nie-tak 28.04.15, 21:32 Finlandia zazadala od polskiego rzadu wyjasnienia dlaczego nie pozwolila na przejazd nocnym wilkom przez Polske. Polskojezyczne propagandowki na ten temat milcza tylko nalatuja z tego powodu na Rosje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antyk-acap Re: Finlandia zazadala od polskiego rzadu wyjasni 28.04.15, 21:39 Kłamiesz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Finlandia zazadala od polskiego rzadu wyjasni 28.04.15, 21:47 Ja nie mam nicku antyk-acap i nie nazywam sie klamca tak jak ty i reszta klamiacych w zywe oczy na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k belkot - Finlandia nic nie moze od polskiego Rzadu 28.04.15, 21:51 rzadac. Nie jest w NATO zrobimy jakis seksik ? Odpowiedz Link Zgłoś
antyk-acap Re: belkot - Finlandia nic nie moze od polskiego 28.04.15, 21:55 We wtorek fiński minister spraw wewnętrznych Paivi Rasanen poinformował, że fińskie władze zwróciły się do polskich władz o przekazanie podstaw prawnych, które zadecydowały o niewpuszczeniu Nocnych Wilków do Polski. Jest różnica między żądaniem a zwróceniem się o przekazanie. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k ja bym jednak nie-taczke 28.04.15, 22:01 chcial przeleciec a ze jestem pies na INTELIGENTNE baby to mi nawet post-komunistki nie przeszkadzaja :)))) Buenas Noches. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: ja bym jednak nie-taczke 28.04.15, 22:03 Co ty nie powiesz z komunistycznych przywykow i nawykow jeszcze nie wyrosles. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k powoli czuje. 28.04.15, 22:08 ze mnie lubisz. i zaczynam to doceniac. jestem Socjaldemokrata - zatem w Lewaczkach, like you, vidze pewien urok. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: belkot - Finlandia nic nie moze od polskiego 28.04.15, 22:01 Tak pisza polskie propagandowki inne pisza co innego. Jakos dziwnie ze tez nie napisaly propagandowki o Wroclawiu i zablokowanym wojskowym cmentarzu, siedzicie u zrodla napiszcie cos niecos na ten temat? Co wy o Polsce i wydarzeniach w niej wiecie? ZERO!!! :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
antek.z.targowej Jak widać dla Ciebie to ma znaczenie, 28.04.15, 22:04 dla nas w Polsce nie. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Jak widać dla Ciebie to ma znaczenie, 28.04.15, 22:27 antek.z.targowej napisał: > dla nas w Polsce nie. --------------------- Dla ciebie nie ale wiadomosc poszla w swiat. _______________________________________________________________ zeitgeist-online.de/exklusivonline/nachdenkliches-und-schoengeistiges/1026-als-trojanischer-esel-der-nato-in-den-3-weltkrieg.html quer-denken.tv/index.php/403-offener-brief-von-juergen-todenhoefer-an-obama Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 poczekajmy na link nietaczki 28.04.15, 22:05 i bedziemy mogli poczytac jak pieknie ktorys z portalikow nadajacych z serwerow na Uralu manipuluje. Ciekawe, ze nietaczka ani slowem sie nie zajaknie o stanowisku niemieckim. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: poczekajmy na link nietaczki 28.04.15, 22:13 Mozesz sobie czekac, masz tak samo internet mozesz sobie sama poszukac i przetlumaczyc sobie z finskiego na polski. Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 to przyznanie sie do porazki 28.04.15, 22:17 kolejnej zreszta. Ty zawsze wiesz, ze gdzies dzwoni, ale nigdy nie jestes w stanie okreslic, w ktorym kosciele. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: to przyznanie sie do porazki 28.04.15, 22:26 Mara uczyc tluka, dostarczac ci material do edukacji, za co niezbyt logiczna kobieto? Za te twoje parszywe klotnie i twoja propagande? Z kim ty sie widzialas? Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 nerwy ci puszczaja 28.04.15, 23:20 nie pierwszy raz. Aha, ciagle sie powtarzasz przy wklejaniu tych tzw "gotowcow". Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: nerwy ci puszczaja 28.04.15, 23:28 Madry schodzi idiocie z drogi, zadawanie sie z idota oznacza przepychanki i klotnie jak u ciebie juz zwyklo i jest normalna praktyka nie tylko z mna. Bez odbioru mara. Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 gdzie ten finski link? 29.04.15, 09:03 takie sa zwyczaje na tym forum, ze cytuje sie zrodlo informacji. Do niedawna ochoczo swoje zrodelka podawalas. Boisz czegos? Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2349 zmyślasz 28.04.15, 21:53 www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/nocne-wilki-pojada-do-finlandii,537538.html Odpowiedz Link Zgłoś
wasyl_szuja Dokładnie. 28.04.15, 22:07 Mogą co najwyżej prosić o informacje dotyczące personaliów osób, a nie tam jakieś "żądanie wyjaśnień". nie-tak jak zwykle robi z siebie idiotkę. Odpowiedz Link Zgłoś
antek.z.targowej Hahahaaaaaaaa, temat rozpaczy! 28.04.15, 22:03 Im mniej wiedzy i rozumu, tym więcej fanatyzmu i głupoty. Im mniej prawdy, tym więcej propagandy. /AzT/ Odpowiedz Link Zgłoś
wasyl_szuja Finlandia prosi o szczegóły... 28.04.15, 22:37 ...tak jak wspomniałem, gdyż przygotowuje się do nie wpuszczenia podejrzanych osobników. Litewscy strażnicy nie wpuścili człowieka, który próbował przekroczyć granicę z Polską. Więcej szczegółów tutaj: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,17830075,Nocne_Wilki__Moskwa_atakuje_Polske_za_niewpuszczenie.html?lokale=local#BoxNewsLink Proszę zwrócić uwagę, jak rosyjskiemu MSZ skacze gula. A ponoć to my mieliśmy robić z tego aferę, he he. Odpowiedz Link Zgłoś
x2014 Re: Finlandia zazadala od polskiego rzadu wyjasni 29.04.15, 00:16 ruskie scierwo nie wie, ze wszyscy wilcy lacznie z fjutinem byli na czarnej finskiej liscie, dopiero po osobistej interwencja klamrowa skreslili z niej fiutina, a zapytali bo chca rozszezyc liste o wszystkich czlonkow (xuji) wilczego stada, pytalem was scierwa dlaczego nie jada przez finlandie, oberwiesz dzisaj od oficera prowadzacego, oj oberwiesz Odpowiedz Link Zgłoś
boavista4 Re: bystrzaki pyskuja na calego 29.04.15, 03:18 coraz bardziej widac ich patriotyzm. okrecili sie polska flaga I chca wtracic kraj w wojne. Odpowiedz Link Zgłoś