wesoly3 01.04.02, 02:39 zydowska agentka - kochanka, ktora dwoi sie i troi. Kreci i meci pod roznymi nickami, ale nijak jej nie wychodzi i wszyscy ja olewaja. aAle musi sie wsciekac - babsztyl glupi - ciekawe ile jej placa ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wss Re: zydowska agentka - kochanka IP: 212.77.192.* 01.04.02, 02:44 wesoly3 napisał(a): > zydowska agentka - kochanka, ktora dwoi sie i troi. Kreci i meci pod roznymi ni > ckami, ale nijak jej nie wychodzi i > wszyscy ja olewaja. aAle musi sie wsciekac - babsztyl glupi - ciekawe ile jej > placa ?? przeciez kochanka, wojo, pro +se , itd to jedno scierw www.ciemnogrod.net/Galeria/styberja.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wss Re: zydowska agentka - kochanka IP: 212.77.192.* 01.04.02, 02:47 Gość portalu: wss napisał(a): > wesoly3 napisał(a): > > > zydowska agentka - kochanka, ktora dwoi sie i troi. Kreci i meci pod rozny > mi ni > > ckami, ale nijak jej nie wychodzi i > > wszyscy ja olewaja. aAle musi sie wsciekac - babsztyl glupi - ciekawe ile > jej > > placa ?? > > przeciez kochanka, wojo, pro +se , itd to jedno scierw > > <a href="http://www.ciemnogrod.net/Galeria/styberja.htm"target="_blank">www. > ciemnogrod.net/Galeria/styberja.htm</a> > ********************** Zawsze kiedy pojawi sie post demaskujacy etatowego "pismaka " tego forum Janusza Stybera znika on natychmiastowo. Wszyscy juz wiedza kim jest ta gnida ale nie kazdy wierzy w fakt , ze to pedal i ciota. Przedstawiam kilka jego wypowiedzzi popartych linkami gdzie sam przedstawia sie jako zboczeniec i homosexualista. Dodam , ze sa to jego oryginalne wypowiedzi i posty ,ktore sa dostepne w zasobach internetu. Przypomne ,ze Janusz Styber vel Janysz Anthony Styber jest znany czytelnikom forum jako Wojo!!! , Franio , Fredzio,kpt. Zbik , Helga , hahaha ,pro+se,kochanka, itp itd. www.iyp.org/Archives/polska/9712/msg00106.html " Ktora to juz moja samotna Wigilia i Swieta? > Trudno zliczyc. > Przyszlo sie przyzwyczaic i zakneblowac swoje emocje. > Ot, 24 Grudnia, zwyczajny dzien, a 25 to taki dzien wolny od pracy. > Przyszlo sie przyzwyczaic. > Taki pedal-emigrant jak ja nie ma przecie rodziny. -------------------------------------------------------------------- > Juz nie boli samotnosc, chociaz na poczatku bolala. > Dzis to dla mnie stan normalny, "anatomia zycia". Umarly za zycia. Pogrzebany > w ciemnej uliczce zapomnienia." www.google.com/search?q=cache:3wXIhyXeXfsC:www.iyp.org/Archives/polska /9803/msg00162.html+janusz+styber++homoseksualizm&hl=en "Szanowny Panie, to znakomicie, ze jest Pan tolerancyjny wobec homoseksualistow. Jednak nie Pan tylko zyje na tym swiecie. Przez wiele lat homoseksualizm byl uznany za przestepstwo i scigany przez prawo. Oscar Wilde poznal na wlasnej skorze jak to wyglada. Do dzis w panstwach mniej cywilizowanych, homoseksualizm karze sie smiercia. A przeciez w krajach o takich drakonskich prawach przeciw homoseksualistom, musza oni zyc w ukryciu i ciaglym le~ku przed zdemaskowaniem. Nie wchodza nikomu w droge, ale sa bezwzgednie scigani i tropieni, jak dzikie zwierzeta. W karajch zachodniej cywilizacji homosekusalisci zyli w podziemiu i musieli udawac kogos kim nie byli, heteroseksualistow, by byc traktowanymi na rowni z nimi. Dlatego zostalismy zmuszeni do walki o to by pozwolono nam na prywatnosc ______________________________________________________________________ naszego zycia. Prywatnosc, ktora rowna sie jednakowemu traktowaniu mnie, homoseksualisty i kogos kto jest heteroseksualista, jak Pan. Klania sie, Janusz Styber" ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ WYSTARCZY O TYM CWELU ??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka Re: zydowska agentka - kochanka 01.04.02, 02:48 wesoly3 napisał(a): > zydowska agentka - kochanka, ktora dwoi sie i troi. Kreci i meci pod roznymi ni > ckami, ale nijak jej nie wychodzi i > wszyscy ja olewaja. aAle musi sie wsciekac - babsztyl glupi - ciekawe ile jej > placa ?? $85.000,00/rok za 15 godzin na tydzień. Nie wolno mi jednak zmieniać ników bo licznik rejestruje moj czas tylko pod nickiem KOCHANKA. Dziśaj zalogowała 6 godzin. Czyli zarobiłam $653.85 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: zydowska agentka - kochanka 01.04.02, 02:52 tylko efekty masz bardzo marne premii nie dostaniesz ???? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka Re: zydowska agentka - kochanka 01.04.02, 03:00 wesoly3 napisał(a): > tylko efekty masz bardzo marne > premii nie dostaniesz ???? Założony przez ciebie ten wątek jest dowodem że jestem bardzo efektywna. Zresztą ja mierzę skuteczność mojej działalności zarobioną kasą. Ile tyś zarobił dzisiaj pacanie swoimi wypocinami. hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: novy Re: zydowska agentka - kochanka IP: 196.40.22.* 01.04.02, 02:52 kochanka napisał(a): > wesoly3 napisał(a): > > > zydowska agentka - kochanka, ktora dwoi sie i troi. Kreci i meci pod rozny > mi ni > > ckami, ale nijak jej nie wychodzi i > > wszyscy ja olewaja. aAle musi sie wsciekac - babsztyl glupi - ciekawe ile > jej > > placa ?? > > $85.000,00/rok za 15 godzin na tydzień. Nie wolno mi jednak zmieniać ników bo > licznik rejestruje moj czas tylko pod nickiem KOCHANKA. Dziśaj zalogowała 6 > godzin. Czyli zarobiłam $653.85 :-) > Ty judaszu !!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: novy Re: zydowska agentka - kochanka, janusz IP: 196.40.22.* 01.04.02, 02:58 dzis 1 , wzioles swoje 30 srebrnikow , judaszu ???????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka Re: zydowska agentka - kochanka, janusz 01.04.02, 03:03 Gość portalu: novy napisał(a): > dzis 1 , wzioles swoje 30 srebrnikow , judaszu ???????????????????? hehehe??? A to po jakiemu??? hihi Napisz jeszcze raz, wyraznie, jesli oczekujesz odpowiedz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adass Re: zydowska agentka - kochanka IP: *.sympatico.ca 01.04.02, 06:38 kochanka napisał(a): > wesoly3 napisał(a): > > > zydowska agentka - kochanka, ktora dwoi sie i troi. Kreci i meci pod rozny > mi ni > > ckami, ale nijak jej nie wychodzi i > > wszyscy ja olewaja. aAle musi sie wsciekac - babsztyl glupi - ciekawe ile > jej > > placa ?? > > $85.000,00/rok za 15 godzin na tydzień. Nie wolno mi jednak zmieniać ników bo > licznik rejestruje moj czas tylko pod nickiem KOCHANKA. Dziśaj zalogowała 6 > godzin. Czyli zarobiłam $653.85 :-) > Ja zupelnie powaznie. Jak to sie robi? Jestem gotow pracowac 30 godzin tygodniowo. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka +++++++++Rada DLA ADAsia'''''''''''''''''''''''''' 02.04.02, 02:14 Gość portalu: Adass napisał(a): > > Ja zupelnie powaznie. Jak to sie robi? Jestem gotow pracowac 30 godzin tygodnio > wo. Adasiu sprawa jest prosta. Jeśli jesteś gotowy wstąpić w szeregi opłacanych forumowiczów należy natychmiast zacząć wpisywać posty anty arabskie i pro żydowskie. Ale pamiętaj się logować na forum i to pod stałym adresem bo tylko w ten sposób Liga Zydowska może się t tobą skontaktować. Oni bardzo uważnie monitorują te Forum i bez przerwy zatrudniają nowych agentów. Ale musisz być cierpliwy i pracowity. Pisz mądrze i bez wulgarnie i może po jakimś czasie i ty usiądziesz sobie z nogami na biurku, zalogujesz się na forum przez Izraelskie konto I zaczniesz płatne działanie w imię Gwiazdy Davida. Odpowiedz Link Zgłoś
pulsprawdziwy Re: zydowska agentka - kochanka 06.06.02, 00:31 Gość portalu: Adass napisał(a): > kochanka napisał(a): > > > wesoly3 napisał(a): > > > > > zydowska agentka - kochanka, ktora dwoi sie i troi. Kreci i meci pod > rozny > > mi ni > > > ckami, ale nijak jej nie wychodzi i > > > wszyscy ja olewaja. aAle musi sie wsciekac - babsztyl glupi - ciekaw > e ile > > jej > > > placa ?? > > > > $85.000,00/rok za 15 godzin na tydzień. Nie wolno mi jednak zmieniać ników > bo > > licznik rejestruje moj czas tylko pod nickiem KOCHANKA. Dziśaj zalogowała > 6 > > godzin. Czyli zarobiłam $653.85 :-) > > > > Ja zupelnie powaznie. Jak to sie robi? Jestem gotow pracowac 30 godzin tygodnio > wo. ja tez sie podpisuje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
yidele Re: zydowska agentka - kochanka 01.04.02, 14:30 to stanowczo za malo. porusze sprawe na nastepnym spotkaniu swiatowej konspiracji syjonistyczno-masonsko-komunistycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka Do łaskawego Pana Yidele !!!:)))))))) 02.04.02, 02:03 yidele napisał(a): > to stanowczo za malo. porusze sprawe na nastepnym > spotkaniu swiatowej konspiracji > syjonistyczno-masonsko-komunistycznej. Kochany Yidele, bardzo dziękuję za troskliwość ale zapewniam cię że prace tą lubię ni nie chcę przez twoje interwencje jej stracić. Także jeśli naprawdę poruszysz tą sprawę na konferencji światowej konspiracji proszę stanowczo mnie nie wspominać. Możesz im natomiast podrzucić pomysł że agenci z Key West powinni zarabiać więcej niż powiedzmy agenci z Wrocławia ponieważ my ponosimy znacznie wyższe koszty ogrzewania. Z należytym szacunkiem Kochanka Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: zydowska agentka - kochanka 01.04.02, 03:02 gadaj zdrowa - glupia pipko - hi hi a i tak wszyscy wiemy ze krew cie zalewa bo dostajecie po dupie na tym forum i nie idzie nic po waszej mysli Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: zydowska agentka - kochanka 01.04.02, 03:03 jak tam helga pogoda we wrocku ???? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka Re: zydowska agentka - kochanka 01.04.02, 03:09 wesoly3 napisał(a): > jak tam helga pogoda we wrocku ???? Tak ja jestem Helga, Wojo, Fredzio, Egon, Jojo, Mr.Conti, Kingfish, Zbik i puls!! Czy zapomniałam kogoś? Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: zydowska agentka - kochanka 01.04.02, 03:36 ty jestes helga kochanka i corka gelatika a tamta cholota to juz inna historia Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka Re: zydowska agentka - kochanka 01.04.02, 03:45 wesoly3 napisał(a): > ty jestes helga kochanka i corka gelatika a tamta cholota to juz inna historia Wesoły, Wesoły… Nawet cię nagle polubiłam:) Masz miły nick, nawet dobrą dyspozycję. Helga jest agentką z Wrocławia, Córka Gelatika z Krakowa a ja siedzę sobie na plaży w Key West. Widzisz kochanie, teraz nie musisz już zgadywać.. Jeszcze jedno: Córka Gelatyka to Facet. . Masz jeszcze jakieś pytania o forumowiczach.?? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka Re: zydowska agentka - kochanka 01.04.02, 03:06 wesoly3 napisał(a): > gadaj zdrowa - glupia pipko - hi hi > a i tak wszyscy wiemy ze krew cie zalewa bo dostajecie po dupie na tym forum > i nie idzie nic po waszej mysli Tak siedzę sobie z nogami na biurku, szklaneczka Merlo, przyjemna muzyka, licznik chodzi. Tak krew mnie zalewa heheh!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: zydowska agentka - kochanka 01.04.02, 03:09 he he wiemy, znamy ale dupa zaczyna sie powoli trzasc co ??? przyjedzie wyemigrowac do izraela a tam -nieciekawie, oj nieciekawie Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka Re: zydowska agentka - kochanka 01.04.02, 03:15 wesoly3 napisał(a): > he he > wiemy, znamy > ale dupa zaczyna sie powoli trzasc co ??? > przyjedzie wyemigrowac do izraela a tam -nieciekawie, oj nieciekawie Chyba żartujesz!! Gdzie ja mieszkam słońce zawsze świeci a terroryści nie mają prawa bycia. hihhi Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: zydowska agentka - kochanka 01.04.02, 03:19 pazywiom - uwodiom. Hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka Re: zydowska agentka - kochanka 01.04.02, 03:26 wesoly3 napisał(a): > pazywiom - uwodiom. Hi hi Chyba nie zrozumiałeś.. jestem +- 250 stopni na wschód i 10 stopni na południe od Bliskiego Wschodu. hihihi Nie jesteś wesoły ale cię lubię bo jesteś śmieszny:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka Re: zydowska agentka - kochanka 01.04.02, 03:21 Zobacz wesoly.. rozmawiamy już +- 1/2 godziny. A to sie = $54.48.. I kto jest wesoly?? Moze jeszcze jedna lampka i ide spac.. Pa kochanie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: zydowska agentka - kochanka 01.04.02, 03:30 wiem, ze jestes we wroclawiu ale niebawem mozesz sie znalezc w izraelu bo wiesz - zydzi nowojorscy ze swoim pozem o to sie dla ciebie staraja pa pa - spij dobrze - poki jeszcze mozesz i wypij tez za moje zdrowko Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka Re: zydowska agentka - kochanka 01.04.02, 03:37 wesoly3 napisał(a): > wiem, ze jestes we wroclawiu > ale niebawem mozesz sie znalezc w izraelu > bo wiesz - zydzi nowojorscy ze swoim pozem o to sie dla ciebie staraja > > pa pa - spij dobrze - poki jeszcze mozesz > i wypij tez za moje zdrowko Dobranoc kochanie:) pS Widzę jednak że w geografii też jesteś słabiutki:( Nie szkodzi lubię prymitywnych mężczyzn. PA!! Kochanie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: novy Re: zydowska agentka - kochanka IP: 196.40.22.* 01.04.02, 03:54 kochanka napisał(a): > wesoly3 napisał(a): > > > wiem, ze jestes we wroclawiu > > ale niebawem mozesz sie znalezc w izraelu > > bo wiesz - zydzi nowojorscy ze swoim pozem o to sie dla ciebie staraja > > > > pa pa - spij dobrze - poki jeszcze mozesz > > i wypij tez za moje zdrowko > > Dobranoc kochanie:) > pS > Widzę jednak że w geografii też jesteś słabiutki:( > Nie szkodzi lubię prymitywnych mężczyzn. PA!! Kochanie:-) > kochanka,janusz, judaszu zmien reke przy brandzlowaniu, odciskow dostaniesz , neofito. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka Re: zydowska agentka - kochanka 01.04.02, 04:05 Czy naprawdę musisz powtarzać w kółko jedno i to samo? Tą twoją wypocinę o zmianie ręki przy “brandzlowaniu” czytałam dzisiaj już 3 może 4 razy. Tak jesteś z tego dumny? Skoncentruj się na chwilę iI napisz coś nowego,, błagam cię bo się strasznie nudzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: novy Re: zydowska agentka - kochanka, janusz IP: 196.40.22.* 01.04.02, 04:22 kochanka napisał(a): > Czy naprawdę musisz powtarzać w kółko jedno i to samo? Tą twoją wypocinę o > zmianie ręki przy �brandzlowaniu� czytałam dzisiaj już 3 może 4 raz > y. Tak > jesteś z tego dumny? > Skoncentruj się na chwilę iI napisz coś nowego,, błagam cię bo się strasznie > nudzę. judaszem pozostaniesz na zawsze !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka Re: zydowska agentka - kochanka, janusz 01.04.02, 05:02 Gość portalu: novy napisał(a): > kochanka napisał(a): > > > Czy naprawdę musisz powtarzać w kółko jedno i to samo? Tą twoją wypocinę o > > > zmianie ręki przy �brandzlowaniu� czytałam dzisiaj już 3 może 4 raz > > y. Tak > > jesteś z tego dumny? > > Skoncentruj się na chwilę iI napisz coś nowego,, błagam cię bo się straszn > ie > > nudzę. > > > > judaszem pozostaniesz na zawsze !!!!!!!!!!!!!! I tyle ci wyszło z tego koncentrowania??? HEhiHE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hycel WOJO,kochanka,pro-se,Helga zdemaskowani IP: 63.100.218.* 01.04.02, 14:27 czytaj wss - to ci dopiero wielkanocna wiadomosc!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka Re: WOJO,kochanka,pro-se,Helga zdemaskowani 02.04.02, 22:18 Tak czytajcei blazna ktory nawet nie wie co to jest inne IP:-( Odpowiedz Link Zgłoś
__vist__ Re: zydowska agentka - kochanka 02.04.02, 01:48 Nareszcie ktos ja zdemaskowal Brawo wss Brawo Wesoly Vist¸_____________________/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubus Re: zydowska agentka - kochanka IP: *.nyc.rr.com 02.04.02, 01:57 Kochanka bardzo dobra, reszta przyglupow niedobra. Gdzie jest sisikomandos? LIST GONCZY WANTED sisikomandos. Nagroda $o.o1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredzio Re: zydowska agentka - kochanka IP: 2.4.STABLE* / 53.13.52.* 06.06.02, 11:58 wesoly3 napisał(a): > zydowska agentka - kochanka, ktora dwoi sie i troi. Kreci i meci pod roznymi ni > ckami, ale nijak jej nie wychodzi i > wszyscy ja olewaja. aAle musi sie wsciekac - babsztyl glupi - ciekawe ile jej > placa ?? ale jest ladna Zgrabna i kochana pzdr Fredzio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredzio Re: zydowska agentka - kochanka IP: *.daimler-benz.com 06.06.02, 12:26 wesoly3 napisał(a): > zydowska agentka - kochanka, ktora dwoi sie i troi. Kreci i meci pod roznymi ni > ckami, ale nijak jej nie wychodzi i > wszyscy ja olewaja. aAle musi sie wsciekac - babsztyl glupi - ciekawe ile jej > placa ?? Wesoly Gay Lalus mam dla cibie Araba co szuka Polskiego Tylka !aaa... ha... Odpowiedz Link Zgłoś