Dodaj do ulubionych

Zagrozeniem dla europejskiego pokoju sa USA!

22.08.14, 17:16
W zaistniałej sytuacji nie ulega to najmniejszej wątpliwości.
Obserwuj wątek
    • elka-sulzer Re: Zagrozeniem dla swiatowego pokoju sa USA! 22.08.14, 17:32
      nie tylko Euroopy.
      Bandyckie napascie usrancow na suwerenne kraje nie jednaja ani serc ani umyslow ani napadnietych ani patrzacych na te zbrodnie z boku.
    • pradinozaur Stany Zjednocznone czyjegoś terytorium jeszcze 22.08.14, 17:41
      sobie nie przywłaszczyły. Takiego przypadku nie było.
      Rosja to co innego. Wyciągnięte łapy cały czas czyhają aby kogoś oskubać.
      • 1-igor.uk Pradawni jaszczurek. 22.08.14, 18:26
        Stany powstali na ukradzionym terytorium.
      • elka-sulzer Re: Stany Zjednocznone czyjegoś terytorium jeszcz 22.08.14, 18:32
        sobie nie przywłaszczyły. Takiego przypadku nie było.

pradinozaur napisał:

Biedny, ciemny .... chamie. :D

1. Moze zacznijmy od samego terytorium Stanow .... Czyje to byly ziemie?
        2. Hawaje?
        3. Filipiny?
        To tylko przypadki bezposredniego przywlaszczenia ....

Jest cala masa przypadkow .... powiedzmy posrednich ... panstwa europejskie, Ameryki Poludniowej, Afryki, Azji
        To nie Rosja ma swoje bazy rozsiane po swiecie.
        • szwampuch58 Re: Stany Zjednocznone czyjegoś terytorium jeszcz 22.08.14, 18:43
          hehehe, jakas dziwna koncetracja tych baz ale to pewno przypadkowe:
          medien.neopresse.com/russland-will-krieg-us-basen-qpress.jpg
          • elka-sulzer Re: Stany Zjednocznone czyjegoś terytorium jeszcz 22.08.14, 18:56
            Jest tego troche wiecej niz ta mapka pokazju.
            Ale co tam rzeczywistosc, mapki, bandyckie napascie usrancow ....
            Licza sie tylko klamliwe oczy roznyc plazow, woytusiow czy innych felusiow, hehehe.
            Postrzegac brutalnej rzeczywistosci taka jaka jest nie wolno!
    • sjs2011 Re: Zagrozeniem dla europejskiego pokoju sa USA! 22.08.14, 17:50
      Odmówili tuszonek?'
      A to figlarze.
    • malkontent6 Re: Zagrozeniem dla europejskiego pokoju sa USA! 22.08.14, 18:03
      Zaesze tak było:

www.etsy.com/listing/101124647/soviet-anti-american-posters-world?ref=shop_home_active_2
      • elka-sulzer Re: Zagrozeniem dla swiatowego pokoju sa USA! 22.08.14, 18:21
        malkontent6 napisał:

> rel="nofollow">www.etsy.com/listing/101124647/soviet-anti-american-posters-world?ref=shop_home_active_2
        >

Plakat jak najbardziej odzwierciedlajacy rzeczywistosc.

Elaborat pod nim ... to produkt klamliwych oczu chama, hehehe ...
        Klamliwe oczy maja to do siebie ze widza deszcz kiedy cieply mocz na nie pada.

Nikt z klamliwymi oczami sie nie rodzi. Taj przypadlosci cham nabywa bezwiednie w wyniku dlugiej propagandowej tresury.

• malkontent6 Re: Zagrozeniem dla swiatowego pokoju sa USA! 22.08.14, 18:23
          Elżuniu, nie mogę zrozumieć dlaczego zamieszkałaś w tym kraju?
          • elka-sulzer Re: Zagrozeniem dla swiatowego pokoju sa USA! 22.08.14, 18:35
            malkontent6 napisał:

> Elżuniu, nie mogę zrozumieć dlaczego zamieszkałaś w tym kraju?

Na rzekomo ....myslacego czlowieka .... to dziwne pytania zadajesz.
            • 1-igor.uk malkontent wszystkim to proponuje. 22.08.14, 18:36
              On i sam nie planuje w Stanach zostac sie na zawsze.Widac zdaje sobie sprawy z tego,ze ten kraj przyszlosci nie ma:-)
              • elka-sulzer Re: malkontent wszystkim to proponuje. 22.08.14, 18:43
                Z tego co widze to malky cierpi na przypadlosc "klamliwych oczu" ... myslenie juz dawno wylaczyl.

• pradinozaur Re: malkontent wszystkim to proponuje. 22.08.14, 19:00
                  Zdezynfekuj gębę i dupsko, bo niezdrowo od ciebie jedzie.
                  • elka-sulzer Re: malkontent wszystkim to proponuje. 22.08.14, 19:09
                    pradinozaur napisał:

> Zdezynfekuj gębę i dupsko, bo niezdrowo od ciebie jedzie.

CHAM?

P.S. W przeciwienstwie do ciebie, malky ma klase, hehehe
                    • malkontent6 Re: malkontent wszystkim to proponuje. 22.08.14, 21:43
                      elka-sulzer napisała:

> malky ma klase

Elżuniu!!!
                      • elka-sulzer Re: malkontent wszystkim to proponuje. 22.08.14, 21:59
                        malkontent6 napisał:

> Elżuniu!!!
                        >

Nie masz klasy?
                        No tos mi oczy zamydlil, hehehe
                        • malkontent6 Re: malkontent wszystkim to proponuje. 23.08.14, 00:13
                          elka-sulzer napisała:

> Nie masz klasy?

Nie, nie mam. A jak się upiję, to straszne chamstwo ze mnie wychodzi.
              • malkontent6 Re: malkontent wszystkim to proponuje. 22.08.14, 21:41
                1-igor.uk napisał(a):

> On i sam nie planuje w Stanach zostac sie na zawsze.

???
                • 1-igor.uk Malkontent,mam absolutna pamiec.. 22.08.14, 22:44
                  I pamjetam,jak dzies. co Ty pisales odnosnie zakupu mieszkania w Polsce.
                  • malkontent6 Dobrze pamiętasz. 22.08.14, 23:09
                    1-igor.uk napisał(a):

> I pamjetam,jak dzies. co Ty pisales odnosnie zakupu mieszkania w Polsce.

Dobrze pamiętasz. Mam mieszkanie w Warszawie co wcale nie znaczy, że mi się nie podoba w USA. Wielu tutejszych Polaków ma domy/mieszkania w Polsce.

Żyjemy w XXI wieku, świat jest otwarty i trochę mniejszy niż kiedyś. Mam sporo znajomych emerytów, którzy mieszkają kilka miesięcy w Polsce i kilka na Florydzie.
                    • 1-igor.uk Ale pamjetam i to, 22.08.14, 23:33
                      ze pisales,ze nie wykluczasz tego,ze wrocisz do Polski i wlasnie dla tego kupiles mieszkanie,chociaz zaznaczyles,ze Tobie mieszkac w USA podoba sie.
      • felusiak1 Re: Zagrozeniem dla europejskiego pokoju sa USA! 22.08.14, 18:44
        To prawda, że USA zagrażają pokojowi na świecie.
        Wystarczy cofnąć się o 238 lat aby przekonać się.
        • 1-igor.uk Szkoda,felus,ze nie mozno cofnac sie w przeszlosc. 22.08.14, 18:50
          sadze,ze znalazloby sie wtedy sporo ludzi na calym swiecie,ktore zabiliby Kolumba 5 minut po urodzeniu :-)
          • brat_ramzesa Re: Szkoda,felus,ze nie mozno cofnac sie w przesz 22.08.14, 18:53
            Glupich na swiecie jest wiecej, boli mnie tylko ze chca oni tyle samo praw co madrzy;demokracja!
    • romad2447 Re: Zagrozeniem dla europejskiego pokoju sa USA! 22.08.14, 21:53
      Igor,
      w wymyslaniu propagandowych tytulow to jestes qu... mistrzem swiata !
      Ciekawy jestem jakie stanowisko piastowales w Kraju Rad ?
      Podejrzweam,ze ta stonka to byla Twoja robota.
      • elka-sulzer Re: Zagrozeniem dla europejskiego pokoju sa USA! 22.08.14, 22:02
        romad2447 napisał:

> Igor,
        > w wymyslaniu propagandowych tytulow to jestes qu... mistrzem swiata !
        > Ciekawy jestem jakie stanowisko piastowales w Kraju Rad ?
        > Podejrzweam,ze ta stonka to byla Twoja robota.

Hehehe, radom ... pewnie taka sam role jak ty teraz pelnisz. Jak to sie teraz nazywa?
      • szwampuch58 Re: Zagrozeniem dla europejskiego pokoju sa USA! 22.08.14, 22:06
        16:29 kontra 17:16 ......hehehehe,zgadnij kto go zaispirowal?
        forum.gazeta.pl/forum/w,50,153163981,153163981,Zagrozeniem_dla_europejskiego_pokoju_jest_Rosja_.html
      • 1-igor.uk Romada. 22.08.14, 22:46
        W czasach ZSRR wiekszego ode mnie milosnika Ameryki nie znalazlbys na Swiecie.
        Ale wiesz sam,ze milosc jest slepa:-)
    • przyjacielameryki Re: Zagrozeniem dla europejskiego pokoju sa USA! 22.08.14, 22:01
      Temat tego absurdalnego wątku to kolejna gogolowska odsłona zakompleksienia i frustracji słabej, zacofanej i przegrywającej Rosji na wszystkich polach.
      • zdybex Re: Zagrozeniem dla europejskiego pokoju sa USA! 22.08.14, 22:06
        Mają prezydenta co w Europie jedynie by sie nadawał do sprzedawania obnosnego lodów na plaż Sprawia wrazenie prZyglupa co posiwiał widzac jak małzonka obsiewa Biały Dom rzodkiewką. Biały Dom to nie Obama Dom. To nie szachy. Czy nie pora wrócić do ręcznego zbioru bawełny?
      • elka-sulzer Re: Zagrozeniem dla europejskiego pokoju sa USA! 22.08.14, 22:10
        przyjacielameryki napisał:

> Temat tego absurdalnego wątku to kolejna gogolowska odsłona zakompleksienia i f
        > rustracji słabej, zacofanej i przegrywającej Rosji na wszystkich polach.

Czy Amerykanie wyrazajacy opinie ze US jest najwiekszym zagrozeniem swiatowego pokju to tez tylko .... "zakompleksieni slabi frustraci, przegrywajacy na wszystkich polach" , hehehe

www.wingia.com/en/services/about_the_end_of_year_survey/global_results/7/33/
        US is considered to be the greatest threat to peace in the world, followed by Pakistan and China;

Amigo, moze sok z jablek ci pomoze?
        • romad2447 Re: Zagrozeniem dla europejskiego pokoju sa USA! 22.08.14, 22:20
          Amerykanie juz raz namowili Hitlera,zeby wywolal wojne swiatowa,
          teraz namawiaja Putinka, moze sie uda !
          • elka-sulzer Re: Zagrozeniem dla europejskiego pokoju sa USA! 22.08.14, 22:35
            romad2447 napisał:

> Amerykanie juz raz namowili Hitlera,zeby wywolal wojne swiatowa,
            > teraz namawiaja Putinka, moze sie uda !

Poki co, cos im nie idzie, radom.
            Putin albo tepy ... albo mu jakis usranski ochlajpus podsunal niewlasciwy scenariusz, hehehe
    • humbak Re: Zagrozeniem dla europejskiego pokoju sa USA! 23.08.14, 00:56
      Przecież sam przytaczałeś wypowiedź Sikorskiego wyjaśniającego, co trzeba robić. Do roboty Igor;)
      • 5magna Re: Zagrozeniem dla europejskiego pokoju sa USA! 23.08.14, 02:30
        Tak poza nawiasem, czy wy tez macie te reklamy mebli Black Red White caly czas na ekranie. Klikniesz a wraca momentalnie. Takiego idiotycznego naporu reklam nie znajdziesz tu w zadnej gazecie. Czy to objaw desperacji upadajacej firmy? A moze upadajacej Polski??
      • 1-igor.uk Humbak. 23.08.14, 09:25
        Chociaz posiadam obywatelstwo polskie i mieszkam w UK,obywatelem ktorego byl Radek,nie uwazam sie za kompetentnego w tych sprawach.Geny mam inne i tego juz nie da sie zmienic.
    • zapijaczony_ryj Rosja Europę obroni, zaczęła od Ukrainy! 23.08.14, 09:49
      1-igor.uk napisał(a):

> W zaistniałej sytuacji nie ulega to najmniejszej wątpliwości.
      • 1-igor.uk Nareszcie cos madrego napisales,ryjku. 23.08.14, 09:58
        Europe trzeba bronic,tego tylko najebane jabolem glupki nie widza:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka