szwampuch58 02.06.15, 18:54 USA dopiela swojego celu,ciekawe czasy ida Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwampuch58 Re: Sepp Blatter rezygnuje 02.06.15, 19:27 dyplomatyczne uzasadnienie Seppa: "Pomimo, że otrzymałem mandat od członków FIFA, nie czułem, że otrzymałem mandat całego świata piłki , powiedział .Dlatego zdecydowałem się oddać moje mandatu." typowe bla-bla-bla, czekam na ciag dalszy Odpowiedz Link Zgłoś
tirol1 Re: Sepp Blatter rezygnuje 02.06.15, 19:56 Chwala Bogu , dzieki ci cia fbi , usa to filia krolestwa bozego na tym ziemskim padole:) Odpowiedz Link Zgłoś
lubat Re: Sepp Blatter rezygnuje 02.06.15, 20:34 tirol1 napisał: > Chwala Bogu , dzieki ci cia fbi , usa to filia krolestwa bozego na tym ziemskim > padole:) Gdybym był bardzo złośliwy, to bym ci życzył odczucia na swoim doopsku tej filii królestwa bożego:) Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Sepp Blatter rezygnuje 02.06.15, 20:46 Bomba w gorze:sortowanie kandydatow do "wyscigu szczurow" rozpoczete ,na szpicy :Platini Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Sepp Blatter zmuszony do rezygnacji 02.06.15, 20:43 Tja, pisałam, że Baltter poszedł na konfrontację z USA i zastanawiałam się, czy wygra. Szanse miał małe, no i przegrał. Nigdy się nie dowiemy, jak brutalnych nacisków użyto, by Blatter mimo, że długo i skutecznie walczący oraz świeżo wybrany, nagle zrezygnował. Tyle wysiłku na nic... Dla nas stworzy się rzeczywistość medialną,, a co naprawdę się wydarzyło nigdy się pewnie nie dowiemy. Można mu tylko współczuć... Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Sepp Blatter zmuszony do rezygnacji 02.06.15, 20:47 " nigdy się pewnie nie dowiemy" ......rzeklas Odpowiedz Link Zgłoś
lubat Re: Sepp Blatter zmuszony do rezygnacji 02.06.15, 20:54 eva15 napisała: > Tja, pisałam, że Baltter poszedł na konfrontację z USA i zastanawiałam się, czy > wygra. > Szanse miał małe, no i przegrał. Być może tak jest, ale jego osobista "porażka" nie musi oznaczać jego przegranej. Nie wiem, czy będzie można zastraszyć wszystkich tych, którzy na niego głosowali. Teraz wszystko zależy od tego, kto zostanie następcą Blattera. Bo jeśli ktoś równie niezależny jak on a do tego nie będzie mu można nic przypisać, to Józek nie do końca przegrał. A ustąpić chyba musiał, bo wiedział że medialna fabryka Najwyższej Demokracji będzie pracować na pełnych obrotach a ogłupiona ciemna masa wszystko kupi. I zablokują jego i FIFĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Sepp Blatter zmuszony do rezygnacji 02.06.15, 22:30 Fabryka Najwyższej Demokracji zadba o to z wydatną pomocą UEFA, by tym razem prawidłowy człowiek objął ten urząd. Krótka wycieczka pozornie nie na temat: Blatter dbał o tzw. 3. świat, dawał mu równe szanse jak bogatemu 1. światu i dofinansowył różne tam Afryki i Am. Płd. Kilka dni temu słyszałam w radio dyskusję, która mi dała do myślenia. Niemcy- jak wiadomo wielka potęga piłkarska- są oburzeni, że mimo to mają tylko jeden głos w FIFA, tak samo jak jakaś Burkina Faso... Tja, mnie brakuje oburzenia Niemców w EZB, któremu dają 30 % wkładów finansowych, a mają tak samo jeden głos jak jakaś Belgia albo inna Grecja. W FIFA Niemcy 30% wkładów nie dają... Do rzeczy: nowy prezydent FIFA zadba pewnie i o to, by 3. świat znał swoje miejsce w porządku dziobania. Jak wiemy, to właśnie Afryka stała podczas wyborów murem za Blatterem... Obawiam się, że nowe porządki zmienią i to i każdemu w FIFA będzie wg zasług finansowych, a nie wg idei w miarę harmonijnego rozwoju sportu. Ale najpierw nowy szef dostanie od USA "Persilschein" czyli atest czystych rączek i duszyczki i weźmie się za korupcję przy przyznaniu Rosji i Katarowi MS. UEFA zachowała się jak Brutus i to było pewnie koniec końców decydujące. USA mają Europę pod pełną kontrolą. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Sepp Blatter zmuszony do rezygnacji 03.06.15, 00:12 Eva15, Lubat prawdopodobnie DSK Prinzip, ludzie pisza juz na forach. Poczekajmy co przyniosa nastepne dni. Moze w koncu beda jakies linki. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Blatter jednak wygral, a dopiero potem ustapil... 03.06.15, 07:04 To jednak o klase wyzej, niz poddac sie bez walki. mozna sie domyslac jakiejs UGODY. Odpowiedz Link Zgłoś
dyktator_bolandy Re: Sepp Blatter rezygnuje 02.06.15, 22:59 no, ciekawe czasy....Skorumpowani cwaniacy i złodzieje dostaja po nosie. Straszne czasy, towarzyszu... Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Sepp Blatter rezygnuje 02.06.15, 23:11 A walą ich po nosie anioły uczciwości i moralności:-)). USA z tego są znane i szanowane w całym świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
alt.sparrow1 Re: Sepp Blatter rezygnuje 02.06.15, 23:31 Eva, jak myslisz, dano mu propozycje puszczenia w swiat bajki jak kobiety molestowal czy sie mylilem duzo jak taka opcje wysnulem pare dni temu jak go moga wykonczyc? Pewnie sie nie dowiemy, mozemy tylko cos tam przypuszczac. A moze sie dowiemy. eva na temat ale o innej sprawie. Byl/jest kosciol sw. Trojcy w Chicago, zabytek dla miasta i wogole. Potrzebowal konserwacji. Jak wiemy jak swiet szeroki Polacy sa znani z tej profesji wiec dali oferte. Jest ich troche w USA. W tym samym czasie dala oferte inna grupa fachowcow ponoc Niemcy. Po czasie juz dosc dlugim dowiedzielismy sie ze robote dostali wlasnie Niemcy a to dlatego ze dali proboszczowi tez oferte nie do odrzucenia ze; puszcza w swiat wiesc ze molestuje chlopakow jak im tej roboty nie przydzieli. Suma opiewala na przeszlo milion dolcow. To tak gwoli informacji ze w wolnej amerykance wszystkie chwyty dopuszczalne. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Sepp Blatter rezygnuje 02.06.15, 23:38 Nie, już pisałam, numer z kobietami w tym wieku bez śmiechu nie przejdzie. Z tego co podają DWN (za ABC) Amis otworzyli przeciw niemu postępowanie antykorupcyjne. deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/ Wg mnie facet musiał mieć czyste ręce, skoro poszedł na otwartą wojnę z USA. Ale - Saddam Hussein twierdził z dziwacznym uporem, że nie ma BMR w Iraku. Powell udowodnił w ONZ, że jest. Dopiero później okazało się, że się pomylił:-). Ale wtedy było już po Iraku... Odpowiedz Link Zgłoś
alt.sparrow1 Re: Sepp Blatter rezygnuje 02.06.15, 23:55 numer z kobieta nie ma znaczenia ile mezczyzna ma lat jak jest jeszcze na chodzie a on jest. Ten numer gwarantuje w 100% ze sie uda, bo sie zawsze udawal. jezeli sa jakies jeszcze opory to faceta sie likwiduje jednym strzalem. USrancy nie wytoczyli tego dziala aby przegrac. Oczywiscie ze mial czyste rece i dlatego smial stawicz czolo smialo i z jajami. Ale tu USrancom chodzi o co innego, o wlozenie swoich macek aby FIFA tak manewrowac aby karac nie poslusznych w niej czlonkow. To jest nastepny etap walki z Rosja ze ta wygrala mistrzostwa w 2018. Ten jeszcze etap przyjdzie Rosji sie zmagac i zobaczymy jeszcze dalszy ciag tej wojny teraz z Rosja. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Sepp Blatter rezygnuje 03.06.15, 00:17 Nie będzie żadnego numeru z kobietą. Nie będzie i basta, bo pomijając podeszły wiek Blattera, atak USA idzie po zupełnie innej linii. Kobieta do tego ataku nie pasuje. Tak więc nie tłumacz mi proszę, o co USA chodzi. Mam wrażenie, że świetnie to rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
alt.sparrow1 Re: Sepp Blatter rezygnuje 03.06.15, 00:24 Tu chodzi o character assassination w koncowej fazie gdyby sie nie chcial poddac. Poddal sie wiec cos mu zaproponowano, cos czego sie przestraszyl. Numer z kobieta mozna kazdemu wytoczyc nawet sprzed 20 lat. Bylo takich wiele i zawsze sie konczylo po mysli oskarzyciela. Czy ja ci cos tlumacze? Ja pisze swoje opinie i mozesz je uznac za dobre, zle lub obojetne a nader wszystko pisze je tez dla innych. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Sepp Blatter rezygnuje 03.06.15, 11:20 Sepp jest szczesliwy z blondynka z Polski,podsunieta z biura Listkiewicza,sliczna i mloda, starczy mu jak na 80-latka Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Sepp Blatter rezygnuje 03.06.15, 00:33 Czy musi byc numer z kobieta? Nie sadze to juz wyswiechtany i za bardzo znany z tego kata numer. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Sepp Blatter rezygnuje 03.06.15, 00:23 Tak jak dzis na Phoenix w dyskusji o grexicie, jedna z renomowanych dziennikarek powiedziala ze: Grecja musi pozostac w unii w przeciwnym wypadku beda wojny w Europie. Prosze, prosze jak sie wbija propagande narodom, nie powiedza prawdy o co chodzi ale durnoty wciskaja. Niech powiedza otwarcie ze USA i NATO zalezy na Grecji z powodow strategicznych, z powodu Rosji i Chin, ale mimo tego durnote wciskaja miedzy uszy a gawiedz w to wierzy. Tej propagandy nie da sie juz ani sluchac, ani czytac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
x2014 Re: Sepp Blatter rezygnuje 03.06.15, 06:53 Tej propagandy nie da sie juz ani sluchac, ani czytac!!! zawylo ruskie scierwo hehe Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Sepp Blatter rezygnuje 03.06.15, 11:22 teeee, chamisko wciasz te same kalumnie,zmien plyte bo nudzisz Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Sepp Blatter rezygnuje 03.06.15, 00:27 A moze Blatter zdal sobie sprawe ze wiedza iz nie ma czystych rak i lepiej sie poddac? No bo w USA pewnie wiedzieli co komu dali wiec WMD Irak powinien miec. No a jak Sadam wywiozl czy oddali to swoim przyjciolom i nie chcial sie przyznac to inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Sepp Blatter rezygnuje 03.06.15, 00:21 Pewnie sie nie dowiemy, mozemy tylko cos tam przypuszczac Slysze to chyba po raz 10 ty w tym watku.. Cos sie to w Was zakorzenilo - przeciez to nie Rosja prowadzi sledztwo. Dowiecie sie - cierpliwosci.. Nie wiem co Wam tak kolan naraz zmiekly? boicie sie ze i Rosja dostala za lapowke? Jak nie dala lapowki to nie ma sie czego bac a jak dala to dostanie zasluzona kare i koniec... Wiem ze Rosji bedzie teraz trudniej bo wiedza jak z kanciarzami zalatwiac interesy a z ucziwymi co nie biora to nie wiadomo co trzeba bedzie robic Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Sepp Blatter rezygnuje 03.06.15, 00:29 FIFA: Amerikaner offenbar selbst in Skandal verwickelt FIFA: Amerykanie podobno same zamieszane w skandal www.schweizmagazin.ch/nachrichten/ausland/23312-FIFA-Amerikaner-offenbar-selbst-Skandal-verwickelt.html forum.gazeta.pl/forum/w,50,157820731,157820731,Amis_sa_umoczeni_w_FIFA_korupcje_po_same_lokcie.html Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Sepp Blatter rezygnuje 03.06.15, 01:39 no to bardzo dobrze jak i swoje podworko posprzataja... Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Sepp Blatter rezygnuje 03.06.15, 14:07 nie-tak napisała: > FIFA: Amerykanie podobno same zamieszane w skandal Dlatego FBI rozpoczęło śledztwo. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Sepp Blatter rezygnuje 03.06.15, 14:12 malkontent6 napisał: > nie-tak napisała: > > > FIFA: Amerykanie podobno same zamieszane w skandal > > Dlatego FBI rozpoczęło śledztwo. ------------------------- Jakos dziwnie niby to rozpoczelo jak pisze propaganda ale Szwajcaria potwierdza ze nie zarzadano zadnej jurystycznej pomocy od Szwajcarii, co to oznacza? Nie trzeba pisac, latwo sie domyslec. Blatter ustapil jak pisza media na zachodzie poniewaz doradzili mu tak jurysci ze w razie czego bedzie mial lepsza perspektywe obrony jako prywatny czlowiek niz funkcjonariusz (urzednik) FIFA. Szwajcaria tak czy tak nie wydaje swoich obywateli obcym panstwom, wiec starania USA po darmo. _______________________________________________________________ zeitgeist-online.de/exklusivonline/nachdenkliches-und-schoengeistiges/1026-als-trojanischer-esel-der-nato-in-den-3-weltkrieg.html quer-denken.tv/index.php/403-offener-brief-von-juergen-todenhoefer-an-obama Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Sepp Blatter rezygnuje 03.06.15, 14:16 korrekta: jest: zarzadano powinno byc: zazadano Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Sepp Blatter rezygnuje 03.06.15, 18:40 Dlaczego praktycznie wszytkie kraje zainteresowane sa zadwolone ze przykroci sie troche nosa korupcji , jedynie Brygady sie pienia - dlaczego? "Na zlodzieju czapka sie pali?" czy moze "jak tu zyc w ukladach gdzie nie ma korupcji?" Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Sepp Blatter rezygnuje 03.06.15, 20:22 engine8 napisał(a): > Dlaczego praktycznie wszytkie kraje zainteresowane sa zadwolone ze przykroci si > e troche nosa korupcji , jedynie Brygady sie pienia - dlaczego? "Na zlodzieju > czapka sie pali?" czy moze "jak tu zyc w ukladach gdzie nie ma korupcji?" ktore kraje, ktore media, ktorzy politycy przycieraja nosa korupcji? Mozesz mi wskazac? Ta tych wymienionych szczeblach dopiero korupcja kwitnie i ty marzysz o zlikwidowaniu jej? Marzyciel z ciebie z niespelnionymi marzeniami. Jak mozna byc tak naiwnym i glupim, chyba ze nie znasz zycia? Co dotyczy Seppa Blattera FBI nic nie ma przeciwko niemu, podawane bylo w radiu w wiadomosciach w Niemczech. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Sepp Blatter rezygnuje 03.06.15, 14:05 eva15 napisała: > A walą ich po nosie anioły uczciwości i moralności:-)). USA z tego są znane i s > zanowane w całym świecie. I murzynów biją. Odpowiedz Link Zgłoś
x2014 Re: Sepp Blatter rezygnuje 03.06.15, 06:42 haha a tyle sie napluli ruskie scierwa Odpowiedz Link Zgłoś
alt.sparrow1 Re: Sepp Blatter rezygnuje 03.06.15, 07:34 s pisdu wysziol w pisdu pasziol. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Sepp Blatter rezygnuje 03.06.15, 13:53 naiwniak ,nie docenia Imperium Dobra www.tvn24.pl/rosja-nie-spodziewa-sie-bojkotu-mundialu,548234,s.html Odpowiedz Link Zgłoś
bunkum Platini sluzy jak moze. Fagas Boniek tez. 03.06.15, 16:08 EUROPE PLOTS TO STAGE AN ‘ALTERNATIVE WORLD CUP’ Europe’s footballing nations will meet on Friday to discuss the nuclear option of splitting from Fifa and holding a breakaway World Cup in 2018, in an effort to force Sepp Blatter out of the presidency of the world game’s governing body. The plan to boycott the tournament which is due to be held in Russia – revealed to The Independent by the leading Uefa official behind it – would involve European teams and some invited South American countries breaking away from the official tournament, fatally undermining it in the eyes of the fans and sponsors. MORE: www.independent.co.uk/sport/football/international/fifa-corruption-world-cup-boycott-is-the-only-way-to-reform-fifa-says-senior-uefa-official-10290415.html Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Platini sluzy jak moze. Fagas Boniek tez. 03.06.15, 16:32 po prostu nie zdaja sobie z tego sprawy ze Rosja tez moze wyciagnac konsekwencje zadajac od FIFA wysokich odszkodowan. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Platini sluzy jak moze. Fagas Boniek tez. 03.06.15, 16:39 Platini sluzy jak moze. Sluchalam jego konferencji i nie rozumiem jak taki czlowiek moze stac na czele UEFA, przeciez to totalna pomylka. Fagas Boniek tez co mozna od Bonka wymagac? Odpowiedz Link Zgłoś
boavista4 Re: rezygnacja - to dopiero poczatek rozroby 03.06.15, 20:36 trzeci swiat nie dopusci zachodnich kandydatow. Wenezuela chce miec swojego. Rosja, Chiny I Brazylia beda w zgodzie. Nastapi wiec albo rozlam, albo plaita amerykanskiego dyktatu. Swojja droga te swiatowe sporty staly sie za droga impreza I powinny byc skromniejsze. USA jest najgorszym przykladem skromnosci I najlepszym sponsorem korupcji. Odpowiedz Link Zgłoś
gobo2 Sepp Blatter rezygnuje , po, to aby wygrac....! 03.06.15, 20:32 sepp blatter wygral wybory w fifa, pomimo sprzeciwu usa i europy... to co wazne, to jeden kraj, jeden glos...! szwampuch58 napisał: > USA dopiela swojego celu,ciekawe czasy ida Odpowiedz Link Zgłoś
gobo2 odebrac rosji fifa cup, za wszelka cene...! 03.06.15, 20:45 szwampuch58 napisał: > USA dopiela swojego celu,(..) Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: odebrac rosji fifa cup, za wszelka cene...! 03.06.15, 20:47 gobo2 napisał(a): > szwampuch58 napisał: > > > USA dopiela swojego celu,(..) Jeszcze nic nie dopiela, zblamowala sie w swiecie jak zawsze i zwykle!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gobo2 jak kazda inicjatywa usa, ostatnio...! 04.06.15, 18:55 ze zwiazku fbi-obama ....:)! nie-tak napisała: > > Jeszcze nic nie dopiela, zblamowala sie w swiecie jak zawsze i zwykle!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Sepp Blatter rezygnuje albo ? 14.06.15, 09:52 FIFA Prezydent Joseph Blatter myśli ponownie o kontynuacji pracy , według raportu szwajcarskich mediów. Powoli Opa nie wie czego chce. i1.gmx.net/image/070/30705070,pd=3,f=lead-xxl/fifa.jpg Odpowiedz Link Zgłoś