romrus Alzheimer robi swoje. b/t 26.05.14, 23:13 felusiak1 napisał: > Tak myslę. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Snowden jest gejem 26.05.14, 23:20 No i co w związku z tym? Chcesz go poderwać? Bo nie bardzo rozumię sens utrwalania tak wzniosłego wniosku na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk zuzia,a nie mowilem? 26.05.14, 23:28 Musisz isc do piaskownicy i bawic sie z dziewczynkami w twoim wieku.Tu dorosli ludzi rozmawiaja. felus jest prosty,jak kalach i tylko tak tepa dziewczynka,jak ty,nie mogla domyslic sie o co jemu chodzi. Zartem jest sam post,ale tytul powazny,jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Snowden jest gejem 27.05.14, 00:08 podrywać nie zamierza, nie jest w moim guście ale przyszło mi to do głowy to wypociłem. czekiści wypacaja to i ja mogę. a jeden nieco niżej napisał że snowden jest "rzydem". ciekawe czy myśli czy wie napewno? Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Snowden jest gejem i Zydem:-) 27.05.14, 00:27 On pewnie wie o żydostwie Snowdena tyle, co ty jego pedalstwie. Jesteście mimo woli braćmi - obaj posługujecie się tym samym typem argumentacji. Pogódzcie się więc- Snowdem może jak najbardzie być i Zydem i pedałem:-))) Two in one.... Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 feluś= merkat; homosie sam sobie winni 27.05.14, 00:21 Był tu już na forum podobny filozof - merkat- który donosił, że Arafat zmarł na AIDSa , bo był kochającym inaczej. Słowem - sam sobie winien, inych winnych nie ma... Bycie gejem wyjaśnia wszystko - czyli również zboczenia intelektualne. Z twej wypowiedzi wynika, że homoseksualizm to aberracja prowadząca do zdrady jedynie słusznej ideologi:-)). Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: feluś= merkat; homosie sam sobie winni 27.05.14, 00:51 zapędzasz się w bagno nie pierwszy raz i z całą pewnością nie ostatni. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: feluś= merkat; homosie sam sobie winni 27.05.14, 00:58 W bagno merkantowe wlazłeś ty, otwierając taki wątek. Nas tu w Jewropie i ludzi w Hameryce uczą od rana do nocy, że homoseksualizm to najwyższa forma człowieczeństwa. Ideał do którego należy dążyć. No ale są jeszcze nacje, które o homoseksualiźmie wypowiadają się perojatywnie mimo, że innym propagują dokładnie co innego... Odpowiedz Link Zgłoś
boavista4 Re: podwojny standard hasbary 27.05.14, 03:13 jezeli nie jest gejem to musi byc homofobem czyli antysemita, hitlerowcem , idiota. jezeli jest gejem to znaczy ze jest zboczeniec, nie mozna mu wierzyc, zdrajca, wrog, antesemta, Jezeli jest zydem - tralalalalalala jezeli nie jest zydem - tralalalala; taka to jest filozofia internetowej hasbary. Felus pokazal nam swoj intelekt jeszcze raz. Pamietamy jak to bylo z Michael Jacksonem , jak mu policja robila zdjecia na golasa, mierzyla mu wacka, niby dlatego ze byl pedofilem (mamusie podsuwaly mu swoich synkow), a naprawde dlateg ze cos powiedzial zlego o zydach i zemsta byla gotowa. Odpowiedz Link Zgłoś
vladexpat Re: Snowden jest gejem 27.05.14, 09:25 felusiak1 napisał: > Tak myslę. Masz z tym jakiś problem? Podnieca cię to? Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki Re: Snowden jest gejem 27.05.14, 09:38 Dlatego wybrał Rosję, bo tą satrapią rządzą jak wiadomo same pedały. Że też wcześniej na to nie wpadłem! Odpowiedz Link Zgłoś
melord Snowden jest gejem..Murdoch bylby zadowolony 27.05.14, 09:52 felusiak1 napisał: > Tak myslę. majac takiego pracownika...wystarczy,ze "mysli",reszte moze dospiewac... Odpowiedz Link Zgłoś
amg10 felusiak lekko poruszyl kijkiem 27.05.14, 15:29 w mrowisku i ... mrowki .... oczywiscie doznaly szalu. Brawo felusiak. Eksperyment sie udal. Odpowiedz Link Zgłoś