Dodaj do ulubionych

Prawda dziennikarzom z USA jest niepotrzebna!

06.08.14, 07:23
Dziennikarze CNN, The New York Times, The Washington Post, The Christian Science Monitor - odmowili spotkania z ukrainskimi dezerterami!
438 zolnierzy ukrainskich ucieklo z teatru wojny.. do Rosji. 180 "humanitarnych korytarzem" wrocilo na Ukraine (teraz ich "walkuje" SBU :-).
Ale ponad 200 nie chcialo wracac. Ukraina twierdzi ze Rosja ich wiezi, no to Ministerstwo Obrony Rosji wydzielilo samolot dla wszystkich dziennikarzy, kto zechce z uciekinierami osobiscie. I co? Amerykanscy dziennikarze - odmowili!
Tak wyglada amerykanska "wolna prasa" :-)))
P.S.
Przypomnialem sobie Wojtusia ktory straszyl forumowiczow wirusem na moim linku, zeby jak najmniej czytelnikow zobaczylo zbrodnie na cywilach w Donbasie. Nie sadze ze on jest takim "pozytecznym glupkiem" - on to robi celowo. Prawda, to jego wrog!
Obserwuj wątek
    • wojciech.2349 coś Ci się pomyliło 06.08.14, 07:51
      darekvtb napisał:
      > P.S.
      > Przypomnialem sobie Wojtusia ktory straszyl forumowiczow wirusem na moim linku,
      > zeby jak najmniej czytelnikow zobaczylo zbrodnie na cywilach w Donbasie. Nie s
      > adze ze on jest takim "pozytecznym glupkiem" - on to robi celowo. Prawda, to je
      > go wrog!
      ------------------
      Najczęściej nie otwieram Twoich linków.
      I nie pisałem o wirusie.
      • darekvtb Re: coś Ci się pomyliło 06.08.14, 08:34
        "I nie pisałem o wirusie"

Oj pisales, pisales :-))
        j-k moze to potwierdzic!

A watek zostal zlikwidowany ze wzgledu na zbyt drastyczne foto:
        Martwa mloda dziewczyna z oderwanymi nogami trzyma w martwym uscisku martwe dziecko
        • wojciech.2349 podtrzymuję to co napisałem /bt 06.08.14, 08:39
          • kaszebe12 Re: podtrzymuję to co napisałem /bt 06.08.14, 08:49
            ...nieladnie pisac nieprawde , wojtus , nieladnie...
            • wojciech.2349 Re: podtrzymuję to co napisałem /bt 06.08.14, 08:52
              kaszebe12 napisał:
              > ...nieladnie pisac nieprawde , wojtus , nieladnie...
              ----------------
              Darek zmyśla, a Ty z nim.
              • kaszebe12 Re: podtrzymuję to co napisałem /bt 06.08.14, 08:55
                Oczywiscie , ze zmyslamy... nie na darmo jestesmy ruskimi trollami.
                • wojciech.2349 Re: podtrzymuję to co napisałem /bt 06.08.14, 09:08
                  kaszebe12 napisał:
                  > Oczywiscie , ze zmyslamy... nie na darmo jestesmy ruskimi trollami.
                  ---------------------
                  Kaszebe,
                  Darkowi chodzi o tę sytuację.
                  forum.gazeta.pl/forum/w,50,152322194,152322266,autor_posta_pow_to_ruski_troll.html
                  Ja nie używam 2 nicków.
                  Po co?
                  • lech.junosza Faktem jest, że wojtek z całej tej bandy 06.08.14, 09:15
                    arfów, ideeków, borratów wyróżnia się b. pozytywnie jeżeli chodzi o kulturę i sposób argumentowania. Ale to nie tyl dobrze świadczy o nim lecz źle o reszcie banderowskiej brygady sieciowej. Poza tym nie jest ukraińskim rezunem.
    • marsaqua to to są presstytutki od plucia propagandą, 06.08.14, 09:11
      a nie żadni dziennikarze,
    • ola.z.opola darekvtb - to bylo do przewidzenia 06.08.14, 09:49
      darekvtb napisał:
      Re: Prawda dziennikarzom z USA jest niepotrzebna!
      > Dziennikarze CNN, The New York Time
      > s, The Washington Post, The Christian Science Monitor - odmowili spotkania z uk
      > rainskimi dezerterami!

> 438 zolnierzy ukrainskich ucieklo z teatru wojny.. do Rosji. 180 "humanitarnych
      > korytarzem" wrocilo na Ukraine (teraz ich "walkuje" SBU :-).
      > Ale ponad 200 nie chcialo wracac. Ukraina twierdzi ze Rosja ich wiezi, no to Mi
      > nisterstwo Obrony Rosji wydzielilo samolot dla wszystkich dziennikarzy, kto zec
      > hce z uciekinierami osobiscie. I co? Amerykanscy dziennikarze - odmowili!
      > Tak wyglada amerykanska "wolna prasa" :-)))

Amerykanskie media sa "posiadaczami" jedynej "prawdy" - ich "prawdy". Wiec nie dziwi mnie "ich" zachowanie, ktore jest ewidentne od poczatku narodzin kryzysu na Ukrainie.
      A poniewaz UE "ma mowic jednym glosem" identycznym jak Ameryka, zatem sie tylko do tego stosuje i rowniez nie w glowie jej, by cokolwiek sprawdzac.
      A biorac pod uwage niemal wylacznosc zrodla informacji i jedna rodzine wlascicieli mediow - nic nie jest w stanie zaklocic, czy zdeformowac tej ich "prawdy".
      Oczywiscie zyjemy w chorej, perwersyjnej i aberracyjnej rzeczywistosci mediow, ale nie mamy zadnego wplywu na jej zmiane.
      Stad rowniez i w Polsce, i w internecie zdeformowanie psychiczne i ilosc osobnikow tym dotknietych, jak blue.skay, xawras_wyzhryn, przyjacielameryki, arkaf i wielu, wielu innych... kalek umyslowych.

• lubat Re: darekvtb - to bylo do przewidzenia 06.08.14, 10:55
        ola.z.opola napisała:

> Amerykanskie media sa "posiadaczami" jedynej "prawdy" - ich "prawdy". Wiec nie
        > dziwi mnie "ich" zachowanie, ktore jest ewidentne od poczatku narodzin kryzysu
        > na Ukrainie.

W 2006 roku amerykański dziennikarz Mark Ames powiedział w wywiadzie:
        "Na Zachodzie ludzie są święcie przekonani, że ich media są absolutnie przejrzyste i obiektywne. I one (a w konsekwencji i społeczeństwo) są ostatnią instancją prawdy".

"Czasami myślę, że gdyby pozbawić Amerykanów wiary w to, że oni są posiadaczami prawdy absolutnej, to Ameryka rozpadnie się. Dlatego, że to niezłomne przekonanie nie ustępuje fanatyzmowi zagorzałego muzułmańskiego terrorysty".

www.kp.ru/daily/23810/60074/
      • wojciech.2349 Re: darekvtb - to bylo do przewidzenia 06.08.14, 22:03
        ola.z.opola napisała:
        > Amerykanskie media sa "posiadaczami" jedynej "prawdy" - ich "prawdy". Wiec nie
        > dziwi mnie "ich" zachowanie, ktore jest ewidentne od poczatku narodzin kryzysu
        > na Ukrainie.
        --------------
        Olu,
        Zachód miał w zadku problemy Ukrainy.
        Teraz półgębkiem coś o tym bąka.

Miej proporcje Mocium Panna.
    • jankowski1960 Re: Prawda dziennikarzom z USA jest niepotrzebna! 06.08.14, 22:23
      darekvtb napisał:

> Dziennikarze CNN, The New York Time
      > s, The Washington Post, The Christian Science Monitor - odmowili spotkania z uk
      > rainskimi dezerterami!

> 438 zolnierzy ukrainskich ucieklo z teatru wojny.. do Rosji. 180 "humanitarnych
      > korytarzem" wrocilo na Ukraine (teraz ich "walkuje" SBU :-).
      > Ale ponad 200 nie chcialo wracac. Ukraina twierdzi ze Rosja ich wiezi, no to Mi
      > nisterstwo Obrony Rosji wydzielilo samolot dla wszystkich dziennikarzy, kto zec
      > hce z uciekinierami osobiscie. I co? Amerykanscy dziennikarze - odmowili!
      > Tak wyglada amerykanska "wolna prasa" :-)))
      > P.S.
      > Przypomnialem sobie Wojtusia ktory straszyl forumowiczow wirusem na moim linku,
      > zeby jak najmniej czytelnikow zobaczylo zbrodnie na cywilach w Donbasie. Nie s
      > adze ze on jest takim "pozytecznym glupkiem" - on to robi celowo. Prawda, to je
      > go wrog!

oni maja swoja prawde, czyli gowno prawde:)
      • lech.junosza Re: Prawda dziennikarzom z USA jest niepotrzebna! 08.08.14, 11:03
        jankowski1960 napisał:

> darekvtb napisał:
        >
        > > Dziennikarze CNN, The New Yor
        > k Time
        > > s, The Washington Post, The Christian Science Monitor - odmowili spotkani
        > a z uk
        > > rainskimi dezerterami!

> > 438 zolnierzy ukrainskich ucieklo z teatru wojny.. do Rosji. 180 "humanit
        > arnych
        > > korytarzem" wrocilo na Ukraine (teraz ich "walkuje" SBU :-).

> oni maja swoja prawde, czyli gowno prawde:)
        >
        Oni nawet nie kumają gdzie jest Ukraina, Polska czy Czechy.
        • wojciech.2349 cymes 08.08.14, 11:08
          lech.junosza napisał:
          > Oni nawet nie kumają gdzie jest Ukraina, Polska czy Czechy.
          ----------------------
          Rosyjscy generałowie zatroskani poziomem wiedzy Jen Psaki

Rzeczniczka amerykańskiego Departamentu Stanu komentując 4 sierpnia rozpoczynające się dzisiaj ćwiczenia rosyjskich sił powietrznych w obwodzie astrachańskim, powiedziała "jesteśmy głęboko zaniepokojeni planami Rosji przeprowadzenia masowych manewrów lotnictwa w tym tygodniu w rejonie graniczącym z Ukrainą" oraz uznała manewry za "prowokacyjne, służące eskalacji na granicy" rosyjsko-ukraińskiej.

Jen Psaki najwyraźniej nie wiedziała, że położony nad Morzem Kaspijskim obszar manewrów dzieli od Ukrainy około 700 kilometrów.
          www.kresy.pl/wydarzenia,wojskowosc?zobacz/rosyjscy-generalowie-zatroskani-poziomem-wiedzy-jen-psaki#
    • prenick Rosyjska "prawda" nikomu nie jest potrzebna. 08.08.14, 11:58
      -
      • elka-sulzer Re: Rosyjska "prawda" nikomu nie jest potrzebna. 08.08.14, 12:05
        Hehehe. No wlasnie! Jeszcze by sie okazalo, ze to usranskie prestytutki maja klamliwe oczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka