Dodaj do ulubionych

Wątek - humor

18.11.15, 10:10
Uśmiałem się,oglądając ten program w telewizji MSNBC :
www.msnbc.com/msnbc-news/watch/russia-launches-airstrikes-against-isis-568440387857
Prowadzący:
Porozmawiajmy o aktywności w powietrzu nad Syrią. Jak powiedział Tom, francuskie samoloty wojskowe rozpoczęli działania bojowe ubiegłą nocą. Z nami w kontakcie, Jim Miklaszewski z Pentagonu. Jim, dzień dobry!

Jim Miklaszewski na początku był pełen powagi:
...................USA i Rosja zorganizowali "gorącą linię" w ten sposób, że jeśli myśliwce USA lub innych członków koalicji znaleźli się obok z rosyjskimi samolotami, lub odwrotnie, są podłączone do tej "gorącej linii", aby uniknąć kolizji w przestrzeni powietrznej. Tak ostrzegają innych, że trzeba trzymać się z dala.

Ale dalej Jim postanowił rozbawić widzów:

.............Tym nie mniej, Bryan, władze USA obawiają się, że Rosja jest dość nieprecyzyjna. To wprawie naloty dywanowe. Oni nie biorą pod uwagę ewentualne ofiary wśród ludności cywilnej, w odróżnieniu od USA i koalicji.

W tym miejscu zrozumiałem,że to program humorystyczny.Bo na poważnie traktować słowa,że USA dbają o to,żeby nie było ofiar wśród ludności cywilnej,to żart.Chyba że uznamy, że te wszystkie zbombardowane przez Amerykanów wesela,kondukty pogrzebowe,bawiące się dzieci,nie są cywilami,a tylko silnie uzbrojonymi terrorystami.

Obserwuj wątek
    • banderom.nie Co jest? 18.11.15, 10:49
      Brak forumowicze z poczuciem humoru,czy ze znaniem języka angielskiego?Przetłumaczyć wszystko?
    • br0f nie ma skutku bez przyczyne kto za tym stoi 18.11.15, 10:54
      www.youtube.com/watch?v=44vzMNG2fZc
      • banderom.nie Re: nie ma skutku bez przyczyne kto za tym stoi 18.11.15, 11:04
        br0f napisał(a):

> www.youtube.com/watch?v=44vzMNG2fZc

Oglądałem już ten film.
      • kylax1 Neofaszystowski bełkot. 18.11.15, 12:15
        Nie szkoda Ci czasu na takie filmy, dla debili stadionowych?
        • banderom.nie Re: Neofaszystowski bełkot. 18.11.15, 12:30
          kylax1 napisał:

> Nie szkoda Ci czasu na takie filmy, dla debili stadionowych?

A zrozumiałeś chociażby jedno słowo,które ja nie przetłumaczyłem?

Czy możesz ze słuchu zapisać treść i przetłumaczyć?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka