Dodaj do ulubionych

Snowden jest gejem

26.05.14, 22:58
Tak myslę.
Obserwuj wątek
    • igor_uk felus,nie klam. 26.05.14, 23:02
      felusiak1 napisał:

> Tak myslę. <
    • romrus Alzheimer robi swoje. b/t 26.05.14, 23:13
      felusiak1 napisał:

> Tak myslę.
    • brat_ramzesa wam moralne gnidy tylko pedaly w glowie 26.05.14, 23:17

• kzet69 Re: Snowden jest gejem 26.05.14, 23:20
      No i co w związku z tym? Chcesz go poderwać? Bo nie bardzo rozumię sens utrwalania tak wzniosłego wniosku na forum...
      • igor_uk zuzia,a nie mowilem? 26.05.14, 23:28
        Musisz isc do piaskownicy i bawic sie z dziewczynkami w twoim wieku.Tu dorosli ludzi rozmawiaja.
        felus jest prosty,jak kalach i tylko tak tepa dziewczynka,jak ty,nie mogla domyslic sie o co jemu chodzi.
        Zartem jest sam post,ale tytul powazny,jak najbardziej.
      • felusiak1 Re: Snowden jest gejem 27.05.14, 00:08
        podrywać nie zamierza, nie jest w moim guście ale przyszło mi to do głowy to wypociłem.
        czekiści wypacaja to i ja mogę.
        a jeden nieco niżej napisał że snowden jest "rzydem". ciekawe czy myśli czy wie napewno?
        • eva15 Re: Snowden jest gejem i Zydem:-) 27.05.14, 00:27
          On pewnie wie o żydostwie Snowdena tyle, co ty jego pedalstwie. Jesteście mimo woli braćmi - obaj posługujecie się tym samym typem argumentacji. Pogódzcie się więc- Snowdem może jak najbardzie być i Zydem i pedałem:-)))
          Two in one....
    • eva15 feluś= merkat; homosie sam sobie winni 27.05.14, 00:21
      Był tu już na forum podobny filozof - merkat- który donosił, że Arafat zmarł na AIDSa , bo był kochającym inaczej. Słowem - sam sobie winien, inych winnych nie ma...

Bycie gejem wyjaśnia wszystko - czyli również zboczenia intelektualne. Z twej wypowiedzi wynika, że homoseksualizm to aberracja prowadząca do zdrady jedynie słusznej ideologi:-)).
      • felusiak1 Re: feluś= merkat; homosie sam sobie winni 27.05.14, 00:51
        zapędzasz się w bagno nie pierwszy raz i z całą pewnością nie ostatni.
        • eva15 Re: feluś= merkat; homosie sam sobie winni 27.05.14, 00:58
          W bagno merkantowe wlazłeś ty, otwierając taki wątek. Nas tu w Jewropie i ludzi w Hameryce uczą od rana do nocy, że homoseksualizm to najwyższa forma człowieczeństwa. Ideał do którego należy dążyć.

No ale są jeszcze nacje, które o homoseksualiźmie wypowiadają się perojatywnie mimo, że innym propagują dokładnie co innego...
          • boavista4 Re: podwojny standard hasbary 27.05.14, 03:13

jezeli nie jest gejem to musi byc homofobem czyli antysemita, hitlerowcem , idiota.
            jezeli jest gejem to znaczy ze jest zboczeniec, nie mozna mu wierzyc, zdrajca, wrog, antesemta,
            Jezeli jest zydem - tralalalalalala
            jezeli nie jest zydem - tralalalala;
            taka to jest filozofia internetowej hasbary. Felus pokazal nam swoj intelekt jeszcze raz.
            Pamietamy jak to bylo z Michael Jacksonem , jak mu policja robila zdjecia na golasa, mierzyla mu wacka, niby dlatego ze byl pedofilem (mamusie podsuwaly mu swoich synkow), a naprawde dlateg ze cos powiedzial zlego o zydach i zemsta byla gotowa.
    • polski_francuz Janukowicz i Putin tez n/t 27.05.14, 08:06
      PF
    • vladexpat Re: Snowden jest gejem 27.05.14, 09:25
      felusiak1 napisał:

> Tak myslę.

Masz z tym jakiś problem? Podnieca cię to?
    • przyjacielameryki Re: Snowden jest gejem 27.05.14, 09:38
      Dlatego wybrał Rosję, bo tą satrapią rządzą jak wiadomo same pedały. Że też wcześniej na to nie wpadłem!
    • melord Snowden jest gejem..Murdoch bylby zadowolony 27.05.14, 09:52
      felusiak1 napisał:

> Tak myslę.

majac takiego pracownika...wystarczy,ze "mysli",reszte moze dospiewac...
    • amg10 felusiak lekko poruszyl kijkiem 27.05.14, 15:29
      w mrowisku i ... mrowki .... oczywiscie doznaly szalu.

Brawo felusiak. Eksperyment sie udal.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka