil wiare we wszystko. Mowie tu o narodzie, o jego
          masie a nie zdecydowanych na wszystko ekstremistach. Bo na ekstremistow trzeba
          porzadnych srodkow. Arafat o takowych w ostatnich miesiacach nawet marzyc nie
          mogl. Badzmy realistami!

> Mój plan jest ciekawy ale niestety moim zdaniem jego implementacja byłaby
          > początkiem końca Palestyny. Chciałbym uwierzyć że Palestyńczycy po uzyskaniu
          > autonomii zejdą z drogi parszywego terroryzmu ale osobiście wcale w to nie
          > wierzę:( Jihad, Hamas i PLO nie jest zainteresowany pokojem. Trzeba być idiotą
          >
          > żeby nie zauważyć że każda próba dojścia do pokoju, czy tylko zawieszenia
          > broni, zawsze kończy się tchórzliwym, samobójczym atakiem na cywilów
          > izraelskich i nie jest to przypadkiem. Dla Jihadu, Hamasu i PlO pokój oznacza
          > koniec władzy i kasy do czego oni nigdy nie dopuszczą.
          >
          Badzmy jeszcze raz realistami! Zreszta, podkreslaja to roznorodne media
          zachodnie, ze to przede wszystkim Szaron nie chce pokoju, lawiruje jak baleryna
          chcac dogodzic swoim bezkompromisowym wyborcom z prawej, utrzymac minimum
          poparcia opozycji z lewej, za wszelka cene obronic swoje ,,dziecko'' czyli
          osiedla zydowskie na terytorium Palestynczykow no i przy okazji zlikwidowac ile
          tylko sie da Palestynczykow.
          Moim zdaniem niezwykle trafnie okreslil sytuacje ktos z
          Palestynczykow: ,,izraelski brak bezpieczenstwa jest wynikiem palestynskiego
          braku wolnosci''.

> Należy dać Palestynie szansę która pozwoli nareszcie rozstrzygnąć ich
          > niepodległość. Palestyna musi jednak być gotowa, jako niezależny naród,
          > odpowiedzieć za barbarzyństwa swoich obywateli, nawet jeśli oznacza to
          > podzielenie losu Talibów.

Za barbarzystwa i panstwowy terror powinien odpowiedziec rowniez Izrael.
          Wciaz jednak u Ciebie ta tendencja do jednostronnego osadzania...A przeciez
          zbrodnie popelniane pod panstwowa flaga nie przestaja byc zbrodniami. Niezaleznie
          od nazewnictwa i owijania w bawelne. Ludzie o tym wiedza.
          • Gość: Kingfish jeszcze raz do NORMALNEJ.........................Ł IP: *.dyn.optonline.net 24.03.02, 20:10
            Droga pani Normalna, jeśli jest pani naprawdę normalną jest pani jedyną
            normalną osobą w tym regionie świata. Kompletny brak rozsądku który opanował
            bliski wschód jest dla mnie zupełnie nie do zrozumienia i jestem coraz bardziej
            przekonany że doprowadzi do poważnej tragedii. Na dodatek wydaje mi się że
            pokój jest naprawdę niemożliwy. Jest niemożliwy ponieważ nie chodzi o walkę o
            ziemią. Chodzi tylko o nienawiść której nikt nigdy nie wyeliminuje.

Nie mam zamiaru bronić jednej czy drugiej strony ponieważ uważam że
            Palestyńczycy tak jak i Zydzi nie zasługują sobie na żadne poparcie. Koniecznie
            trzeba im wysłać świeżą wodą bo ta na bliskim wschodzie jest chyba zatruta. Jak
            inaczej wytłumaczyć opętanie które ich ogarnęło?

Chciał bym jednak zwrócić uwagę że arabskie ataki na USA skończą się tragicznie
            dla Arabów. Wszystkie kroki naszego rządu zawsze były i zawsze będą
            podejmowane tylko i wyłącznie w naszym interesie. Nasz rząd ma w nosie
            Afgańczyków, Palestyńczyków itd. Jeśli komuś pomożemy jest to tylko w naszym
            interesie albo zwykłym produktem ubocznym. Jest jednak jedna rzecz która
            powstrzymuje nasz rząd od totalnego brutalnego zniszczenia naszych wrogów:
            Opinia publiczna amerykańskiego narodu. Rząd nasz bez poparcia obywateli którzy
            przez głosowanie utrzymują ich przy władzy nie idzie nawet do ubikacji.
            Niestety po WTC, nasza beztroskliwa opinia publiczna która do tej pory nie była
            nawet zainteresowana konfliktem na bliskim wschodzie, zmieniła się na
            niekorzyść Palestyńczyków, Arabów i Islamu. My niestety jesteśmy bardzo
            egoistyczni i mamy dużo do stracenia. Zyjemy beztroskliwie, w dobrobycie i
            nigdy nikt nam tego bez karnie nie odbierze. Rząd USA, po WTC, ma wolną rękę
            jeśli chodzi o “walk z terroryzmem”, nawet jeśli większość ludzi nie ma pojęcia
            co to znaczy i co nasz rząd za tym hasłem ukrywa. Jedenastego września
            Palestyńczycy, cały arabska rasa oraz islam stracił jedynego, choć bardzo
            nieświadomego sojusznika. Nic teraz nie stoi pomiędzy naszym rządem i bliskim
            wschodem.

Pzdr
            Kingfish

PS
            Wcale nie poczułem się obrażony tym “ubliżającym komplementem”. Nawet go trochę
            podziwiałem:-)
            • pulsprawdziwy Re: jeszcze raz do NORMALNEJ.........................Ł 25.03.02, 00:39
              Gość portalu: Kingfish napisał(a):

> Droga pani Normalna, jeśli jest pani naprawdę normalną jest pani jedyną
              > normalną osobą w tym regionie świata. Kompletny brak rozsądku który opanował
              > bliski wschód jest dla mnie zupełnie nie do zrozumienia i jestem coraz bardziej
              >
              > przekonany że doprowadzi do poważnej tragedii. Na dodatek wydaje mi się że
              > pokój jest naprawdę niemożliwy. Jest niemożliwy ponieważ nie chodzi o walkę o
              > ziemią. Chodzi tylko o nienawiść której nikt nigdy nie wyeliminuje.
              >
              > Nie mam zamiaru bronić jednej czy drugiej strony ponieważ uważam że
              > Palestyńczycy tak jak i Zydzi nie zasługują sobie na żadne poparcie. Koniecznie
              >
              > trzeba im wysłać świeżą wodą bo ta na bliskim wschodzie jest chyba zatruta. Jak
              >
              > inaczej wytłumaczyć opętanie które ich ogarnęło?
              >
              > Chciał bym jednak zwrócić uwagę że arabskie ataki na USA skończą się tragicznie
              >
              > dla Arabów. Wszystkie kroki naszego rządu zawsze były i zawsze będą
              > podejmowane tylko i wyłącznie w naszym interesie. Nasz rząd ma w nosie
              > Afgańczyków, Palestyńczyków itd. Jeśli komuś pomożemy jest to tylko w naszym
              > interesie albo zwykłym produktem ubocznym. Jest jednak jedna rzecz która
              > powstrzymuje nasz rząd od totalnego brutalnego zniszczenia naszych wrogów:
              > Opinia publiczna amerykańskiego narodu. Rząd nasz bez poparcia obywateli którzy
              >
              > przez głosowanie utrzymują ich przy władzy nie idzie nawet do ubikacji.
              > Niestety po WTC, nasza beztroskliwa opinia publiczna która do tej pory nie była
              >
              > nawet zainteresowana konfliktem na bliskim wschodzie, zmieniła się na
              > niekorzyść Palestyńczyków, Arabów i Islamu. My niestety jesteśmy bardzo
              > egoistyczni i mamy dużo do stracenia. Zyjemy beztroskliwie, w dobrobycie i
              > nigdy nikt nam tego bez karnie nie odbierze. Rząd USA, po WTC, ma wolną rękę
              > jeśli chodzi o “walk z terroryzmem”, nawet jeśli większość ludzi ni
              > e ma pojęcia
              > co to znaczy i co nasz rząd za tym hasłem ukrywa. Jedenastego września
              > Palestyńczycy, cały arabska rasa oraz islam stracił jedynego, choć bardzo
              > nieświadomego sojusznika. Nic teraz nie stoi pomiędzy naszym rządem i bliskim
              > wschodem.

I ZA TO ZAPLACA!!!!!!!!!!!!!!!!!

>
              > Pzdr
              > Kingfish
              >
              > PS
              > Wcale nie poczułem się obrażony tym “ubliżającym komplementem”. Naw
              > et go trochę
              > podziwiałem:-)

• Gość: PULS Wiele takich bledow bylo.......................... IP: *.tnt29.chi15.da.uu.net 20.03.02, 20:18
      Czy wy wiecie ze to brat Fredzia zastrzelil Rubina?.
      W nagrode za zlikwidowanie propokojowego Zyda rodzinka Fredzia dostala od
      Sharona odpowiednia kase,ochrone 24godz.na dobe,a Fredzio nawet czolg i kilka
      medali ktore powiesil sobie z lewej strony dla rownowagi jak stoi bo go bralo
      przed tem na prawo.
      • Gość: Fr_dzio Re: Wiele takich bledow bylo.......................... IP: 53.13.55.* 20.03.02, 20:56
        Gość portalu: PULS napisał(a):

> Czy wy wiecie ze to brat Fredzia zastrzelil Rubina?.
        > W nagrode za zlikwidowanie propokojowego Zyda rodzinka Fredzia dostala od
        > Sharona odpowiednia kase,ochrone 24godz.na dobe,a Fredzio nawet czolg i kilka
        > medali ktore powiesil sobie z lewej strony dla rownowagi jak stoi bo go bralo
        > przed tem na prawo.
        Pulsie jak wiekszosc polakow umisz po pol 1/2 litra wodki w Knajpie dla Polske
        Wojowac ! z Koniami Czolgi szturmowac

• Gość: PULS Re: Wiele takich bledow bylo.......................... IP: *.tnt29.chi15.da.uu.net 20.03.02, 21:01
          Gość portalu: Fr_dzio napisał(a):

> Gość portalu: PULS napisał(a):
          >
          > > Czy wy wiecie ze to brat Fredzia zastrzelil Rubina?.
          > > W nagrode za zlikwidowanie propokojowego Zyda rodzinka Fredzia dostala od
          > > Sharona odpowiednia kase,ochrone 24godz.na dobe,a Fredzio nawet czolg i ki
          > lka
          > > medali ktore powiesil sobie z lewej strony dla rownowagi jak stoi bo go br
          > alo
          > > przed tem na prawo.
          > Pulsie jak wiekszosc polakow umisz po pol 1/2 litra wodki w Knajpie dla Polske
          > Wojowac ! z Koniami Czolgi szturmowac
          >

Hej,Fredzio ten twoj hightech czolg to bedzie kupa zlomu jak Arabowie
          znacjonalizuja swoja rope.Bedziesz najwyzej mogl szczac na niego koszernie.
          Polskie konie beda wtedy niezastapione,albo znowu Arabskie.Jakbys tego nie ujal
          to jestes na lasce Arabow.
          • Gość: Fd_zio Re: Wiele takich bledow bylo.......................... IP: 53.13.55.* 20.03.02, 21:12

> Gość portalu: Fr_dzio napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: PULS napisał(a):
            > >
            > > > Czy wy wiecie ze to brat Fredzia zastrzelil Rubina?.
            > > > W nagrode za zlikwidowanie propokojowego Zyda rodzinka Fredzia dostal
            > a od
            > > > Sharona odpowiednia kase,ochrone 24godz.na dobe,a Fredzio nawet czolg
            > i ki
            > > lka
            > > > medali ktore powiesil sobie z lewej strony dla rownowagi jak stoi bo
            > go br
            > > alo
            > > > przed tem na prawo.
            > > Pulsie jak wiekszosc polakow umisz po pol 1/2 litra wodki w Knajpie dla Po
            > lske
            > > Wojowac ! z Koniami Czolgi szturmowac
            > >
            >
            > Hej,Fredzio ten twoj hightech czolg to bedzie kupa zlomu jak Arabowie
            > znacjonalizuja swoja rope.Bedziesz najwyzej mogl szczac na niego koszernie.
            > Polskie konie beda wtedy niezastapione,albo znowu Arabskie.Jakbys tego nie ujal
            >
            > to jestes na lasce Arabow.
            Z twoich Polskich Koni robi sie Kylbase bo w Polsce Glod i smrod Rzadzi.Moj czalg
            stzela Koszerne Pociski co 99.% trawja Gojow Gnojow.
            Ja trafi cie pocisk Koszerny twoja Murzynka zbiera cie szpachtelem.

• Gość: +- Re: Ostateczne rozwiazanie IP: 168.103.126.* 20.03.02, 21:24
              wIELE JEST ROZWIAZAN,
              Izrael jest tak ortodoksyjnym system ze watpie czy stac ich na podjecie takiej
              decyzji. Bombardowanie palestynczykow podobne do Afganistanu czy Kosowa nie
              jest mozliwe poniewaz cala palestyna jest przetkana nowymi osiedlami
              zydowskimi. a przeciez to chodzi o zydow. Wydaje sie ze ktos musi teraz podjac
              decyzje eksterminacji narodu palestynskiego, Zydzi nie sa w stanie, USA nie
              chce. Ale rowniez USA woli zeby ten mord zrobiony byl rekami Sharona. Zgoda
              chyba juz jest.
            • Gość: PULS Re: Fredzio,ty predzej kojtniesz...... IP: *.tnt29.chi15.da.uu.net 20.03.02, 21:28
              Gość portalu: Fd_zio napisał(a):

>
              > > Gość portalu: Fr_dzio napisał(a):
              > >
              > > > Gość portalu: PULS napisał(a):
              > > >
              > > > > Czy wy wiecie ze to brat Fredzia zastrzelil Rubina?.
              > > > > W nagrode za zlikwidowanie propokojowego Zyda rodzinka Fredzia d
              > ostal
              > > a od
              > > > > Sharona odpowiednia kase,ochrone 24godz.na dobe,a Fredzio nawet
              > czolg
              > > i ki
              > > > lka
              > > > > medali ktore powiesil sobie z lewej strony dla rownowagi jak sto
              > i bo
              > > go br
              > > > alo
              > > > > przed tem na prawo.
              > > > Pulsie jak wiekszosc polakow umisz po pol 1/2 litra wodki w Knajpie d
              > la Po
              > > lske
              > > > Wojowac ! z Koniami Czolgi szturmowac
              > > >
              > >
              > > Hej,Fredzio ten twoj hightech czolg to bedzie kupa zlomu jak Arabowie
              > > znacjonalizuja swoja rope.Bedziesz najwyzej mogl szczac na niego koszernie
              > .
              > > Polskie konie beda wtedy niezastapione,albo znowu Arabskie.Jakbys tego nie
              > ujal
              > >
              > > to jestes na lasce Arabow.
              > Z twoich Polskich Koni robi sie Kylbase bo w Polsce Glod i smrod Rzadzi.Moj cza
              > lg
              > stzela Koszerne Pociski co 99.% trawja Gojow Gnojow.
              > Ja trafi cie pocisk Koszerny twoja Murzynka zbiera cie szpachtelem.
              >

koszernymi kopytami w kalendarz z twoja anatomia frowajaca w przestrzeni.A gdybys
              nawet jeszcze zipial chociarz w szczatkach to prawo Newtona cie dobije.Tak ze
              widzisz jak nie jestes na lasce Arabow to znowu prawa twojego pobratymca ci
              dojebia.
              Wniosek-wszystkiemu zlemu sa winni Zydzi.
              • Gość: jojo Re: Fredzio,ty predzej kojtniesz...... IP: *.proxy.aol.com 20.03.02, 22:29

> Gość portalu: Fd_zio napisał(a):
                >
                > >
                > > > Gość portalu: Fr_dzio napisał(a):
                > > >
                > > > > Gość portalu: PULS napisał(a):
                > > > >
                > > > > > Czy wy wiecie ze to brat Fredzia zastrzelil Rubina?.
                > > > > > W nagrode za zlikwidowanie propokojowego Zyda rodzinka Fred
                > zia d
                > > ostal
                > > > a od
                > > > > > Sharona odpowiednia kase,ochrone 24godz.na dobe,a Fredzio n
                > awet
                > > czolg
                > > > i ki
                > > > > lka
                > > > > > medali ktore powiesil sobie z lewej strony dla rownowagi ja
                > k sto
                > > i bo
                > > > go br
                > > > > alo
                > > > > > przed tem na prawo.
                > > > > Pulsie jak wiekszosc polakow umisz po pol 1/2 litra wodki w Knaj
                > pie d
                > > la Po
                > > > lske
                > > > > Wojowac ! z Koniami Czolgi szturmowac
                > > > >
                > > >
                > > > Hej,Fredzio ten twoj hightech czolg to bedzie kupa zlomu jak Arabowie
                >
                > > > znacjonalizuja swoja rope.Bedziesz najwyzej mogl szczac na niego kosz
                > ernie
                > > .
                > > > Polskie konie beda wtedy niezastapione,albo znowu Arabskie.Jakbys teg
                > o nie
                > > ujal
                > > >
                > > > to jestes na lasce Arabow.
                > > Z twoich Polskich Koni robi sie Kylbase bo w Polsce Glod i smrod Rzadzi.Mo
                > j cza
                > > lg
                > > stzela Koszerne Pociski co 99.% trawja Gojow Gnojow.
                > > Ja trafi cie pocisk Koszerny twoja Murzynka zbiera cie szpachtelem.
                > >
                >
                > koszernymi kopytami w kalendarz z twoja anatomia frowajaca w przestrzeni.A gdyb
                > ys
                > nawet jeszcze zipial chociarz w szczatkach to prawo Newtona cie dobije.Tak ze
                > widzisz jak nie jestes na lasce Arabow to znowu prawa twojego pobratymca ci
                > dojebia.
                > Wniosek-wszystkiemu zlemu sa winni Zydzi.

Ale ty tepaku narobiles bledow ortograficznych ! Az sie w glowie nie miesci,ze
                kiedys "na studia chodziles"!Moze i chodziles,tacie,woznemu,slonine na drugie
                sniadanie zaniesc!? Beeeeeeee PULS, przestudiuj elementarz ,to moze doradca tej
                Kaszak zostaniesz i dzieki tobie,nastepne wybory w cuglach wygra . Who knows?
                • Gość: PULS Re: Fredzio,ty predzej kojtniesz...... IP: *.tnt29.chi15.da.uu.net 20.03.02, 23:07
                  Gość portalu: jojo napisał(a):

>
                  > > Gość portalu: Fd_zio napisał(a):
                  > >
                  > > >
                  > > > > Gość portalu: Fr_dzio napisał(a):
                  > > > >
                  > > > > > Gość portalu: PULS napisał(a):
                  > > > > >
                  > > > > > > Czy wy wiecie ze to brat Fredzia zastrzelil Rubina?.
                  > > > > > > W nagrode za zlikwidowanie propokojowego Zyda rodzinka
                  > Fred
                  > > zia d
                  > > > ostal
                  > > > > a od
                  > > > > > > Sharona odpowiednia kase,ochrone 24godz.na dobe,a Fred
                  > zio n
                  > > awet
                  > > > czolg
                  > > > > i ki
                  > > > > > lka
                  > > > > > > medali ktore powiesil sobie z lewej strony dla rownowa
                  > gi ja
                  > > k sto
                  > > > i bo
                  > > > > go br
                  > > > > > alo
                  > > > > > > przed tem na prawo.
                  > > > > > Pulsie jak wiekszosc polakow umisz po pol 1/2 litra wodki w
                  > Knaj
                  > > pie d
                  > > > la Po
                  > > > > lske
                  > > > > > Wojowac ! z Koniami Czolgi szturmowac
                  > > > > >
                  > > > >
                  > > > > Hej,Fredzio ten twoj hightech czolg to bedzie kupa zlomu jak Ara
                  > bowie
                  > >
                  > > > > znacjonalizuja swoja rope.Bedziesz najwyzej mogl szczac na niego
                  > kosz
                  > > ernie
                  > > > .
                  > > > > Polskie konie beda wtedy niezastapione,albo znowu Arabskie.Jakby
                  > s teg
                  > > o nie
                  > > > ujal
                  > > > >
                  > > > > to jestes na lasce Arabow.
                  > > > Z twoich Polskich Koni robi sie Kylbase bo w Polsce Glod i smrod Rzad
                  > zi.Mo
                  > > j cza
                  > > > lg
                  > > > stzela Koszerne Pociski co 99.% trawja Gojow Gnojow.
                  > > > Ja trafi cie pocisk Koszerny twoja Murzynka zbiera cie szpachtelem.
                  > > >
                  > >
                  > > koszernymi kopytami w kalendarz z twoja anatomia frowajaca w przestrzeni.A
                  > gdyb
                  > > ys
                  > > nawet jeszcze zipial chociarz w szczatkach to prawo Newtona cie dobije.Tak
                  > ze
                  > > widzisz jak nie jestes na lasce Arabow to znowu prawa twojego pobratymca
                  > ci
                  > > dojebia.
                  > > Wniosek-wszystkiemu zlemu sa winni Zydzi.
                  >
                  > Ale ty tepaku narobiles bledow ortograficznych ! Az sie w glowie nie miesci,ze
                  > kiedys "na studia chodziles"!Moze i chodziles,tacie,woznemu,slonine na drugie
                  > sniadanie zaniesc!? Beeeeeeee PULS, przestudiuj elementarz ,to moze doradca tej
                  >
                  > Kaszak zostaniesz i dzieki tobie,nastepne wybory w cuglach wygra . Who knows?

A teraz jak juz po kampanii to ciez sie ze Zydzi znowu gora.Ja juz kiedys pisalem
                  ze bez antysemityzmu rzydzi byli by dziadami i skonczonymi bumami.Gdybys mial
                  troche jojo joj to bys mi przyznal racje.Jojo ja antysemityzm wyssalem z mlekiem
                  matki.Nie karmila mnie bo nie miala pokarmu ale to dla takich zajebow jak ty
                  nieistotne.
                  • Gość: York Re: Fredzio,ty predzej kojtniesz...... IP: *.246.109.191.Dial1.NewYork1.Level3.net 21.03.02, 02:26

> Gość portalu: jojo napisał(a):
                    >
                    > >
                    > > > Gość portalu: Fd_zio napisał(a):
                    > > >
                    > > > > Gość portalu: PULS napisał(a):
                    > > > >
                    > > > > > Gość portalu: Fr_dzio napisał(a):
                    > > > > >
                    > > > > > > Gość portalu: PULS napisał(a):
                    > > > > > >
                    > > > > > > > Czy wy wiecie ze to brat Fredzia zastrzelil Rubin
                    > a?.
                    > > > > > > > W nagrode za zlikwidowanie propokojowego Zyda rod
                    > zinka
                    > > Fred
                    > > > zia d
                    > > > > ostal
                    > > > > > a od
                    > > > > > > > Sharona odpowiednia kase,ochrone 24godz.na dobe,a
                    > Fred
                    > > zio n
                    > > > awet
                    > > > > czolg
                    > > > > > i ki
                    > > > > > > lka
                    > > > > > > > medali ktore powiesil sobie z lewej strony dla ro
                    > wnowa
                    > > gi ja
                    > > > k sto
                    > > > > i bo
                    > > > > > go br
                    > > > > > > alo
                    > > > > > > > przed tem na prawo.
                    > > > > > > Pulsie jak wiekszosc polakow umisz po pol 1/2 litra wo
                    > dki w
                    > > Knaj
                    > > > pie d
                    > > > > la Po
                    > > > > > lske
                    > > > > > > Wojowac ! z Koniami Czolgi szturmowac
                    > > > > > >
                    > > > > >
                    > > > > > Hej,Fredzio ten twoj hightech czolg to bedzie kupa zlomu ja
                    > k Ara
                    > > bowie
                    > > >
                    > > > > > znacjonalizuja swoja rope.Bedziesz najwyzej mogl szczac na
                    > niego
                    > > kosz
                    > > > ernie
                    > > > > .
                    > > > > > Polskie konie beda wtedy niezastapione,albo znowu Arabskie.
                    > Jakby
                    > > s teg
                    > > > o nie
                    > > > > ujal
                    > > > > >
                    > > > > > to jestes na lasce Arabow.
                    > > > > Z twoich Polskich Koni robi sie Kylbase bo w Polsce Glod i smrod
                    > Rzad
                    > > zi.Mo
                    > > > j cza
                    > > > > lg
                    > > > > stzela Koszerne Pociski co 99.% trawja Gojow Gnojow.
                    > > > > Ja trafi cie pocisk Koszerny twoja Murzynka zbiera cie szpachtel
                    > em.
                    > > > >
                    > > >
                    > > > koszernymi kopytami w kalendarz z twoja anatomia frowajaca w przestrz
                    > eni.A
                    > > gdyb
                    > > > ys
                    > > > nawet jeszcze zipial chociarz w szczatkach to prawo Newtona cie dobij
                    > e.Tak
                    > > ze
                    > > > widzisz jak nie jestes na lasce Arabow to znowu prawa twojego pobraty
                    > mca
                    > > ci
                    > > > dojebia.
                    > > > Wniosek-wszystkiemu zlemu sa winni Zydzi.
                    > >
                    > > Ale ty tepaku narobiles bledow ortograficznych ! Az sie w glowie nie miesc
                    > i,ze
                    > > kiedys "na studia chodziles"!Moze i chodziles,tacie,woznemu,slonine na dru
                    > gie
                    > > sniadanie zaniesc!? Beeeeeeee PULS, przestudiuj elementarz ,to moze doradc
                    > a tej
                    > >
                    > > Kaszak zostaniesz i dzieki tobie,nastepne wybory w cuglach wygra . Who kno
                    > ws?
                    >
                    > A teraz jak juz po kampanii to ciez sie ze Zydzi znowu gora.Ja juz kiedys pisal
                    > em
                    > ze bez antysemityzmu rzydzi byli by dziadami i skonczonymi bumami.Gdybys mial
                    > troche jojo joj to bys mi przyznal racje.Jojo ja antysemityzm wyssalem z mlekie
                    > m
                    > matki.Nie karmila mnie bo nie miala pokarmu ale to dla takich zajebow jak ty
                    > nieistotne.
                    >

Pokarmu nie miala,poniewaz piersi plaskie u niej byly,jak u kazdej suki
                    antysemickiej! Pzdr.PULS
                    • Gość: PULS Re: Fredzio,ty predzej kojtniesz...... IP: *.tnt29.chi15.da.uu.net 21.03.02, 15:43
                      Gość portalu: York napisał(a):

>
                      > > Gość portalu: jojo napisał(a):
                      > >
                      > > >
                      > > > > Gość portalu: Fd_zio napisał(a):
                      > > > >
                      > > > > > Gość portalu: PULS napisał(a):
                      > > > > >
                      > > > > > > Gość portalu: Fr_dzio napisał(a):
                      > > > > > >
                      > > > > > > > Gość portalu: PULS napisał(a):
                      > > > > > > >
                      > > > > > > > > Czy wy wiecie ze to brat Fredzia zastrzelil
                      > Rubin
                      > > a?.
                      > > > > > > > > W nagrode za zlikwidowanie propokojowego Zyd
                      > a rod
                      > > zinka
                      > > > Fred
                      > > > > zia d
                      > > > > > ostal
                      > > > > > > a od
                      > > > > > > > > Sharona odpowiednia kase,ochrone 24godz.na d
                      > obe,a
                      > > Fred
                      > > > zio n
                      > > > > awet
                      > > > > > czolg
                      > > > > > > i ki
                      > > > > > > > lka
                      > > > > > > > > medali ktore powiesil sobie z lewej strony d
                      > la ro
                      > > wnowa
                      > > > gi ja
                      > > > > k sto
                      > > > > > i bo
                      > > > > > > go br
                      > > > > > > > alo
                      > > > > > > > > przed tem na prawo.
                      > > > > > > > Pulsie jak wiekszosc polakow umisz po pol 1/2 lit
                      > ra wo
                      > > dki w
                      > > > Knaj
                      > > > > pie d
                      > > > > > la Po
                      > > > > > > lske
                      > > > > > > > Wojowac ! z Koniami Czolgi szturmowac
                      > > > > > > >
                      > > > > > >
                      > > > > > > Hej,Fredzio ten twoj hightech czolg to bedzie kupa zlo
                      > mu ja
                      > > k Ara
                      > > > bowie
                      > > > >
                      > > > > > > znacjonalizuja swoja rope.Bedziesz najwyzej mogl szcza
                      > c na
                      > > niego
                      > > > kosz
                      > > > > ernie
                      > > > > > .
                      > > > > > > Polskie konie beda wtedy niezastapione,albo znowu Arab
                      > skie.
                      > > Jakby
                      > > > s teg
                      > > > > o nie
                      > > > > > ujal
                      > > > > > >
                      > > > > > > to jestes na lasce Arabow.
                      > > > > > Z twoich Polskich Koni robi sie Kylbase bo w Polsce Glod i
                      > smrod
                      > > Rzad
                      > > > zi.Mo
                      > > > > j cza
                      > > > > > lg
                      > > > > > stzela Koszerne Pociski co 99.% trawja Gojow Gnojow.
                      > > > > > Ja trafi cie pocisk Koszerny twoja Murzynka zbiera cie szpa
                      > chtel
                      > > em.
                      > > > > >
                      > > > >
                      > > > > koszernymi kopytami w kalendarz z twoja anatomia frowajaca w prz
                      > estrz
                      > > eni.A
                      > > > gdyb
                      > > > > ys
                      > > > > nawet jeszcze zipial chociarz w szczatkach to prawo Newtona cie
                      > dobij
                      > > e.Tak
                      > > > ze
                      > > > > widzisz jak nie jestes na lasce Arabow to znowu prawa twojego po
                      > braty
                      > > mca
                      > > > ci
                      > > > > dojebia.
                      > > > > Wniosek-wszystkiemu zlemu sa winni Zydzi.
                      > > >
                      > > > Ale ty tepaku narobiles bledow ortograficznych ! Az sie w glowie nie
                      > miesc
                      > > i,ze
                      > > > kiedys "na studia chodziles"!Moze i chodziles,tacie,woznemu,slonine n
                      > a dru
                      > > gie
                      > > > sniadanie zaniesc!? Beeeeeeee PULS, przestudiuj elementarz ,to moze d
                      > oradc
                      > > a tej
                      > > >
                      > > > Kaszak zostaniesz i dzieki tobie,nastepne wybory w cuglach wygra . Wh
                      > o kno
                      > > ws?
                      > >
                      > > A teraz jak juz po kampanii to ciez sie ze Zydzi znowu gora.Ja juz kiedys
                      > pisal
                      > > em
                      > > ze bez antysemityzmu rzydzi byli by dziadami i skonczonymi bumami.Gdybys m
                      > ial
                      > > troche jojo joj to bys mi przyznal racje.Jojo ja antysemityzm wyssalem z m
                      > lekie
                      > > m
                      > > matki.Nie karmila mnie bo nie miala pokarmu ale to dla takich zajebow jak
                      > ty
                      > > nieistotne.
                      > >
                      >
                      > Pokarmu nie miala,poniewaz piersi plaskie u niej byly,jak u kazdej suki
                      > antysemickiej! Pzdr.PULS

Twoja miala cyce jak donice i dlatego sie zywiles pokarmem nienawisci do gojow.Na
                      dodatek Brit Milah wywarl odpowiednie pietno na twoim muzdzku abys nienawidzil
                      swiat.(Co za barbazynski ludek juz sie zneca nad swoimi w 8 dniu ich zycia).Te
                      kurwy nature chca poprawiac.Czemu kurwo koszerna z jadaczki ci rzygami leci i
                      gownem?.Jedz walczyc dla swojego sharona-czemu nie jedziesz,boisz sie
                      cwaniaku?,zamiast sie tu strzepic.
    • Gość: hycel Re: IZRAELSKI bland W SPRAWIE plaestynskiego NARODU!!! IP: 63.100.218.* 21.03.02, 21:45
      Za taaaaaaaakieeeeeeee bledy, maja taaaaaaaka zaplate!
      • kingfish Hycel zrozumial 0 21.03.02, 22:14
        Gość portalu: hycel napisał(a):

> Za taaaaaaaakieeeeeeee bledy, maja taaaaaaaka zaplate!

• Gość: Kingfish Oczywiscie chodzi o Bląd,, nie bland hihiihi IP: *.dyn.optonline.net 24.03.02, 20:24
      • Gość: hycel Re: Oczywiscie chodzi o Bląd,, nie bland hihiihi IP: 63.100.218.* 24.03.02, 20:36
        Robicie tyle bledow(nie mowie o tobie),ze czesto trzeba sie domyslac o co
        chodzi! Hihihi
        • Gość: Kingfish Re: Oczywiscie chodzi o Bląd,, nie bland hihiihi IP: *.dyn.optonline.net 24.03.02, 21:57
          Ale nawet ciekawe slowo: bland !!!hihi
    • yidele Re: bland W SPRAWIE plaestynskiego NARODU!!! 24.03.02, 22:04
      ......jest uznawanie arabow zamieszkujacych palestyne
      za odrebny narod. Ten lud nie posiada zanych
      charakterystyk cechujacych go jako narod odrebny od
      np. Jordanczykow. Jezyk ten sam, kultura ta sama,
      historia ta sama, religia ta sama. To oczywisci nie
      oznacza ze nie maja prawa do godnego i bezpiecznego
      zycia, ani do samostanowienia. po prostu powini
      zdecydowac w ktorym kraju chca zyc i czyich praw
      przestrzegac - Izraela, Jordanii, libanu czy Syrii.

Kazdy ma prawo do wlasnych opinii, ale nie do wlasnych
      faktow

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka