Dodaj do ulubionych

A jednak Paetz sianem sie wykreci!

IP: *.look.ca 22.03.02, 01:35
<<Tymczasem rzymska "La Repubblica" pisze, że watykańskie śledztwo w sprawie
poznańskiego abp. Juliusza Paetza oskarżanego w mediach o molestowanie kleryków
nie znalazło dowodów jego winy. Według watykanisty Marka Politiego w Watykanie
uważa się, że biskupowi można zarzucić tylko pewne niewłaściwe zachowania. >>

Czerwone majtki zamieni na fioletowe i po sprawie! Swoja droga watykanskie
sledztwo to kpina. Kochajacy inaczej dostojnicy kochaja bez poczucia winy.
Obserwuj wątek
    • Gość: - Re: A jednak inkwizycja przeciwkoscielna IP: 168.103.126.* 22.03.02, 01:46
      AMERYKANSKIE SADY BIORA SWIADKOW PO 20 I WIECEJ LATACH, BEZ DOWODOW, I TAK
      DLUGO SWIADEK TAM SPIEWA AZ LAWNICY UWIERZA W TE BUJDE. A NAWET GDYBY TO PO
      TYLU LATACH SPRAWY POWINNY BYC UMORZONE.

JEST TO AKCJA WYMIERZONA NIE PRZECIWKO KSIEZOM INDYWIDUALNIEM ALE PRZECIW
      KOSCIOLOWI JAKO TAKIEMU, JEST W CEL POLITYCZNY. ILOSC PODOBNYCH PRZESTEMPSTW W
      SZKOLACH PUBLICZNYCH I PRYWATNYCH W USA JEST WIELOKROTNIE WYZSZY.
      • quickly Sprawiedliwosc katolicka podobna do amerykanskiej 22.03.02, 04:15
        he,he, he... demokracja, praworzadnosc i uczciwosc wsrod hierarchi kosciola
        rzymsko-katolickiego, he, he, he...

he, he, he... demokracja, praworzadnosc i uczciwosc rzadu amerykanskiego, he,
        he, he...

To takie same dwie bandy skurwysynow. Wypraly mozgi miliardom ludzi.

• Gość: jojo Re: Sprawiedliwosc katolicka podobna do amerykanskiej IP: *.proxy.aol.com 22.03.02, 04:54
          quickly napisał(a):

> he,he, he... demokracja, praworzadnosc i uczciwosc wsrod hierarchi kosciola
          > rzymsko-katolickiego, he, he, he...
          >
          > he, he, he... demokracja, praworzadnosc i uczciwosc rzadu amerykanskiego, he,
          > he, he...
          >
          >
          > To takie same dwie bandy skurwysynow. Wypraly mozgi miliardom ludzi.
          >
          >
          >
          >

Won SYNU KURWY z tego Forum! RIGHT NOW! RAUS!!!!!
          • Gość: jolek Re: Sprawiedliwosc katolicka podobna do amerykanskiej IP: *.dip.t-dialin.net 22.03.02, 08:33
            A ciebie baranku boży kto tutaj wpuscił?Pomyliły ci się strony w
            internecie,Radio Maryja, Jankowski ksiądz i Polska Liga Nazistowska funkcjonują
            na innych stronach spadaj i to szybko, skończył się czas wielkiego Związku
            Radzieckiego, skończy sie czas wszechwładnego, obłudnego, pazernego i
            chamskiego Kościoła katolickiego nie tylko w Polsce! Paszoł von!!!
            • Gość: jolek 2 Re: Sprawiedliwosc katolicka podobna do amerykanskiej IP: *.proxy.aol.com 22.03.02, 10:05
              Gość portalu: jolek napisał(a):

> A ciebie baranku boży kto tutaj wpuscił?Pomyliły ci się strony w
              > internecie,Radio Maryja, Jankowski ksiądz i Polska Liga Nazistowska funkcjonują
              >
              > na innych stronach spadaj i to szybko, skończył się czas wielkiego Związku
              > Radzieckiego, skończy sie czas wszechwładnego, obłudnego, pazernego i
              > chamskiego Kościoła katolickiego nie tylko w Polsce! Paszoł von!!!
              >

• Gość: Leszek Re: Sprawiedliwosc katolicka podobna do amerykanskiej IP: *.ists.pl 23.03.02, 19:13
                Gość portalu: jolek 2 napisał(a):

> Gość portalu: jolek napisał(a):
                >
                > > A ciebie baranku boży kto tutaj wpuscił?Pomyliły ci się strony w
                > > internecie,Radio Maryja, Jankowski ksiądz i Polska Liga Nazistowska funkcj
                > onują
                > >
                > > na innych stronach spadaj i to szybko, skończył się czas wielkiego Związku
                >
                > > Radzieckiego, skończy sie czas wszechwładnego, obłudnego, pazernego i
                > > chamskiego Kościoła katolickiego nie tylko w Polsce! Paszoł von!!!
                > >
                >
                >

A cóż się tak powtarzasz. Mło Ci jeden post na twoje chamstwo?
            • Gość: Leszek Do Quickly, Jolka i im podobnych IP: *.ists.pl 23.03.02, 20:04
              Gość portalu: jolek napisał(a):

> A ciebie baranku boży kto tutaj wpuscił?Pomyliły ci się strony w
              > internecie,Radio Maryja, Jankowski ksiądz i Polska Liga Nazistowska funkcjonują
              >
              > na innych stronach spadaj i to szybko, skończył się czas wielkiego Związku
              > Radzieckiego, skończy sie czas wszechwładnego, obłudnego, pazernego i
              > chamskiego Kościoła katolickiego nie tylko w Polsce! Paszoł von!!!
              >

Jestem człowiekiem wierzącym i praktykującym. W tym duchu 11 lat temu poszedłem
              na nabożeństwo patriotyczne, jakie w czasie panowania komuny byłoby niemozliwe. W
              pewnym momencie zaczyna się śpiew hymnu "Boże coś Polskę". Pełen zapału śpiewam
              refren "Ojczyznę wolną POBŁOGOSŁAW Panie", szczęśliwy, że już można tak szczerze
              śpiewać. Jakiś młodzieniec obraca się i patrzy mi w twarz z ironią. Zaznaczam,
              nie była to dezaprobata dla mojego śpiewu, bo jestem solistą.
              3 lata temu. Rządy ekipy Buzka w najlepsze. Obchodzę srebrne wesele. Przy ołtarzu
              trzej księża, krewni rodziny. Na koniec znajomy motyw: "Boże coś Polskę". Jeden z
              księży, gorący zwolennnik Radia Maryja, równie gorąco śpiewa "Ojczyznę wolną RACZ
              NAM WRÓCIĆ Panie.
              Inna (prawie) anegdota. Brat mój od lat zamieszkały w Brazylii, jeszcze w czasach
              istnienia ZSRR od znajomych Brazylijczyków usłyszał: "W związku Radzieckim, tam
              to dobrze. Nie to, co u nas". Gdy usiłował im wytłumaczyc, iż w państwie
              światowego pokoju nie jest tak cudownie, wreszcie uwierzyli, I taka ich
              konkluzja: "Ale w Chinach, to naprawdę jest dobrze"...
              Na koniec dla Was wszystkich tekst piosenki. Może ja znacie, ale nie zaszkodzi ją
              przypomnieć:

My jesteśmy pesymiści
              Naszym hasłem dąb bez liści
              Źle było, źle będzie w Polsce zawsze i wszędzie
              Oprócz nas wszyscy są w błędzie.

Same durnie są u steru
              Od komuny aż do kleru
              Źle było, źle będzie w Polsce zawsze i wszędzie
              Oprócz na wszyscy są w błędzie.

Kumacie? Quickly myślę, tak. Jolek? nie wiem, czy ma dostateczne IQ
          • Gość: <"sivy"> Re: Sprawiedliwosc katolicka podobna do amerykanskiej IP: *.proxy.aol.com 22.03.02, 10:03
            milosc plynie z twoich ust.
            milosc kato-licka, wyniesiona z lekcji religi lub rodzinnego domu.
            mysle ze rodzice twoi nie raz zastonawiali sie i zalowali swojego w tym
            udzialu !
            dzieki takim jak ty rosnie niemawisc i brak tolerancj w tym kraju !

!
      • Gość: milo Re: A jednak inkwizycja przeciwkoscielna IP: 195.117.141.* 22.03.02, 12:25
        kopsnij się debilu do Poznania i obciągnij Paetzowi druta. Jesteś tak samo
        pojebany jak ta cała czarna banda i wszyscy liżący jej tłuste dupsko.
        W imię boże. Amen
    • Gość: pronto Re: A jednak Paetz sianem sie wykreci! IP: 195.117.141.* 22.03.02, 12:33
      Oj naiwni! Mysleliście, że bedzie inaczej? Stara prawda mówi, że kur.a kur..e
      łaba nie urwie a katolicka kur.a to już na pewno.
      NIE MOGŁO BYĆ INACZEJ, skoro wyroki ferują tacy sami popierdoleńcy jak Paetz.
    • Gość: PULS Re: A jednak Paetz sianem sie wykreci! IP: *.tnt29.chi15.da.uu.net 22.03.02, 17:48
      Gość portalu: ruski napisał(a):

> <<Tymczasem rzymska "La Repubblica" pisze, że watykańskie śledztwo w spra
      > wie
      > poznańskiego abp. Juliusza Paetza oskarżanego w mediach o molestowanie kleryków
      >
      > nie znalazło dowodów jego winy. Według watykanisty Marka Politiego w Watykanie
      > uważa się, że biskupowi można zarzucić tylko pewne niewłaściwe zachowania. >
      > >
      >
      > Czerwone majtki zamieni na fioletowe i po sprawie! Swoja droga watykanskie
      > sledztwo to kpina. Kochajacy inaczej dostojnicy kochaja bez poczucia winy.

Ruski ,zupelnie nie rozumie twojej reakcji,bo czytam ciebie i masz zawsze albo
      prawie zawsze dosc swiadome i trafne poglady.Moje sa podobne z ta roznica ze
      sprawa pedala Paetza mi wisi rowno.Jest to dla mnie nie warte stukania w
      klawiature i to co tu pisze jest wyjatkiem i sprawa jedyna.Dlaczego?-bo kazdy
      zdrowo egzystujacy samiec naturalnie lub nie naturalnie musi gdzies rezerwy swej
      spermy wyrzucic.Jezeli przyjmiemy ze ksieza sa zdrowi i maja jaja to albo musza
      sie pedalic albo uprawiac samogwalt,lub robic to ze swymi zakonnicami.Druga opcja
      to mozliwosc pogladu ze oni wszyscy z wyjatkiem tych pedalow i samogwalcicieli sa
      poprastu nienormalnymi frikami natury zeby zyc bez seksu.
      A wiec jakbys na to nie spojrzal jest to nienormalne i chore a pomysl z
      wprowadzeniem celibatu jest poprostu paranoja i wynaturzeniem.Pozostaje tylko nam
      zapytac;jakim prawem kler jest glosicielem moralnosci zycia?.Dla ciebie ,mnie i
      nam podobnym jest odpowiedz prosta-czyzby?.Nie jest taka prosta jakby sie
      wydawalo.I tu potwierdza sie takze teza jezeli nie wiadomo o co chodzi to napewno
      chodzi o pieniadze.Spostrzegawczy osad napewno zauwazy ze jest to sprawa nie
      celibatu tylko sprawa polityczna a mianowicie jak pedalstwo cz prawdziwe czy nie
      Paetza ma sie do polityki i warunkow przylaczenia i wchodzenia Polski do UE.O
      wplywy i podzial lupow walczy tu Kosciol z rzadem juz nie o zachowanie status quo
      ale o byc czy nie byc.Rzad zdaje sobie sprawe ze Kosciol ma potezny wplyw na
      manipulacje przekonaniami swoich wiernych.Wystarczy jakis list pasterski czytany
      z ambon do narodu ze przylaczenie Polski do Unii jest be i wiadomo wtedy ze
      sprawa referendum jest juz przesadzona.Na tym polu Kosciol wygrywa.Ale rzad ma
      tez w swym arsenale wiele atutow i jednym z nich jest pregiez demaskowania
      pedalstwa w Kosciele.Musimy przyznac ze w bardzo ostatnich czasach sprawy
      pedofili i zboczen seksualnych w klerach sa coraz bardziej naglasniane przez
      srodki przekazu,dlaczego?,-a wiec dlatego zeby zdyskredytowac morale i
      wiarygodnosc Kosciola w oczach wiernych czyli zrobic totalny zamach na jego
      charakter.
      Smutne tylko pozostaje to ze wiekszosc Polakow w te wiadomosci o pedalstwie kleru
      nie wierzy wychodzac z przekonania ze to propaganda i klamstwa. Tu rzad tez ma
      przegrana bo jak sie bylo notorycznym i zawodowym klamca za PZPR to trudno bedzie
      ludziom uwierzyc ze teraz akurat rzecznicy i opiniotworcy tejze w przebraniu SLD
      mowia prawde.
      Manipulacje narodem jest tutaj bardzo widoczne i treba tez zauwazyc ze czerwoni i
      czarni sie lupem tu dziela a narod spi.

• Gość: ruski Re: A jednak Paetz sianem sie wykreci! IP: *.look.ca 22.03.02, 23:19
        Puls jakiej reakcji ruskiej nie rozumiesz? Czy tego, ze Paetz to nie kosciol
        tylko chory czlowiek, ktorego nalezy zawiesic w obowiazkach wykonywania zawodu
        dostojnika koscielnego. Czy tez tego, ze kolesie Paetza wysoko postawieni w
        watykanie o wszystkim wiedza juz dawno bo sie znaja z Julkiem jak "kochasie".
        • Gość: PULS Do Ruskiego. IP: *.tnt29.chi15.da.uu.net 23.03.02, 04:13

> Puls jakiej reakcji ruskiej nie rozumiesz? Czy tego, ze Paetz to nie kosciol
          > tylko chory czlowiek, ktorego nalezy zawiesic w obowiazkach wykonywania zawodu
          > dostojnika koscielnego. Czy tez tego, ze kolesie Paetza wysoko postawieni w
          > watykanie o wszystkim wiedza juz dawno bo sie znaja z Julkiem jak "kochasie".

Ruski,masz racje cokolwiek tu napisales.Chodzilo mi o to ze ty,ja i moze wielu
          innych to wiedza i my a przynajmniej ja mam gleboko w rzyci te pedalenia
          klerowskie.Poprostu chodzilo mi o to ze wiekszosc narodu nie kuma gdzie lezy
          przyczyna oraz konsekwencje tej wiary ze to wiara katolicka a nie ksieza sa
          przyczyna dziadostwa.Pedaly sa wszedzie i nie trzeba ich koniecznie w kosciele
          szukac.
          Katolicyzm jezeli juz musi byc musi byc zreformowany,przynajmniej dla mnie.To
          naprawde wszystko co juz chcialem napisac na ten porypany temat.
          • Gość: ruski Re: Do Pulsa. IP: *.look.ca 23.03.02, 06:32
            Gość portalu: PULS napisał(a):

> Gość portalu: ruski napisał(a):
            >
            > > Puls jakiej reakcji ruskiej nie rozumiesz? Czy tego, ze Paetz to nie kosci
            > ol
            > > tylko chory czlowiek, ktorego nalezy zawiesic w obowiazkach wykonywania za
            > wodu
            > > dostojnika koscielnego. Czy tez tego, ze kolesie Paetza wysoko postawieni
            > w
            > > watykanie o wszystkim wiedza juz dawno bo sie znaja z Julkiem jak "kochasi
            > e".
            >
            > Ruski,masz racje cokolwiek tu napisales.Chodzilo mi o to ze ty,ja i moze wielu
            > innych to wiedza i my a przynajmniej ja mam gleboko w rzyci te pedalenia
            > klerowskie.Poprostu chodzilo mi o to ze wiekszosc narodu nie kuma gdzie lezy
            > przyczyna oraz konsekwencje tej wiary ze to wiara katolicka a nie ksieza sa
            > przyczyna dziadostwa.Pedaly sa wszedzie i nie trzeba ich koniecznie w kosciele
            > szukac.
            > Katolicyzm jezeli juz musi byc musi byc zreformowany,przynajmniej dla mnie.To
            > naprawde wszystko co juz chcialem napisac na ten porypany temat.

Puls to przynajmniej na tej plaszczyznie sie rozumiemy i dobra jest. Jest juz nas
            trzech, Jezus, Puls i ruski co to kumaja, a moze jeszcze ktos dolaczy.
            • Gość: PULS ReDla Ruskiego od PULSA IP: *.tnt29.chi15.temp.da.uu.net 23.03.02, 07:02
              Pozdrowienia!.
    • Gość: Walery Re: A jednak Paetz sianem sie wykreci! IP: 217.153.10.* 23.03.02, 19:51

> <<Tymczasem rzymska "La Repubblica" pisze, że watykańskie śledztwo w spra
      > wie
      > poznańskiego abp. Juliusza Paetza oskarżanego w mediach o molestowanie kleryków
      >
      > nie znalazło dowodów jego winy. Według watykanisty Marka Politiego w Watykanie
      > uważa się, że biskupowi można zarzucić tylko pewne niewłaściwe zachowania. >
      > >
      >
      > Czerwone majtki zamieni na fioletowe i po sprawie! Swoja droga watykanskie
      > sledztwo to kpina. Kochajacy inaczej dostojnicy kochaja bez poczucia winy.

Czyli tak jak należy! Wszak poczucie winy to kołtuństwo, no nie?!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka