Dodaj do ulubionych

technologia na ruskie trolle- sprawdzone

17.08.14, 14:44
1. Zamiast podbijać trollom putlera wątki, tworzyć wątki o Rosji. I jej "osignięciach.
2. Dbać o to, by zajmowały zawsze cztery-pięć pierwszych miejsc na forum, podbijać je nie dopuszczajc trollowych wrzut do pierwszej piątki. Statystyka pomoże:)
3. Kiedy tylko trolle coś wrzucają antypolskiego, gonić pputlerowskie k. na ch., czyli won. I podbijać statystyki o Rosji;) Prawdziwe, więc tym bardziej dla nich niewygodne.
4. Igorka hołubić, nie podbijajc mu wątków. Gdyby nie istniał, należałoby go wymyśleć. Nie ma w polskiej sieci osoby skuteczniej niż on odstręczającej Polaków od Rosji Putina. I dobrze.

Przez ostatnie dni przetestowaliśmy to w kilka osób na tym forum. Działa . Skutecznie.
. Zrobiłem swoje, teraz pora na Was, pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • eva15 Re: technologia na ruskie trolle- sprawdzone 17.08.14, 14:49
      Rozumiem, że po wypróżnieniu się ulżyło ci znacznie.
      • widz102 Re: technologia na ruskie trolle- sprawdzone 17.08.14, 14:51
        INX k...putlera!.
      • pijatyka Uderz w stół... ;-> 17.08.14, 16:04

• szwampuch58 Re: a na banderowskie jakie? 17.08.14, 14:54
      forum.gazeta.pl/forum/w,50,152972169,152972169,Dzis_znow_neobanderowcy_aktywizowali_sie_.html
      • widz102 Re: a na banderowskie jakie? 17.08.14, 15:09
        Won trollu putlera!
    • widz102 Re: technologia na ruskie trolle- sprawdzone 17.08.14, 14:57
      Podbijaj ruski trollu, podbijaj. O to właśnie chodzi..
      • pijatyka Re: Czarny rowerzysta 17.08.14, 16:11
        Nie wiem, jak tam u Was, ale u mnie już szary ;->
    • wojciech.2349 Re: technologia na ruskie trolle- sprawdzone 17.08.14, 15:19
      Ja nie otwieram wątków Czukczy Igorka.

A jak mnie jakiś link zaprowadzi do jego postu
      to klikam w kosz.
      • widz102 Re: technologia na ruskie trolle- sprawdzone 17.08.14, 16:05
        Widzisz jakie to proste? Sun Tzu nauczał: kiedy twój wróg będzie musiał walczyć na terenie jaki wybrałeś, na warunkach jakie wybrałeś i w czasie jaki wybrałeś, to przegrał zanim zaczął. Dziwne: putler uwielbia Sun Tzu, ale jak widać dla Olgina już edycji nie wystarczyło
        ;)
        • wojciech.2349 Re: technologia na ruskie trolle- sprawdzone 17.08.14, 16:52
          Jest jeszcze jeden aspekt.
          Mnie Czukcza Igorek znudził.

Proza życia.
          • widz102 Działa, działa:) 18.08.14, 09:19
            Czukcze to przy ruskich trollach z Olgina tuzy intelektu i przemyslności . Te putinowe tumany potykają się o własne łapcie a ich działania służą WYŁĄCZNIE sprawianiu na Polakach wrażenia (pozornego) - że Putin jest wszechmocny i panuje nawet w polskiej sieci. A to g... prawda, wystarczy bardzo niewiele, jak widać, by paszli na X!. To takie trolle specjalnej troski są (spec-zaboty, jak mawiają rosjanie) ;)
    • wojciech.2349 to chyba działa 17.08.14, 17:30
      Zobaczymy za kilka dni.
      • widz102 Re: to chyba działa 17.08.14, 17:51
        W orzeciwieństwie do rosjan, ja car puszki* nie sprzedaj;)
        *car-puszka - ówcześnie największa armata świata odlana na rozkaz cara rosyjskiego, takiego samego zamordysty jak Putin , dobre kilkaset lat temu. Sęk w tym, że cholera nie mogła być użyta, bo by sama eksplodowała. Kosztowała znaczną część dochodów carskich, nie wydanych tym samym na ważniejsze dla carstwa i ludu sprawy.

Przypomina Wam to coś?
        • pijatyka Re: car-puszka by sama eksplodowała 09.07.26, 15:39

Ponoć fachowcy ją zbadali i stwierdzili, że conajmniej raz jednak wystrzeliła ;)

• borrka Od dluzszego czasu nie dyskutujez ta holota. 18.08.14, 10:21
      Chyba, ze WON! uznac za polemike.
      Klikanie w kosz czasem skutkuje, jednak droga przez prawdziwa informacje o poczynaniach Rosji.
      • borrka Prymitywna propaganda sowka nie zmienia sie: 18.08.14, 10:26
        icdn.lenta.ru/images/2014/08/15/16/20140815164206197/detail_360a40fa14a73c090dc7b7aacfa88cfb.jpg
        Ciagle idzie o oszukanie Zachodu, jak na tym obrazie z 1937.
        Turysci zachodni ogladaja maszerujacych pionierow w czasie trwanie najgorszych czystek stalinowskich.

To i dzis aktualne.
        • widz102 Re: Prymitywna propaganda sowka nie zmienia sie: 18.08.14, 12:09
          Przy czym zwróć uwagę że
          a) w Rosji Stalina/Putina jeden środek transportu osobistego przypada na jedną osobę dorosłą !
          b) pionierzy - czyli teoretycznie dzieci mają twarze ludzi steranych życiem. Czyżby to były osoby dojrzałe z Mosfilmu (z niskorosłością) zatrudnione przez czekistów do pozowania słusznemu radzieckiemu artyście? Niczym kaliningradzkie niskopienne jabłonie jedynej słusznej putinowskiej agencji informacyjnej?
          Taaaa, sztuka socrealistyczna i takaż propaganda i wtedy i dziś miała w autorytarnej agresywnej Rosji szeroookie pole do popisu. Naród rosyjski, jak to mówią, nie zmienia się. Ino środki transportu osobistego ma dziś nieco inne;)
          • borrka Karzelki z NKWD :) 18.08.14, 13:51
            Sluzyly do wreczania kwiatow na oficjalnych uroczystosciach i, jak widac, pozowaly malarzom resortowym.

PS. Tez zwrocilem uwage na te dorosle twarze u socrealistycznych malarzy, wiec to nie przypadek.
        • adnem.awis Re: nie dyskutuję z tą hołotą 08.11.14, 01:17
          No, chyba że akurat amnestia... :-)
      • widz102 Re: Od dluzszego czasu nie dyskutujez ta holota. 18.08.14, 10:35
        W ich propagandowym prymitywizmie i ataku na polskie fora jest metoda. Im nie chodzi o polemikę. Im chodzi o robienie wrażenia na postronnych gościach i uczestnikach, że Rosja kontroluje także wirtualną przestrzeń, więc JEST groźna ;).
        Klasyczna czekistowska metoda.
        W momencie kiedy MY im wyznaczamy pole i tematy - gubią się totalnie. Gdy jasno określamy ich słowami "trolle won" lub "IHX putlerowskie trolle" - w każdym ich wątku są zidentyfikowani dla postronnych, co z góry wyklucza ich propagandową skuteczność. Czyni ich wręcz przeciwstkutecznymi, bo fora polskie dotychczas indyferentne w miarę - oni sami zmieniają w narzędzie skutecznej polskiej kontrpropagandy walącej w Putina jak w bęben.
        Dlatego jak widzisz - przyczajają się teraz, szukając jakiegoś sposobu na wyjście z impasu. Durnie nie zdają sobie sprawy nawet, że ich konsekwentne milczenie w polskich forach byłoby NAJLEPSZYM sposobem na rozbrojenie wk...ej na Putina na maksa polskiej opinii publicznej.
        Dlaczego to piszę otwartym tekstem, wiedząc że przeczytają i wyciągną wnioski?
        Bo ich propaganda oparta na demolce ZAWSZE przegra wśród Polaków nastawionych krytycznie do Rosji PRZEZ NICH SAMYCH i na całkowicie mentalnościowo i cywilizacyjnie obcym tym putinowskim trollom gruncie.
        Cep cepa cepem (w tym Olgino) pogania. Durnie walczą o życie, więc świadomie psują relacje z Polską na pół wieku do przodu, ale to ich małpy i ich cyrk. Ale to Forum JEST POLSKIE :)
      • widz102 Re: Od dluzszego czasu nie dyskutujez ta holota. 19.08.14, 04:46
        Dumali, dumali, aż się w Olgino napięli i wydumali.
        Straciły trolle putlera polskie Forum Świat w dzień, to wzięły łomy w krzepkie rosyjskie garście i napadają je w nocy , nocną zmianą. Znaczy już zupełnie jak bandyci .
        I dobrze. Znaczy że niniejsza technologia działa. A brygada Olgino będzie w dzień coraz bardziej niedospana;)
        • 5magna Re: Od dluzszego czasu nie dyskutujez ta holota. 19.08.14, 04:55
          I kto mnie tu powie ze Polacy sa gorsi od Rosjan.....

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,16495222,Polski_turysta_na_Zakynthos_w_Grecji_zabil_pracownika.html#BoxWiadTxt
          • 5magna Re: Od dluzszego czasu nie dyskutujez ta holota. 19.08.14, 05:21
            Ty witdz tu sie nie denerwuj I nie rob burdelu bo latasz po tym forum jak zyd po pustym sklepie.... My to znaczy ja z moim kumplem Rosjaninem jak obalimy litr wyborowej to taki ci wpir....ol spuscimy ze ci slepa kicha z odbytu wylezie.....
            • widz102 Podbijaj podbijaj szczurze Putlera 19.08.14, 05:50
              Trolle putlera są jak szczury. Wyłażą nocą, sr...ją gdzie popadnie i roznoszą putlerowską dżumę. Dlatego proszę moderatora by NIE USUWAŁ powyższego postu trolla putlera magny. Niech tu wisi do końca świata i jeden dzień dłużej. Szczura putlera udało się tu pokazać Polakom w całej swej nicości. Wylazł, i powiedział Polakom wprost: oto co czrka cywilizowany świat i Polskę, gdy tacy jak putler będą mogli dyktować warunki. Pokazał przy okazji prawdziwą tępą mordę stupajek rządzących dziś Rosją. Tego szczury putlera już nie cofną. Dały się wywabić. I definitywnie wpadły do kosza historii tego forum. Do dziś były trollami. Od dziś to tylko putlerowskie szczury.
              • 5magna Re: Podbijaj podbijaj szczurze Putlera 19.08.14, 06:04
                No widzisz facet, ja tu kulturalnie i bez obrazy daje ci dobre rady abys byl szczesliwy i aby te zle duchy z ciebie wyszly a ty dalej brniesz w te maliny jak opetany. Putler ci sie sni po nocach tak jak by to mialo zmienic twoj zasrany zywot na gorsze czy na lepsze. Wypusc te morowe powietrze geba i dupa to ci ulzy i zacznij zachowywac sie jak to przystalo na Polaka....
                • widz102 Re: Podbijaj podbijaj szczurze Putlera 19.08.14, 06:15
                  IHX szczurze putlera! Pokazałeś mordę dzisiejszej Rosji Polakom. Przepadło. Nie uczyło was wasze naczalstwo, że nie wolno wam chlać w tak odpowiedzialnej propagandowej robocie? Tym bardziej na nocnej zmianie?
                  Oj, nie pogłaszcze cię dziś za to szef zmiany po wyleniałej szczurzej mordzie, putlerowcu.
                  ale podbijaj, podbijaj, wstaje dzień...
                  • 5magna Re: Podbijaj podbijaj szczurze Putlera 19.08.14, 06:39
                    Ha,ha,ha. Mowia ze 60% ludzi teraz to wariaci. Jak by ci sie pgorszylo to moja dobra rada. Nie jedz tego co ci przepisza. Bo jeszcze wyskoczysz przez okna jak ci sie wyda ze Putler cie goni....
                    • widz102 Re: Podbijaj podbijaj szczurze Putlera 19.08.14, 06:51
                      Wytrzeźwiej, szczurze putlera! Publicznie grozisz obywatelom Polski śmiercią? Ja rozumiem, że ostatnio wasi generałowie wyskakują z okien na przesłuchaniach hurtowo, ale coś ci się pop.ło z tej wódy.
                      Ej, Olgino, wstawać matoły! Jest tam który starszy rangą? To niech zabierze stąd swojego schlanego kretyna, który jak widać pękł z przeciążenia, bo za chwilę wasze putlerowskie otwarte pogróżki wobec Polaków rozejdą sie po polskiej sieci i będziecie mieć w Polsce do końca przej...ne!
                      • 5magna Re: Podbijaj podbijaj szczurze Putlera 19.08.14, 07:19
                        Obywatelu Polski i to nie Ludowej ja chce cie ratowac od pomieszania zmyslow a to prawie tak jak od smierci. Moze ci cos w tej lepetynie kliknie i nie skoczysz z mostu Kierbedzia. Pamietaj ze w Wisle plywaja wielkie sumy z jajami....
                        • widz102 Re: Podbijaj podbijaj szczurze Putlera 19.08.14, 07:26
                          Dopiero co uratowaliście 300 pasażerów boeinga...
                          won, szczurze putlera.
                          • 5magna Re: Podbijaj podbijaj szczurze Putlera 19.08.14, 07:29
                            Tam Polakow nie bylo. Jak by byli to tez bysmy ich uratowali....
                            • widz102 I tak właśnie wpadają szczury putlera 19.08.14, 08:13
                              W kupie pozornie silni, na cudzym terenie bezradni, w pojedynkę głupi, zdemaskowani- po bandycku szczerzy.
                              Panie i Panowie polscy internauci: w wasze ręce ta klateczka. Macie gotowy materiał.
              • pijatyka Re: Trolle putlera są jak szczury 21.06.26, 15:01

Dezynfekcja, dezynsekcja, deratyzacja, dekacapizacja.

• gosc_ze_smolenska Re: technologia na ruskie trolle- sprawdzone 19.08.14, 08:24
      Mam nadzieje, ze redakcja ma dobrych psychiatrow i podpowie koledze wlasciwy adres.
      • widz102 Re: technologia na ruskie trolle- sprawdzone 19.08.14, 08:59
        Mówisz o koledze który publicznie pisze tu o tym, że pobije kogos aż mu coś tam wyjdzie (w domyśke- że kogoś skatuje), a potem przyznaje się jako rosjanin do zestrzelenia pasażerskiego boeinga?
        ŚWIĘTA RACJA! ;)
        Powtórzę- wpadliście jak g. w przerębel. Wystarczy jednego dziennikarza i paru internautów, by o sieciowych szczurach putina zrobiło się znowu głośno.
        • gosc_ze_smolenska Re: technologia na ruskie trolle- sprawdzone 19.08.14, 09:37
          Dobry czlowieku, nie wiem, czy ktos Ci to juz powiedzial, ale wyglada to niezdrowo. Niestety w okresach kryzysowych nasilaja sie zaburzenia psychiczne. Z calego serca zycze Ci szybkiego powrotu do zdrowia.
          • widz102 Re: technologia na ruskie trolle- sprawdzone 19.08.14, 09:47
            Wybacz, stary, ale przyjmowanie na polskim forum akurat takich rad od kogoś, kto ma, no sorki, ale nie wytrzymam :D:D:D:D....., nick "gość ze smoleńska" pachniałoby ostrą perwersją intelektualną. :D
            Nikt ci nie powiedział, że w Polsce warto wybierać raczej neutralne nicki żeby być bardziej wiarygodnym;->
            IHX!
            • gosc_ze_smolenska Re: technologia na ruskie trolle- sprawdzone 19.08.14, 10:06
              dobry czlowieku, przybralem moj nick wiele wczesniej, niz wydarzyla sie tragedia w Smolensku. Nie zamierzam go zmieniac, bo nick ma sie nijak do przyczyn tragedii i wiarygosnosci kogokolwiek, oczywiscie z wyjatkiem niektorych zapalonych mozgow, na zaczepki ktorych reaguje spokojnie i ze zrozumieniem.

> IHX!
              Niestety potwierdza sie moja diagnoza. Jezeli Ty rzeczywiscie uwazasz, ze swoimi obelgami i wyzwiskami mozesz zachecic normalnych ludzi do nasladowania tego, gleboko sie mylisz. Tym niejmniej zycze Ci szybkiego powrotu do normalnosci.
              • polski_francuz Niepytany 19.08.14, 10:42
                pozwolcie, ze dodam kilka slow od siebie. Trolle proputinowskie w rzeczy samej zrobily forum trudne do czytania i do prowadzenia rozsadnych dyskusji na rozsadnych watkach. I temu, komu sie uda Igora i jego komande na pysk wywalic zasluguje na nagrode.

Jesli o naszego goscia chodzi to pisze i rozsadnie i w dobrej polszczyznie i nienatretnie. A ze mysli po swojemu i ze jest patriota, to jest w moich oczach godne szacunku. Mimo, ze sie z nim na ogol nie zgadzam i ze polityke Putina uwazam za awanturnicza.

PF
                • widz102 Re: Niepytany 19.08.14, 10:51
                  Szanuję Twoje zdanie. Rzeczywiście styl tego akurat gościa na polskim forum świat jest nienatrętny.
                  Ale jak to mówią - każdy target musi mieć swoją podaż.
                  To podstawa także w marketingu politycznym, czyli... również pozycjonowaniu trollowania albo kulturnowo wywierania wpływu na polską opinię publiczną gości z Rosji na tym polskim forum.
                  Kiedyś Rosja miała wymiennie dwóch ministrów spraw zagranicznych - mołotowa i litwinowa. Kiedy Stalinowi był potrzebny grzeczny - wyciągał Litwinowa. Kiedy ostry - Mołotowa. A i tak tylko on podejmował decyzje. Chciałbym wierzyć, że gość nalezy do tych 15 % rosyjskiego społeczeństwa, które sprzeciwia się putleryzmowi. Ale jak sam powiedziałeś - on go popiera. I co z tego że w wyważony sposób? Tym samym nie różni się przecież NICZYM od bandytów typu magna. Hitlera także popierali (w wiekszości) niemieccy intelektualiści. W wyważony i kulturalny sposób.
                  A skoro tak... technologia się kłania ;)
              • wojciech.2349 zabawne 19.08.14, 10:46
                Widzisz naganność w reakcji, ale nie w akacji.
                To zabawne.

Nie uważasz?
                • borrka Nic dodac, nic ujac, Wojtek. 19.08.14, 10:58
                  To wlasnie ten osobliwy sposob myslenia.
                  • pijatyka Re: To wlasnie ten osobliwy sposob myslenia 04.09.14, 11:32
                    "Nienatrętny" ;->
                • polski_francuz Akcje 19.08.14, 11:21
                  Olginowcow uwazam za naganna. I wiele watkow na ten temat sam zalozylem. Powiedzmy, ze obiekt reakcji uwazam za chybiony.

Ceci avoir dit, popieram bezposredni sposob dzialania widza i, jak widze, jest on skuteczny.

I jeszcz dla borrki, ktore tez mnie gani. Allez mate, korci Cie co jakis czas by z eva pogadac i zawieszasz sankcje. Daj mi pogadac tez z gosciem.

Ja mam naprawde problem, jak ja bede rozmawial z rosyjskimi kolegami teraz. Rozmowy z gosciem mnie to tego przygotowuja.

Allez, musze na zmywak bo sie wakacje koncza a ja niewykonam zalozopnych planow

PF
                  • borrka Nikogo nie ganie za dyskusje z Gosciem:) 19.08.14, 12:11
                    To nie jest czekista - wierz mi mialem wielu znajomych, niemal przyjaciol Rosjan i tylko sprawy polityczne sprawiaja, iz jestem wrogo nastawiony wobec Putina & Co.
                    Wrogo, dlatego nie gadam z czekistami.
                    Nie czas na zarty, a z nich trzeba szydzic.

Amnestje ... no coz ... dobrym pan:)
                    • borrka "tie" 19.08.14, 12:15

• pijatyka Re: sprawdzona technologia 02.09.14, 16:51

• 5magna Re: sprawdzona technologia 02.09.14, 17:01
        www.globalresearch.ca/isis-is-americas-new-terror-brand-endless-propaganda-fuels-war-on-terror/5398675
        • pijatyka Kosz. 3 punkty. 03.09.14, 19:24

• volupte Re: technologia na ruskie trolle- sprawdzone 02.09.14, 17:10
      Ta agentura sama sie tu podbija , sama z soba dyskutuje i generuje chyba z 80% ruchu i postów.
      • pijatyka Re: agentura sama sie tu podbija 06.05.26, 23:43

Na prośbę innego forumowicza ;-D

• wojciech.2349 metoda na reniferów 02.09.14, 20:39
      Wpisywać się do wątku nie-renifera,
      jeśli w pierwszej piątce są więcej niż 2
      wątki reniferów.
    • pijatyka Re: technologia na ruskie trolle 03.09.14, 22:02
      forum.gazeta.pl/forum/w,50,150635052,150635052,Nie_podbijajcie_watkow_troli_.html
      • volupte Re: technologia na ruskie trolle 03.09.14, 22:05
        hop
        • pijatyka Re: technologia na ruskie trolle 25.05.26, 03:04

Up

• wojciech.2349 najprostsza reguła 04.09.14, 11:57
      Jeśli widzimy na 5-tej pozycji wątek renifera
      wpisywać się tak by wątek znalazł niżej.
      • wojciech.2349 Re: najprostsza reguła 04.09.14, 13:57
        Uzupełnienie.

Nie patrzeć na 4 pierwsze pozycje.
        Wpisywać się w wątek nie-renifera gdy
        wątek renifera jest na 5-tej pozycji.
    • pijatyka Trolle down 06.09.14, 18:30

• pijatyka Re: Trolle down 09.09.14, 19:30
        Topic - up!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka