mariner4 02.11.14, 09:15 www.sfora.pl/swiat/Skazancy-to-tajna-bron-Putina-Tak-pokona-UE-i-USA-a73458 "Gdie tak wolno dyszyt czełowiek". M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romek1612 Kazdy podnosi PKB jak moze,... 02.11.14, 14:02 mariner4 napisał: > www.sfora.pl/swiat/Skazancy-to-tajna-bron-Putina-Tak-pokona-UE-i-USA-a73458 > "Gdie tak wolno dyszyt czełowiek". ...gdzis pracuja w wiezeniach, gdzies pracuja w muzeach. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,138764,16655093,Prostytutki_obsluguja_klientow_przy_stadninie_koni.html#BoxWiadTxt Odpowiedz Link Zgłoś
5magna Re: Kazdy podnosi PKB jak moze,... 02.11.14, 14:21 Tu nawet dla wiezniow niema pracy. Jak by ci wszyscy co siedza w USA zaczeli pracowac to bezrobocie tych "na wolnosci" by bylo z 30 %......; Co najmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 W mopim przypadku to nie bezkrytyczne uwielbienie 02.11.14, 15:15 Ukrainy. To pragmatyzm. Ja się Ukrainy tylko mniej boję niż Was. Proste? W czasach ZSRR wszystko było "antykomunistycznym imperializmem". Teraz nazywacie toi Rusofobią. A co robią wasze bombowce nad morzem północnym ocierając się o strefę powietrzną państw NATO? Do czego Wam te prowokacje potrzebne? Waszym wodzom to nie jest potrzebne wcale. To jest obliczone na wasze prymitywne pojmowanie honoru narodowego. Szukacie guza po świecie, a zatroszczyć się nie potraficie o to czym Was natura obdarowała. To Wy sami pracujecie na opinię śmieci śmieci tego świata. Ale czas prawdy się zbliża. Zdechniecie z głodu. Putin się wyżywi. M. Odpowiedz Link Zgłoś
romek1612 Szuszne okreszlenie 02.11.14, 15:36 mariner4 napisał: > W mopim przypadku to nie bezkrytyczne uwielbinie Ukrainy. To pragmatyzm. Ja się Ukrainy tylko mniej boję niż Was. Proste? > W czasach ZSRR wszystko było "antykomunistycznym imperializmem". Teraz nazywacie toi Rusofobią. Jaki pragmatyzm? "Fobia (nowołac. phobia z stgr. φόβος phóbos „strach, lęk”) – zaburzenie nerwicowe, którego objawem osiowym jest uporczywy lęk przed określonymi sytuacjami, zjawiskami lub przedmiotami, związany z unikaniem przyczyn go wywołujących i utrudniający funkcjonowanie w społeczeństwie". Rusfobia w czystej postaci i tyle. > A co robią wasze bombowce nad morzem północnym ocierając się o strefę powietrzną państw NATO? Co to znaczy "ocierając się"? Znajduja sie w przestrzeni miedzynarodowej i goowno kogo obchodzi jaki kraj jest tam obok. >Do czego Wam te prowokacje potrzebne? Zeby badac systemy obrony wrogiego bloku NATO, dokladnie tak samo jak to robia Jankiesi w stosunku do Rosji. > Ale czas prawdy się zbliża. Zdechniecie z głodu. Putin się wyżywi. Wydaje mi sie, ze nerwica spowodowana fobiami cie wykonczy predzej, niz glod nas. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Ukraina nie jest nam w stanie niczego 02.11.14, 15:39 poważnego zrobić. Wy tak. Co to są opory moralne, mnie wiecie, bo ich nie znacie. Proste? M. Odpowiedz Link Zgłoś
romek1612 Re: Ukraina nie jest nam w stanie niczego 02.11.14, 16:00 mariner4 napisał: > poważnego zrobić. Wy tak. > Co to są opory moralne, mnie wiecie, bo ich nie znacie. > Proste? > M. Odpowiedz Link Zgłoś
romek1612 Proste 02.11.14, 16:00 > mariner4 napisał: > > Proste? Owszem i.imgur.com/AThzo2p.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2349 Re: Proste 02.11.14, 16:03 romek1612 napisał(a): > > mariner4 napisał: > > > Proste? > > > Owszem > i.imgur.com/AThzo2p.jpg ------------------ Ale w tym linku są jakieś dziwne litery. To chyba alfabet hebrajski? Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2349 Re: Nihil novi 02.11.14, 14:23 "Zarabiają średnio około 4,5 dolara dziennie." Jaka efektywność. Za 13,5 zł dziennie nie znajdziesz robotnika w Europie. Putin to jednak ma pomysły. Odpowiedz Link Zgłoś