Dodaj do ulubionych

Kenijczyk zgwałcił Polę we Frankfurcie nad Menem

17.05.16, 12:50
takie info podała GW no i oczywiście bez mozliwości komentowania tego artykulu, jak widać kiedy dochodzi do naruszeń prawa przez jakąś grupę faworyzowaną przez maistream wobec innej grupy tez przez ten maistream holubiona to mamy potem zqagwozdkę która prowadzi do tego ze są grupy bardziej i mniej uprzywilejowane. kolorowi geje kobiety..ostatnio prym wiodą ci drudzy czyli geje. Lewactwo pyszczy o rawach kobiet a kiedy te sa łamane przez innych pupili to jak się okazuje prawa i godnośc kobiet schodzą na dalszy plan bo uchodźcy bo muzułmane bo kolorowi sa wazniejsi..ciekawe tylko co by się stało gdyby ta Polka okazałaby się byc lesbijka.. GW bedzie miało wówczas nie lada problem
Obserwuj wątek
    • szwampuch58 Re: sprawa naganna ,nie ma watpliwosci 17.05.16, 12:54
      tylko cieniem sie rzuca to ze tam pisza ze Polka polazla z nim do jego mieszkania,po co?
    • j-k pecha mial gosciu, ze nie trafil na miejscowa... 17.05.16, 12:54
      uszloby mu to plazem.

- viadomo, integracja i multi-culti wymaga ofiar
    • 0szolomm-z-radia-maryja poprawka Kenijczyk zgwałcił Polkę.. 17.05.16, 12:58
    • lubat Re: Kenijczyk zgwałcił Polę we Frankfurcie nad Me 17.05.16, 12:59
      Dla mnie to dosyć zagadkowy gwałt. Bo co pomyśleć o kobiecie, która daje się zaprosić do mieszkania zupełnie nieznanemu młodemu byczkowi, którego przypadkowo spotkała na ulicy?
      • malkontent6 Re: Kenijczyk zgwałcił Polę we Frankfurcie nad Me 17.05.16, 13:55
        lubat napisał:

> co pomyśleć o kobiecie, która daje się za prosić do mieszkania zupełnie nieznanemu
        > młodemu byczkowi, którego przypadkowo spotkała na ulicy?

Mnie to zawsze zajmowało trochę czasu. Prosto z ulicy nigdy mi się nie udało.
    • 0szolomm-z-radia-maryja Re: Kenijczyk zgwałcił Polę we Frankfurcie nad Me 17.05.16, 13:00
      znamienne ze nie podają wyznania religijnego sprawcy, ale mozna się domyślać
      • szwampuch58 Re: znamienne jest dobre dziennikarstwo 17.05.16, 13:05
        Policja kryminalna z Frankfurtu nad Odrą poinformowała w ubiegłym tygodniu o podejrzeniu gwałtu na 24-letniej Polce. Podejrzany 28-letni Kenijczyk został zatrzymany.

Cały tekst: gorzow.wyborcza.pl/gorzow/1,36844,20084365,gwalt-na-polce-we-frankfurcie-podejrzanym-jest-kenijczyk.html#ixzz48uTtnaug
        Kurna kraj idiotow
      • kolpik124 Re: Kenijczyk zgwałcił Polę we Frankfurcie nad Me 17.05.16, 13:09
        0szolomm-z-radia-maryja napisał:

> znamienne ze nie podają wyznania religijnego sprawcy, ale mozna się domyślać

jak najbardziej można się domyślać, biorąc pod uwagę wyznania religijne w Kenii, z prawdopodobieństwem 85% był to chrześcijanin, a 9,5% muzułmanin
        • szwampuch58 Re: Kenijczyk zgwałcił Polę we Frankfurcie nad Me 17.05.16, 14:04
          Serio ,tak to jest w Kenii?
        • 0szolomm-z-radia-maryja Re: Kenijczyk zgwałcił Polę we Frankfurcie nad Me 17.05.16, 14:25
          N. 99,9prpcemt jest pewne ze sprawca byłizilmanon bo oni juz tak maja. Niewierny to dla mich śmieć z którym można zrobić dosłownie wszystko
          • szwampuch58 Re: Kenijczyk zgwałcił Polę we Frankfurcie nad Me 17.05.16, 14:33
            129 %,to pewne
          • kylax1 Jak tam 99,9% pewności, że obozy koncentracyjne 17.05.16, 14:37
            były polskie?
          • kolpik124 Re: Kenijczyk zgwałcił Polę we Frankfurcie nad Me 17.05.16, 22:30
            na nie był to biskup kenijski, bo na 99% oni już ta mają, że lubią te klocki....

a może polscy katoliccy młodzieniaszkowie, bo oni już tak mają?

www.tvn24.pl/katowice,51/zywiec-kary-w-zawieszeniu-za-zbiorowy-gwalt-bedzie-apelacja,638941.html
    • kylax1 Jaki gwałt? 17.05.16, 14:45
      Gwałt to jest gwałt. Tutaj nie było gwałtu. Poszli do mieszkania uprawiali seks, a drugiego dnia Polce się odmieniło i oskarżyła go o gwałt. Typowe u konserwatywnych kobiet.
    • czizus No zle się stało ale od tego jest 17.05.16, 14:51
      policja i prokuratura żeby zbadać sprawę i wsadzić ewentualnie do pierdla gwałciciela. I daje się sprawa jest badana.

Tylko chciałbym zauważyć, że gwałtów na Polkach dokonywanych przez Polaków i w Polsce jest znacznie więcej. Często są bardzo brutalne i często sprawcy wychodzą na wolność przed terminem żeby znowu zaraz po wyjściu z paki zgwałcić a często i zabić.

Więc nie demonizowałbym tej sprawy.
      • kylax1 Ale tam nie było żadnego gwałtu. 17.05.16, 14:52
        Uprawiali seks, a Polce potem się odmieniło, że "co ja zrobiłam, puściłam się z czarnym!" i oskarżyła go o gwałt. Typowe u konserwatywnych kobiet.
        • szwampuch58 Re: Ale tam nie było żadnego gwałtu. 17.05.16, 15:03
          umowionej "stawki" nie chcial zaplacic,moze?
        • malkontent6 Re: Ale tam nie było żadnego gwałtu. 17.05.16, 15:04
          kylax1 napisał:

> i oskarżyła go o gwałt. Typowe u konserwatywnych kobiet.

Konserwatywne kobiety nie robią "tych rzeczy" bez ślubu. Ta pani wygląda na nowoczesną, wyzwoloną kobietę.
          • kylax1 Właśnie konserwatywną. 17.05.16, 23:23
            Konserwatywne mają takie rozdwojenie jaźni. Z jednej udają "święte", a z drugiej zachowują się jak wyzwolone. I potem mają takie epizody jak "co ja zrobiłam!". Typowy kretynizm konserwatywny.
    • dicksmith Jorl ma rację 18.05.16, 10:21
      Polki nie mogą liczyć na Polaków, bo ci są za biedni
    • walter622 denne bulgotanie 18.05.16, 10:23

> Kenijczyk zgwałcił Polę we Frankfurcie nad Menem

To, że takie wątki pojawiają się na tym forum i nie są usuwane przez cenzurę, która
      maniakalnie wycina wszelkie racjonalne wypowiedzi, najlepiej świadczy, że to forum
      stoczyło się na dno.

Twierdzenie, że "zgwałcono Polę" będzie prawdziwym gdy zostanie to ustalone przez,
      ku temu powołane, organa śledcze (którym sprawa została zgłoszona). A jak na razie
      mamy co najwyżej do czynienia z dennym bulgotaniem oszołomów, na dodatek coś tam
      bulgocących o wyznaniu i statucie prawnym rzekomego sprawcy tego gwałtu (który, tak
      na marginesie, został aresztowany na czas śledztwa).
      • 0szolomm-z-radia-maryja Re: denne bulgotanie 18.05.16, 10:29
        wrecz przeciwnie! Jak ci się podoba cenzura to wejdź sobie na fora administrowane przez snajpera. Nic co odbiega od linii redakcji GW nie ma prawa tam sie ukazac. Może KOD by się tym zainteresował?
        • kolpik124 Re: denne bulgotanie 18.05.16, 11:19

> wrecz przeciwnie! Jak ci się podoba cenzura to wejdź sobie na fora administrowa
          > ne przez snajpera. Nic co odbiega od linii redakcji GW nie ma prawa tam sie uka
          > zac. Może KOD by się tym zainteresował?

bo więc ten Kenijczyk to biskup czy tylko zwykły kapłan?
          • 0szolomm-z-radia-maryja Re: denne bulgotanie 18.05.16, 14:12
            w islamie nie ma hierarchii. Poza tym w Berlinie doszło do minm 8 przypadków grupowaego molestowania na jakimś festiwalu kulturowym czy coś..
            www.fronda.pl/a/niemcy-imigranci-znow-zaatakowali-kobiety-taki-efekt-polityki-multikulti,71774.html
            • kylax1 Połowa molestowań to nie molestowania. 18.05.16, 14:58
              Tylko potem kobieta wytrzeźwiała i "co ja zrobiłam". Typowe u konserwatywnych idiotek. Normalne kobiety nie muszą chlać, żeby uprawiać seks z wieloma facetami, czy z czarnymi.
            • szwampuch58 Re: denne bulgotanie 18.05.16, 16:40
              Jaki Franfurt ustalono wrescie?
        • walter622 212 i 256 kk 18.05.16, 22:46

> Jak ci się podoba cenzura

Bynajmniej, wielokrotnie b. krytycznie wypowiadałem się na temat szaleńczych praktyk
          tutejszej cenzury. Jeżeli już jest, to zamiast kasować wpisy i banować autorów według swoich politycznych upodobań, ciecie z nożyczkami winni się skupić na poszanowaniu przez forumowiczy obowiązujących w Polsce norm prawnych i kasować wyłącznie naruszających te normy.

W twoim przypadku ewidentnie mamy do czynienia z zastosowaniem 212 i 256 kk. Przy tym współodpowiedzialnym jest również właściciel tego portalu, bowiem naruszenie prawa było jemu zgłoszone (kosz) lecz ciecie czyli zajęci polowaniem na dysydentów. Tak więc jak się zgłosi chętny z powiadomieniem o popełnieniu przestępstwa to Adaś , bez zająknięcia się, sowicie wesprze budżet PCK -:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka