Dodaj do ulubionych

Finlandia zazadala od polskiego rzadu wyjasnienia

28.04.15, 21:32
Finlandia zazadala od polskiego rzadu wyjasnienia dlaczego nie pozwolila na przejazd nocnym wilkom przez Polske. Polskojezyczne propagandowki na ten temat milcza tylko nalatuja z tego powodu na Rosje.
Obserwuj wątek
    • antyk-acap Re: Finlandia zazadala od polskiego rzadu wyjasni 28.04.15, 21:39
      Kłamiesz!!!
      • nie-tak Re: Finlandia zazadala od polskiego rzadu wyjasni 28.04.15, 21:47
        Ja nie mam nicku antyk-acap i nie nazywam sie klamca tak jak ty i reszta klamiacych w zywe oczy na forum.
        • j-k belkot - Finlandia nic nie moze od polskiego Rzadu 28.04.15, 21:51
          rzadac.
          Nie jest w NATO

zrobimy jakis seksik ?
          • antyk-acap Re: belkot - Finlandia nic nie moze od polskiego 28.04.15, 21:55
            We wtorek fiński minister spraw wewnętrznych Paivi Rasanen poinformował, że fińskie władze zwróciły się do polskich władz o przekazanie podstaw prawnych, które zadecydowały o niewpuszczeniu Nocnych Wilków do Polski. Jest różnica między żądaniem a zwróceniem się o przekazanie.
            • j-k ja bym jednak nie-taczke 28.04.15, 22:01
              chcial przeleciec
              a ze jestem pies na INTELIGENTNE baby
              to mi nawet post-komunistki nie przeszkadzaja :))))

Buenas Noches.
              • nie-tak Re: ja bym jednak nie-taczke 28.04.15, 22:03
                Co ty nie powiesz z komunistycznych przywykow i nawykow jeszcze nie wyrosles.
                • j-k powoli czuje. 28.04.15, 22:08
                  ze mnie lubisz.
                  i zaczynam to doceniac.

jestem Socjaldemokrata
                  - zatem w Lewaczkach, like you, vidze pewien urok.
            • nie-tak Re: belkot - Finlandia nic nie moze od polskiego 28.04.15, 22:01
              Tak pisza polskie propagandowki inne pisza co innego.
              Jakos dziwnie ze tez nie napisaly propagandowki o Wroclawiu i zablokowanym wojskowym cmentarzu, siedzicie u zrodla napiszcie cos niecos na ten temat?
              Co wy o Polsce i wydarzeniach w niej wiecie? ZERO!!! :-))))
              • antek.z.targowej Jak widać dla Ciebie to ma znaczenie, 28.04.15, 22:04
                dla nas w Polsce nie.
                • nie-tak Re: Jak widać dla Ciebie to ma znaczenie, 28.04.15, 22:27
                  antek.z.targowej napisał:

> dla nas w Polsce nie.
                  ---------------------
                  Dla ciebie nie ale wiadomosc poszla w swiat.
                  _______________________________________________________________
                  zeitgeist-online.de/exklusivonline/nachdenkliches-und-schoengeistiges/1026-als-trojanischer-esel-der-nato-in-den-3-weltkrieg.html
                  quer-denken.tv/index.php/403-offener-brief-von-juergen-todenhoefer-an-obama
            • mara571 poczekajmy na link nietaczki 28.04.15, 22:05
              i bedziemy mogli poczytac jak pieknie ktorys z portalikow nadajacych z serwerow na Uralu manipuluje.

Ciekawe, ze nietaczka ani slowem sie nie zajaknie o stanowisku niemieckim.
              • nie-tak Re: poczekajmy na link nietaczki 28.04.15, 22:13
                Mozesz sobie czekac, masz tak samo internet mozesz sobie sama poszukac i przetlumaczyc sobie z finskiego na polski.
                • mara571 to przyznanie sie do porazki 28.04.15, 22:17
                  kolejnej zreszta.
                  Ty zawsze wiesz, ze gdzies dzwoni, ale nigdy nie jestes w stanie okreslic, w ktorym kosciele.
                  • nie-tak Re: to przyznanie sie do porazki 28.04.15, 22:26
                    Mara uczyc tluka, dostarczac ci material do edukacji, za co niezbyt logiczna kobieto? Za te twoje parszywe klotnie i twoja propagande? Z kim ty sie widzialas?
                    • mara571 nerwy ci puszczaja 28.04.15, 23:20
                      nie pierwszy raz.
                      Aha, ciagle sie powtarzasz przy wklejaniu tych tzw "gotowcow".
                      • nie-tak Re: nerwy ci puszczaja 28.04.15, 23:28
                        Madry schodzi idiocie z drogi, zadawanie sie z idota oznacza przepychanki i klotnie jak u ciebie juz zwyklo i jest normalna praktyka nie tylko z mna. Bez odbioru mara.
                        • mara571 gdzie ten finski link? 29.04.15, 09:03
                          takie sa zwyczaje na tym forum, ze cytuje sie zrodlo informacji.
                          Do niedawna ochoczo swoje zrodelka podawalas.
                          Boisz czegos?
    • wojciech.2349 zmyślasz 28.04.15, 21:53
      www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/nocne-wilki-pojada-do-finlandii,537538.html
      • wasyl_szuja Dokładnie. 28.04.15, 22:07
        Mogą co najwyżej prosić o informacje dotyczące personaliów osób, a nie tam jakieś "żądanie wyjaśnień". nie-tak jak zwykle robi z siebie idiotkę.
    • antek.z.targowej Hahahaaaaaaaa, temat rozpaczy! 28.04.15, 22:03
      Im mniej wiedzy i rozumu, tym więcej fanatyzmu i głupoty.
      Im mniej prawdy, tym więcej propagandy. /AzT/
    • wasyl_szuja Finlandia prosi o szczegóły... 28.04.15, 22:37
      ...tak jak wspomniałem, gdyż przygotowuje się do nie wpuszczenia podejrzanych osobników. Litewscy strażnicy nie wpuścili człowieka, który próbował przekroczyć granicę z Polską. Więcej szczegółów tutaj:
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,17830075,Nocne_Wilki__Moskwa_atakuje_Polske_za_niewpuszczenie.html?lokale=local#BoxNewsLink
      Proszę zwrócić uwagę, jak rosyjskiemu MSZ skacze gula. A ponoć to my mieliśmy robić z tego aferę, he he.
    • x2014 Re: Finlandia zazadala od polskiego rzadu wyjasni 29.04.15, 00:16
      ruskie scierwo nie wie, ze wszyscy wilcy lacznie z fjutinem byli na czarnej finskiej liscie, dopiero po osobistej interwencja klamrowa skreslili z niej fiutina, a zapytali bo chca rozszezyc liste o wszystkich czlonkow (xuji) wilczego stada, pytalem was scierwa dlaczego nie jada przez finlandie, oberwiesz dzisaj od oficera prowadzacego, oj oberwiesz
      • boavista4 Re: bystrzaki pyskuja na calego 29.04.15, 03:18
        coraz bardziej widac ich patriotyzm. okrecili sie polska flaga I chca wtracic kraj w wojne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka