mariner4 18.08.15, 16:13 www.tvn24.pl/rosyjska-policja-zatrzymala-szesc-osob-produkujacych-zakazane-sery,569654,s.html Co za palanty! M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karbat Re: Rosja odparła atak NATO 18.08.15, 16:18 mariner4 napisał: > Co za palanty! schowali ser pod ... bentonitem ! ... ?. , co za palanty ! niech mnie ktos poprawi jesli zle zrozumialem , - co to jest bentonit , chetnie wytlumacze . w czym problem . Odpowiedz Link Zgłoś
stefan2015 Niedługo będą mieli majdan na Placu Czerwonym 18.08.15, 16:25 a Putin poprosi o azyl tego z zespołem downa, który z dział przeciwlotniczych rozstrzeliwuje ministrów. Tak to się skończy. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Steeeefek 18.08.15, 17:11 moje gratulacje,7 dzien,przegralem,teraz mozesz zmienic nick bez problemu PS:Co dobrego Ukrainie dal Majdan oprocz wojny domowej? Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Rosja odparła atak NATO 18.08.15, 17:06 Piwo ma byc w Rosji zakazane Rosjanie wracaja do swego narodowego napoju KBAC ZEN Odpowiedz Link Zgłoś
5magna Re: Rosja odparła atak NATO 18.08.15, 21:58 Myj mariner fajfusa to I problemu z serem nie bedziesz mial..... www.naturalnews.com/050816_Tianjin_explosion_space-based_weapons_military_retaliation.html# Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Zaraz produkowali - zmieniali etykietki 18.08.15, 22:14 Propagandyści z TVN pomieszeli przy okazji wszystko, bo tam o ciężkim trudzie rolników dojących krowy w pocie czoła nic nie było. Byłoby to pierwszy raz jak kutasy, żeby nabrać kasy wzięli się do roboty na roli. A w Pomrocznej też tak można zmieniać etykietyki na butelkach? TVN będzie za? Odpowiedz Link Zgłoś