Dodaj do ulubionych

Tego nie zobaczycie w rezimowej TV Putina.

16.02.13, 19:28
Tylko dla was,uczestniki forum "Swiat".

Co ukrywaja Rosjanie? Dla czego te zdjecia nie udostepnili swiatu?
Czemu ludzi kupili bajeczke o tym,ze ponad 1000 Rosjan ucierpialo od tego,ze w atmosferze rozwalil sie troche wiekszy kamyk?

--
===================
Wody w usta nabiera zwykle ten, kto źle pływa w potoku słów.
Obserwuj wątek
    • j-k Chetnie pomogie: 16.02.13, 19:39
      i poprosze maxia o badawcze podejscie do problemu:
      forum.gazeta.pl/forum/w,50,142567360,142587186,mnie_interesuje_dlaczego_te_meteory.html
      • igor_uk Jasiu. 16.02.13, 20:04
        Czy juz poprosiles maxia?
        Bo sprawa jest powazna.
        • j-k Re: Jasiu. 16.02.13, 20:38
          igor_uk napisał:
          > Czy juz poprosiles maxia?
          > Bo sprawa jest powazna.

No przecie to czynie...
          maxio sie stara , to moze mi i przyokazji wyjasni sprawe smierci gen. Sikorskiego z r. 1943...
          Angole utajnili to az do roku 2030.
    • tojabogdan przecie to wpadło do jeziora, a to Kamczatka 16.02.13, 20:51
      chyba. Podają, że to, co rozpękło się nad Czelabińskiem miało energię 30 bomb atomowych z Hiroszimy. Zaprzeczają jednocześnie, że miało to związek z tym asteroidem???
      • igor_uk To nie jest Kamczatka,Bogdan. 16.02.13, 20:59
        To costalo sie pod Czelabinskiem tylko zespol Macierewicza jest wstanie wyjasnic.Bo zadnym Putinom i Milerom ja nie wierze.
        • tojabogdan no tak, tylko antoś od macierewiczów to rozgryzie 16.02.13, 21:06
          a propos Kamczatki, to znam jedną stamtąd.
          Inżynier chemii, specjalistka od ceramiki. W ZSRR pracowała w swoim zawodzie, a potem wyemigrowała i musiała zawód zmienić. Bardzo sympatyczna. Co nie musi znaczyć, że wszyscy z tamtych okolic są automatycznie sympatyczni.
          • igor_uk Bogdan. 16.02.13, 21:51
            A czy krater z filmu nic Tobie nie przypomina?

p.s. Nigdy nie bylem na Kamczatce,chociaz bylem od niej zaledwie o rzut beretu,jak na wymiary Rosji.
            • tojabogdan Кaрaкyмы! 17.02.13, 12:58
              Teraz już wiem, a miejsce to w takiej postaci istnieje podobno od 40 lat.
              Zastanawia mnie, dlaczego wszyscy mądrzy zapewniają o dwóch niezależnie od siebie wydarzeniach. Ten asteroid i ten meteroryt. Czy fragmenty zabłąkanego statku kosmicznego z dalekiego kosmosu. Takie były też hipotezy w przypadku meteorytu tunguskiego.
              Czasowego związku nikt nie może postawić w wątpliwość. Może jakieś luźniej związane z tym asteroidem części dostały w ziemską atmosferę i do reszty rozpadły się w niej?
              Ale na kosmosie, astronomii nie znam się, jedynie się nią fascynuję.
              • igor_uk Zgadza sie,Bogdan. 17.02.13, 13:21
                To gazowy krater w Turkmenistanie .Przez miejscowych nazywany " brama do piekla".
                Pali sie od 1971 roku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka