tojabogdan 14.11.13, 20:32 w Libii. Po obaleniu tyranii, z pewną pomocą przyjaciół Libii, ogłoszono właśnie, że system prawny tego kraju zorientowany będzie na szariat, a najwięcej do powiedzenia w stanowieniu prawa będzie mieć mufti. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pimpus18 Re: demokratyzacja wreszcie owocuje, 14.11.13, 21:00 No a co z LGBT? Jak im się ta rewolucja odbije na kieszeniach? Nie po to przecież im Zachód to zorganizował, żeby mieli więcej pieniędzy niź za Kaddafiego? Coś cicho o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 Re: demokratyzacja wreszcie owocuje, 14.11.13, 21:31 geje i lesbijki sa w uprzywilejowanej sytuacji. Zgodnie z ostatnim orzeczeniem pewnego trybunalu musza dostac azyl w Europie. Trzeba tylko doplynac do Lampeduzy. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Re: demokratyzacja wreszcie owocuje, 14.11.13, 21:41 W jednej łódce lesby i pedryle? Jest jakiś test na to? Holland nakręci serial moralnego niepokoju o tem. Ale demokracja tam jest czy nie jest? Z tym LGBT to już siwy dym i czeski film! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiozboj Re: demokratyzacja wreszcie owocuje, 14.11.13, 22:04 Można sobie jaja porobić bo co innego zostaje, tylko Libijczyków trochę żal. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Re: demokratyzacja wreszcie owocuje, 14.11.13, 22:39 Ty jesteś za tępy, żeby pojąć ten twój żal, ch*j wie za czym. Pochuśtaj sobie torbę. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiozboj Re: demokratyzacja wreszcie owocuje, 14.11.13, 22:43 No dałeś niezły popis i kultury i zrozumienia tekstu pisanego. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Re: demokratyzacja wreszcie owocuje, 14.11.13, 22:46 Ciebie to może psychiatra zrozumie. Pisz k..., o co ci chodzi, to może będziesz miał więcej powodów do optymizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiozboj Re: demokratyzacja wreszcie owocuje, 14.11.13, 22:48 Myślę że nie warto :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Re: demokratyzacja wreszcie owocuje, 14.11.13, 22:54 Ciemniaki są jak tępy nóż - równie wku...ające. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 No to p_f może być zadowolony 14.11.13, 22:10 Z tak wielkim zacięciem kibicował bombardowaniom Libii i obaleniu dotychczasowego porządku, że teraz jest zapewne zadowolony. Niestety, o ile dzielił się z nami swym zachwytem nad zabijaniem Libijczyków, o tyle radość zachowuje dla siebie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Wiedzialem z gory 14.11.13, 22:17 ze jestem winny. Dodajmy, ze ponoc w Libii tez rosyjska ambasade zaatakowano i to zanim zrobili to polscy chuligani w Warszawie. I zaloze sie o moje zdjecie w kostiumie wakacyjnym, ze poszlaki wkrotce wskaza, ze tym atakiem na ambasade w Libii to tez ja stoje. PF Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Re: Wiedzialem z gory 14.11.13, 22:50 Ulżyło Panu? No to bonne nuit. Może się Panu Pospieszalski przyśni. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Tak, wiedziałeś, że chcesz krwi i zniszczenia. 14.11.13, 23:26 Owszem, wiedziałeś z góry, że Libijczycy niczego tak nie potrzebują jak demokratycznych bomb. Poświęciłeś temu wiele wpisów i one nadal są dostępne do czytania na forum. Byłeś napalony i nie mogłeś się doczekać, kiedy nastąpi atak, który zabije ludzi i zniszczy ich kraj. Nazywałeś to demokracją. Mojego, przez ciebie wymyślonego stroju wakacyjnego bardzo się czepiałeś, mnie twój nie nijak nie interesuje, możesz chodzić nawet i goły (Boże nie daj mi tego widzieć:-). Guzik mnie to obchodzi zwłaszcza, że nie ma to nic wspólnego z twoimi zapędami popierania "demokracji" w libiii. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Re: No to p_f może być zadowolony 14.11.13, 22:43 Nie? Też się dziwię. Propagandyści im nawet powodu do radości nie mogą dostarczyć? Pedryle pod tęczą są takie radosne. Głupie żabojady nie mają nawet powodu do zachwytu z tego ich przywódcy. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Re: Jak to wolny wybor Libijczykow, 14.11.13, 22:51 W islamie jest LGBT? Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk W Islamie nie ma . 14.11.13, 22:54 Ale w krajach muzulmanskich sa.Oczywiscie im do glowy nie przychodzi paradowac z golymi tylkami,tym nie mniej oni i tam sa. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Re: W Islamie nie ma . 14.11.13, 23:02 Może nie wiedzą, że mają do tego prawo? Chętnie bym takiego zobaczył? Ja chyba mam też prawo zobaczyć islamskiego pedryla? Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Chcesz,to masz :-) 14.11.13, 23:16 www.estergoldberg.com/.a/6a0105349ca980970c017615f9edf9970c-800wi Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Chcesz,to masz :-) 14.11.13, 23:18 frontpagemag.com/2012/dgreenfield/muslim-gay-bashing-comes-to-paris/ Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Re: Chcesz,to masz :-) 14.11.13, 23:29 jeden śmieszny dziadzia na cały Zachód. Trochę mało jak na gay parade. Pewnie ma ochronę, żeby go zbyt szybko nie wykastrowali. Jak się nazywa? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiozboj Re: demokratyzacja wreszcie owocuje, 14.11.13, 22:41 Chwała dzielnym amerykańskim "demokratyzorom" za to że rodzinę Kadafich w pień wybili bo to byłyby dopiero jaja gdyby Libijczycy z powrotem do władzy wepchnęli któregoś Kadafiego. Jak wtedy byłoby tłumaczyć sens inwazji? W Iraku też na szczęście tego błędu nie zrobiono i jest tam to co z grubsza zakładano. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: demokratyzacja wreszcie owocuje, 14.11.13, 23:30 Doinformuj się. Rodzina Kadafiego nie została wybita w pień, choć mocno przetrzebiona, to fakt. Część rodziny zdążyła zbiec, zwłaszcza żeńska linia (córki) i jej dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszebe12 Re: demokratyzacja wreszcie owocuje, 16.11.13, 09:28 ...Pax Judaica -nic dodac ,nic ujac... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiozboj Re: demokratyzacja wreszcie owocuje, 16.11.13, 10:42 Ci z rodziny którzy realnie mogli powalczyć o przejęcie władzy już kwiatki od spodu wąchają. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: demokratyzacja wreszcie owocuje, 16.11.13, 10:46 To prawda, ale dzieci rosną. Inna rzecz, czy będą mieć talent polityczny, odwagę i środki. Odpowiedz Link Zgłoś