Dodaj do ulubionych

Demokracja,ktora przyniesli Amerykanie.

• volupte Re: Demokracja,ktora przyniesli Amerykanie. 29.07.14, 16:30
      A ci zamaskowani wykonawcy wyroku to pewnie Amerykanie?
      • 2igor-uk Nie,to nie Amerykanie. 29.07.14, 16:48
        To ci,kogo Amerykanie wspierali w Syrii,w walce przeciwko legalnym wladza.
        I to skutek tego,co zrobili Amerykanie ,wkraczajac do Iraku.Ci mlodzi chlopaki,ktore zostali rozstrzelani,to zolnierze irackiej armii,ktora probowali stworzyc Amerykanie i ktora porzucili,swoim zwyczajem.
        Niech to bedie dla ciebie nauczka.
        • volupte Re: Nie,to nie Amerykanie. 29.07.14, 17:22
          A co to dzieci , ze potrzebuja amerykańskiej opieki? Liczebnie i zbrojnie znacznie silniejsi od tamtych , ale jak wolą uciekać z pola walki niż walczyc o siebie , to taki skutek.
    • johnny-kalesony Re: Demokracja,ktora przyniesli Amerykanie. 29.07.14, 16:38
      Rosjanie, sądząc po tym, co sami wyrabiali w Katyniu albo Miednoje - to dopiero demokrację by przynieśli ...

Pozdrawiam
      Keep Rockin'
      • 2igor-uk kalesony,jestescie,jak zwykle... 29.07.14, 16:44

Sadze,ze jak ktos wam podpizdzi reklame z nad waszej budki,to rowniez bedziecie cos glindzic o Katyniu.
        Czy nie rozumiesz ,przyglupie,ze wycierajac Katyniem ,za kazdym razem ,swoja paskudna gebe,to opluwasz tych oficerow,ktory byli pomordowani przez NKWD?
        • johnny-kalesony Re: kalesony,jestescie,jak zwykle... 29.07.14, 16:48
          Rosjanie przynieśliby demokrację a la Katyń-Miednoje a wynieśliby rowery i zegarki ...
          Cóż - nie ma nic za darmo. Za demokrację russian style trzeba płacić.

Pozdrawiam
          Keep Rockin'
          • 2igor-uk Re: kalesony,jestescie,jak zwykle... 29.07.14, 16:54
            Nie zrozumiales .
            Coz,widac te polski oficerowie nie byli tej samej krwi,co i ty.
            To moze pogadamy o pomordowanych,przez nazistow,Zydach.Moze to bedzie tobie bardziej bliskie?
    • ekwiwokacja Re: Demokracja,ktora przyniesli Amerykanie. 29.07.14, 16:40
      2igor-uk napisał(a):

> W Iraku dzien w dzien dokonuja sie masowe egzekucje .Ile jeszcze ludzi na swie
      > cie musza zginac,zeby nareszcie Amerykanie zrozumieli,ze maja rece po lokiec we
      > krwi?
      > Bardzo drastyczne wideo.

Przerazajace bestialstwo, zwyrodnienie i zezwierzecenie... brak mi slow...

--
      Dywagacje forumowego debila:
      „domyslam sie ze drugi wpis nastapil zaraz po zakonczeniu flaszki jakies rozdowjenie jazni nastapilo i nie wiem dlaczego pod tym nikiem pisze kilka roznych osob” -
      arkaf 19.07.14, 17:43 FS

• 2igor-uk Re: Demokracja,ktora przyniesli Amerykanie. 29.07.14, 16:52
        Wahalem sie przez kilka godzin,czy otworzyc ten watek.Bez materialu filmowego on nie bylby wymowny,a wklejac taki film,uwazalem za zbyt drastyczny krok.
        Ale po tym,co juz okazalo sie na forum ze wschodu Ukrainy,stwierdzilem,ze forumowicze sa przygotowani na tak drastyczny widok.

Uwazam,ze mamy pelne prawo oskarzyc USA za te bestialskie mordy .Bo oni sa skutkiem ich polityki na BW.
    • dupeteczek Re: Demokracja,ktora przyniesli Amerykanie. 29.07.14, 17:00
      Nad Czeczenami też się tak wzruszałeś?
    • engine8 Igor??? 29.07.14, 18:48
      Czyzby ostatntnie Performance Review wypadlo kiepsko i skierowano Cie do sekcji "bashing america"? Nie podejrzewam ze to tak od serca poniewaz zawsze dawales bardziej inteligentne tematy a bashing america zostawalo dla juniorow..
      A moze to panika w grupie i "america bashers" sa tak slabi w argumentach i tematach ze potrzeba przykladow z gory?
      • 2igor-uk Nie,engine. 29.07.14, 19:05
        Mam po prosty absolutna pamiec i nie zapomnialem,ze ta formacja walczyla wczesniej w Syrii,wspierana przez Stany i Izrael.To po pierwszych.
        A po drugie,jak by Stany nie wlezli do regionu i nie rozpetali kilka wojen,to miliony ludzi nie straciliby zycie w podobnych konfliktach.
        Wiem,engine,ze trudno przyjac do wiadomosci fakt,ze Kraj,z ktorego Ty byc moze jestes dumny,jest wstanie popelniac potworne zbrodnie.Ja,jako obywatel ZSRR,przez to przesedlem w swoim czasie,ty rowniez musisz wypic ta czare goryczy.
        • jankowski1960 Re: Nie,engine. 29.07.14, 19:15

miliony ofiar tych politycznych gnojkow...
          • engine8 Re: Nie,engine. 29.07.14, 19:27
            No wlasnie - taka byla idea mojego wpisu - Twoje zadanie pisac takie rzeczy - wygrzebane ze smietnika - im bardziej smierdzace tym lepiej, ale zdziwilo mnie ze Igor sie za to wzial.
            No i dodatkowo - Igor chyba klakierow nie potrzebuje - myslisz ze jego argumenty nie wystarcza?

Jako szeregowy powinienes respoktowac liderow - tzn siedziec cicho jak oni mowia :)

• 2igor-uk To zaden smietnik,engine. 29.07.14, 19:36
              to tragedia tysiace ludzi,ktore traca zycie dzien w dzien.
              Ja domyslam sie,ze dla ciebie jakies tam Araby,to smiecie ludzkie,ale dla mnie to zywi ludzi,z wlasnymi planami na przyszlosc i wszystko w jeden dzien,w jedna sekunde,zostalo przerwane.
              Czy ty,engine,chcialbys znalezc sie na miejscu tego mlodego Araba Irakijczyka,ktory zaciagnal sie do armii irackiej,tworzonej przy wsparciu USA,poniewaz zadnej innej mozliwosci zarobic nie ma,i ktory z placzem w glosie prosil o litosc?
              Skad w tobie tyle obojetnosci do tego,co wyprawia rzad kraju,w ktorym mieszkasz?
              • engine8 Re: To zaden smietnik,engine. 29.07.14, 19:45
                Ale przeciaz Igor Ty glosisz te kazania dla Polakow a nie Amerykanow? Jaki masz w tym cel?
                A oni juz i tak nie lubi amerykanow bo potrzebuja wizy aby tam jechac.
                • 2igor-uk Ja nie apeluje do Amerykanow. 29.07.14, 19:51
                  Ja po prostu pisze o tym,co dzieje sie na swiecie.
                  Pisze i o Ukrainie,i o Rosji,i o Izraelu,i o Syrii,nawet o Chinach wspominalem pare razy,czemu nie moge cos pisac o Stanach,od ktorych tak wiele zalezy we wspolczesnym Swiecie?
                  • engine8 Re: Ja nie apeluje do Amerykanow. 29.07.14, 20:41
                    Rzecz w tym ze nie kazdego mierzysz ta sam miarka - Rassija jest "Cacy", Chiny cacy - i wszyscy ktorzy nie lubia ameryki sa cacy a Ameryka jest "Be".. nic tam dobrego - wszytko Be...
                    Czy Ty naprawde w to wierzysz co piszesz?

• 2igor-uk Mam do tego prawo,engine. 29.07.14, 20:47
                      Przeciez nie mam nakazu sadowego kochac Ameryke.
                      Poczytaj forum.75% uczestnikow wykazuja sie zwierzeca rusofobia.Czemu do nich nie masz podobnych pretensje,co do mnie?
                      • sevenseas Niczego jak zwylke nie roumieja! 29.07.14, 21:38
                        Wtrace sie an chwile. Mlodzi ludzie jestescie - zapewne wiekszosc z was. Starsi raczej nie maja czasu i bredni nie pisza.

Kiedys, 70 lat temu, obiecano nam przez naszych sojusznikow ze walczymy i "woloasc nasza i wasza" i sprzedano im ta historie. Po czym nas zdradzono, a zolnierze ktorzy walczyli o wolna polske dostali kule w tyl glowy od NKWD. Nasi "sojusznicy" przymnkneli oczy na to co sie dzieje, troche niepoprawnie by to wygladalo na tle odnoszonych "sukcesow" i propagandy (wtedy slowo PR jeszcze nie istnialo)

Nie potraficie dostrzec ze tym mlodym ludzia na bliskim wschodzie sprzedano taka sama historie, bo chcieli byc wolni. Dzisiaj strzela im sie w "tyl glowy". A Wy mlodzi ludzie najezdzacie na kogos kto Wam do glowy chce przemowic abyscie cos zrozumieli - ZE TO MOGLISCIE BYC WY!

Myslicie ze zle czasy nie wroca? Smiejcie sie dalej, drwiac ze smierci bo czujecie sie bezpieczni.....ale juz nie dlugo, wojna jest bisko Polski jak nigdy od kiedy sie skonczyla II wojna swiatowa...wiec zycze Wam dobrych snow i tak jak kiedys "pomogli nam sojusznicy" jutro "pomoze" Wam NATO.

Dzisiaj jak i wczoraj NIE MA I NIE BYLO dobrych i zlych, to mama i tata wam sprzedali taka historie bo tak jest latwo wytlumaczyc..a USA to taki sam tyran jak Rosja, tyle ze maja swietny PR w TV - smierc po amerykansku wyglada "ladnie i kolorowo".

ps. Igor dlaczego tak sie meczysz? Nie szkoda Ci energii aby odpowiadac na trollowanie? Popatrz co sie stanie po tym poscie, beda nadal pisac bzdury bo po prostu nie zrozumieja co napisalem.
                        • des4 witamy nowego attache prasowego 29.07.14, 21:53
                          świeże posiłki wzmocnią przywiędłych webbrygadzistów :)))
                          • pimpus18 Re: witamy nowego attache prasowego 29.07.14, 21:59
                            Martw się lepiej o zaczadzonych, pomarszczonych kretynów.
                            • des4 Re: witamy nowego attache prasowego 29.07.14, 22:12
                              spomrocznij w spomroczniałej republice zauralskiej :)))
                        • dupeteczek Re: Niczego jak zwylke nie roumieja! 29.07.14, 21:55
                          Putin zniszczył w Rosji resztki człowieczeństwa i myślenia ogólnoludzkiego! Widać to doskonale po wpisach jego "emisariuszy" na polskich (i nie tylko) forach:/

sevenseas napisał:
                          • pimpus18 Re: Niczego jak zwylke nie roumieja! 29.07.14, 21:58
                            Co ty bredzisz, kretynie?

Gdzie tu masz człowieczeństwo w tych wychowanych nimi bandziorami?

A gdzie to jest na Ukrainie?

Chcesz pooglądać?
                            • dupeteczek Re: Niczego jak zwylke nie roumieja! 29.07.14, 22:22
                              kacapski śmieć na swoje miejsce, czyli kosz!
                              pimpus18 napisał:
                          • sevenseas Re: Niczego jak zwylke nie rozumieja! 29.07.14, 22:31
                            "Putin zniszczył w Rosji resztki człowieczeństwa i myślenia ogólnoludzkiego!"

Co to znaczy "myslenie ogolnoludzkie"? Czy to znaczy ze Ty myslisz "ogolnoludzko" a Ci co nie to sa Rosjanie? Ale ty fajny jestes, hehe!

ps. dzieki za kaczke..podoba mi sie wiec dostaniesz 1pkt na pocieszenie ode mnie bo sie usmiechnalem.
                            • dupeteczek Re: Niczego jak zwylke nie rozumieja! 29.07.14, 22:38
                              Po przeczytaniu tego tekstu przestałem mieć zastrzeżenia, co do szykanowania Rosjan za putinowską politykę w zachodnich krajach! Jeśli buractwo kacapskie ma problem ze zrozumieniem podstawowych pojęć, to niech na Syberi trenuje, żeby cokolwiek zrozumieć!!

sevenseas napisał:
    • inocom Japonia Cię boli? 29.07.14, 22:27

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka