Gość: Mamlas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 18:21 H U J W D U P E PALESTYŃSKIM ZWYRODNIAŁYM MORDERCOM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maxxim I tobie tez 19.08.04, 18:24 Gość portalu: Mamlas napisał(a): > H U J W D U P E PALESTYŃSKIM ZWYRODNIAŁYM MORDERCOM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kanadol Ciagle to samo IP: *.tkg.bc.tac.net 19.08.04, 18:31 Syjonizm ma sie dobrze. Co mu kto zrobi, jak ma poparcie hamerykanskie. Ich celem jest zdominowanie calej Palestyny (i kawalka Jordanii). Tylko co zrobic z tymi 3.5 mln Palestynczykow??? Nie moga im dac obywatelstwa, nie moze byc panstwa federacyjnego. Wiec co??? Moze do gazu???? Czekam na propozycje polskich ksenofobow i rasistow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mamlas gaz byłby najlepszym rozwiązaniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 18:35 nie ma miejsca dla ziemi dla tych seryjnych,wielokrotnych zabójcow,czerpiących przyjemność z mordowania jak mało kto z mało czego,nie wnoszącyach absolutnie NIC dobrego i pozytywnego dla ludzkości. To że zydzi tak sie z nimi patyczkują świadczy tylko i wyłacznie o ich wysokim poziomie moralności,bo ja już dawno wpuściłbyn tam z 300 czolgów i rozjechał to całe palestyńskie bydło na marmolade. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamlas uwielbiam HITLERA I STALINA -gaz getta gulagi lagr IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.08.04, 21:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawdziwy Mamlas wypowiedźnad tą jest podrobiona!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 22:25 ktos sie podszył pod mój nick ---> patrz IP Odpowiedz Link Zgłoś
regiel Re: Ciagle to samo 20.08.04, 09:42 Kanadol, w Tobie nadzieja Ludzkosci na rozwiazanie problemu palestynskiego. Masz duze mieszkanie, zabierz ich do Ciebie do Kanady, beda tam zyli w pokoju i milosci z Twojej strony. Zycze pomyslnej realizacji. Regiel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kanadol Re: Ciagle to samo IP: *.tkg.bc.tac.net 20.08.04, 20:09 Nie, rozwiazaniem jest zakonczenie imigracji Zydow do Palestyny. Niech sobie zreszta ci fanatycy religino-nacjonalistyczni jada do Izraela (sprzed '67), ale nie do okupowanych terytoriow. Ciagle powtarzam - wstaw sie w skore Palestynczykow. Dlaczego to Polacy nie chca wykupowania i powtornego osiedlania sie Niemcow, na tzw. ziemiach odzyskanych - ziemiach ktore to stracili dopiero 60 lat temu. Dlaczego wiec Zydzi maja prawo sie osiedlac na ziemiach, ktore stracili prawie 2 tys. lat temu. Moze mi to wytlumaczysz........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola IZRAELU ZROB PORZADEK Z BYDLEM !! IP: *.nycmny83.dynamic.covad.net 19.08.04, 18:41 Tyle czasu zmarnowanego! ech! Juz dawno nalezalo cale palestynskie bydlo zajezdzic czolgami. Moze dzisiaj? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mamlas POPIERAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 18:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... ZA NASTEPNE 11BIL $US CO ROK OD PODATNIKOW US IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.08.04, 21:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: IZRAELU ZROB PORZADEK Z BYDLEM !! IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 19.08.04, 19:11 Cos mi sie wydaje, ze juz zdefiniowano, kto jest budlem na Ziemi. Nadajacym sie jedynie do wyrobu mydla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: IZRAELU ZROB PORZADEK Z BYDLEM !! IP: *.client.comcast.net 19.08.04, 19:45 Chuju z Kanady, lunch time is over. Dawaj spowrotem do czyszczenia kibli kanadyjczykom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: IZRAELU ZROB PORZADEK Z BYDLEM !! IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 19.08.04, 20:31 Po twoim poscie nie pozostalo mi nic poza przeproszeniem bydla za porowanania. Ty nawet sie do bydla nie kwalifikujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: IZRAELU ZROB PORZADEK Z BYDLEM !! IP: *.client.comcast.net 19.08.04, 22:25 Z kogo ty chcesz robic to mydlo ty zakompleksiony polaczku z Kanady? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: IZRAELU ZROB PORZADEK Z BYDLEM !! IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 20.08.04, 00:35 A ty co, w panike wpadles? Pewny jestes, zebys sie nadawal? A skad ty wiesz, ze jestem Polakiem? To, ze pisze po polsku? Ty tez, a polakiem nie jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: IZRAELU ZROB PORZADEK Z BYDLEM !! IP: *.client.comcast.net 20.08.04, 17:33 Szkoda na ciebie czasu, POLACZKU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: IZRAELU ZROB PORZADEK Z BYDLEM !! IP: *.client.comcast.net 20.08.04, 18:12 Ze nie jestes Polakiem nie musisz mnie przekonywac. Ja uwazam ze nawet czlowiekiem nie jestes. Ze takie gowno wpuszczaja do Kanady! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman PRECZ z antysemityzmem-arabowie to semici IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.08.04, 21:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman ANTYSYJONIZM http://www.blessedquietness.com/journ IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.08.04, 21:54 ANTYSYJONIZM www.blessedquietness.com/journal/prophecy/zionisthate.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tłucki Re: Czy Izrael opuści Strefę Gazy IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.04, 18:43 Czy Rosja ma prawo do Kaliningradu? Odpowiedz Link Zgłoś
drzewo_snu Re: Czy Izrael opuści Strefę Gazy 20.08.04, 09:46 a czy Rosja Krolewiec opusci? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Masz bardzo piekny nick, drzewko... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 20.08.04, 09:49 I czesto madrze szumisz... Odpowiedz Link Zgłoś
drzewo_snu dziękuję! 20.08.04, 09:54 zaplonilabym sie, ale susza okropeczna, wiec plonienia jak ognia unikac bede ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Czy Izrael opuści Strefę Gazy IP: *.icpnet.pl 19.08.04, 19:13 Hausner- kat polskich emerytów i rencistów! Przy złodziejskiej waloryzacji świadczeń, chce jeszcze ograniczyć ich prawo do dodatkowych zarobków! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . A co tobie? Arabski kutasik? IP: *.range81-156.btcentralplus.com 20.08.04, 09:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . A KOGO TO OBCHODZI? Czyzby Polacy nie mieli IP: *.range81-156.btcentralplus.com 20.08.04, 09:49 wiekszego zmartwienia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapomniałem nicka Re: A KOGO TO OBCHODZI? Czyzby Polacy nie mieli IP: *.neonet.gliwice.pl 20.08.04, 09:51 I-sra-EL opuści w ogóle BLiski Wschód. WON DO PIEKŁA!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olimp Mamlas to beznapletkowy PEDAL i dupa go boli ! IP: *.lubin.dialog.net.pl 20.08.04, 16:13 kretyn ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polipo Zydzi to najwieksi mordercy i zwyrodnialcy tego sw IP: *.lubin.dialog.net.pl 20.08.04, 16:15 tego świata ! I niech w koncu to wszyscy dostrzega !! do jasnej cholery ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mamlas nikt nie dostrzeże bo to brednie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 16:58 chcesz coś wiedziec o największych zwyrodnialcach świata??? to przeczytaj liste dzieci zamordowanych przez palestyńczyków w CYWILNYCH autobusach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja zabic zydow IP: 213.149.101.* 20.08.04, 19:47 mamlasaow i wzystkich smierdzacych przestepcow zydowskich, niech zyje hamas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vipero Re: nikt nie dostrzeże bo to brednie IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.08.04, 09:41 A ty przeczytaj list dzieci zamorodwamych przez Zydów ..Strzelaja do wszystkiego co sie rusza.Nawet dziecko jak rzuci kamieniem w czolg jest zabijane.Tacy sa wlasnie zydzi..Hitler przy nich to pryszcz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: MAMLAS Shalom! Twje opoinie sa obledne wypij IP: *.telia.com 20.08.04, 20:59 kawe, to moze wymyslisz cos madrzejszego.Sprawa zydostwa jest sprawa Zydow i niech sie wzajemnie katuja i morduja, bo nie potrafia zyc w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
krysstian Re: MAMLAS Shalom! Twje opoinie sa obledne wypij 20.08.04, 21:13 Israel to pizda morderca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fy Izrael - przyczyna wszystkich nieszczesc IP: *.tor.primus.ca 21.08.04, 02:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolus zydzi to bydlaki ! Morduja wszystkich a sami placz IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.08.04, 09:43 placza jak im zle..Obludnicy !!! Mordercy ! Zlo tego swiata ! Odpowiedz Link Zgłoś