Dodaj do ulubionych

Jednak sasiedzi

04.04.14, 13:30
Rok Polski odbedzie sie w Rosji w 2015 roku. Polskie i rosyjskie wladze nie daja sie poniesc emocjom chwili i decyduje sie na realizacje programu kulturalnego w Rosji.

Skomentuje to moze w dwa sposoby. Po pierwsze, polityki i politycy przemijaja a sasiedztwo pozostaje. A drugi komentarz, Polskie wladze mowily co mialy do powiedzenie i robily co mialy do zrobienia w kryzysie ukrainskim. Autorytet Polski wzrosl u sasiadow i z tego mozna sie tylko cieszyc.

PF
Obserwuj wątek
    • romrus Re: Jednak sasiedzi 04.04.14, 13:44
      polski_francuz napisał:
      >Polskie wladze mowily co mialy do powiedzenie i robily co mialy do zrobienia w kryzysie ukrainskim. Autorytet Polski wzrosl u sasiadow

Skad taki wniosek?
      • wojciech.2349 Re: Jednak sasiedzi 04.04.14, 13:49
        romrus napisał:
        > Skad taki wniosek?
        --------------
        Chodzi o to, że Polska ocenia Putina jako epizod.
        Putin to taki afrykański kacyk.

Nie warto inwestować uczuć w kabotyna.
        Poniał?
        • igor.z_uk wojtus. 04.04.14, 13:54
          Putin jest bardzo znaczacym punktem we wspolczensej historii nie tylko Rosji ,a i calego Swiata .Jeszcze bardzo dlugo po tym,jak on odejdzie,swiat bedzie zdazac w tym kierunku,ktory on wyznaczyl.
          Odejda w niepamiec rozne Obamy,Tuski,Merklowe ,ktore sa nic nie znaczacymi pionkami na swiatowej szachownice.
          • wojciech.2349 Re: wojtus. 04.04.14, 13:58
            Igorku,
            Putin to nikt. Kim jest podpułkownik w Rosji?
            Pomyśl.
    • szwampuch58 Re: " jusz" wojny siEm nie obawia? 04.04.14, 13:47
      zmieniles gacie?
      • polski_francuz Polak 04.04.14, 13:56
        mialby sie kogos bac? Piszesz tak dla zartow chyba:)

PF
        • szwampuch58 Re: Polak 04.04.14, 14:26
          nie znam sie tak dobrze na polskich mitach,za duzo tech bajeczek zeby ogarnoc
    • igor.z_uk Dajcie spokj p_f. 04.04.14, 13:51

On ma racje,politycy odchodza,a narody pozostaja sie. Polska i Rosja sa skazani na siebie i dla tego MUSZA budowac dobre stosunki.
      • szwampuch58 Re: Dajcie spokj p_f. 04.04.14, 14:24
        ale w narodach poziom "buractwa" ma rozne wysokosci i nic nie musi
    • brat_ramzesa Polska "cywilizowana" zabronila choru Aleksandrowa 04.04.14, 14:00
      w Krakowie
      ja ja, cywilizacja az blyszczy
      • lauriane Re: Polska "cywilizowana" zabronila choru Aleksan 04.04.14, 14:36
        brat_ramzesa napisał:

> w Krakowie
        > ja ja, cywilizacja az blyszczy
        L. No, a gdyby tak chor Bundesarmii przyjechal w mundurach Wermahtu w goscinne wystepy to jaka bylaby Wasza reakcja ?
        J.C.
    • szwampuch58 Re: Dajcie spokj p_f. 04.04.14, 14:45
      dynda mi to u innych, gorzej jest jak w moim narodzie wzrasta niebezpiecznie
    • borrka Tymczasowosc rezimu Putina jest oczywista. 04.04.14, 15:04
      Sami Rosjanie beda sie wstydzic blazenka w stroju Batmana.

Niemniej, jakies prezentacje kultury w III Rzeszy, budzily (by) zastrzezenia, a wielkiej roznic nie widze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka