brat_ramzesa 19.09.14, 16:44 szybciej niz przypuszczalem, myslalem ze oglosza bankructwo wiosna a tu juz na jesien sie zanosi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaszebe12 Re: No i "zmerla" Ukraina... 19.09.14, 16:58 ...dlatego Francuzi i Amerykanie zaczna bombardowac Syrie... Odpowiedz Link Zgłoś
brat_ramzesa taki byl cel 19.09.14, 17:10 ale w calosci sie nie udal, nie udalo sie przejac Ukrainy, to trzeba teraz ja rozwalic i wepchnac na ROsje. Z Syria raczej nie bedzie takie proste, Syryjczycy dostali troche broni z Rosji, defensywnej wiec raczje bez zgody rzadu nie zakombinuja chociaz kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
gobo2 to opinia, a gdzie link...? 19.09.14, 16:58 na ktorej sie opiera...? czy tak, gadzasz , jak ten kogut, co potrzebuje drugiej szansy, zeby zapiac kukuryku...?:)! brat_ramzesa napisał: > szybciej niz przypuszczalem, myslalem ze oglosza bankructwo wiosna a tu juz na > jesien sie zanosi Odpowiedz Link Zgłoś
brat_ramzesa wszystko podaja na Unian 19.09.14, 17:07 15 hrywien za dolara, rezerwy praktycznie wyczerpane, zostaly jakies drobne roche ponad 90 lm dol, zaklady stoja, baa nawet zaczeli berkutowcow uwalniac Robimy zaklady gdzie zwieje Poroszenko? Odpowiedz Link Zgłoś
gobo2 Ukrainian Independent Information Agency 19.09.14, 17:28 to tytul... tu wlasciciele... en.wikipedia.org/wiki/Ukrainian_Independent_Information_Agency tu generalny dyrektor www.linkedin.com/pub/aleksandr-tkachenko/65/736/b5 i ty, na to, sie powolujesz, jako co...? brat_ramzesa napisał: > 15 hrywien za dolara, rezerwy praktycznie wyczerpane, zostaly jakies drobne roc > he ponad 90 lm dol, zaklady stoja, baa nawet zaczeli berkutowcow uwalniac Odpowiedz Link Zgłoś
brat_ramzesa Celowo podalem do Unian 19.09.14, 17:52 to jedna z glupszych tub propagandowych jakie widzialem ale i nawt oni przyznaja ze jest pizdziec Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: bracie,jak ja nie godzien,to nie godzien+ 19.09.14, 17:56 To w takim razie mozesz pocalowac mnie w kuper. Na to sie z pewnoscia nadajesz. Odpowiedz Link Zgłoś
lepus42 Re: bracie,jak ja nie godzien,to nie godzien+ 19.09.14, 18:02 Dyskusja zaczyna przybierać typowy obrót. A co do meritum to słynne jest powiedzenie "pogłoski o mojej śmierci są zdecydowanie przesadzone" Jak mówią - pożyjemy zobaczymy. :-)0 Odpowiedz Link Zgłoś
rusec11 Re: to opinia, a gdzie link...? 19.09.14, 18:05 www.ukrstat.gov.ua/ w skrócie spadek produkcji przemysłowej w ujęciu miesięcznym- 21,4% przemysł węglowy - 60.4% przemysł metalurgiczny - 30.0% przemysł elektromaszynowy - 31.0% :) Odpowiedz Link Zgłoś
adamusb Re: No i "zmerla" Ukraina... 19.09.14, 18:58 poczekaj ruski bękarcie z tymi prognozami. Odpowiedz Link Zgłoś