Dodaj do ulubionych

Forum "Świat" znormalniało ! :)

12.05.16, 11:26
Forum "Świat" znormalniało. Dominuje tematyka jest "światowa", bez natrętnej rosyjskiej propagandy. Wyciszeni są chamscy forumowicze.
.... oby jak najdłużej ...:)
Obserwuj wątek
    • szwampuch58 Re: Forum "Świat" znormalniało ! :) 12.05.16, 11:44
      Tja,wiadro pomyj na Rosje wlasnie wylales bez przeszkod to i na sercu ci lzej ale wniosek twoj kupy sie nie trzyma bo idiotow tu od groma
      • wiktor_jerofiejew Re: Forum "Świat" znormalniało ! :) 16.05.16, 16:33
        NIE MAczegos takiego jak Rosja ... JEST SSojuz , ZBIR , ewentualnie syfroSSja ...
    • uu1 Re: Forum "Świat" znormalniało ! :) 12.05.16, 11:54
      Albo jesteś kandydatem do zwycięstwa w konkursie na "żart miesiąca" albo istnieje inne FŚ. :-)
      • czuk1 Re: Forum "Świat" znormalniało ! :) 12.05.16, 12:14
        "Pomyje" te, rzekome .... chcę tu widzieć. >>>> do szwampucha. Każda propaganda... jeśli jest w nadmiarze.... jest natrętna. To stwierdzenie .... nie pomyje.

uu1. Piszę poważnie , nie jako "żart miesiąca. Chyba Ci skopiuję (choć sama możesz to sprawdzić) tytuły wątków na stronie ostatniej i na poprzedniej ... tego forum "Świat". Można też porównać tematykę forum z przed miesiąca.
        • uu1 Re: Forum "Świat" znormalniało ! :) 12.05.16, 12:17
          Z dnia dzisiejszego:
          ale również propagandowy. Kraje z różnych stron świata wzmacniają jedność i współpracę wojskową wobec państwa bandyckiego jakim stała się Rosja. I to jest najważniejsze przesłanie. Rosja tym samym wyklucza się ze świata cywilizowanego bo ten świat traktuje Rosję jako kraj nieprzewidywalny jako takiego światowego chuligana przed którym należy się bronić na różne sposoby..
          -----------------
          • czuk1 Re: Forum "Świat" znormalniało ! :) 12.05.16, 12:34

uu1 12.05.16, 12:17 piszesz ..... Z dnia dzisiejszego: (i cytujesz - jakoby mój wpis) :

...."ale również propagandowy. Kraje z różnych stron świata ..."

To nie mój wpis. To post czusisa.
            Podejrzewam, że należysz do tych co mnie - czuka - utożsamiają z czisusem.
            A jeśli tak. To musisz być , działającym pod przykryciem (z konieczności pod nowym loginem) członkiem web brygady. Oni to wymyślili taką bzdurę.
            • szwampuch58 Re: Forum "Świat" znormalniało ! :) 12.05.16, 12:40
              o kurde,to moja pomylka,cholera mozna sie walnoc czuk-czusis....sorry
              • czuk1 Re: Forum "Świat" znormalniało ! :) 12.05.16, 12:52
                Szwampuchu... mimo wszystko ... łączy nas link - :)
                s.redefine.pl/dcs/o2/redefine/cp/pz/pzs6n45b5o41wakea4m821ktb23r1zyt.jpg
            • uu1 Re: Forum "Świat" znormalniało ! :) 12.05.16, 13:13
              czuk1 napisał:

>
              > uu1 12.05.16, 12:17 piszesz ..... Z dnia dzisiejszego: (i cytujesz - ja
              > koby mój wpis) :
              >
              > ...."ale również propagandowy. Kraje z różnych stron świata ..."
              O, matko.
              > To nie mój wpis. To post czusisa.
              > Podejrzewam, że należysz do tych co mnie - czuka - utożsamiają z czisusem.
              Jak wpadłeś na ten pomysł, pozostanie Twoją słodką tajemnicą.
              > A jeśli tak. To musisz być , działającym pod przykryciem (z konieczności pod no
              > wym loginem) członkiem web brygady. Oni to wymyślili taką bzdurę.
              A tu zilustrowałeś znormalnienie FŚ. Smutne to.

-------------------------
              • czuk1 Forum "Świat" znormalniało ! :) 12.05.16, 13:52
                Uu1. Nie trudno wpaść. Kilka miesięcy na tym forum utożsamiano mnie z czisusem. Potem zaniechano.
                Teraz czytam Twoje uwagi, że nie znormalniałem, bo sam pisze takie antyrosyjskie teksty. Przeglądam. Okazuje się tekst .... pisany przez czisusa.
                • uu1 Re: Forum "Świat" znormalniało ! :) 12.05.16, 14:39
                  czuk1 napisał:

> Uu1. Nie trudno wpaść. Kilka miesięcy na tym forum utożsamiano mnie z czisusem.
                  > Potem zaniechano.
                  A jeszcze wcześniej ukrzyżowano Chrystusa.
                  > Teraz czytam Twoje uwagi, że nie znormalniałem, bo sam pisze takie antyrosyjski
                  > e teksty. Przeglądam. Okazuje się tekst .... pisany przez czisusa.
                  Tematem wątku jest znormalnienie FŚ, nie Twoje. Tekst Czisusa stanowi świetną ilustrację Twojej tezy o znormalnieniu Forum, nie Twoim. Nigdzie nie napisałem, że cytuję Twój tekst. Czy to jest dla Ciebie jasne?

------------
                  • czuk1 Re: Forum "Świat" znormalniało ! :) 12.05.16, 15:11
                    uu1. " Tekst Czisusa stanowi świetną ilustrację Twojej tezy o znormalnieniu Forum, nie Twoim. Nigdzie nie napisałem, że cytuję Twój tekst. Czy to jest dla Ciebie jasne?"

Częściej będziesz spotykał się z takimi sytuacjami.
                    1. nie wiadomo komu odpowieadasz.
                    2. nie wiadomo czyje fragmenty wpisu cytujesz.
                    3. domyślać się musi Twój polemista czy to odnosi się do niego Twój wpis (który
                    jest wpisem poprzednim do Twojego).
                    Chyba są jakieś zasady prowadzenia polemik na forum. A więc np. taki schemat :
                    tytuł wpisu - zgodny z treścią wątku lub stanowiacy komentarz , stanowiący skrót wpisu,
                    zachęcajacy do przecyztania
                    • czuk1 Re: Forum "Świat" znormalniało ! :) 12.05.16, 15:28
                      c.d.. wpisu poprzedniego

....Chyba są jakieś zasady prowadzenia polemik na forum. A więc np. taki schemat :
                      *tytuł wpisu - zgodny z treścią wątku lub stanowiacy komentarz , stanowiący skrót wpisu,
                      zachęcajacy do przeczytania,
                      ** następnie --
                • polski_francuz Raport wywiadu francuskiego 12.05.16, 15:02
                  Zidentyfikowano czisusa jako bylego przyjaciela Ameryki. Wydal sie slubem Francuza w Polsce w ktorym uczestniczyl:)

Moje sluzby pracuja nad zidentyfikowaniem czuka. Jak tylko go zidentyfikujemy, to mu wyslemy gratulacje za konstruktywny wklad do FS.

PF
                  • czuk1 twórczy wkład do raportu wywiadu 12.05.16, 15:48
                    Wątek ten stał się przerywnikiem, odejściem od tematyki forum, przekazaniem spostrzeżenia - nie ma trolli prorosyjskich bądź ich uspokojeniem a więc nie ma tak intensywnej propagandy, zanika chamstwo i łamanie regulaminu forum. I trwa dyskusja o Świecie a mniej
                    o Rosji. Dodam. Równa się też z zanikiem narzekań na cenzurę.

Polski francuz przyznał się do prowadzenia polowań i śledzenia, inwigilacji "wybranych loginów".
                    PF. Można i tak. Na gratulacje nie zasługuję, zresztą piszę egoistycznie, dla własnej przyjemności lub dla odstresowania się. Okres czynnego "edukatora" mam za sobą i ponad pół wieku pracy w zawodzie , również. Identyfikuje mnie moja polskość (język polski , niezłe stosowanie gramatyki) IP, treści ponad 25 tys. wpisów (tylko) na portalu Agory, na 60 forach, przez 13 lat. A poza tym priv-adres - czuk1@gazeta.pl
                    • polski_francuz Nobody is perfect 12.05.16, 20:36
                      Poczucie humoru pozostawia jednak troche do zyczenia (:

PF
      • kylax1 Istnieje. Nazywa się Rosja i "świat". 12.05.16, 12:24
        Bryluje tam igorek, boavista, evcia, nietaczka i inne webbrygady.
    • xystos Re: Forum "Świat" znormalniało ! :) 12.05.16, 12:26
      ..jestesmy na finiszu,trzymajac pape
      zamknietom dalej mozemy ..i latwiej

ja juz mojego Dragunowa ,
      zaladowalem ..i czekam
    • 0szolomm-z-radia-maryja Re: Forum "Świat" znormalniało ! :) 12.05.16, 12:27
      To prawda > forum swiat jest normalne To jedyne forum z którego admin nie usuwa moich watków
      • der-chef Re: Forum "Świat" znormalniało ! :) 12.05.16, 12:37
        Bo admin wie że śmiech to zdrowie.
        • boavista4 Re: Zegar na Forum Swiat 12.05.16, 14:21
          Idzie Żółtko ulicą szukając zakładu zegramistrzowskiego. Nagle patrzy: sporej wielkości budynek z wywieszonym ogromnym zegarem w witrynie. Wchodzi, podchodzi do faceta stojącego za ladą i mówi:
          - Dzień dobry.
          - Dzień dobry.
          - Chciałbym zreperować zegarek.
          - A co mnie to obchodzi?
          - To nie jest zakład zegarmistrzowski?
          - Nie. To jest burdel.
          - To czemu pan wywiesił zegar w witrynie?
          - A co miałem wywiesić?
    • przechrztaimason Re: Forum "Świat" znormalniało ! :) 12.05.16, 15:46
      Cięcia budżetowe na Sawuszkina.
      • czuk1 Re: Forum "Świat" znormalniało ! :) 12.05.16, 15:59
        A może dodatkowo ?
        Mała efektywność webbrygady , bo mała frekwencja.
        Przekonanie "Sawuszkina", że "niewarta skórka wyprawy" .
        Skierowanie do "marketingowców" do innej roboty, gdzie indziej.
        Zmiana taktyki propagandy rosyjskiej , uznanie - fora to już słabe narzędzie.
        Postawienie web brygady "do parteru" , przez adminów.
        Silny odpór "polskich patriotów" (mocne argumenty) niweczy pracę trolli.

itp, itp .... w sumie kumulacja przyczyn.
        • czuk1 Re: Forum "Świat" znormalniało ! :) 12.05.16, 16:02
          A może dodatkowo ?
          Mała efektywność webbrygady , bo mała frekwencja na FŚ.
          Przekonanie "Sawuszkina", że " skórka niewarta jest tej wyprawy" .
          Skierowanie tutejszych "marketingowców" do innej roboty, gdzie indziej.
          Zmiana taktyki propagandy rosyjskiej ; uznanie , że fora to już słabe narzędzie.
          Postawienie web brygady "do pionu" , przez adminów. Oni to nazwali "cenzurą".
          Silny odpór "polskich patriotów" (mocne argumenty) niweczące pracę trolli.

itp, itp .... w sumie wystąpiła kumulacja przyczyn
    • czuk1 Re: Forum "Świat" znormalniało ! :) 12.05.16, 17:58
      Dziad swoje a baba swoje.
      Temat jest - forum znormalniało.

Igorze chyba wkleiłeś wpis na niewłaściwy wątek.
      Na właściwym odpowiem.
    • walter622 "Forum "Świat" znormalniało !" - :)))) 16.05.16, 10:38
      czuk1 napisał:

> Forum "Świat" znormalniało. Dominuje tematyka jest "światowa", bez natrętnej rosyjskiej
      > propagandy. Wyciszeni są chamscy forumowicze.
      > .... oby jak najdłużej ...:)

No fakt, zrobiło się "światowo" - na 10 wiodących wątków 7 poświęconych rosyjskiej tematyce. -:)))
      Wątków założonych przez znanych działaczy web brygady stachanowców, biwakujących
      na tym forum całymi dniami - zastanawiam się - z nudów czy zawodowo ?

Rosja pogrążona w aferze dopingowej. (22) czuk1 16.05.16, 10:23
      Rewolucja we Francji (10) polski_francuz 16.05.16, 10:22
      Jak się okazuje, Rosja jednak nie wstała z kolan (2) czizus 16.05.16, 10:21
      Wola Czechy bo u nich korupcja i zlodziejstwo (2) wiktor_jerofiejew 16.05.16, 05:37
      Tajne oddziały sabotażystów Putina w Niemczech (15) enter2016 16.05.16, 03:45
      Światła, wodotryski, mgiełka i karuzel (23) felusiak1 16.05.16, 02:51
      Ruskie uzbroili Kurdow... (10) yurek11111 16.05.16, 02:29
      Po eurowizji 2016-euroelity cierpią na polonofobię (20) 0szolomm-z-radia-maryja 16.05.16, 01:52
      RuSSkie mendy milicyjne porwały studenta. (2) kylax1 16.05.16, 00:52
      Gorzka-refleksja-Rosjan-w-rocznice-aneksji-Krymu (18) x2014 16.05.16, 00:44
      • czuk1 Re: "Forum "Świat" znormalniało !" - :)))) 16.05.16, 11:02
        Wygląda na to, ze masz rację - sprawdzę. Kiedy zakładałem wątek , sytuacja była inna. Podawałem podobne wyliczenie . Wtedy "rosyjaki" był co trzeci wpis . A tu widzimy - jak piszesz - aktywność polskojęzycznych forumowiczów , przedstawicieli patriotycznego "suwerena" Polski .... jak.mówią działacze PiS. Zauważam jednocześnie, że nie brakuje adwersarzy w nowych wątkach.
        Wracają jednak .... obelgi. A wiadomo, ze nie kieruje ich do mnie kylax1, czizus, enter2016....
        tylko członkowie webbrygady.
        Dla mnie nieważne kto i jak jest mobilizowany do pisania na forum . Ważne co i jak pisze.
        Patriotyzm trzeba mieć w genach i nie wymaga on zapłaty.
    • szwampuch58 Re: jak tam,adminie 16.05.16, 13:31
      samopoczucie dobre???....wscieklizna przeszla???...mozna dyskutowac normalnie??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka